Dodaj do ulubionych

~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~

IP: *.wpisz.com / 10.0.2.* 18.06.02, 14:01
jestem pracujaca studentka,
wynajmuje dwupokojowe mieszkanie w centrum Szczecina
wlasnie wyprowadza sie moj dotychczasowy wspollokator
wiec od lipca jeden z pokoi swieci pustkami i jest to wynajecia!!!!
koszt przyzwoity, okolica rowniez,
a poza tym blisko do kin, pubow, dyskotek...
kontakt mailowy: 69karol@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ IP: 212.244.77.* 18.06.02, 14:12
      Gość portalu: karolina napisał(a):

> kontakt mailowy: 69karol@wp.pl

Nie wiem czemu ,ale mam wrazenie ,że karolina ma wąsy...
      • skuter70 Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:18
        Gość portalu: mika napisał(a):

> Gość portalu: karolina napisał(a):
        >
        > > kontakt mailowy: 69karol@wp.pl
        > Nie wiem czemu ,ale mam wrazenie ,że karolina ma wąsy...

to 6 na 9 tez jest interesujace:)

• Gość: mika Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ IP: 212.244.77.* 18.06.02, 14:24
          skuter70 napisał(a):

> Gość portalu: mika napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: karolina napisał(a):
          > >
          > > > kontakt mailowy: 69karol@wp.pl
          > > Nie wiem czemu ,ale mam wrazenie ,że karolina ma wąsy...
          >
          > to 6 na 9 tez jest interesujace:)
          >

Widocznie 69-letnia student (ka). Fajni Ci studenci Uniwersytetu III-wieku.
          • jottka Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:26
            No podobno uni 3. wieku własnie dostał siedzibę przy pl. Mariackim - też w
            centrum, i też wszędzie blisko. To co, chcielibyście, żeby taki student sam się
            plątał po tych atrakcjach? :)))
        • franekkk Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:24

e skuter jak by nie bylo zaraz po szesc dziewiec jest siedem zero

och karol
          • jottka Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:28
            Nie siedem zero, tylko zero siedem - zgłoś się :)))
            • Gość: mika Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ IP: 212.244.77.* 18.06.02, 14:31
              jottka napisał(a):

> Nie siedem zero, tylko zero siedem - zgłoś się :)))

Ciszej Jotka...Karol-ina mieszka przecież legalnie, podatki płaci itd...
          • skuter70 Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:28
            franekkk napisał(a):

>
            > e skuter jak by nie bylo zaraz po szesc dziewiec jest siedem zero
            >
            > och karol

pani od matmy bylaby z ciebie dumna
            • jottka Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:30
              A wiecie co - gośc portalu: karolina z tego wątku ma identyczny adres, co gość
              portalu: karol z wątku o niebezpiecznych miejscach Szczecina :)))
              • franekkk Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:32

moze sa jednojajecznym rodzenstwem

niebezpieczne miejsce w sznie - carol's place
              • Gość: mika Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ IP: 212.244.77.* 18.06.02, 14:33
                jottka napisał(a):

> A wiecie co - gośc portalu: karolina z tego wątku ma identyczny adres, co gość
                > portalu: karol z wątku o niebezpiecznych miejscach Szczecina :)))

Ha! Miałam nosa,a własciwie wąsa co do tego staruszka.
                Masz rację;ZERO SIDEM ZGŁOS SIĘ!
              • skuter70 Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:33
                jottka napisał(a):

> A wiecie co - gośc portalu: karolina z tego wątku ma identyczny adres, co gość
                > portalu: karol z wątku o niebezpiecznych miejscach Szczecina :)))

nie ma to jak uwazana lektura konandojlow
                • jottka Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:35
                  masz rację, drogi skutersonie :))
                  • skuter70 Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:36
                    jottka napisał(a):

> masz rację, drogi skutersonie :))

mowi sie E L E M E N T A R N E
                    • jottka Re: ~~~~SZUKAM WSPOLLOKATORKI~~~~ 18.06.02, 14:37
                      Ale ja piszę, nie mówię :))
                      • Gość: Gradus A jednak popelniliscie blad... IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 16:38
                        ...w dedukcji.
                        O to co znalazlem w wypowiedzi karola :
                        "ale nigdy nic nie wiadomo- ja torebke woze w bagazniku (zamknietym!)"
                        Zwracam uwage na slowo "torebka". Czy facet by tak powiedzial (napisal :)). No
                        chyba, ze Homo-niewiadomo :)
                        • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 18.06.02, 18:21
                          No teoretycznie to myśmy założyli za frankkkiem, że oni są tajemnicze
                          rodzeństwo jednojajowe - jedno ma torebkę, a drugie szuka studentki, bo ma
                          wolny lokal :)))
                          • franekkk Re: A jednak popelniliscie blad... 18.06.02, 22:23

jak by nie bylo to sie podszywa
                            albo pod nia albo pod niego

i jeszcze jedno jest pewne niezaleznie od ze tak powiem koncowki:
                            gustuje w lokatorkach a nie lokatorach
                            • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 18.06.02, 22:36
                              Albo w ich torebkach :))
                              • franekkk Re: A jednak popelniliscie blad... 18.06.02, 22:53

wlasnie jezdzi autem ma torebke znaczy bogata(y)
                                znam kupe ludzi ktorzy przy takiej okazji zmieniaja mieszkanie ceny sa tak
                                atrakcyjne ze ostatnio kazda zmiana wychodzi dla portfela na lepsze
                                chyba ze ciagle trzeba chodzic do sasiedniego pokoiku sol pozyczyc
                                • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 18.06.02, 22:59
                                  a skąd wiesz, że on(a) tej torebki to na sól własnie nie ma, a musi autem
                                  jeździć pożyczać, bo na klatce już go/ ją wszyscy znają? Biedny człowiek płci
                                  obojej, jajecznicę z cukrem musi zajadać :((
                                  • franekkk Re: A jednak popelniliscie blad... 18.06.02, 23:48

torebka jest na portfelik wypchany kapusta
                                    zeby wspollokatorke oczarowac

swoja droga czy nie lepiej wynajmowac trzypokojowe i miec dwie wspollokatorki
                                    • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 18.06.02, 23:58
                                      A ilupokojowe masz mieszkanie? :)))
                                      • franekkk Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:04

coz za podstepna zmiana tematu
                                        dosje czy jak mu tam ukladasz??
                                        ile bym nie mial u ciebie szans i tak nie mam bo z
                                        czarnego ladu nie jestem ani ani jedem moj kolezka
                                        • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:08
                                          No co? No myślałam, że jesteś wyedukowany w wynajmowaniu współlokatorkom, skoro
                                          tak trafnych rad karolowi/linie udzielasz :))

Poza tym pewnie jesteś aryjski blondyn, błe :((
                                          • franekkk Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:17

nie jestem jakis tam blondyn ble
                                            lubie nordykow za ordnung a nie za pochodzenie

z wynajeciem trafilas caly czas sie waham (?-ch-problem:) czy zaoszczedzic na
                                            zdrowiu ale o chlebie cebulowym i wodzie (nie ó) czy tez wynajac i byc
                                            narazonym na czeste kontakty z lordem vaderem

a jesli jestes taka wscibska to 38m2-kawaler 50m od velthussena
                                            • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:21
                                              jak koło velthussena, to pewnie już zzieleniałeś..

żadnych rad, rzecz jasna, nikomu nie daję, ale od ukochanej rodziny to ponoć
                                              najlepiej, jak nas minimum 200 km dzieli (wyważona opinia znajomej - rodzina na
                                              238 kilometrze :)

poza tym nie oszukuj, że kawaler, bo pamiętliwie Ci wypomnę, że przecieżeś prawie
                                              żonaty :))) Liczy się stan faktyczny, a nie papierkowy, o.

• franekkk Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:26

prawie to bylo jej zdaniem mi tam sie nie spieszy z 10 lat jeszcze sobie
                                                poczekam
                                                baby to maja gorzej no wszystkie juz po slubie a ja matko boska
                                                i ten celulozis coraz wiekszy i wiekszy
                                                • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:29
                                                  To ja się wcale nie dziwię, że jeszcze 10 lat musisz czekać, tylko czy aby do
                                                  tego czasu wynajdą jakieś skuteczne lekarstwo? :))
                                                  • franekkk Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:34

?? nie kleje nawet kawalka
                                                    czy mozna jeszcze raz glosno i wyraznie
                                                    babciu
                                                  • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:36
                                                    dziadku, drogi dziadku, skarżyliście się na takie skomplikowane dolegliwości,
                                                    celulocośtam - no to się martwię, że wybitnie wam to szanse na rynku
                                                    matrymonialnym obniża, bo to jednak z zamkniętymi oczami wychodzić za mąż nie
                                                    sposób :)))

Ale może znajdą na to lekarstwo i wtedy wszystkie 40latki będa twoje :)))
                                                  • franekkk Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:43

dobrze wiesz o co mi chodzi i bez kocich ogonow

my faceci mamy kupe czasu na selekcje bo u nas sie liczy intelekt czy cos
                                                    a wy biedne misiowe niestety
                                                    no niestety
                                                    czas
                                                  • jottka Re: A jednak popelniliscie blad... 19.06.02, 00:46
                                                    słuchaj, celuloidowy intelektualisto, toż Ty nawet czytać nie umiesz, przecież
                                                    już Ci napisałam na innym wątku - dobranoc. Znaczy - rączki na kołdrę i spać, a
                                                    nie klawiaturę dręczyć :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka