Dodaj do ulubionych

forum śpi...

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 22:36
Wiem, że pada i pogoda barowa.
Ale moglibyście się trochę ruszyć. Przez tydzień było dobrze, a teraz wygląda
na to, że znowu wakacje ;)

Obserwuj wątek
    • Gość: Crazy Re: forum śpi... IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 04.09.01, 08:00
      Po wieku niektórych forumowiczów można wnioskować, że poszli do szkoły i
      właśnie dlatego śpi, że się wakacje skonczyły.
    • Gość: Mike Re: forum śpi... IP: *.*.*.* 04.09.01, 09:08
      Gość portalu: jawal napisał(a):

> Wiem, że pada i pogoda barowa.
      > Ale moglibyście się trochę ruszyć. Przez tydzień było dobrze, a teraz wygląda
      > na to, że znowu wakacje ;)

Ja aktualnie nie moge sie za bardzo udzielac bo mam w ciul roboty. Mam nadzieje
      ze po 15.09. bedzie lepiej - ale bede caly czas monitorowal (uwaga na Torun!) i
      postaram sie cos tam dopisywac.
    • Gość: gabi Re: forum śpi... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 12:28
      cóż...kiedyś trzeba pracować: )
      • Gość: REKIN Re: forum śpi... IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 04.09.01, 15:26
        Dodaję ten post, żeby zaokrąglić liczbę do 5
        • Gość: gabi Re: forum śpi... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 16:36
          nie bądź taki powściągliwy - trzeba było do 10
          • Gość: REKIN Re: forum śpi... IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 04.09.01, 16:58
            Można i do 10
            • Gość: Jano Re: forum śpi... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 17:03
              po przeczytaniu waszych postow wnioskuje ze nie tylko ja mam teraz mniej czasu na
              forum, ale jeden dopisze
              • Gość: REKIN Re: forum śpi... IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 04.09.01, 18:17
                Mam pytanie dociągamy do tej 10 czy nie ?
                • Gość: gabi Re: forum śpi... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:19
                  jak myślisz?
                • Gość: A&Z Re: forum śpi... IP: *.monsanto.com 04.09.01, 18:20
                  Mialem dluuuuugi weekend i dopiero dzis dotarlem do pracy.
                  • Gość: Mike Re: forum śpi... IP: *.*.*.* 04.09.01, 18:22
                    Gość portalu: A&Z napisał(a):

> Mialem dluuuuugi weekend i dopiero dzis dotarlem do pracy.

Spac to ja chyba zaraz sie poloze, ufff....
                  • Gość: gabi Re: forum śpi... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:25
                    Dobrze,że jeszcze o nim pamiętasz . Czasem pamięć odmawia posłuszeństwa(...jak
                    to po dłuuugich weekendach)
                    • Gość: A&Z Re: forum śpi... IP: *.monsanto.com 04.09.01, 18:30
                      Gość portalu: gabi napisał(a):

> Dobrze,że jeszcze o nim pamiętasz . Czasem pamięć odmawia posłuszeństwa(...jak
                      > to po dłuuugich weekendach)

Jak to po dluuuuuugich wekendach bywa, jestem bardziej zmeczony niz przed nim.
          • Gość: wojtekk dobra to i ja dodam zeby forum nie spalo IP: *.kv.tu-harburg.de 04.09.01, 21:12
            wlasnie dopiero wychodze z arbeitu:(
            • Gość: REKIN Re: dobra to i ja dodam zeby forum nie spalo IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 04.09.01, 21:18
              Rozumiem, że dociągamy do 20
              • Gość: wojtekk 17 IP: *.kv.tu-harburg.de 04.09.01, 21:25
                kto da wiecej:)
                • Gość: A&Z Re: 18 IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:28
                  Gość portalu: wojtekk napisał(a):

> kto da wiecej:)

Niech bedzie 18
                  • Gość: A&Z ??? IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:35
                    Bedzie 20-stka???
                    • Gość: wojtekk no i jest 20 IP: *.kv.tu-harburg.de 04.09.01, 21:37
                      bedzie wiecej?
                      • Gość: A&Z Re: no i jest 20 IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:41

> bedzie wiecej?
                        Bedzie,bedzie!!!
                        • Gość: wojtekk 22 IP: *.kv.tu-harburg.de 04.09.01, 21:44
                          i jeszcze dam 23
                          • Gość: wojtekk Re: 23 IP: *.kv.tu-harburg.de 04.09.01, 21:44
                            bo lubie ta liczbe
                            • Gość: REKIN Re: 23 IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 04.09.01, 21:57
                              Może już przestaniemy, bo nasze forum traci na wartości
                              • Gość: A&Z Re: 23 IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:58
                                No dobra tylko ten ostatni raz
                              • Gość: wojtekk Re: 23 i ide spac IP: *.kv.tu-harburg.de 04.09.01, 22:04
                                masz racje ale dla 23 bylo warto mimo wszystko
                                a to jest i tak wartosciowe forum:)
                                tak jest i tak nadal bedzie
                                ide spac
                                • Gość: A&Z Re: 23 i ide spac IP: *.monsanto.com 04.09.01, 22:21

> masz racje ale dla 23 bylo warto mimo wszystko
                                  > a to jest i tak wartosciowe forum:)
                                  > tak jest i tak nadal bedzie
                                  > ide spac

Kolorowych snow
                                  • Gość: Crazy Re: 23 i ide spac IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 05.09.01, 08:00

> Gość portalu: wojtekk napisał(a):
                                    >
                                    > > masz racje ale dla 23 bylo warto mimo wszystko
                                    > > a to jest i tak wartosciowe forum:)
                                    > > tak jest i tak nadal bedzie
                                    > > ide spac
                                    >
                                    > Kolorowych snow

Wcale nie są najgorsze dłuuuuugie weekendy, znacznie gorsze są imprezy
                                    wtorkowo/środowe, taką właśnie przeżyłem.... Jak przeżyję dzisiejszy dzień?
                                    Jeszcze nie wiem, a może jakieś propozycje na "syndrom dnia wczorajszego"?
                                    Pomoooooooocyyyyyyyyyyyyyy!
                                    Crazy
                                    • Gość: pakuz SYNDROM IP: *.szczecin.medianet.pl 05.09.01, 09:11
                                      mi zawsze pomaga aspiryna rozpuszczona z multiwitaminą
                                      przynajmniej łeb tak strasznie nie pęka
                                      pakuz
                                    • Gość: jawal Re: 23 i ide spac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 09:13
                                      dwie metody "ludowe" - do wyboru
                                      1.Na kaca najlepsza praca
                                      2.Czym się trułeś, tym się lecz ;)
                                      • Gość: pakuz Re: 23 i ide spac IP: *.szczecin.medianet.pl 05.09.01, 09:16
                                        do: jawal
                                        jak cie ostatnio widziałem strutego to raczej nie byłeś w stanie
                                        leczyć się tym czym się strułeś ( pogorzelica - pamiętasz ?? )
                                        pakuz
                                        • Gość: jawal Re: do pakuza IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 22:13
                                          Gość portalu: pakuz napisał(a):

> do: jawal
                                          > jak cie ostatnio widziałem strutego to raczej nie byłeś w stanie
                                          > leczyć się tym czym się strułeś ( pogorzelica - pamiętasz ?? )
                                          > pakuz

przez litość przynajmniej nie wspominaj ;))
                                      • Gość: Crazy Re: 23 i ide spac IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 05.09.01, 10:31
                                        Gość portalu: jawal napisał(a):

> dwie metody "ludowe" - do wyboru
                                        > 1.Na kaca najlepsza praca
                                        Próbuję, ale nie wychodzi.... ;-)))
                                        > 2.Czym się trułeś, tym się lecz ;)
                                        na samą myśl o tym sposobie mnie odrzuca, a poza tym strułem się naprawdę drogimi
                                        trunkami (proszona kolacyjka;-))), więc jak myślę, że już bez sponsora musiałbym
                                        korzystać z tego rozwiązania o budzi się we mnie Szkot. ;-)))
                                        Aspirynka powoli zaczyna działać - końska dawka pewnie pomoże.
                                        • Gość: A&Z Re: 23 i ide spac IP: *.monsanto.com 05.09.01, 22:02
                                          Aspirynka powoli zaczyna działać - końska dawka pewnie pomoże.

Wyrazy wspolczucia ,znam ten bol.
                                          • Gość: Crazy Re: 23 i ide spac IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 06.09.01, 08:41

> Wyrazy wspolczucia ,znam ten bol.

Dzięki, przeszło...
                                            WIECIE JAKI JEST NAJLEPSZY SPOSÓB NA KACA?....

NIE PIĆ DZIEŃ WCZEŚNIEJ!!!! ;-))))

POLECAM, STOSUJCIE A SAMI SIĘ PRZEKONACIE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka