Gość: zuzka IP: *.polsteam.com.pl / 158.2.1.* 17.06.02, 18:02 byłam dzisiaj na tym w kinie i mi najbardziej podoba sięe wiewórka . Jest po prostu czadowa , może ktoś inny był na tym?????????? napiszccie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala_ Re: epoka lodowcowa :)))) super 18.06.02, 07:08 Gość portalu: zuzka napisał(a): > byłam dzisiaj na tym w kinie i mi najbardziej podoba > sięe wiewórka . Jest po prostu czadowa , może ktoś inny był na tym?????????? > napiszccie Ja też byłem. Dawno się tak nie śmiałem. Przynajmniej w kinie. Wiewiórka była de best, tylko że to co ona miała to chyba nie był orzeszek tylko żołędź? Super był Pazura udzielający swojego głosu leniwcowi :))) Stary dobry Pazura :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: epoka lodowcowa :)))) super IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 10:56 Dla mnie wiewiorka tez byla najlepsza. Film widzialem juz ze 2 miesiace temu tyle, ze po Niemiecku :( wiec tak ze 3/4 dialogow bylo dla mnie straconych ;). Teraz sie zastanawiam czy nie wybrac sie jeszcze raz na film w Polsce - oczywiscie tylko dla wiewiorki :). Odpowiedz Link Zgłoś
koala_ Re: epoka lodowcowa :)))) super 18.06.02, 11:19 Gość portalu: Gradus napisał(a): > Dla mnie wiewiorka tez byla najlepsza. Film widzialem juz ze 2 miesiace temu > tyle, ze po Niemiecku :( wiec tak ze 3/4 dialogow bylo dla mnie straconych ;). > Teraz sie zastanawiam czy nie wybrac sie jeszcze raz na film w Polsce - > oczywiscie tylko dla wiewiorki :). Jak tylko dla wiewiórki to się nie opłaca, bo ona nic nie mówi w tym filmie :)))) no chyba że dla leniwca podkładanego przez Pazurę. To się opłaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: epoka lodowcowa :)))) super IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:26 Tak za bardzo to Pazury nie lubie (szczegolnie przez takie arcydziela jak "13 posterunek") ale do roli leniwca to on chyba pasuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: epoka lodowcowa :)))) super 18.06.02, 11:47 cezara pazury raz z dolu raz z gory piasek i natalka:) Odpowiedz Link Zgłoś