Dodaj do ulubionych

klasa Lehmanna matura 86 odezwij sie

IP: 192.186.203.* 19.06.02, 15:52
czy jeszcze ktos tu jest z klasy Lehmanna ? Skibisia, Aski, Anki, Agnieszki (
po piec z kazdej wiec nie bede pisac po nazwisku...
je vous attends ici ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Walkiewicz Re: klasa Lehmanna matura 86 odezwij sie IP: 24.156.27.* 14.01.03, 07:55
      Witam serdecznie!
      Co prawda nie jestem dokladnie z klasy Lehmanna, ale z tego samego rocznika.
      Chodzilem do klasy biol. - chem. z jez. angielskim. Nazywam sie Jacek
      Walkiewicz, obecnie jestem zakonnikiem i misjonarzem w Kanadzie. Moze odezwie
      sie ktos z mojej klasy. A Lehmann'a chyba znalem, razem dojezdzalismy
      tramwajem z Pomorzan (jesli to ten sam). Pozdrawiam serdecznie. Moj e-mail:
      jwalkiewicz@yahoo.com
    • Gość: beata Re: klasa Lehmanna matura 86 odezwij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 15:52
      Czesc Ania G ! To ja Beata ( pierwsza na liscie). Nie uwierzysz, ale w sobote
      mialysmy takie male spotkanie klasowe. Planujemy cos wiekszego !! Ania - co sie
      z taba dzieje ? napisz do mnie albo zadzwon - przeciez wiesz gdzie pracuje.
      Wspominalysmy wszystkich. Moze ktos tez z naszych to przeczyta - wszystko
      przemija nawet najdluzsza zmija - to cytat kochanego prof. Kuli. Dumal nie
      dumal carem nie budziesz ! - kochana prof. Kunowska. Czekam na was - odzewijcie
      sie kochani humanisci z 4a - klasy lehmanna.(T)adamczyk i Koprala zwana Zary.
      • Gość: grycelek Re: klasa Lehmanna matura 86 odezwij sie IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 11.01.04, 00:18
        Kurcze Beata, lepiej pozno niz wcale !!! Bede w Polsce w czerwcu 2004 - szykujecie cos
        moze ? Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym spotkac wszystkich imprezowiczow z
        naszej klasy !!!
        Napisz do mnie : anna.grycel@wp.pl
        To sie dotyczy do wszystkich innych z naszej klasy !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka