Dodaj do ulubionych

Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:20
Będziemy wszyscy płakać po rządach Po PiS i LPR. Zobaczycie.
Obserwuj wątek
    • anamar Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD 23.03.05, 11:29
      jedno pewne:większych bandytów i złodziei od sldowców już nie będzie.a władzy
      trzeba patrzeć na ręce....każdej władzy...
      • Gość: Andy Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:32
        No, tu byłbym ostrożny. Po rządach AWS też mi się wydawało, że lewica nie może
        być bardziej nieudolna. A tu proszę - siurpryza:(((
        • piotr33k2 Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD 23.03.05, 22:24
          Gość portalu: Andy napisał(a):

> No, tu byłbym ostrożny. Po rządach AWS też mi się wydawało, że lewica nie
          może
          > być bardziej nieudolna. A tu proszę - siurpryza:(((
          aws przy wszystkich swoich niewątpliwych wadach nie była taka znowu nieudolna
          bo przeprowadziła cztery wazne reformy z których jedną sld kompletnie
          niepotrzebnie rozpieprzyła (zdrowia) a i w korupcji przy sld-owcach to byli
          harcerzyki.
          • Gość: Antyknajak Rewelacyjna była poprawka odręczna na Umowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:29
            U kompetentnego Ministra rządu AWS Emila Wąsacza, który nie widział w tym nic
            złego i nie wiedział kto to dopisał.
            Handlarz kapciami wie, że o ile taka poprawka ma miejsce na umowie to winny się
            przy odręcznej poprawce pojawić parafki osób podpisujących umowę. O ile wogóle
            poprawka w dacie odręczna, winna mieć miejsce na umowie za pona miliard !
            Taka to kompetencja i uczciwośc rządu AWS.
            • Gość: XXL Re: Rewelacyjna była poprawka odręczna na Umowie IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 22:40
              no,rząd AWS był ponoć tak uczciwy że mają ich żywcem brać do nieba(-:
            • piotr33k2 Re: kajak 23.03.05, 22:49
              jak zwykle wmawiasz komus jakieś stwierdzenia czy poglądy, podobnie jak
              wmawiasz ludziom jakoby to gazeta wyborcza wybrała jurczyka na prezydenta a
              teraz wybierze leppera ,puknij sie w łeb i nie manipuluj, bo moze kogos udaje
              ci sie zmanipulować ale nie mnie ,a jeżeli nie manipulujesz to jesteś głupszy
              niz myślałem bo nie odrózniasz wielu podstawowych spraw.
            • Gość: Koniuszko Marian Re: Rewelacyjna była poprawka odręczna na Umowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:57
              W pierwszych miesiącach rządów SLD,Miler odgrażał się że będzie raport otwarcia
              i że ujawni wszystkie afery AWS straszył trybunałami i co? Sam odszedł w
              niesławie .Przy takiej większości w sejmie i kompetncji swojego rządu mógł
              praktycznie przepchnąć wszystkie projekty których ponoć miał pełne szuflady,ale
              zarówno on jak i jego ludzie woleli pilnować swoich lewych interesów niż dobra
              państwa.
              • Gość: Antyknajak Re: Rewelacyjna była poprawka odręczna na Umowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:12
                Zdecycydowanie było tak jak to pisałeś.
                Z tym, że nie tylko Miller to zrobił. Znaczna częśc odpowiedzialnych
                za "pilnowanie lewych interesów" i wyprowadzanie państwowyc , publicznych
                pieniędzy idzie teraz do Frasyniuka i będzie próbowała (nierealne dostaną 5 %)
                rozwjać ten gów---ny system w Partii Demokratycznej.
                • piotr33k2 Re: Rewelacyjna myśl życzeniowa kajaka 23.03.05, 23:35
                  Gość portalu: Antyknajak napisał(a):

> Zdecycydowanie było tak jak to pisałeś.
                  > Z tym, że nie tylko Miller to zrobił. Znaczna częśc odpowiedzialnych
                  > za "pilnowanie lewych interesów" i wyprowadzanie państwowyc , publicznych
                  > pieniędzy idzie teraz do Frasyniuka i będzie próbowała (nierealne dostaną 5
                  %)
                  > rozwjać ten gów---ny system w Partii Demokratycznej.
                  cały czas myslenie "zyczeniowe' tego manipulanta kajaka, on juz orzekł że idą
                  on juz dużo wczewsniej zapisał tam sam na forum piechotę i nawet
                  jurczyka ,kompletny baran insynuator a może cwaniaczek z argumentami rodem od
                  rydzyka? ,to jest własnie takie myslenie "zyczeniowe" kiedys może go wyrzucili
                  z uni wolności albo nie chcieli zapisać .
    • Gość: DOG Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:37
      przewidujesz nowy TKM?tzn.POWTÓRKĘ DAWNEGO HASŁA?
    • Gość: andreas wszyscy oni siebie warci! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:42
      wszyscy siebie warci!

Najlepiej to widac po sposobie tworzenia tej nowej PD,
      przechodza tam gdzie mozna cos wycyckać!

Po prostu nikomu sie nie zabroni utworzenia czy wpisania
      do jakiejs partyjności.
      A Ci którzy to robia dla jakis interesików, to sie zawsze
      znajda i poznaja i popieraja!
      Ot, co!

I to nie ma znaczenia jaka partyjność,
      byle wpływy były i stanowiska...

I co mozna z tym zrobić? Nic!

Wiekszośc podnosi reke i taka decyzja!

Ja to nie dozyje, ale bedzie, wiem że bedzie...
      będzie tak, że o stanowskach we władzach populacja rasy ludzkiej
      winna wybierac najlepszego sposród siebie...
      to tylko przez analize kodów DNA!
      Plus oczywiscie jakies kwalifikacje!

Był taki film s-f zapomniałem tytułu...
      Uważam, ze tak niestety ludzkośc powinna wybierać najlepszego
      i tylko wtedy mozna będzie mówic o pstepie...

Ja wiem, że to doprowadzi do kastowości, dyskryminacji itd.
      ale co teraz tego nie ma?!
      Jest to samo tylko na bazie jakis kolsiostw i znajomości i układów!
      Tyle!

wiem wiem - zaraz puknę sie w łeb!
    • Gość: exman Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.teleton.pl 23.03.05, 13:21
      Przemyśl to co napisałaś. Może i ty będziesz ryczała jak bóbr ale to wcale o
      Tobie dobrze nie świadczy. Stwierdzenie, że coś tam i wszyscy to jak paw
      rzucony pod wiatr.
    • Gość: jacek Towarzyszu Renata! IP: *.chello.pl 23.03.05, 13:38
      A może TW "Renata". Okres rządów SLD to najgorszy okres w dziejach
      Rzeczypospolitej. Po was choćby dyktatura jawi się jak ciepłe wiosenne
      słoneczko. I mam nadzieje, że wszystkie te Janiki, Olekse(ksy), Piechoty,
      Renaty, skończą swój marny żywot w piekle.
      • ja_aska Re: Towarzyszu Renata! 23.03.05, 13:47
        w piekle przynajmniej będzie interesująco.
        • Gość: mamoniowa Re: Towarzyszu Renata! IP: 62.69.200.* 23.03.05, 22:41
          z Adolfem, Jozefem Wissarianowiczem, Pol Potem ...na pewno. Jak ktos lubi takie
          towarzystwo...
    • Gość: XXL Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.szczecin.pl 23.03.05, 13:51
      Ja nie będę bo mam lenia wiosennego(-: i niechce mi się płakać
      • Gość: Antyknajak Nie będziemy wszyscy płakać ale na jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:33
        Szanowny extra extra large. Oni odejdą na jesieni. To może zapłaczesz jednak ,
        co ?
        • ja_aska Re: Nie będziemy wszyscy płakać ale na jesieni 23.03.05, 14:57
          tkm
          • Gość: Karolkiewicz. Re: Nie będziemy wszyscy płakać ale na jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:44
            Byle tylko zasranych sld- owców nie zapomniano rozliczyć!
        • Gość: XXL Re: Nie będziemy wszyscy płakać ale na jesieni IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 22:37
          Myslę że odejdą wcześniej a płkał i tak nie będę(-;
    • Gość: mamoniowa Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: 62.69.200.* 23.03.05, 22:44
      Renata czy rownie skutecznie przewidujesz numery Lotto ?
    • Gość: PLN Re: Będziemy wszyscy płakać z żalu za SLD IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 07:49
      tylko wcześniej niech euro spadnie do 4.50 i dolara do 3.80
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka