Gość: Renata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:20 Będziemy wszyscy płakać po rządach Po PiS i LPR. Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD 23.03.05, 11:29 jedno pewne:większych bandytów i złodziei od sldowców już nie będzie.a władzy trzeba patrzeć na ręce....każdej władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:32 No, tu byłbym ostrożny. Po rządach AWS też mi się wydawało, że lewica nie może być bardziej nieudolna. A tu proszę - siurpryza:((( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD 23.03.05, 22:24 Gość portalu: Andy napisał(a): > No, tu byłbym ostrożny. Po rządach AWS też mi się wydawało, że lewica nie może > być bardziej nieudolna. A tu proszę - siurpryza:((( aws przy wszystkich swoich niewątpliwych wadach nie była taka znowu nieudolna bo przeprowadziła cztery wazne reformy z których jedną sld kompletnie niepotrzebnie rozpieprzyła (zdrowia) a i w korupcji przy sld-owcach to byli harcerzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Rewelacyjna była poprawka odręczna na Umowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:29 U kompetentnego Ministra rządu AWS Emila Wąsacza, który nie widział w tym nic złego i nie wiedział kto to dopisał. Handlarz kapciami wie, że o ile taka poprawka ma miejsce na umowie to winny się przy odręcznej poprawce pojawić parafki osób podpisujących umowę. O ile wogóle poprawka w dacie odręczna, winna mieć miejsce na umowie za pona miliard ! Taka to kompetencja i uczciwośc rządu AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Rewelacyjna była poprawka odręczna na Umowie IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 22:40 no,rząd AWS był ponoć tak uczciwy że mają ich żywcem brać do nieba(-: Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: kajak 23.03.05, 22:49 jak zwykle wmawiasz komus jakieś stwierdzenia czy poglądy, podobnie jak wmawiasz ludziom jakoby to gazeta wyborcza wybrała jurczyka na prezydenta a teraz wybierze leppera ,puknij sie w łeb i nie manipuluj, bo moze kogos udaje ci sie zmanipulować ale nie mnie ,a jeżeli nie manipulujesz to jesteś głupszy niz myślałem bo nie odrózniasz wielu podstawowych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniuszko Marian Re: Rewelacyjna była poprawka odręczna na Umowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:57 W pierwszych miesiącach rządów SLD,Miler odgrażał się że będzie raport otwarcia i że ujawni wszystkie afery AWS straszył trybunałami i co? Sam odszedł w niesławie .Przy takiej większości w sejmie i kompetncji swojego rządu mógł praktycznie przepchnąć wszystkie projekty których ponoć miał pełne szuflady,ale zarówno on jak i jego ludzie woleli pilnować swoich lewych interesów niż dobra państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Rewelacyjna była poprawka odręczna na Umowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:12 Zdecycydowanie było tak jak to pisałeś. Z tym, że nie tylko Miller to zrobił. Znaczna częśc odpowiedzialnych za "pilnowanie lewych interesów" i wyprowadzanie państwowyc , publicznych pieniędzy idzie teraz do Frasyniuka i będzie próbowała (nierealne dostaną 5 %) rozwjać ten gów---ny system w Partii Demokratycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rewelacyjna myśl życzeniowa kajaka 23.03.05, 23:35 Gość portalu: Antyknajak napisał(a): > Zdecycydowanie było tak jak to pisałeś. > Z tym, że nie tylko Miller to zrobił. Znaczna częśc odpowiedzialnych > za "pilnowanie lewych interesów" i wyprowadzanie państwowyc , publicznych > pieniędzy idzie teraz do Frasyniuka i będzie próbowała (nierealne dostaną 5 %) > rozwjać ten gów---ny system w Partii Demokratycznej. cały czas myslenie "zyczeniowe' tego manipulanta kajaka, on juz orzekł że idą on juz dużo wczewsniej zapisał tam sam na forum piechotę i nawet jurczyka ,kompletny baran insynuator a może cwaniaczek z argumentami rodem od rydzyka? ,to jest własnie takie myslenie "zyczeniowe" kiedys może go wyrzucili z uni wolności albo nie chcieli zapisać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOG Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:37 przewidujesz nowy TKM?tzn.POWTÓRKĘ DAWNEGO HASŁA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wszyscy oni siebie warci! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:42 wszyscy siebie warci! Najlepiej to widac po sposobie tworzenia tej nowej PD, przechodza tam gdzie mozna cos wycyckać! Po prostu nikomu sie nie zabroni utworzenia czy wpisania do jakiejs partyjności. A Ci którzy to robia dla jakis interesików, to sie zawsze znajda i poznaja i popieraja! Ot, co! I to nie ma znaczenia jaka partyjność, byle wpływy były i stanowiska... I co mozna z tym zrobić? Nic! Wiekszośc podnosi reke i taka decyzja! Ja to nie dozyje, ale bedzie, wiem że bedzie... będzie tak, że o stanowskach we władzach populacja rasy ludzkiej winna wybierac najlepszego sposród siebie... to tylko przez analize kodów DNA! Plus oczywiscie jakies kwalifikacje! Był taki film s-f zapomniałem tytułu... Uważam, ze tak niestety ludzkośc powinna wybierać najlepszego i tylko wtedy mozna będzie mówic o pstepie... Ja wiem, że to doprowadzi do kastowości, dyskryminacji itd. ale co teraz tego nie ma?! Jest to samo tylko na bazie jakis kolsiostw i znajomości i układów! Tyle! wiem wiem - zaraz puknę sie w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.teleton.pl 23.03.05, 13:21 Przemyśl to co napisałaś. Może i ty będziesz ryczała jak bóbr ale to wcale o Tobie dobrze nie świadczy. Stwierdzenie, że coś tam i wszyscy to jak paw rzucony pod wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Towarzyszu Renata! IP: *.chello.pl 23.03.05, 13:38 A może TW "Renata". Okres rządów SLD to najgorszy okres w dziejach Rzeczypospolitej. Po was choćby dyktatura jawi się jak ciepłe wiosenne słoneczko. I mam nadzieje, że wszystkie te Janiki, Olekse(ksy), Piechoty, Renaty, skończą swój marny żywot w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Towarzyszu Renata! 23.03.05, 13:47 w piekle przynajmniej będzie interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Towarzyszu Renata! IP: 62.69.200.* 23.03.05, 22:41 z Adolfem, Jozefem Wissarianowiczem, Pol Potem ...na pewno. Jak ktos lubi takie towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.szczecin.pl 23.03.05, 13:51 Ja nie będę bo mam lenia wiosennego(-: i niechce mi się płakać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Nie będziemy wszyscy płakać ale na jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:33 Szanowny extra extra large. Oni odejdą na jesieni. To może zapłaczesz jednak , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolkiewicz. Re: Nie będziemy wszyscy płakać ale na jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:44 Byle tylko zasranych sld- owców nie zapomniano rozliczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Nie będziemy wszyscy płakać ale na jesieni IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 22:37 Myslę że odejdą wcześniej a płkał i tak nie będę(-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: 62.69.200.* 23.03.05, 22:44 Renata czy rownie skutecznie przewidujesz numery Lotto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLN Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 07:49 tylko wcześniej niech euro spadnie do 4.50 i dolara do 3.80 Odpowiedz Link Zgłoś