Dodaj do ulubionych

KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę po...osłów!!!

07.04.05, 17:55
ponad 300 po..osłów na siłę chce polecieć do Rzymu, ponoć prawie się bili,
gdyż samolot ma tylko 260 miejsc. Po co to ? za czyje pieniądze? Czy gdyby
musieli zaplacić z własnej kieszeni to też by się bili o miejsca?
p a r a n o j a !!!!

RZYM MIASTO ZAMKNIĘTE

zamieńcie słowa w czyn
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22376353&a=22458847

Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę po...osłów!!! 07.04.05, 18:29
      również jestem oburzony ,za pieniadze podatników tylko oficjalna delegacja
      prezydent ,premier,marsząłkowie sejmu i senatu ,lech wałesa i jeszcze może ktoś
      ale nie trzystu za przeproszeniem darmozjadów na nasz koszt ,jak chcą to za
      własne diety, i mam nadzieję ze tak to wygląda bo inaczej to byłby
      skandal,pozatym nie wiem jak taką wielką ilość ludzi watykan oficjalnie mógłby
      ugościć są przecież jeszcze inne delegacje oficjalne z głowami państw na czele.
    • Gość: J-23 Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę po...osłów!!! IP: *.ksiazat.v.pl 07.04.05, 21:33
      KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę po...osłów!!!
      jak to kto Ty, ja, my przecież wybrańcom narodu to się należy!
      • Gość: chmurka Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę po...osłów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:12
        a ja mam pytanie kto w wyborach wykorzysta ten potencjał ludzkiej siły, który
        został bez pasterza
    • Gość: pytak Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę innych!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:40
      Posłowie pojechali za własne pieniądze. Wyczarterowali samolot za włąsną kasę.
      Za to nasi radni pojechali za kasę z miasta. Czyli naszą.
      • Gość: pokornyszczecin Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę innych!! IP: *.idea.pl 08.04.05, 00:24
        > Posłowie pojechali za własne pieniądze. Wyczarterowali samolot za własną kasę.

**załóżmy, że masz rację, czy wiesz ile kosztuje wyczarterowanie samolotu tak
        od zaraz? a hotele, żarło,ochrona, transport, pamiątki, itp. skąd oni wzięli
        na to pieniądze - ok z diet ale wydaje mi się, że dlatego posłowie otrzymują
        diety, żeby mogli je wydawać z pożytkiem dla swojego elektoratu w Polsce, na
        spotkania, interwencje, etc., a w tym wypadku nie widzę żadnego pożytku dla
        któregoś z nas, chyba że mówisz o wstydzie który nas spotka jak to chamstwo
        będzie się tam "rozpychać okciami" i żądać przywilejów - bo my som po..osły

Już dochodzą głosy z Rzymu – Polacy ? Niente, Grazie NO!!
        • Gość: xxxxx Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę innych!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:11
          Koszt wyjazdu parlamentarnego wynosił 1500zł!
          • Gość: pokornyszczecin Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę innych!! IP: *.idea.pl 08.04.05, 20:58
            1.500,-??? skąd ty to wiesz, chyba za godzinę wyjazdu, policz to wszystko powoli
            i logicznie, sam dojazd na lotnisko w Polsce taksówką to min:50,- samolot to
            koszt 1,000$ min powrotny przy takim czarterze a reszta? sam transport z
            lotniska w Rzymie na plac to koszt 100$ na twarz Ocena zapytanego fachowca d/s
            transportu to koszt min około 6 - 7.000pln/na głowę po...osła - pamiętaj, że oni
            to cremme de la cremme a nie zwykli pielgrzymi
            • Gość: xxxxx Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę innych!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:07
              Wierzysz, czy nie wierzysz, nie obchodzi mnie to, ja tylko mowie jak bylo!
              • Gość: dog Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę innych!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:14
                niestety- takie życie...
        • Gość: sea Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę innych!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:50
          No lekka przesada...Tobie nikt nie liczy. Gdybyś pojechał do Rzymu chciałbyś
          odpowiadać na pytania skąd na to wziąłeś???
    • Gość: dog Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę po...osłów!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:12
      każdy..no i co to jest?jakby nie pojechali to dopiero byłby wrzask...
    • Gość: pokornysczecin Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę po...osłów!!! IP: *.idea.pl 09.04.05, 10:56
      i do tego sie spóżnili, nie pokłonili się Ojcu Świetemu to nie po..osły lecz barany

info.onet.pl/1079413,11,item.html
      • Gość: Krzychuu Re: KTO ZAPŁACI??? za wycieczkę po...osłów!!! IP: *.fnet.pl 09.04.05, 12:28
        Brak słów...
    • student1 a niech lecą 09.04.05, 22:14
      każdy miał prawo jechać do Rzymu
      każdy miał prawo na swój sposób przeżywać ból i smutek
      każdy miał prawo w tym dziwnym mistycznym czasie zastanowić się nad tym co jest
      w życiu każdego z nas ważne
      a teraz warto chociaż odrobinkę uruchomić dobro które jest w każym z nas
      w tobie pokornyszczecin też
      • Gość: pokornyszczecin Re: a niech lecą IP: *.idea.pl 09.04.05, 22:40
        > każdy miał prawo jechać do Rzymu OCZYWIŚCIE ALE ZA SWOJE
        > każdy miał prawo na swój sposób przeżywać ból i smutek OCZYWIŚCIE ALE SAM, NIE
        ZA
        NASZE PIENIĄDZE,NIE JAKO MÓJ PRZEDSTAWICIEL, NIE PO TO BYŁ WYBRANY
        > a teraz warto chociaż odrobinkę uruchomić dobro które jest w każym z nas
        > w tobie pokornyszczecin też A DO URUCHAMIANIA WŁASNEGO DOBRA NA PEWNO PO..OSŁOWIE
        NIE SĄ NAM POTRZEBNI
        A GDYBY WSZYSCY NIE MÓWILI JAK TY "NIECH LECĄ" TYLKO ICH LEPIEJ PILNOWALI...
        TO MOŻE ZAMIAST ŚCIERNISKA BYŁO BY TO SAN FRANCISKO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka