Dodaj do ulubionych

Incydent ze śnieżkami

IP: *.ksiazat.v.pl 28.02.05, 18:15
Szkoda, że gnojek nie trafił na jakiegoś agresywego pederastę. Ten by go nauczył porządku!

Obserwuj wątek
    • Gość: Permisywista Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.02.05, 18:24
      Wychowawca się znalazł! Trzeba było obić mordę tak, żeby nikt nie widział i
      wyrzucić na zbity pysk. Gratulacje dla tatusia za doskonałe wyczucie ducha
      polskiego prawa, które chroni przestępców.
    • Gość: Jaro Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.02.05, 18:26
      Tatuś, jak to typowi polscy rodzice, działa na podstawie schematu "przecież to
      takie dobre dziecko".
    • Gość: serwo Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 18:28
      Należy wpieprzyć także tym przygłupim rodzicom albo ograniczyć im prawa
      rodzicielskie!
      • Gość: pieszy oczywiście, popieram ojca! IP: *.fnet.pl 28.02.05, 18:41
        oczywiście popieram ojca chłopca, który rzucał śnieżkami.

naruszenie prawa(?) nie może być powodem do naruszania prawa, ponadto sprawa
        nie wymagała postępowania jakiego dopuścił się pan zza okna.

• Gość: Jacek Re: oczywiście, popieram ojca! IP: *.iscnet.pl 28.02.05, 19:55
          Popieram, nie popieram... Ciekawe jakbyście się czuli gdyby było to Wasze
          dziecko??? Skąd facet wiedział że to właśnie ten chłopak rzucił śnieżką??? Jakim
          prawem zaciągnął go siłą do domu??? Dlaczego udeżył ??? Dlaczego więził również
          matkę dziecka??? Dlaczego wyzywał od sku..synów??? Desperacja od kilku śnieżek
          na balkonie w tym jedna na szybie okna??? Rodzice mieszkają nie opodal, dlaczego
          nie powiadomił ich o tym??? Dlaczego policja dopiero po interwecji " u góry "
          zatrzymała tego Pana do wyjaśnienia sprawy??? Policja w swoim komunikacie nie
          mówi o tych sprawach, nie mówi też o tym że facet szybko posprzątał kuchnie ze
          śladów krwi...
          • sylka34 Re: oczywiście, popieram ojca! 28.02.05, 20:02
            Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Popieram, nie popieram... Ciekawe jakbyście się czuli gdyby było to Wasze
            > dziecko??? Skąd facet wiedział że to właśnie ten chłopak rzucił śnieżką???
            Jaki
            > m
            > prawem zaciągnął go siłą do domu??? Dlaczego udeżył ??? Dlaczego więził
            również
            > matkę dziecka??? Dlaczego wyzywał od sku..synów??? Desperacja od kilku śnieżek
            > na balkonie w tym jedna na szybie okna??? Rodzice mieszkają nie opodal,
            dlaczeg
            > o
            > nie powiadomił ich o tym??? Dlaczego policja dopiero po interwecji " u góry "
            > zatrzymała tego Pana do wyjaśnienia sprawy??? Policja w swoim komunikacie nie
            > mówi o tych sprawach, nie mówi też o tym że facet szybko posprzątał kuchnie ze
            > śladów krwi...
            moje dziecko nie robi takich durnych rzeczy i ma szacunek dla starszych
          • Gość: pieszy Re: oczywiście, popieram ojca! IP: *.fnet.pl 28.02.05, 20:05
            Panie Jacku, jestem zdecydowanie po stronie ojca - jezeli to Pan, to Pana
            działanie jest dla mnie oczywiste i nie wymagąjace tłumaczenia - PANA
            ZACHOWANIE JEST NATURALNIE JEDYNYM MOŻLIWYM, a pan zza okna złamał prawo i
            powinien poniesc tego konsekwencje.

(tylko tyle i aż tyle)
            • Gość: dyletant Re: oczywiście, popieram ojca! IP: *.fnet.pl 28.02.05, 21:15
              Gość portalu: pieszy napisał(a):

> Panie Jacku, jestem zdecydowanie po stronie ojca - jezeli to Pan, to Pana
              > działanie jest dla mnie oczywiste i nie wymagąjace tłumaczenia - PANA
              > ZACHOWANIE JEST NATURALNIE JEDYNYM MOŻLIWYM, a pan zza okna złamał prawo i
              > powinien poniesc tego konsekwencje.
              >
              > (tylko tyle i aż tyle)

w naszej źle pojmowanej demokracji wszyscy mają prawa. A ciekawe jest to że
              nikt nie ma obowiązków, a przez to nikt nie ponosi odpowiedzialności. Przez
              takich śmiesznych obrońców prawa jak "pieszy" to sytuacja w Polsce jest taka
              jaka jest - bandyci, przestępcy i chuligani maja prawa, a pokrzywdzeni (np
              obrzuceni śnieżkami) takich praw nie mają.
              • Gość: pieszy Re: oczywiście, popieram ojca! IP: *.fnet.pl 28.02.05, 22:16
                do dyletant'a
                oczywiscie, że obrzuceni śniezkami (pokrzywdzeni)(?)maja prawa
                ale dzieci maja je także
                a ten samosąd to chyba jednak nie jest obrona praw pokrzywdzonych - obrzuconych
                sniezkami

(pokrzywdzeni - obrzuceni sniezkami - fersa to czy kpina?)
          • wwiolka Re: oczywiście, popieram ojca! 01.03.05, 07:45
            Ależ ty jesteś śmieszny!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie też jako dziecko rzucałeś w okna
            śnieżkami i plułeś sąsiadom na wycieraczki albo o zgrozo swoje potrzeby
            fizjologiczne załatwiałeś pod cudzymi drzwiami! A może by się tak zastanowić
            czy CZASAMI TO NIE WŁAŚNIE OJCIEC NAJPIERW SKROIŁ GÓWNIARZOWI TYŁEK I KAZAŁ MU
            MILCZEĆ A POTEM ZGŁOSIŁ DONIESIENIE O POBICIU! TROCHĘ ROZSADKU PROSZĘ!
            • Gość: pieszy Re: oczywiście, popieram ojca! IP: *.fnet.pl 01.03.05, 08:06
              droga wwiolka,
              skąd u Ciebie tyle napastliwości?

życzę uśmiechu

(i trochę słodyczy na śniadanie)
        • Gość: fiwhebfi Re: oczywiście, popieram ojca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:29
          powiem tylko tyle ze gnojka nalezaloby obic po mordzie a rodziców do obozu pracy
          na 3 miesiace
    • Gość: hammurabi Powybijac gnojom sniezkami okna-dla rownowagi IP: *.arkonskie.v.pl 28.02.05, 19:48
      I dla sprawiedliwosci

Okno za okno , itp

Moze rozumu przybedzie gowniarzowi i rodzicom
      • sylka34 Re: Powybijac gnojom sniezkami okna-dla rownowagi 28.02.05, 20:01
        za parę lat synalek pobije swoich starych.od snieżek się zaczyna. Młody
        przestepca rośnie
        • Gość: pieszy Re: Powybijac gnojom sniezkami okna-dla rownowagi IP: *.fnet.pl 28.02.05, 20:07
          myslę, że ta agresja w starszych jest najlepszym przykładem zachowań
          prowadzących do agresji u dzieci i młodzieży
          • Gość: ubu Re: Powybijac gnojom sniezkami okna-dla rownowagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:11
            A swoją drogą dobrze by było żeby tatuś synem się zajął i zorganizował mu czas
            wolny w sposób bezpieczny dla niego i otoczenia.Nie dziwię się temu panu że tak
            zareagował w końcu bronił swojego dobytku jak umiał ,powybijali by mu szyby i
            uciekli,kto by się przyznał .W okolicach Szosy Polskiej też dzieci obrzucają
            śnieżkami przejeżdżające samochody tylko patrzeć aż coś się stanie a wtedy
            winnych nie będzie.
    • Gość: e.beata Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 01:03
      Skoro w tym kraju mamy niską szkodliwość społeczną, to nie dziwię się, że jeden
      z mieszkańców się wkurzył. Będzie takich przypadków coraz więcej.
      Szczerze mówiąc zastanawiam się co zrobiłby sama, gdyby to moje okna były
      zagrożone?
      Kiedyś trafiłam do rodziców z wyrostkiem, który rzucał kamieniami w koty.
      Zostałam wyzwana przez matkę, dobrze że tatusia nie było.

I tak mam smutne wrażenie, że ten pan już okien nie ocali. Czasami młodzież
      bardzo nie lubi jak ją ktoś zaczepia.

Pan Jacek ma dużo informacji, jż. jest ojcem jednego z chłopców to współczuję.
      Przykro gdy okazuje się, że syn umknął gdzieś po drodze. Gdy wysiłek
      wychowawczy zawiódł. Może warto teraz skupić całą uwagę na ciężkim procesie
      wychowywania dziecka, a nie lataniu po sądach. Czasu dużo nie zostało.
    • Gość: babicki Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 01.03.05, 06:54
      zapomniał wół jak cielęciem był... nie chodzi o to, że tak powinno być, nie
      mówię, że ty tak dokładnie robiłeś/aś, ale chodzi mi tylko o to, że ten
      dzieciak, jak miliony innych robi takie głupie numery. tak było kiedyś, jest i
      będzie. inni spokojniejsi lub nad wyraz karceni nie zrobią tego, ale wielu się
      pokusi. czy z tego kiedyś wyrośnie pokaże życie. tu karałbym przede wszystkim
      rodziców, pod warunkiem, że rzeczywiście nie doszło do pobicia dziecka. chcesz
      być sędzią i katem? jakieś dawne urazy? ojciec cię bił? a może masz skłonności
      do pedofilii? ja bym ci założył nadajnik na kostkę... tak dla pewności
    • Gość: cynik Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.chello.pl 01.03.05, 07:34
      No cóż, niech nam dewastują wszystko ale zatrzymywać nie wolno, bo to grozi
      sądem. Więc, jak reagować? Prawa, prawami, ale chyba za daleko się już posuwamy
      w obronie wandali, złodziei i gangsterów.Gdzie poszanowanie praw zwykłych
      obywateli? Przecież wszelkie prawa powinny chronić właśnie ich, a nie tych
      którzy prawo łamią.
      • Gość: pieszy Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.fnet.pl 01.03.05, 08:02
        oczywiście, zatrzymanie tak
        ale przymuszenie chłopca do pójścia z sobą to naruszenie jego praw

(a może powinien uciać mu ręce)
        • Gość: wizytka Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.teleton.pl 01.03.05, 11:12
          Wasze opinie (w większości) mnie porażaja swoją spiekotą jadu. Cóż za
          wychowanie, widać "trud wychowawczy" Waszych rodziców. Ludzie, mówimy o 14-
          latku, o dziecku, nikt nie napisał, że okna zostały zniszczone, że oprócz
          snieżek lecialy tam kamienie i wyzwiska. Czy Wy naprawdę zapomnieliście jakie
          głupie rzeczy robi się będąc nastolatkiem ? A może od razu dorośliście i w
          fotelach czytaliście GW ? Czy rzucanie snieżkami to taki straszny przejaw
          chamstwa i braku wychowania ? A może po prostu zwykłej bezmyślności,
          charakterystycznej nie tylko dla 14-latków, ale także i 50-latków. Jeżeli do
          tego okaże sie prawdą, że ten oburzony lokator uderzył chlopaka to dla mnie
          osobiście jest to porażka zwykłego ludzkiego rozsądku.
    • Gość: mieszkanie Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.chello.pl 01.03.05, 10:59
      A ja obiecuje ze jak zlapie takiego co mi rzuca w okna to jego ojciec mama i kto tam jeszcze mieszka z nim beda biedni. A potem jak ich oprawie moga mnie zamnkac. Czyli jaki wniosek? Lepiej pilnowac swoje pociechy...
    • Gość: Gość Popieram mieszkańca IP: 62.69.200.* 01.03.05, 16:12
      Popieram tego obywatela. Chuliganeria ma być wiecznie bezkarna?!!!
      Skoro rodzice nie potrafą nauczyć szczeniaka odpowiedzialności za czyny, to
      powinni ponieść jeszcze karę a nie bezczelnie próbować oskarżeń.
    • Gość: AA Re: Incydent ze śnieżkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:28
      Następnym razem niech Pan tak wleje dzieciakowi aby mu się odechciało, po co to
      bękarta ciągać do własnego domu, rodzice nie potrafią zająć się dzieciakiem to
      my ludzie musimy.
      • Gość: Temida Re: Incydent ze śnieżkami IP: 217.153.6.* 02.03.05, 11:15
        Nie znajac wszystkich szczegolow (bo nie widze aby pan,ktorego obrzucano
        sniezkami tu pisal w przeciwienstwie do rodzicow, ktorzy wcale nie czuja sie
        winni zaniedban rodzicielskich i wychowawczych) chcialabym zwrocic uwage na
        fakt,ze mowimy nie o "dziecku"(5,7 czy 8 letnim) a o "wyrostku"(14-letnim).

Od 15-go roku mozna odpowiadac nawet ,jak dorosly,wiec sugeruje aby uwzgledniac
        ten fakt-czy akceptowalibysmy takie rzucanie w okna przez agresywnych
        doroslych??

Byc moze ten (jak zaznaczony najbardziej agresywany) wyrostek jest nawet
        wiekszy (wzrostem ,bo nie rozumem) od obrzucanej osoby

Sadze,ze wlasnie wytargany za uszy (choc wolalabym przez rodzicow,a nie osobby
        pokrzywdzone) na jakis czas zrozumie swoje bledy i wyrosnie na przyzwoitego
        czlowieka ,a nie na pewnego bezkarnosci bandyte.

PS Sama mam synow,w tym 15 letniego , wiec "teoretycznie" powinnam byc po
        stronie tych "zdenerwowanych rodzicow",ale widze roznych kolegow i niektorym
        naprawde przydaloby sie "wstrzasniecie" mocna reka
    • Gość: antycham Taa jeszcze o odszkodowanie pozwą! Biedaczki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:06
      Ciekawe, czy starzy nie zapomnieli jeszcze sprać gnojowi dupy za upierdliwości,
      które spowodował meiszkańcom bloku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka