mlody.patriota 07.03.05, 18:29 Okazuje sie, ze zasiada w wysokich wladzach tej partii. Chyba pomogl mu w tym pan Napieralski. Ciekawe ciekawe, znacie go? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leftie Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:03 No i co z tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:05 a kto chciałby go teraz znać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leftie Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:15 Mlody patriota widac bardzo chcialby go poznac. Oj, Patrioto, a co na Twoje sklonnosci wladze LPR?? :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Dzierżyński Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:23 LPR- Ludzie Pozbawieni Rozumu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) 08.03.05, 08:27 Ja go znam młody.patrioto. Zasiada we władzach głównie z powodu swojej inteligencji, której iloraz przewyższa całą Młodzież Wszechpolską razem wziętą + cały klan Giertychów. Serio mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.teleton.pl 08.03.05, 08:40 A czym się objawia taka inteligencja ? Pochodzeniem, zasługami czy zasiadaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) 08.03.05, 09:02 A czym się objawia taka inteligencja ? Nie zadawaniem pytań podszytych głupawą agresją. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) 08.03.05, 09:10 fajna polityka: skretyniały anonimek wrzuca na forum czyjeś nazwisko i dopisuje "zasługi". jak teraz to tak wygląda w wykonaniu ochłapów z mw to co bedzie jak kampania się rozpocznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.teleton.pl 08.03.05, 09:25 Pytania były podszyte ale ciekawością, natomiast ty xyx-xyx-cie nie daj się ponieść emocjom, jeno wytocz swe argumenta za przedmiotowym gościem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:08 Czym się przejawia? Jak to w SLD: posiadaniem ojca - czerwonego wiceprezesa największej szczecińskiej spółdzielni mieszkaniowej. Tatuś organizuje w obiektach spółdzielni biby dla czerwonych świń, w zamian synek dostał intratną posadę. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) 08.03.05, 10:53 BIBY DLA CZERWONYCH śWIŃ domagam się smakowitych szczegółów! Odpowiedz Link Zgłoś
buddy Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) 08.03.05, 14:39 człowieku nie wiesz co piszesz to bzdur nie pisz Radek jest członkiem KKW a tam nik ci kasy nie daje i jeszcze swój czas poświęcasz a proszę napisz jakie imprezy a nie rzucasz oskarżenia na wiatr Andy Warchole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:51 Starszy p. Nielek organizował w obiektach SM imprezy przedwyborcze członków szczecińskiego SLD (przed ostatnimi wyborami samorządowymi). Sam słynie z pijackich burd urządzanych podczas imprez organizowanych dla działaczy spółdzielczości. Pamiętam dobrze taką imprezkę sprzed dwóch lat zorganizowaną przez SEC (prezesem którego jest p. Burkowski - członek Forum Przedsiębiorczości, a vice - p. Wierzba, posadzony na stołku przez SLD) z udziałem prezesów szczecińskich spółdzielni mieszkaniowych w pałacyku w Maciejewie (właściciel - p. Grochulski, poszukiwany listem gończym współwłaściciel BGM i kolega pp. Piechoty i Kwaśniewskiego). Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Old NIELEK - Ordynacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:35 Skład władz Ordynackiej w Szczecinie Skład Komitetu Wykonawczego RO w Szczecinie Dariusz Wieczorek - przewodniczący Antoni Gwarek - wiceprzewodniczący Włodzimierz Kotwas - skarbnik Waldemar Barczyk - sekretarz Beata Karlińska - członek Jerzy Zaroda - członek Jarosław Specjalski - członek Jacek Kozłowski - członek Okręgowa Komisja Rewizyjna w Szczecinie: Ludwik Kurek - przewodniczący Marek Nielek - sekretarz Beata Zielińska - członek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Old NIELEK - Ordynacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:57 Ciekawa lista - kwiat zarządów szczecińskich spółek komunalnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak kwiat zarządów szczecińskich spółek komunalnych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:03 >kwiat zarządów szczecińskich spółek komunalnych :))) No bo jak komuna to komuna , jak "spółdzielnia" to spółdzielnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de press Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:39 SLD to fajne towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapodajacy NIELEK - ma zaslugiw kampanii SLD IP: *.idea.pl 08.03.05, 12:01 Ten mlody dzialacz SLD, synalek I sekretarza PZPR do upadku komunizmu wlacznie, dyrektora tzw szkoly Dyrektorow przy Komitecie Wojewodzkim PZPR owszem jest inteligentny. Jak inteligencje mozna wykorzystywac w rozny sposob, Ten mlody towarzysz nauczyl sie i dziala w stylu , ktory przejal. W ostatniej kampanii Prezydenckiej wspoltworzyl europejska i demokratyczna kampanie wspoltworzac i wspolorganizujac paszkwilanckie ulotki, plakaty oraz informacje na tym forum dyskredytujace profesora Lubinskiego i przedstawiajace Go jako malwersanta. Ma duze zaslugi w kampanii Runowicza (fuj! metody UBeckie) a w finale z uwagi na oslabienie pozycji Lubinskiej w zwyciestwie Jurczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprawy_burak_z_sld Re: NIELEK - ma zaslugiw kampanii SLD 08.03.05, 14:52 Głupoty godacie baco. Nie dyskredytował prof. Lubińskiego. Można mu przypisać autorstwo zaje..ście zabawnej odezwy Królowej Szczecina in-spe:))))))) Więc zwracając się do ciebie słowami Andrzeja Mleczki napiszę: obywatelu nie pieprz bez sensu. Z całą pewnością angażował się w kampanię Edmunda tyle, że nie ma w tym nic nagannego. Przypisywanie Radkowi udziału w zwycięstwie Lubiąskiej, to żenująca brednia. Autorem zwycięstwa Jurczyka jest właśnie pani Lubińska do spółki z panem Litwińskim, którzy uznali, że lepszy prezydent jaskiniowiec niż Edmund i olali drugą turę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Do kaprawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 06:11 >Autorem zwycięstwa Jurczyka jest właśnie pani Lubińska do spółki z >panem Litwińskim, którzy uznali, że lepszy prezydent jaskiniowiec niż Edmund i >olali drugą turę. A przyszło Ci do głowy kolego kaprawy, że to po prostu wyborcy woleli nawet jaskiniowca niż .....Edmunda. Wystawcie Piechotę to zobaczysz, że wbrew temu co się mówi, wyborca wybierze najgłupszego z jaskiniowców niż pięknie mówiących oszustów politycznych z czerwonej stajni. To już jest koniec, po prostu koniec. Rozumiesz ! Już więcej nie da się ukraść lub zepsuć. Kto zmuszał np Edmunda lub Piechotę do działania i utrwalania systemu politycznego w okresie gdy Polska "nie była w pełni suwerenna" (cytat z Kwaśniewskiego, któremu otworzyły sie oczy:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Czyżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:02 Czyżby metody działania oraz sympatie polityczne byłu dziedziczne ? A może są korporacyjne jak u prawników czy lekarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czyżby 08.03.05, 12:23 należy wytłuc wszystkie dzieci działaczy pzpr? za działalność rodziców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Czyżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:58 Twoje propozycje są zbyt radykalne i stanowią jedynie inwersję oratorską w obronie .... no własnie czego ? Tak się dziwnie składa, że cały paszkilancki zespół anty Od Nowy wziął się za krycie współorganizatora tego żarciku wyborczego. Jak chcecie to mogę go przytoczyć. Ładny mi żarcik. Prostaczek Lepper przy tym żarciku autorstwa bolszewii to wersal ! Ciekawe dlaczego ten tekst nie był podpisany kolego kaprawy_buraku ? Co sądzisz o ukazujących się w dużym nakładzie tekstach bez podpisu niekoniecznie autora ale na przykład : "autorem żartu wyborczego jest komitet wyborczy Edmunda Runowicza". Tak. Dokładnie tak należy to określić jak zostało określone : stare ubeckie metody ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprawy_burak_z_sld Re: Czyżby 09.03.05, 14:29 . Jak chcecie to mogę go > przytoczyć. Przytocz. Chetnie sobie przypomnę:)) Ładny mi żarcik. Prostaczek Lepper przy tym żarciku autorstwa > bolszewii to wersal ! Jesteś niesprawiedliwy. Żarcik był zaje..sty:)) Ciekawe dlaczego ten tekst nie był podpisany kolego kaprawy_buraku ? Był podpisany! "Królowa Szczecina in-spe":)))) Co sądzisz > > o ukazujących się w dużym nakładzie tekstach bez podpisu niekoniecznie autora > ale na przykład : "autorem żartu wyborczego jest komitet wyborczy Edmunda > Runowicza". Zaczniemy tak pisać zaraz po tym, gdy na ekranach TV podczas transmisji z obrad komisji ds. Orlenu ukażą się podpisy: "czas wystąpień posłów Giertycha, Wassermana, Macierewicza i Miodowicza zostanie wliczony do czasu antenowego ich komitetów wyborczych podczas wyborów prezydenckich". Tak. Dokładnie tak należy to określić jak zostało określone : stare ubeckie > metody ! Oczywiście napisy "złodziej" albo "czerwona świnia" na billboardach członków mojej Partii, to metody zaczerpnięte z klubów dżentelmenów i zaopatrzone były te napisy podpisami komitetów wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Czyżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:43 Świetny pomysł!!! Warto by się nad nim poważnie zastanowić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) 08.03.05, 16:16 tylko Partia Demokratyczna/ Frasyniuka/reszta to szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak PD to tratwa jak każda inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:29 Gruba kreska i po krzyku. Pasożyty żerują dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprawy_burak_z_sld Re: PD to tratwa jak każda inna 09.03.05, 14:39 Ciężko byłoby tą kreską szturchnąć Radka. Za mało ma wiosen:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz kinder niespodzianka 08.03.05, 22:26 Jak czytam wypowiedzi takie jak Twoja Anno451 o tej nowej partii to mi natychmiast przypomina się reklama kinder niespodzianki: "Coś nowego, coś z czekolady i cos do zabawy." I takie jest to całe ugrupowanie. Jeśli wybory nie odbędą sie "na wiosnę" to do jesieni wyborcy odkryją, że w środku jest... pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: kinder niespodzianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:33 W/g ostatnich obserwacji z UW następuje odpływ do PO, a w to miejsce wchodzą zombie z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.patriota Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) 10.03.05, 01:31 ciekawe ciekawe, SLD to swieeeeeetna partia, partia ludzi uczciwych i mezow stanu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Radosław NIELEK - SLD (SZCZECIN) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 06:53 No i tak to za pomoca patrioty poprzez Nielka Mlodszego znalezlismy sie w punkcie istotnym! Nie pominieta zostala "kreska gruba", "czerwone swinie"... Zapomnieliscie o szlachetni dyskutanci poruszyc problem Wielkiego Wybuchu a potem Niepokalanego Poczecie! Mniemam iz Nielek Mlodszy ma cos wspolnego z Nieczystoscia tego Poczecia. Przyznaj sie smarkaczu! Gdzies wtedy byl! Nie przypadkiem w poblizu najswietszej Panienki? Zgadzam sie! W polsce z szczegolnie w Zachodniopomorskiem nie bedzie dobrze gdy Nielek Mlodszy nie zostanie rozstrzelany! A na jego grobie Wszechpolska Mlodz odtanczy poloneza w capkach cyklistowkach! Gdy czytam takie pirdoly, zaczynam miec wrazenie ze caly kraj ma downa! A moze tak ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" 10.03.05, 07:20 Chłopak zdolny, inteligentny a wytyka mu się pochodzenie z niewłaściwej dynasti. W czasach gdy były dylematy polityczne na temat suwerenności i niepodległości Polski, młody Radek Nielek nie używał nawet pampersów bo nie było. Pieluchy miał prane zapewne w proszku "Cypisek". Gruba przesada z tym najazdem na Radka Nielka ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" 10.03.05, 08:17 chłopak ma ok 23 lat więc chyba nawet na cypiska się nie złąpał. ale czepia się go bogobojna, bogaojczyźniana, łagodna w swym charakterze mw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:38 Od MW staram się trzymać w równie dalekiej odległości jak od SLD. Różnica w ocenie obu tych "tworów" jest jednak dość istotna: MW - to dla mnie bogobojna dzicz bez klasy, zaś SLD - stado złodzieji bez krzty uczciwości. Czytając forum zawsze się zastanawiam, że nie wstyd Wam (xyz, ja_aska, etc) zabierać głos w obronie formacji, której przedstawiciele od czterech lat kradną wszystko, co się da. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprawy_burak_z_sld Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" 10.03.05, 09:13 Kradną??? Od czterech lat???? A co człowieku można jeszcze ukraść po AWSowskiej i UWolskiej szarańczy????? Najwyżej tajny telefon, z którego nie wiadomo czy dzwoniono, ale przecież dzwonic było można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:44 Skąd Jacuś Piechota pożyczył 200.000 zł? Ile pieniędzy zażądał Daruś Wieczorek od Paszyńskiego? Dlaczego Daruś Wieczorek rozkrada Fabrykę Papieru w Skolwinie? Jaka była wartość lewych faktur ESPEBEPE akceptowanych przez Elę Malanowską? Dlaczego ZWiK finansował kampanię wyborczą Mundka Runowicza? W jaki sposób wybrano wykonawcę remontu ciepłowni na Gierczak? ..... ..... Uff, paluszki mi się zmęczyły:))) A przecież jeszcze nie wyszedłem z lokalnego, szczecińskiego podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprawy_burak_z_sld Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" 10.03.05, 10:17 Zapomniałeś dodać: - remont Wyszyńskiego w wydaniu Bartłomieja S. - Bryza w wykonaniu całego zarządu Bartłomieja S. - Opędzlenie z rabatem Pomerani. - Łapówki Zbigniewa Z. - Opędzlenie "Domów Książki" - Balazsowanie. - Ograbienie Stoczni Szczecińskie przez eksperymentatorów gospodarczych. - przekazanie za frico Pałacyku panny "S" i paru innych. Łapka mnie boli, a to dopiero lokalne gwiazdy...:))) I mam pytanie: Ile pieniędzy zażądał Andy od Paszyńskiego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:42 A cóż mnie obchodzą losy ludzi, o których byłeś łaskaw nadmienić - z tego co pamiętam, żaden z nich nie należał do SLD. pomimo tego, chciałbym ich ukarania równie mocno jak Ty. Przyjąłeś kiepską metodę obrony "czerwonych świń" - wyliczanie "zasług" poprzedniej ekipy (AWS, UW). Zwłaszcza w dyskusji z człowiekem, który z dużą nadzieją czekał na przejęcie władzy przez lewicę. Mnie też się wydawało, że bardziej nie można spieprzyć i może być tylko lepiej. Zastanawia mnie, dlaczego, występując w roli obrońcy SLD, nie podasz rozsądnych argumentów tylko atakujesz, kierując się zasadą: "może trochę kradniemy, ale poprzednicy też to robili". Odpowiedź na Twoje ostatnie pytanie: 28.000 zł - tyle Andy utopił kilka lat temu w kontaktach z Paszyńskim (nie zapłacił mi za wykonane projekty budowlane), a sprawa w sądzie nadal się ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 10:30 JP jest już bardzo blisko PD i razem z Arturem będą tworzyć nową jakośc w zachpom polityce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:27 >A co człowieku można jeszcze ukraść po AWSowskiej > i UWolskiej szarańczy????? Ojej ! Jak duzo jeszcze zostało. Wymienić Ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" 10.03.05, 09:25 obrona dwudziestoparolatka jest obroną formacji? zjedz coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:45 Skoro dwudziestolatek działa w ramach tej formacji? Gdy widzisz, że trafiłeś pośród złodzieji, rzucasz legitymację i odchodzisz. Tak postępuje uczciwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" 10.03.05, 10:23 odpowiedzialność zbiorowa? lipa. ocena po legitymacji lub sympatiach? czyli ja powinnam uważać, że każdy prawicowiec jest moim wrogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:50 To prosta zależność - za winę musi być kara. Akceptując w swoim otoczeniu (pracy, partii, etc) łajdaków sami poddajecie się pod osąd. Wasi ex-koledzy z SDLP już to zrozumieli - popatrz na sprawę senatora Zychowicza. Dla Was pijany Kwaśniewski wysiadający z samolotu w Moskwie, czy opowiadający na trzeźwo o skończonych studiach to norma. Zobacz ile straciła PO nie umiejąc pozbyć się "ubrudzonych" ludzi Piskorskiego - Kaczorki są mądrzejsze, załatwiają sprawy szybko i do końca. Tylko nie wywnioskuj z mojego posta, że jestem zwolennikiem PiS:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" 10.03.05, 15:13 wnioskuję, że karzesz "nieumoczonym" walić skruchę i odopowiadać za innych. kaczorki jako te mądre chcą wprowadzić dyktaturę, oj nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:56 A źle "kaczorki" prowadzą stolicę ? Więc po co ten dym ? Andy , popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:50 Kaczorki stolicę prowadzą chyba dobrze.Tak jak sugerujecie. Ostatnio jeden z dziadków, takich powyżej 70 lat ale przytomnych, mieszkający na Pradze stwierdził, że zawsze głosował za komuną i nie głosował za żadnymi kaczorkami. Dodał jednak, że jest mile zaskoczony i w najbliższych wyborach jak dozyje to Kaczory gdzie by nie były mają jego głos i jego wnuków. Zapytałem za co ? Dziadzio odpowiedział w imieniu własnym i wynika z tego, że i wnuków : bo żąda kasy z budzętu państwa za stołeczność i związane z nia koszty i szkody oraz za to, że po parz pierwszy jest taki okres od kąd żyje , że na Pradze jest w miarę bezpiecznie i można wyjść pospacerować. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" 11.03.05, 08:21 a inwestycyjnie? iod początku kadencji nie zbudowano w wawie ani jednego mieszkania (wywiad z kaczorem - jego własne słowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:29 Czy ja napisałem , że kaczorki są idealne czy genialne. Nie. W opini dużej i powszechnie spotykanej opinii warsiawiaków są uważani za dobrych zarządców. Inwestycyjnie mogę Ci powiedzieć, że równoważą (starają się) budżet. Nie mają zwyczaju jak uczyniło to czerwono-niebieskie konsorcjum warszawskie, zadłużyć budżet na 1- 2 kadencje do do przodu, a następnie jako opozycja twierdzić, że nia ma inwestycji. Z czego ? Linit kredytów wyczerpany został przez czerwono- niebieskich z PARTII DEMOKRATYCZNEJ (obecnie) Poza tym Kaczyński wyrażnie stwierdził , że aby budować mieszkania w Warszawie należy inwestować wpierw w infrastrukturę, co czyni. Wzrost liczby mieszkańców bez inwestycji w infrastrukturę jest typowym podejściem rabunkowo- wyniszczającym taki organizm miejski, no chyba, że chodzi o slumsy jak w okolicach pieknego centrum Meksyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Radosław NIELEK i proszek "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:30 Wymagam od "nieumoczonych" potępienia dla umoczonych we własnych szeregach. NIestety, dla SLD to nadal zbyt wysokie wymagania. Potraficie tylko pisać, że za czasów AWS też nie było dobrze. Ja czekam, aż "wypie..cie": Jacusia za pożyczone od nie wiadomo kogo 200.000 zł, Darka za przesiadywanie całymi dniami w knajpach Golemy na Wałach Chrobrego (w godzinach pracy), Elę za ślepe podpisanie faktury ze Stella Maris opiewającej na ponad milion złotych, Grzesia za pobieranie lewej pensji z kasy wojewody, Jędrka za pobieranie lewej pensji z kasy Książnicy. Zatrudniajcie swoich ludzi na stołkach, ale niech oni coś na tych stołkach robią - poza puszczaniem bąków. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska "Cypisek" 11.03.05, 12:24 jednego nie rozumiem: wyrzucać za plotki i pomówienia? sam się wyrzuć z takich powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprawy_burak_z_sld Re: "Cypisek" 11.03.05, 13:38 Widzisz ja_aska, to jest tak. Kiedy jakiś Dochnal, czy inny aresztant bądź krętacz typu Paszka, pomówi kogoś z lewicy, to jest skowyt: "wyrzucajcie", "rozliczajcie", "niemoralne", itp. Kiedy zaś, jeden asystent szefa komisji do spraw Orlenu, siedzi za przewały z paliwami, a drugi za szpiegostwo, to nic się nie stało. Kiedy różne Wassermany na oczach ludzi łamią bezczelnie prawo, też nie ma problemu. Kiedy zaś ktokolwiek odważy się powiedzieć tej bandzie: nie, od razu różni Andy wrzeszczą: "winien!". Konkluzja: ja_aśka szkoda czasu na te dyskusje, bo to jest tak jakby Żyd ss- mana uświadamiał w Auschwitz, że komory gazowe są sprzeczne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Cypisek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:20 Chociaż nie do mnie skierowałeś Swoje słowa, odpowiem. Znów bronicie się opowieściami o tym, że z prawej strony sceny politycznej sa więksi złodzieje. Nadal nie rozumiesz, że porządnego człowieka w żaden sposób to nie tłumaczy - to taka zbiorowa ułomność polskiej lewicy - wydaje Wam się, że wystarczy wypaść nie gorzej od "konkurencji". Jako człowiekowi o poglądach soclajdemokratycznych wstyd mi było słuchać wypowiedzi przedstawicieli lewicy w ostatniej "Debacie" p. Durczoka - poplecznicy prezydenta (p. Paradowska, p. Staniszkis, p. Dubianowski, p. Frasyniuk) bronili p. Kwaśniewskiego głównie wymieniając grzechy jego oponentów. Tymczasem p. Kaczyński (którego fanem wcale nie jestem) za każdym razem mówiąc o aferach po lewej stronie podkreślał, że były one również udziałem polityków prawicy. Wniosek jest smutny - z powodu takiej mizerii moralnej lewicy w Polsce przyjdzie mi głosować na partie centrowe lub prawicowe. Odpowiedz Link Zgłoś