Dodaj do ulubionych

Pedofil w wyborczej!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:08
wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=44765
he he he już trupy Adasia nie wystarczają Gazeta sie wzieła za dzieci,

Ciekawe jak "tolerancyjni" z GW odniosa się do wpadki swojego kolegi, pewnie
to spisek wrogich sił tylko kogo Giertycha Leppera czy talibów,
Obserwuj wątek
    • zilbeer Re: Pedofil w wyborczej!!! 07.03.05, 13:50
      Jakoś tak Wyborcza mało zajadła. Gdyby to jakiś komuch był, albo inny
      lepperysta czy giertychowiec, mielibyśmy awanturę pod niebiosa.

Ale, że to kolega, więc info jest takie:

miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2588303.html
      • Gość: t.c 01! Re: Pedofil w wyborczej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:33
        Dokładnie. Na forum nawet Ci którzy potrafia sie przypie..c o każde
        zajkniecie Giertycha, Mayera czy Jurczyka milczą.
        Swoją drogą gazeta ma talent do przyciagania wszelkiej maści dewiantów,
        najpierw nekrofilskie ciągątki ojca założyciela a teraz to. Dlatego tak bronia
        prwa pedałów pewnie większośc z redaktorków to pedały lub lesby.
        • zilbeer Re: Pedofil w wyborczej!!! 07.03.05, 14:48
          Ja nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom. Ba jakoś nie mierzi mnie, że 24-
          latek zabawiał się z 13-latką. Mierzi mnie ta dwólicowość Gazety. I nie
          obchodza mnie preferencje seksualne redaktorów.
    • rpoznan GAZETO WYBORCZA!!!!! 07.03.05, 14:40
      Gazeto Wyborcza co się z Tobą dzieje!!!Kiedyś miałaś poziom i przesłanie!Dziś
      robi się z Ciebie brukowiec!Może już czas zwolnić całą rodzinę króliczka i
      przyjąć ludzi na poziomie,inteligentnych,bez uprzedzeń,światłych,otwartych,nie
      uwikłanych w żadne układy mafijno-przestępcze!Skąd,zapytasz?Choćby z tego forum!
      Tak,tak!Wystarczy poczytać!Tu takich bez liku!Pozdrawiam i życzę refleksji!
    • kaprawy_burak_z_sld Zdelegalizować GW - organizację przestępczą!!!!!! 07.03.05, 14:41
      Na zasadzach wzajemnosci, żądam zdelegalizowania "organizacji przestępczej" o
      nazwie Gazeta Wyborcza.;)))
      • wladekr Re: Zdelegalizować GW - organizację przestępczą!! 07.03.05, 15:19
        Żebys się nie zdziwił. Delegalizować można nielubianych przez GW, kiedy zbroi
        ktoś z lubianych przez GW, ciiiii...
    • Gość: leszek Re: Pedofil w wyborczej!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.05, 15:42
      zaraz, zaraz... GW we Wroclawiu?
      Czy to nie tam Szczecin wyeksportowal jednego z najlepszych i najuczciwszych
      dziennikarzy jacy u nas poracowali?
      Jestem przekonany, ze odkrycie tej calej afery to sprawa naszego czlowieka, co
      ja gadam CZLOWIEKA - REDAKTORA Jerzego S. Nie pisze pelnego nazwiska przez
      skromnosc Jerzego. Jako Szczecin mamy w wylapaniu sprawy udzial!!!
      • Gość: Antyknajak Wrocław powinien nam za niego płacić dokasy miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:43
        Jerzy S. najlepszym transferem eksportowym Szczecina
        • Gość: Hanka Re: Wrocław powinien nam za niego płacić dokasy m IP: *.atlsfl.adelphia.net 07.03.05, 19:41
          Zaraz, zaraz, jesli tak bardzo nie kochacie GW ( same lezby i pedofile a
          pewnie co nie daj boze i pedaly !!) to co do jasnej ciasnej robicie na tym
          forum? Cy to nie przypadkiem forum tej opluwanej gazety ??

• Gość: Antyknajak Re: Hanka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:50
            Hanka. Dlaczego umieściłaś swoją wypowiedż pode mną ? Ja tylko chciałem oddać
            hołd i podkreslić walory Jerzego S., który został wytransferowany i należą nam
            się za to pieniądze od Wrocka.
            Zwłaszcza sugeruję odznaczenie Jerzego S. orderem za zasługi w wypromowaniu
            Mariana Jurczyka na Prezydenta wszystkich szczecinian ,w ostatnich wyborach.
            • Gość: Hanka Re: Hanka ! IP: *.atlsfl.adelphia.net 08.03.05, 00:37
              Umiescilam bo sie b. zdziwilam co robisz w TYM towarzystwie.
              Pozdrawiam szeroko otwierajac oczy ( ze zdziwienia ). Hanka
          • piotr33k2 Re: Wrocław powinien nam za niego płacić dokasy m 07.03.05, 21:48
            no własnie hanka co ?bo na rynsztokowe i absurdalne argumenty które tu są
            przytaczane każdy w miarę inteligetny człowiek wogóle nie powinien nawet
            odpowiadać.
            • Gość: e.beata Re: Wrocław powinien nam za niego płacić dokasy m IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.05, 23:38
              Adyć moherowe beretki muszą trochę gardła poćwiczyć.
              Inaczej źle śpią.
              Jak nie mają czego to czepią się zakładu pracy.
              Zamiast potępiać praktyki pedofilskie czepiają się gazety.
              Gdzie sens i logika?
              Czego zresztą ja wymagam...
              • kaprawy_burak_z_sld Re: Wrocław powinien nam za niego płacić dokasy m 08.03.05, 08:24
                Czemuż to, ach czemuż nie żądasz potępienia redaktora-dzieciobzyka przez jego
                macierzystą redakcję? Wybryk jakiegoś Pęczak, to dla Wielkich Redaktorów powód
                do umieszczania na gazeta.pl sondażu z pytaniem: czy jesteś za delegalizacją
                SLD? Zatem na zasadach wzajemności ja proszę o umieszczenie sondażu z pytaniem:
                czy w związku z aferą pedofilską w Gazecie Wyborczej, jesteś za jej
                delegalizacją?
                • Gość: e.beata Re: Wrocław powinien nam za niego płacić dokasy m IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.05, 12:04
                  A skąd masz informacje, że Wyborcza nie potępia takiego postępowania?
                  Zastanów sie też na dswoją totalnie bzdurną propozycja. Czasami warto wyjść
                  poza emocje i po prostu pomyśleć, to naprawdę nie boli. Nikt nie żądałby
                  delegalizacji SLD gdyby się okazało, ze jeden z członków jest zamieszany w
                  aferę pedofilską. SDL sobie nazbierało, oj nazbierało do koszyczka przewinień.
                  • Gość: t.c.01! Pedofil w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:40
                    Zaglądam na te forum bo mogę spróbować podjąc duskusje z fanatykami
                    liberalizmu, niestety jest to trudno ponieważ wszelkie próby wymiany poglądów
                    konczą się opluwaniem przeciwników inwektami taka to torencja tolerancyjnych
                    A do wyborczej mam pretensje o to że gdy ktos nabrudził z ich strony to sprawę
                    wyciszają natomiast jak by jakiemuś posłowi z LPR-u czy samobrony postawili
                    podobne zarzuty to od razu wrzucliliby to pierwsza stronę i rzucali gromy na
                    cała formacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka