Gość: mika IP: 212.244.77.* 07.06.02, 12:17 Koala to dla Ciebie.Specjalnie...Cieszysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: 1:1 specjalnie dla misia 07.06.02, 12:19 Gość portalu: mika napisał(a): > Koala to dla Ciebie.Specjalnie...Cieszysz sie? kobiete nalezy lac 3 razy dziennie, rano pasem, potem kablem do zelazka, a potem zelazkiem na kablu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: 1:1 specjalnie dla misia IP: 212.244.77.* 07.06.02, 12:21 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Koala to dla Ciebie.Specjalnie...Cieszysz sie? > > kobiete nalezy lac 3 razy dziennie, rano pasem, potem kablem do zelazka, a pote > m > zelazkiem na kablu Skuti.Pisałeś ,że jesteś konserwatysta. Ale nie wspominałes ,że konserwatysta- sadysta. ps.Buuuuuuuu..nikt mnie nie lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: 1:1 specjalnie dla misia 07.06.02, 12:28 Skuter, od dzisiaj postanowiłeś zostać Prawdziwym Mężczyzną? Uważaj, bo mamusia nie da obiadu, jak do domu wrócisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: 2:1 specjalnie dla misia IP: 212.244.77.* 07.06.02, 12:29 Górą torreadorzy!! To są dopiero mężczyźni-tak uganiac sie za bykiem-to dopiero pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: 1:1 specjalnie dla misia 07.06.02, 12:32 jottka napisał(a): > Skuter, od dzisiaj postanowiłeś zostać Prawdziwym Mężczyzną? mam taka kolezanke, ktora zwykle poddaje w watpliwosc moja meskosc:( tylko od czasu do czasu slysze: otworz mi cole przeciez jeztes mezczyzna >Uważaj, bo mamusia > > nie da obiadu, jak do domu wrócisz :))) mamusia mnie kocha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: 1:1 specjalnie dla misia 07.06.02, 12:38 Koleżanka ma prawidłowe podejście :))) A tak nawiasem, to "podaje", a nie "poddaje". A mamusia kochać może, ale za w/w opowiastki przejedzie ścierką przez ucho. I po obiadku kisielku nie będzie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: 1:1 specjalnie dla misia 07.06.02, 12:47 jottka napisał(a): > Koleżanka ma prawidłowe podejście :))) A tak nawiasem, to "podaje", a > nie "poddaje". ona akurat poddaje > A mamusia kochać może, ale za w/w opowiastki przejedzie ścierką przez ucho. I > po obiadku kisielku nie będzie :((( zawsze jest: zjedz jeszcze lyzeczke.....no za mamusie... za tatusia....za wygrana z portugalia ide dzis placic kary do biblioteki- co mialem pozyczyc? (porzyczyc -niepotrzeben skreslic) do praczki telefonicznej: ty to jestes taki model: kobieta zolza?? fuj zeby przeganiac nieszkodliwego roslinozernego zamerykanizowanego misia z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: 1:1 specjalnie dla misia IP: 212.244.77.* 07.06.02, 12:50 skuter70 napisał(a): > jottka napisał(a): > > > Koleżanka ma prawidłowe podejście :))) A tak nawiasem, to "podaje", a > > nie "poddaje". > > ona akurat poddaje > > > A mamusia kochać może, ale za w/w opowiastki przejedzie ścierką przez ucho > . I > > po obiadku kisielku nie będzie :((( > > zawsze jest: zjedz jeszcze lyzeczke.....no za mamusie... za tatusia....za wygra > na > z portugalia > > ide dzis placic kary do biblioteki- co mialem pozyczyc? (porzyczyc -niepotrzebe > n > skreslic) > > do praczki telefonicznej: > ty to jestes taki model: kobieta zolza?? > fuj zeby przeganiac nieszkodliwego roslinozernego zamerykanizowanego misia z fo > rum Co to jest "ZOLZA"? Może jestem a nawet nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: 1:1 specjalnie dla misia(pees) IP: 212.244.77.* 07.06.02, 12:52 skuter70 napisał(a): > jottka napisał(a): > > > Koleżanka ma prawidłowe podejście :))) A tak nawiasem, to "podaje", a > > nie "poddaje". > > ona akurat poddaje > > > A mamusia kochać może, ale za w/w opowiastki przejedzie ścierką przez ucho > . I > > po obiadku kisielku nie będzie :((( > > zawsze jest: zjedz jeszcze lyzeczke.....no za mamusie... za tatusia....za wygra > na > z portugalia > > ide dzis placic kary do biblioteki- co mialem pozyczyc? (porzyczyc -niepotrzebe > n > skreslic) > > do praczki telefonicznej: > ty to jestes taki model: kobieta zolza?? > fuj zeby przeganiac nieszkodliwego roslinozernego zamerykanizowanego misia z fo > rum Ten Twój misiu chciał mnie zamknąć w kuchni!!! ps.znacie ten kawał o odróznianiu misi? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: 1:1 specjalnie dla misia(pees) 07.06.02, 12:57 Gość portalu: mika napisał(a): > Ten Twój misiu chciał mnie zamknąć w kuchni!!! byl dla ciebie wyjatkowo laskawy zolza to taki model kobiety, ktory zneca sie nad futerkowymi zwierzatkami dostarczajac im informacji zupelnie niepotrzebnych, czyli gada gada gada gada zamiast zrobic w kuchni galaretke z nozek Odpowiedz Link Zgłoś
jottka specjalnie dla skutera 07.06.02, 13:05 Dyskotekolektycy powinni słuchać ze zrozumieniem Rzyczliwych Porad, a nie zasłaniać się koleżankami :))) A w ogóle jakaż to kobieta na dętkę Ci nastąpiła, nieszczęśliwy gonzo, że tak popłakujesz i gryziesz na prawo i lewo? Weekend się zbliża, w towarzystwie mamusi- kibica obejrzysz sobie parę ładnych meczów, a jak będziesz grzeczny, może Cię nawet do hipermarketu zabierze... A tam już sama radość, chałwa i hostessy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: 3:1 specjalnie dla misia IP: 212.244.77.* 07.06.02, 12:42 czy : jeden dla Prawdziwych Menszczyzn. Koala? Jesteś jeszcze?Bo nie wiem czy dalej komentować... Odpowiedz Link Zgłoś