Dodaj do ulubionych

robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu MaRyj

IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 10:08
Kto jest z was chetny by na takiej imprezie sie pojawic? Bo doszedłem do
wniosku że sytuacja doszła do tego by wyjść na ulice, a w przeciwnym wypadku

grozi nam zalew faszyzmu w kraju. Ponadto potrzebuje
informacje o tym, na jakim kosciele w Szcz. wisi nadajnik radia maryja, zeby
przy wejsciu do niego na msze nasza grupa mogla rozdawac ulotki namawiajace
wiernych do niedawania na tace i walczenie z faszyzmem w taki sposob. Jak
zdejma nadajnik, to akcje zakonczymy. A ulotki mamy niezle- z zydozerczymi
cytatami z radia maryja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Moherowy berecik Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:16
      Na kościele pw. Jana Ewangelisty (o.o.pallotyni),ul. Św. Ducha, w drodze koło
      Odry na dworzec. Plansze wiszą na kosciele, na ścianie od Odry, wewnątrz -
      duszparterstwo Stalla Maris, siedziba Radia Maryja, apteka i licho wie co
      jszcze.
    • maniana22 Alex to cymbał 17.03.05, 11:16
      ..grozi nam zalew faszyzmu w kraju...
      ....sytuacja doszła do tego by wyjść na ulice..
      chłopcze ty jesteś chory z nienawiści
      jeśli nie lubisz radia maryja,to go nie słuchaj- jak i ja tego nie robię
      w tym kraju ma prawo istnieć także radio maryja,a nie tylko to co ty i twoje
      bojówki uznają za godne by istnieć w tym kraju
      wtargnięcie na msze święte by rozdawać ulotki to idiotyzm
      namawianie wiernych na niedawanie na tace jako walka z faszyzmem
      ///////////
      jeśli szukać przykłady faszyzmu,to ty jesteś przypadkiem unaoczniającym do
      czego prowadzi zacietrzewienie i jednobarwne widzenie świata
      powinienem ci przypomnieć że radio maryja działa legalnie
      a czemu nie wskazujesz ad personam ,kto gada głupoty ,czy propaguje faszyzm -
      wskaż go i napiętnuj,pikietuj jego dom - ale to zapewne zbyt trudne dla ciebie..
      a gdzie byłeś jak Prezydent Kwaśniewskie popdpisywał przywileje emerytalne dla
      UBeków I SBeków,wśród których byli i tacy którzy bili,torturowali i mordowali
      POlaków-antyfaszystów ,walczących o ukochaną Polskę.
      Gdzie byłeś jak strzelano do robotników w 1970 r?
      Gdzie byłeś jak wyganiano z Polski ludzi w 1968 r ?
      Gdzie byłeś jak strzelano we Wujku?
      Gdzie byłeś jak spec-komando mordowało Popiełuszkę?
      Gdzie byłeś jak interweniowaliśmy z Jaruzelskim w Czechosłowacji?
      Gdzie byłeś jak wysyłano wojska do Iraku?
      Gdzie byłeś jak utworzono ścieżki zdrowia w 1976?
      Gdzie jesteś jak młodzież wszechpolska lży Wałęsę?
      Gdzie jesteś jak obrażają gejów i ludzi propagujących tolerancje?
      Wyrzuć z swego serca nienawiść, działasz jak SA, a innym wmawiasz faszyzm
      • Gość: t.c. 01! Re: Alex to cymbał popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:59
        Może jeszcze wpadnijcie na jakąs mszę i obijcie kijami wszystkie starsze panie
        w beretach, bo to faszyści.

Zwlaczaj nazizm ale najpierw w swojej głowie!!!

PS. Śmiejecie się ze Radia Maryja słuchają tylko moherowa babcie to popatrzcie
        na zdjęcia z gejowsko- cw..owskiej manify 6 III w Szczecinie pod sztandarami
        APP Racja też stały moherowe. www.manifa.webpark.pl/2.jpg
        • Gość: T.W Re: Alex, nie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:01
          AleX, nie rób tego! Co to za metody? To właśnie metody RM. Chcesz głupiej wojny? Manifestacje, krzyki. I zostaw Bogu ducha winnych Pallotynów, bo to na ich budynku jest nadajnik, co nie znaczy, że Pallotyni są jakimiś sekciarzami.
          • ja_aska Re: Alex, nie! 18.03.05, 08:19
            to kim są pallotyni?
            • Gość: czytam sobie Re: Pallotyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:03
              Zakonem.
              • ja_aska Re: Pallotyni 18.03.05, 14:23
                a to w tym wypadku nie to samo?
                • blackexit Re: Pallotyni 18.03.05, 23:02
                  ja_aska napisała:

> a to w tym wypadku nie to samo?

nie to byloby to samo gdyby zapisali sie do miejscowej gminy zydowskiej
                  szczegolnie nie bedac zydami. pozdrawiam black
                  • Gość: Laban Re: Pallotyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 00:11
                    Coś mi mówi, że ja tej całej aski nie lubię. Licho jakie?
                  • ja_aska Bleki 21.03.05, 14:39
                    Jeszcze trochę a zaczniesz mi na złość głosić chwałę hitlera.
              • Gość: Uli Re: Pallotyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:05
                Pallotyni nie są zakonem.Pallotyni, Stowarzyszenie Apostolstwa Katolickiego, zgodnie z intencją założyciela św. Wincentego Pallotiego, mają na celu prowadzenie wielorakiej działalności apostolskiej.
      • rywin-arms Maniana to cymbal(ka?) 19.03.05, 10:11
        A gdzie ty byłeś(aś) maniana wtedy? Chyba po stronie tych co bili, skoro to
        wszystkiego tego byłeś swiadkiem i masz sie dobrze!
      • zilbeer Re: Alex to cymbał 21.03.05, 13:12
        Wyrzuć z swego serca nienawiść, działasz jak SA, a innym wmawiasz faszyzm

Wymawiacz nienawiści, który popełnił tekst wręcz ociekający nienawiścią. Sądząc
        zaś po cyferkach przy nicku jesteś zbyt smarkaty byś wiedział o czym piszesz.
        To tak o wyrzucaniu nienawiści z serca. Zacznij od siebie.
    • Gość: woy popieram. kiedy i gdzie? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:44
    • Gość: Kalamburyna Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 14:21
      To co zaproponowałeś jest zupełnie bez sensu. Co z tego ze rozdasz pare ulotek
      na których będą faszystowskie teksty z anteny RM? Te osoby które słuchają RM to
      już je znają, i oznacza to ze je popierają! Nie zmienisz w ten sposób świata,
      Radia Maryja ani jego słuchaczy tym bardziej. Powiedzą Ci ze nie kochasz
      ojczyzny i Boga i na tym się skończy twój dialog. Bo wydaje mi się że jedynym
      sposobem do przekonania kogoś o swoich racjach jest utworzenie dialogu? Twój
      sposób jest jednostronny, tak samo jak metody Radia Maryja. I własnie najgorsze
      w postawie ludzi słuchających tego radia jest zamknięcie na argumenty, jak
      mądre by niebyły. Dwóch takich słuchaczy mam pod swoim dachem i uwierz mi-
      żadne ulotki tu NIC nie dadzą. Bo to nie są przedstawiciele kościoła. Osoby te
      mają wyprane mózgi wodą laną przez O. Rydzyka i jemu podobnych, i tworzą SEKTĘ!
      Niestety.

Pozdrawiam i życzę dystansu. Do wszytskiego :)
    • Gość: t.c.01! Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:45
      Przeglądając to forum dowiadauję się o sobie ciekawych rzeczy
      - jestem emerytem
      - jestem kobietą
      - noszę beret
      -i jestem nietolerancyjnym chamem
      Pieprzycie bzdury o tolerancji a sami jesteście zamkniętymi w sobie fanatykami,
      myslicie steorytypami i pustymymi frazeami nawbijanymi wam do głow przez guru (
      Adasią Michnika)

• piotr33k2 Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu 18.03.05, 22:07
        a ileż to nawiedzownych obronców tego "szlachetnego " radia sie naraz
        znalazło ?a dlaczegoż to odmawiać prawa do kontraakcji? przcież sami mówicie że
        kazdy ma prawo wyraża poglądy ? co filozofia kalego sie kłania?gdybym nie znał
        waszych prawdziwych powodów tej fałszywej troski to moze bym uwierzył w
        wynikający z waszych głosów pogląd że "zło dobrem zwyciężaj".
        • maniana22 kontynuacja:alex to cymbał 18.03.05, 22:23
          przykre piotrze że nie chcesz odczytać szerszego kontekstu
          mojej dezaprobaty
          bronieszę czegoś więcej jak radio
          czegoś w czym mieści się i radio i protest przeciw radiu-ale nie taki
          zauważyłem już kilkakrotnie że jeśli ktoś ma inny pogląd dezawuujesz go w
          sposób jakbyś ty posiadł jedną obowiązująca rację.
          Ten sposób protestu to hucpa.
          Niech np wyłowią gościa który gada owe rzeczy i pikietują jego dom ,biuro
          poselskie, miejsce pracy itp.
          ja nie słucham tego radia i nie odczuwam takiej potrzeby,ale jeśli są ludzie
          którzy mają taki czy inny pogląd na naszą najnowszą historię to przykro mi że
          taki mają,ale nie uważam za słuszne przerywać im praktyki religijne i wręczać
          ulotki.
          Oczywiście jest to jakaś moda,bo radio jest na topie,ale gdzie był ten cały
          alex ze swoim protestem kiedy wcześniej gadali te rzeczy.
          Dlaczego moja ciocia czy mama ma być atakowana podczas mszy ,mimo że nie
          słuchały ani razu tego radia?które w dodatku działa legalnie?
          to zmień prawo,albo podaj ich do sądu.
          a odczep się od mojej mamy czy cioci.
          Czyżbym mojej mamie musiał schować głęboko w szafie moherowy beret ,bo może
          dostać w twarz od centrowego nieoszołomionego obrońcy demokracji?albo ma być
          poniżóna podczas mszy?
          a do meczetu albo synagogi też wtargniecie?
          jak np Żyd powie że Polacy wyssali nienawiść z mlekiem matki?
          ehhhhhhh,centrowi demokraci - szkoda,wielka szkoda i przykro
          • piotr33k2 Re: kontynuacja:alex to cymbał 18.03.05, 22:46
            po pierwsze i najwazniejsze to chyba niema mowy i takiej mozliwości aby podczas
            mszy kogokolwiek atakować więc nie dorabiaj sobie argummentów ,po drugie
            ja "atakuję" tak jak ty "atakujesz " i inni "atakuja" kogoś kto ma inne poglady
            na okreslony temat ,na tym też polega forum publiczne a może właśnie na tym, po
            trzecie ja nie powiedziałem że popieram te akcje i pomysł, powiedziałem że
            dlaczego odmawiac prawa do takiej akcji która de fakto byłaby kontrakcją dla
            tego sekciarskiego radia i akcji które robi np. m. wszechpolska
            pikietując ,blokujac i demonstrując itd. w imieniu włąsnie radia maryja ,tak
            więć wszystkie twoje argumenty "przeciw" są moimi "za" jezeli przyjąć powaznie
            twoje argumenty ,a tak wogóle to jedni zło dobrem zwalczają( ale to jest utopia
            nawet w kościele) a drudzy chcą ze złem realnie , konkretnie walczyć i nie
            mozna im tego odmawiać.
            • Gość: ciekawy Re: kontynuacja:alex to cymbał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:17
              A czy można odmawiać tym, którzy chcą walczyć ze złym żydostwem??
    • Gość: Koniuszko Marian Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:29
      Nie widzę chętnych, same ksenofoby i katole na tym forum lepiej idż jutro na
      mecz spotkasz tam paru łysych faszystów z mw i walcz z faszyzmem.
      • piotr33k2 Re:choroba! 19.03.05, 02:25
        krótko mówiąc to wszystko chore jakieś,bo okazuje sie że można i dozwolone jest
        bezkarne plugawe i fałszywe oczernianie kogoś w imie osobistych ,ambicjonalnych
        i politycznych interesów, a protest przed tego typu praktykami jest już
        naruszeniem tolerancji i wolnosci tego co zaczoł pluć ,to paranoja!
        • maniana22 jaka choroba?przecież to demokracja ! 19.03.05, 08:17
          Nie cierpię ani faszystów ani lewicowych ulepszaczy świata
          nie jestem słuchaczem radia M., a nawet więcej w życiu nie słuchałem tego radia
          ani nikt z mojej rodziny.
          więcej uważam za niegodne plugawe i fałszywe oczernianie kogoś w imię
          osobistych ,ambicjonalnych i politycznych interesów.
          Jeśli prawo jest naruszone,rolą prawa jest przywrócenie porządku i naprawienie
          szkody.Jeśli sądy są niemrawe,protest musi wymusić takie działanie sądów i
          prawa,aby odczucie porządku prawnego było powszechne.TO jest miarą
          cywilizacyjnego poziomu kraju,między innymi oczywiście.
          Czy temu służy nawoływanie do sekowania starszej pani która chodzi do kościoła
          na msze,i ma wśród różnych nakryć głowy ,także i moherowy beret?
          Można jej już napluć w twarz i zrobić z niej faszystę?
          A czemu nie pikietujecie tych którzy głoszą nieprawdę i sieją zamęt?
          Konkretnie,niech aktywiści słuchają radia i tych co mówią takie rzeczy,to
          znaczy wzywają do mordowania,obrażają i naruszają cześć danej osoby,wzywają do
          rasizmu, negowania wyznawców innych religii et cetera i co tera?
          Czy takie działanie nie wpisuje się w demokratyczny porządek?
          a może to ja mam paranoję twierdząc że taki sposób postępowania jest
          trudniejszy ale ma większy standard?
          Piotrze,mam poglądy umiarkowane,a polityczne poglądy uważam za mniej ważne od
          tych którymi człowiek powinien kierować się na codzień.ale to nie przeszkadza
          tobie tak mnie traktować..tak mi przykro,tym bardziej że mienisz się
          zwolennikiem Partii Demkratycznje która ma propagować umiar w polityce.
          ale ten umiar czyżby miał mnie wyjąć z tego porządku jako paranoika?
          to gdzie jest moje miejsce?
          w szpitalu na Broniewskiego?
          nie byłem faszsytą ,ani komunistą,nie chodzę do kościoła..jestem więc z braku
          lepszej etykiety paranoikiem!
          • Gość: H56 Re: jaka choroba? przecież to demokracja ! IP: *.comnet.krakow.pl 19.03.05, 11:10
            maniana,toś Ty bardzo porządny człowiek. Również nie popieram takiej akcji, do
            kościoła chodzą nie tylko nawiedzeni i trzeba to uszanować. Radio maryja trzeba
            piętnować ,ale nie pod kościołem bo to tak jabyś namawiał kucharza aby nie
            gotował posiłków. Czym więcej się mówi o tej rozgłośni, tym więcej się ją
            reklamuje. Rydzyk i tak pójdzie do piekła.he,he
          • piotr33k2 Re: jaka choroba?przecież to demokracja ! 19.03.05, 14:24
            droga maniano nie uwazam cie za ani za faszystke ani za jakiegoś ksenofoba,
            uwazam że tylko każdy ma prawo do obrony ,nawet przed babciowymi mocherowymi
            beretami które moga wyrządzić takie samo zło jak czapki z daszkiem, i tylko o
            to mi chodzi.
            • maniana22 dzięki że nie jestem... 21.03.05, 11:42
              dzięki że nie jestem przez ciebie uważany za ksenofoba
              ale zgodze się że tumult robiony tylko napędza reklamę R.M. - rację ma H56 (ale
              wolałbym żeby miał restau-racje ,może by zaprosił na happy hoours wraz z
              luksusowymi call girl)
              natomiast w związku z rozpoczynającą się wiosną która ogrzewa jak zawsze moją
              krew pomyślałem sobie że chodziłbym po mieście z
              a/ gazetą NIE w jednym ręku
              b/ flagę ANtyklerykalnej Partii Postępu RACJA z fazis Grzegorza Piotrowskiego
              w drugim ręku
              c/ w jaskrawym dużym moherowym berecie na głowie
              d/ szalikiem LECHA na szyji -wyeskponowanym

Dostałbym jak nic w ryja,
              a żadna szanujące się towarzystwo ubezpieczeniowe nie przyjęłoby polisy

ALE NIKT NA FORUM NIE PROTESTOWAŁBY !
              uznano by że sam sobie jestem winny
              ale na 1 miejscu to za szalik
              potem za berecik
              za NIE i flagę - nikt by nie zwrócił uwagi
      • Gość: gravity ciebie dziecko nie nauczyli w szkole co to IP: 83.168.104.* 19.03.05, 22:50
        jest faszyzm tylko dowiedziałes sie tego z gazetki osiołku...zal mi
        ciebie...kazdy katolik to faszysta lewacki bydlaku?
        • Gość: H56 Re: ciebie dziecko nie nauczyli w szkole co to IP: *.comnet.krakow.pl 20.03.05, 00:15
          o mamusiu, ja już nic nie kumam
          • hatra Re: ciebie dziecko nie nauczyli w szkole co to 21.03.05, 02:55
            www.nauka-edukacja.p4u.pl/forum.php?page=&cmd=show&id=154&category=5
    • Gość: ian Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu IP: *.szczecin.pl 21.03.05, 09:40
      Pustaku,albo nie wiesz co to jest faszyzm,albo jak to SB mialo w zwyczaju
      montujesz prowokacje,albo jedno i drugie. Jakby nie patrzec-to ty jestes
      niebezpieczny!
      • rywin-arms Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu 21.03.05, 10:19
        Odpier... się wapniaki od młodziaka! Niemalże każdy w takim wieku bywa "lewackim
        bydlakiem" -jak to ktoś go zaatakował. Każda epoka ma coś z totalitaryzmu, nie
        wiem jak demokratyczną demokracją by się chełpiła. Wprowadzenie religii do
        szkół, bez konsultacji z zainteresowanymi, i to w środku zajęć, by zmusić do
        zostania w szkole -to nie wywołuje buntu? Potem wojsko, przysięga, "...tak mi
        dopomóż bóg"- czy ktoś odmówi, bo jest niewierzący? Potem młodzian wchodzi w
        dorosłość i nagle zero perspektyw, państwo zostawia ich samych sobie.BA! Nawet
        okrada, zmuszając do ciągłego dokształcania się -przeważnie w systemie płatnym,
        i to bez gwarancji jakiegokolwiek zatrudnienia. A jeśli już coś się znajdzie, to
        za śmieszne pieniądze - bo lwia cześć to różne podatko -składki na rzecz
        roszczeniowej grupy staruchów -potencjalnych klientów rydzykowych. Zresztą teraz
        wszystko jest podporządkowane tej grupie. Różańcowe baby są bardzo
        niebezpieczne, bo strachliwa władza na każdym szczeblu ulega ich dewocjom.
        Zbudować osiedlowe boisko - to jest problem. Postawić kolejny pomniki papieża,
        Sybiraków, wyświęcić wszystko co się da, dotacje do organizacji kościelnych -
        tutaj w obawie przed armią Rydzyka żadna władza się nie przeciwstawi. I jak przy
        tym wszystkim młodzian ma nie zostać "lewackim bydlakiem"?
        • Gość: ian Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu IP: *.szczecin.pl 21.03.05, 11:06
          rozumiem gnojku,ze wszystkich staruchow ze swojej rodziny i otoczenia juz
          wyciąłes
          • Gość: mescari Re: do młodego lewaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:29
            Za kogo Ty się uważasz? Ty się zastanów jakim ty będziesz staruchem, bo skoro jako młodzieniec jesteś niestrawny, to co będzie dalej? Ty już masz roszczenia, a jeszcze się w życiu nie zdążyłeś narobić.
            • rywin-arms Re: do młodego lewaka 21.03.05, 12:29
              Coś się wam faszysto-katole pomieszało. Tak was określam, myslę że słusznie-
              zważając na agresywny język jakim sie posługujecie. Ja tylko brałem w obronę
              młodego buntownika, a sam lata młodzieńcze mam za sobą.
              • Gość: XXL marzanna IP: *.szczecin.pl 21.03.05, 13:23
                a ja organizuję demostrację "Precz z corocznym topieniem Marzanny" co ta kobita
                komu zrobiła?(;
                Zbiórka chętnych o 18.00 pod Columbusem na Wałach Chrobrego.
                Obecność obowiazkowa
          • hatra Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu 21.03.05, 15:47
            Jak dlugo jeszcze Zbrodniarze, Kryminalisci, Zlodzieje, Zdrajcy i Wrogowie
            Polski beda rzadzic nasza Ojczyzna ?

Kiedy odpowiedza przed sadem, Trybunalem Narodowym ?

Kiedy poniosa sprawiedliwa kare ?

tomaszlis.wp.pl/forum_viewtopic.html?t=13182&f=89

www.ojczyzna.pl/forum/read.php?f=3&i=14782&t=14780

www.ojczyzna.pl/forum/read.php?f=3&i=14780&t=14780

www.kielce.pl/forum/viewtopic.php?
            p=14768&sid=7fa672cf2836f2cd5f09e4ad0090588c#14768

ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=pokrzyw

wpis 200

• piotr33k2 Re: robię demonstrację anrtyfaszystowską o Radiu 21.03.05, 18:31
              hatra napisała:

> Jak dlugo jeszcze Zbrodniarze, Kryminalisci, Zlodzieje, Zdrajcy i Wrogowie
              > Polski beda rzadzic nasza Ojczyzna ?
              >
              > Kiedy odpowiedza przed sadem, Trybunalem Narodowym ?
              >
              > Kiedy poniosa sprawiedliwa kare ?
              >
              >
              >
              > masz racje całe to sekciarskie i antypolskie radio przed trybunał albo do
              krymninału.
              >
              >
              > tomaszlis.wp.pl/forum_viewtopic.html?t=13182&f=89
              >
              >
              >
              > www.ojczyzna.pl/forum/read.php?f=3&i=14782&t=14780
              >
              >
              > www.ojczyzna.pl/forum/read.php?f=3&i=14780&t=14780
              >