adams99 16.02.05, 19:47 Chodzi mi o lokal przy ulicy Piastów.Niestety nie mają swojej www i nic nie wiem co tam podają,jaki jest klimat i czy warto tam pójść.Czy ktoś tam był,jakie są ceny i obsługa? Podają sushi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Knajpa Sake IP: *.at.man.szczecin.pl 18.02.05, 15:44 oczywiscie ze podaja sushi. Nie bylam, ale podobno drogo - jedna porcja ok. 40 PLN. Choc podobno wypas. Tez czekam na info od bywalcow: warto sie tam przejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woy Re: Knajpa Sake IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:36 byłem kilka razy. żarcie naprawde extra. troche tylko drogo. i przewaznie dziwnie pusto. obsluga odmienna od "golemowej", w pozytywnym sensie (na dzien dobry nie slyszysz guten tag...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Knajpa Sake IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:09 >(na dzien > dobry nie slyszysz guten tag...) To dobrze. Bo powinno być "morgen" zdaje się. Tłok w lokalach Golemy świadzcy sam za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Knajpa Sake 18.02.05, 22:23 jest taki zestaw za 80 pln gdzie jest 30 "skretow" ;-) i 2 osoby sie raczej do polowy najedza ;-) fajnie jest moc sprobowac duzo roznych tymczasem zestawy maja np po 6 szt ale mila obsluga co potwierdzam daje sie namawiac na pol zest takiego i pol innego no i fajnie jest usiasc przy barze i sobie popatrzec (moze za druga raza) warto Odpowiedz Link Zgłoś