Dodaj do ulubionych

dojechać do top shopping

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:27
proszę zainteresowanych o krótką analiże możliwości dojazdu do nowego
sklepiku z różnych kierunków np: od strony miasta, od stargardu , od
podjuch; oraz możliwości wyjazdu
- współczuję mieszkańcom ulicy gryfińskiej oraz kierowcom
Obserwuj wątek
    • Gość: masia Re: dojechać do top shopping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:54
      kto chce - ten dojedzie.
      Twoja empatia jest wprost wzruszająca.Mieszkańcom ul. Gryfińskiej pewnie jest
      wszystko jedno. W końcu mieszkają w mieście...
      Może drogi urbanisto rozwiążesz problem dojazdu i parkowania w takich miejscach
      jak np. szpitale. Tam człowiek jedzie, bo musi a nie z czystej przyjemności.
      Tak się składa,że przy arkońskiej , sokołowskiego czy unii lubelskiej nie ma
      zbyt wiele miejsca do parkowania ( te które były jakieś cwaniaczki przerobiły
      na płatne parkingi. Może płatny parking pod realem?
      • Gość: urbanista Re: dojechać do top shopping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:20
        twoja odpowiedz jest nielogiczna;
        -najpierw wmawiasz mi niejasne uczucia;a w drugim zdaniu obwiniasz mnie za
        rozwój cywilizacji( szpitale powastały jeszcze przed wojną, kiedy samochód był
        rarytasem i to my po wojnie nic nie zrobiliśmy aby to zmienić)
        -przypominam - mój post był o hali która będzie otwara za kilka dni
        • Gość: masia Re: dojechać do top shopping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:47
          ups - zmylił mnie Twój nick ;)
          Propoznuje zmienić na:,,prorok"
          a swoją drogą nie męczy Cię takie czarnowidztwo?
          pozdrawiam
          p.s.
          zakaładam ,że nie zamieszkujesz ul. gryfińskiej ( a może wybierasz się po złote
          runo? - wtedy obawy jak najbardziej na miejscu!!!)
          • Gość: urbanista Re: dojechać do top shopping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:12
            - niestety nie pracuję też dla tej firmy jak ty i nie mama zamiaru biec po
            lipne cukiereczki w dzień otwarcia
            - zwróciłem uwagę na problm skrzyżowania ulicy gryfińskiej z hangarową bo przy
            założeniu nawet niewielkiego ruchu będzie tam o wiele ciężej przejechać; po
            prostu brakuje pasa na lewoskręt i tyle
            • Gość: masia Re: dojechać do top shopping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:43
              nie przyjdziesz?
              Szkoda... :(
    • iridia Nie/dojechać do top shopping 30.03.05, 20:18
      .. Mieszkam niedaleko.. kiepsko to widzę.. Z Centrum tylko klucząc - lepszy
      dojazd z Dąbia, Słonecznego i Zdrojów.
      Ale jak ktoś chce.. to mu sie uda ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka