Dodaj do ulubionych

Motory w lesie!!!

IP: *.pl / *.smsnet.pl 09.04.05, 20:32
Dzisiaj mine mało nierozjechali kolesie na motorach crossowych w lesie między
Pilchowem i Bartoszewem!! Oczywiście jechali bez tłumików! Łomot był
straszny!! Jechali kretyni na oślep!! Mało mnie nierozjechali!! Ciekawy
jestem co na to leśniczy? Pewnie bidulka udaje, że nic niewie!! A
ci "motocykliści" są chyba z Pilchowa!!.
Obserwuj wątek
    • Gość: e.beata Re: Motory w lesie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.05, 21:10
      Piotruś oni już tak od dawna. Leśniczy wie, policja wie, ino najwidoczniej
      niemoc ich ogarnęła. Nic nie mogą zrobić, bo młodzież bez tablic jeżdzi ;-),
      tłumaczą się jak straż miejska w psich sprawach.
      Myślę, że im się nie chce.
      Dopóki faktycznie po kimś nie przejadą, sprawa nie stamnie się głośna
      medialnie...
      No i jaka kara tych młodych czeka?
      Gdyby im groziła konfiskata pojazdu.....
      Cóż po raz kolejny chamstwo zwycięża. Zwierzaków tylko żal.
      • Gość: real Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:14
        Przecież to bardzo proste. Trochę zamaskowany, trochę grubszy pieniek w poprzek
        duktu....
        • Gość: hamulec Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:36
          Tych pienkow i galezi na sciezkach w poprzek jest pelno, sa utrapieniem rowerzystow :( Za malo policji jest w lesie, a jesli juz sa, to woza sie jak hrabiowie... A chlopaki smigaja, poki ktorys sie nie rozwali... Czy jest na to wyjscie? Nie ma. Nadal beda jezdzic po lesie. Narobienie halasu i cross to dla nich przyjemnosc. Podobnie jak spacerowanie lub jazda konna dla innych. Po pierwszych zostaja w lesie papiery, po drugich - konskie odchody na sciezkach.
          • Gość: real Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 07:53
            Jeśli nie widziśz różnicy między jazdą konno po lesie a szalenie motocyklami to
            jesteś jednym z milionów tępaków w tym Kraju, którzy są naszym narodowym
            nieszczęściem. Usłyszałem kiedyś od mądrego człowieka, że lepszy jest człowiek
            zły niż głupi. Zły zawsze może się nawrócić. Z głupka nigdy nic nie będzie.
            • Gość: Marian Paździoch Re: Motory w lesie!!! IP: 62.69.200.* 10.04.05, 08:32
              wczoraj jeżdżąc rowerem nad jez.głębokie widziałem próbkę wyczynow
              motocyklisty. będzie więcej, tylko się ociepli nieco.
              masz rację real, różnica jest. po motocyklu pozostaje smród, po koniu glut.
              (na ścieżkach). ale stopień bezpieczeństwa ten sam. nie potrzebnie się
              podniecasz.
              a miało być od teraz tak pięęknie.

mp
              • Gość: real Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 08:42
                O rany! O rany! O rany! No dobrze, wytrzymam Twoje przemyślenia. Nie odpowiem,
                nie odpowiem, nie odpowiem............
                • Gość: hamulec Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 09:11
                  Jestem tepakiem, to prawda. Ale mam na tyle kultury,
                  zeby nie pisac w ten sposob o innym czlowieku.
                  Przydalby Ci sie jakis hamulec...
                  WIdze roznice miedzy jazda po lesie na motorze oraz
                  konno. Jest bardzo wyrazna. Martwi mnie jednak to,
                  ze koniarze nie maja tyle kultury, aby sprzatac po
                  koniach na szlaku. Dlaczego w stajni robia to z zamilowaniem,
                  a w lesie juz nie? No dlaczego?
                  • Gość: Koniarz Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:26
                    A jak ty to sobie wyobrażasz? To sprzątanie po koniach? Widać, żes w życiu na koniue nie siedział!
                    Poza tym jeśli konie zostawiają nawóz w lesie, to dobrze. Użyźnia.
                    Całe wieki konie zostawiały nawóz na drogach i nikt od tego nie umarł.
                    O przejechanych przez konie też nie słyszałem.
                    • Gość: hamulec Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 18:12
                      > A jak ty to sobie wyobrażasz? To sprzątanie po koniach?

bardzo prosto - dupe sciagasz z siodla, bierzesz lopatke i odchody zbierasz ze sciezki, mozesz je rzucic obok, pod drzewo, na pewno znajdziesz jakies dobrze miejsce na ten cenny nawoz

> Widać, żes w życiu na koniue nie siedział!

a po czym to widac?

> Poza tym jeśli konie zostawiają nawóz w lesie, to dobrze. Użyźnia.

to fakt, zwlaszcza dobrze robi to sciezkom i drogom lesnym, po ktorych sie poruszacie :) a jak milo jest spacerujac natknac sie na taki nawoz :) jestem naprawde dozgonnie wdzieczny, moi lekko zdziwieni goscie z zagranicy takze...

> > O przejechanych przez konie też nie słyszałem.
                      > Całe wieki konie zostawiały nawóz na drogach i nikt od tego nie umarł.

bede mial litosc dla Ciebie i tego nie skomentuje... powiem tylko, ze rozczarowalem sie poziomem Twojej wypowiedzi... mialem do tej pory lepsze zdanie o poziomi eintelektualnym koniarzy, zdaje sie, ze czas je zmienic...
                      • Gość: Koniarz Re: Do hamulca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:37
                        Płyn ci wyciekł...Chcesz powiedzieć, że twoi goście z zagranicy (ho, ho)
                        "ściagają dupę z siodła" i sprzątają??? Dobre.
                        I nie oceniaj mojego poziomu, bo mnie nie znasz. Ja o twoim też nie mam
                        najlepszego zdania, ale nie nie oceniałem. Bo może ty tylko na ten jeden
                        temat taki głupi jesteś?
                        • Gość: hamulec do koniarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:16
                          >...twoi goście z zagranicy i sprzątają???

nie, po prostu spaceruja po lesie

> I nie oceniaj mojego poziomu, bo mnie nie znasz

nie znam cie i nie oceniam ciebie, nie oceniam nawet
                          poziomu twoich wypowiedzi

> temat taki głupi jesteś?

ooo... masz racje... nawet zawstydzasz mnie swoja madroscia...
          • Gość: Ja(cek) Re: Motory w lesie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:05
            > Tych pienkow i galezi na sciezkach w poprzek jest pelno, sa utrapieniem rowerzystow :(

Jakiś czas temu w lasku arkońskim spotykało się niespodzianki dla rowerzystów - wkopaną w ziemię deskę tak że wystawały do góry tylko czubki gwoździ. Fajnie się po czymś takim jeździ, zwłaszcza jak są ze cztery takie desedczki wkopane 20 cm od siebie, nawet nie opłaca się kleić dętki. Nikogo nie namawiam, ale jst mniejsze ryzyko że się zabije niż po wjechaniu na konar.
        • Gość: motodevil Re: Motory w lesie!!! IP: *.fnet.pl 10.04.05, 20:12
          Gość portalu: real napisał(a):

> Przecież to bardzo proste. Trochę zamaskowany, trochę grubszy pieniek w
          poprzek
          >
          > duktu....
          rozumiem twoje rozdraznienie ale nie tedy droga! stwarzasz smiertelne
          zagrozenie dla motocylkisty, choc i nie tylko, dla rowerzysty tez!! najechanie,
          calkiem niewielka predkoscia, na taki pieniek grozi polamaniem konczyn lub
          nawet karku, domyslam sie ze masz to gdzies, ze to wina kierowcy ze tam jezdzi,
          lecz musisz sobie zdac sprawe ze popelniasz przestepstwo i mozesz miec na
          sumieniu zycie ludzkie...
    • Gość: motodevil Re: Motory w lesie!!! IP: *.fnet.pl 10.04.05, 20:09
      chlopaku nie denerwuje sie tak! na oslep na pewno nie jezdzimy, a i tlumikow
      nam nie brakuje (bez tlumika niszczy sie silnik), owszem znajdzie sie wsrod
      motomaniakow jakich moto cham ale ja np zawsze kolo spacerowiczow lub koniarzy
      zwalniam i przejezdzam bardzo powoli...
      ogolnie od siebie prosze o wybaczenie, to jest silniejsze ode mnie, ja po
      prostu musze jezdzic, a ze nie ma u nas za wiele miejsc do tego przeznaczonych
      czasem polatam po lesie...
      • Gość: ciupciuś Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:43
        Masz może młodsego brata? Przyjdź z nim kiedy do lasu. Pociąg do młodych
        chłopaczków jest silniejszy ode mnie. Proszę o wybaczenie.
      • Gość: jolka Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:49
        Gość portalu: motodevil napisał(a):

> na oslep na pewno nie jezdzimy,
        > zwalniam i przejezdzam bardzo powoli...
        > ogolnie od siebie prosze o wybaczenie, to jest silniejsze ode mnie, ja po
        > prostu musze jezdzic, a ze nie ma u nas za wiele miejsc do tego
        przeznaczonych
        > czasem polatam po lesie...

NIE MOZNA TEGO WYBACZYĆ!
        W sobotę jechałam z synkiem na rowerach wokół Głebokiego - dwóch debili na
        motorach w PEŁNYM PĘDZIE zrobiło sobie pomiędzy mną i dzieckiem SLALOM!!!
        Dzieciak się przewrócił.
        Debile - uciekli.

Takie zachowanie, totalny brak kultury i poszanowania dla innych wku...wia.
        I skłania do poszukiwania antidotum... ZEMSTY
        Pieńki? deski?
        to chyba za mało
        W filmach z okresu II wojny światowej, np. Klos, 4 pancerni itp, wiziałam taki
        fajny numer - SZNUREK W POPRZEK DROGI.....
        Na tyle wysoko, że pieszy nie dotknie głową, za to gość na
        motorku........................
        • Gość: miłośnik 4x4 Re: Motory w lesie!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 11:56
          Gość portalu: jolka napisał(a):
          > W sobotę jechałam z synkiem na rowerach wokół Głebokiego - dwóch debili na
          > motorach w PEŁNYM PĘDZIE zrobiło sobie pomiędzy mną i dzieckiem SLALOM!!!
          > Dzieciak się przewrócił.

Wybacz ale nie wiesz co to jest prawdziwa pasja, i nie znasz tego wspaniałego
          uderzenia adrenaliny po wykonaniu takiej ewolucji między spacerowiczami.
          A jeszcze jak ma się na sobie jakiś ładny kolorowy i zwiewny ciuszek FOXa albo
          AXO, to dopiero jest niesamowite uczucie.
      • xyz-xyz Re: Motory w lesie!!! 11.04.05, 12:43
        Skoro jest to silniejsze od ciebie, to proponuje udać się na al. Wojska
        Polskiego, w okolicy zajezdni. Tam jest tor crossowy. Możesz się tam wyszaleć
        do woli. Bezpiecznie i bez przeszkadzania innym (przyrodzie już nawet nie
        wspominając). problem jest jak mniemam w tym, że trzeba zapłacić za to. Wiec
        masz wszystkich w d... bo żal ci 5 dych.

Do kniarza:

Nie znam się, ale kiedyś widziałem (nie w Polsce) worek pod końskim zadem.
        Obroku koniowi raczej tym nie dawano.
        • Gość: miłośnik 4x4 Re: Motory w lesie!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 12:54
          xyz-xyz napisał:

> Skoro jest to silniejsze od ciebie, to proponuje udać się na al. Wojska
          > Polskiego, w okolicy zajezdni. Tam jest tor crossowy. Możesz się tam wyszaleć
          > do woli.

Boże co za kraj... gdzie my żyjemy? Samochodem czy motorem nie można wjeżdzać
          do lasu żeby się realizować, rząd chce wprowadzić jakiś dodatkową proekoloiczną
          opłatę od noworejestrowanych starych aut, na ścieżkach rowerowych w miastach
          parkować nie można bo straż miejska może dać mandat, nie można wywozić smieci
          do lasu, a ostatnio nawet widziałem jak policja dawała mandat facetowi który
          spokojnie spacerował z dwoma amstaffami bez kagańców.
          To jest jakiś policyjny reżim już.
          • shp80 Re: Motory w lesie!!! 11.04.05, 13:41
            > To jest jakiś policyjny reżim już.

No faktycznie, tragedia wielka.. Nie można sobie przejeżdżać na czerwonych
            światłach, nie można chodzić z bejsbolem, nie można szcz.. w miejscach
            publicznych, nie można skasować komuś bryki, bo ma ładniejszą, trzeba uczciwie
            pracować na życie.. Dokąd ten świat zmierza... ;->
            • Gość: miłośnik 4x4 Re: Motory w lesie!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 13:50
              shp80 napisał:

> No faktycznie, tragedia wielka.. Nie można sobie przejeżdżać na czerwonych
              > światłach, nie można chodzić z bejsbolem, nie można szcz.. w miejscach
              > publicznych..

otóż to, otóż to...
              to wszystko, jak mi się wydaje, zmierza w kierunku jakiegoś represyjnego
              systemu społecznego na wzór Niemiec czy Holandii, groza.
        • Gość: motodevil Re: Motory w lesie!!! IP: *.fnet.pl 11.04.05, 21:36
          xyz-xyz napisał:

> Skoro jest to silniejsze od ciebie, to proponuje udać się na al. Wojska
          > Polskiego, w okolicy zajezdni. Tam jest tor crossowy. Możesz się tam wyszaleć
          > do woli. Bezpiecznie i bez przeszkadzania innym (przyrodzie już nawet nie
          > wspominając). problem jest jak mniemam w tym, że trzeba zapłacić za to. Wiec
          > masz wszystkich w d... bo żal ci 5 dych.

niestety przez komuchow nie ma juz toru, jest to prywatny teren z ktorego nas
          wlasciciel przegania! przez twoich partyjnych kolezkow teren zamiast sprzedany
          stowarzyszeniu na rzecz motocrossu wziety zostal przez cwaniakow i budowane sa
          tam domy mieszkalne, lapoweczka tez poszla z tego co mi wiadomo, niestety
          stowarzyszenia nie bylo na nia stac... pier@#$%& urzedasy, wszystko co fajne
          potrafia rozwalic! a pomyslec ze tor ten mial miedzynarodowa homologacje i
          odbywaly sie tu mistrzostwa swiata i europy...
          tak wiec kolezko, wpierw wybadaj temat a pozniej posadzaj kogos o sknerstwo...
          • xyz-xyz Re: Motory w lesie!!! 12.04.05, 08:29
            niestety przez komuchow nie ma juz toru, jest to prywatny teren z ktorego nas
            > wlasciciel przegania!

Jak zwykle winne komuchy. Cykliści oczywiście też. Bo pod motorek swoimi
            rowerami wjeżdżają.

przegania! przez twoich partyjnych kolezkow teren zamiast sprzedany
            > stowarzyszeniu na rzecz motocrossu wziety zostal przez cwaniakow i budowane
            sa
            > tam domy mieszkalne

Masz racje, to podłe chamy. Ważniejsze jest wariowanie na hałaśliwym złomie.
            Mieszkania to przecież jakieś komusze fanaberie. A stowarzyszenie pewnie żywą
            gotówka za teren płaciło. Mam pytanie, czy owo stowarzyszenie wystąpiło o
            wskazanie czegokolwiek zastępczego? Wątpię.

, lapoweczka tez poszla z tego co mi wiadomo, niestety
            > stowarzyszenia nie bylo na nia stac...

Stoisawa 6 skoro "coś jest ci wiadome". A skoro wiesz, to powiedz publicznie
            kto i ile żądał od stowarzyszenia łapówki. Zaglądają na to forum różne persony.
            Może ktoś się zainteresuje.

pier@#$%& urzedasy, wszystko co fajne
            > potrafia rozwalic! a pomyslec ze tor ten mial miedzynarodowa homologacje i
            > odbywaly sie tu mistrzostwa swiata i europy...

To że akurat teren sprzedano pod budownictwo mieszkaniowe to się cieszę. Nie
            podobał mi się ten ośrodek w tym miejscu. Fakt, że nie miałem świadomości, ze
            wreszcie go zlikwidowano. Może więc jest okazja by z Miastem pogadać o terenie
            zastępczym. Myślę, że bezdrzewnych nieużytków w Szczecinie dostatek. Trzeba
            chęci troszkę i kasy. Ale to trudniejsze od rozjeżdżania alejek w parku.
    • Gość: ??? Re: Motory w lesie!!! IP: *.bazapartner.pl 10.04.05, 20:56
      a ja sie nie dziwie bo gdzie maja jezdzic. swego czasu na woj.polskiego byl
      motocros ale jak wszystko w tymm miescie jest niepotrzebne.to lepiej niech
      jezdza po lesie a nie po ulicach
      • Gość: XXL Re: Motory w lesie!!! IP: *.ksiazat.v.pl 10.04.05, 22:37
        popieram,gdzie mają jeździć? Jak młodzi ludzie znajdą sobie zajęcie,hobby
        jakies zaraz to komuś przeszkadza.Na moim osiedlu od 2 lat proszą o wybudowanie
        miejsca do jazdy na deskach,cisza ,jak z nudów snują się po osiedlu to
        pretensie że młodzi się wałęsają.Do cholery jasnej to co mają robić jak nikt a
        w szczególności władze miasta nie dbają o to.Sam lubię jeździć rekracyjnie na
        motorze tylko gdzie, na jazdę w Bieszczady co roku mnie niestać a polecam,tam
        się dopiero jeździ i nikt się nie przywala.
        • Gość: play Re: Motory w lesie!!! IP: *.teleton.pl 11.04.05, 10:09
          Ludzie, coście oczadzieli ?!!! Do lasu od wieków człowiek się udaje po spokój i
          ciszę ew. dźwięki natury. A ci niewyżyci crossowcy niech grzeją na poligony,
          strzelnice i inne tereny postindustrialne lub postPGR-owskie. Wara im od
          lasów !!! Jest tyle nieużytków na Skolwinie, pod Kołbaskowem czy na Łasztowni
          chociażby.
          • Gość: XXL motory na ŁASZTOWNI? IP: *.szczecin.pl 11.04.05, 10:54
            a może w Stoczi Nowa lub Gryfia ha,ha
        • Gość: miłośnik 4x4 Re: Motory w lesie!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 12:12
          Gość portalu: XXL napisał(a):

> popieram,gdzie mają jeździć? Jak młodzi ludzie znajdą sobie zajęcie,hobby
          > jakies zaraz to komuś przeszkadza.

Oczywiście, że tak. Nikt nie dba o ludzi, którzy mają hobby czy jakieś sensowne
          zajęcie. Mam takiego kolegę w Toruniu miłośnika starych militariów, kupił
          niedawno z kolegą transporter gąsienicowy z I wojny światowej, władze jego
          gminy nic nie robią żeby mu pomóc realizować hobby. Jeździ zatem po lesie koło
          miasta, słusznie zresztą.
    • Gość: miłośnik 4x4 Re: Motory w lesie!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 11:20
      ...bez przesady, las jako taki jest kompletnym przeżytkiem.
      Ludzie dopiero teraz robią z niego właściwy użytek. Gdzie ma niby jeździć
      ludzie z klubu "4x4" samochodami terenowymi , chłopcy (niezrzeszeni) motorami,
      albo w końcu gdzie ludzie mają wywozić gruz i śmieci? Każdy ma prawo do
      prywatnej pasji. Nie każdy ma tyle kasy żeby po włożeniu w auto (i piwo przy
      okazji sobotniego ekstremalnego wypadu), albo motor kupić sobie kilka hektarów
      łąki. Zresztą co to jest łąka (?), szlak turystyczny czy podmiejski lasek to
      jest ekstremalne wyzwanie, a łąka czy poligon phh...
      A ludzie którzy remontują dom, przecież nie każdy może sobie pozwolić na
      wywożenie zupełnie nieszkodliwego przecież dla środowiska gruzu na składowisko.
      Trzeba w końcu zmienić prawo, las powinien być w końcu dla ludzi z prawdziwą
      pasją.
      • Gość: play Re: Motory w lesie!!! IP: *.teleton.pl 11.04.05, 11:36
        Zapomniałeś o placach zabaw dla dzieci i ew. Jasnych Błoniach - wpadajcie tu
        częściej, o rycerze, na swych spalinowych rumakach.
        • Gość: miłośnik 4x4 Re: Motory w lesie!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 11:45
          o przepraszam... Jasne Błonia może nie, ale w Lasku Arkońskim już (nareszcie)
          można spotkać młodych fascynatów przygody offroad na quadach. Trudno odmówić im
          prawa do poruszania się tam, rodzice mieszkający na os.Zawadzkiego albo
          Tatrzańskim muszą wiedzieć, że dziecko jest niedaleko i bezpieczne.
    • Gość: miłośnik 4x4 Re: Motory w lesie!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 11:33
      Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Ciekawy jestem co na to leśniczy? Pewnie bidulka udaje, że nic niewie!!

... jak to nie wie? W okolicy jest taki leśniczy, który za kilka euro
      organizuje safari samochodami terenowymi po lasach między Szczecinem a Policami
      dla ludzi lubiących ekstremalną przygodę z Niemiec dzy Danii (tam niestety
      wjazd do lasu jest zabroniony pod groźbą nezwykle drastycznych kar).
      Łatwo go poznać, bo zaczyna wycieczkę to często wiedzie kolumnę mocnych aut
      przez miasto, jadąc na przedzie takim szarym trupem ubabranym olejem.

Swoją drogą nie wiem czy ten laśniczy ma jakieś dzieci, w sumie też mółby na
      nich troche zarobić oddając za kilka euro na godzinę.
      • arkot Re: Motory w lesie!!! 11.04.05, 12:24
        Jeżeli tak wielu jest motocyklistów w Szczecinie to dlaczego nie oddać im w
        użytkowanie "starego toru crossowego" przy Wojska Polskiego koło Polmo?
        Miejsce doskonałe, tam będzie się można wyszaleć do woli a i szpital ( co nie
        daj Bóg) w pobliżu.
        Zorganizujcie się i może sie uda.
        Prezydent "wszystkich mieszkańców" może Wam pomoże?
        Jeżdżąc a właściwie szalejąc tylko na tym torze ucieszycie wszystkich
        spacerujących po lasach a i zwierzątka leśne oddetchną.
        • Gość: miłośnik 4x4 Re: Motory w lesie!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 12:32
          arkot napisała:

> Jeżeli tak wielu jest motocyklistów w Szczecinie to dlaczego nie oddać im w
          > użytkowanie "starego toru crossowego" przy Wojska Polskiego koło Polmo?

Niestety za to trzeba będzie pewnie płacić,a motor swoje kosztuje, części też,
          no i przede wszyskim ubranie.
          Pozatym prawdziwe wyzwanie to dające prawdziwy impakt adrenalinowy, technicznie
          trudne bezdroża: czyli ścieżki, szlaki turystyczne i takie tam.
          • arkot Re: Motory w lesie!!! 11.04.05, 12:54
            Tor crossowy koło Polmo jest jedynym dla was rozwiązaniem.
            Sam często spotykam motocyklistów w lesie koło Bartoszewa i szlag mnie trafia
            widząc co wyprawiacie.
            Jestem pewny że przyjemność z jazdy po lesie może ostudzić wam tylko solidny
            mandat wlepiony przez policję.
            A swoją drogą ciekawe dlaczego konne patrole policyjne nie zaglądaja w te rejony?
            • Gość: motodevil Re: Motory w lesie!!! IP: *.fnet.pl 11.04.05, 21:41
              arkot napisała:

> Tor crossowy koło Polmo jest jedynym dla was rozwiązaniem.

nie bede sie powtarzal, poczytaj to:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22544154&wv.x=2&a=22619195
    • Gość: real Zapraszam, zapraszam - do lasu!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:02
      Kochani, kto miał z historii choćby trzy na szynach pamięta jak to nasze
      pradziadki walczyli z różnymi najeźdźcy.... Otóż łapali ich w wilcze doły.
      Teraz naszym jeźdźco mwystarczy wykopać znaczne płytrzy. No, tak z 50cm....
      wpoprzek ścieżki gdzie sobie jeżdżą. Przykryć cieniutką slejką czy papą,
      posypać piaskiem czy igliwiem. D a n y motocyklista i d a n y motor no
      zresztą co tu pisać....
      • Gość: miłośnik 4x4 Re: Zapraszam, zapraszam - do lasu!!!!!!!!!!! IP: 85.219.130.* 11.04.05, 13:18
        Gość portalu: real napisał(a):
        > Teraz naszym jeźdźco mwystarczy wykopać znaczne płytrzy. No, tak z 50cm....
        > wpoprzek ścieżki gdzie sobie jeżdżą. Przykryć cieniutką slejką czy papą,
        > posypać piaskiem czy igliwiem. D a n y motocyklista i d a n y motor no
        > zresztą co tu pisać....

Ale z ciebie jajcarz... A jak sarenka biegnąca nocą nóżkę sobie złamie, albo
        borsuk...?

• Gość: real Re: Zapraszam, zapraszam - do lasu!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:30
          Cóż, gdzie drwa.....
      • Gość: XXL Re: Zapraszam, zapraszam - do lasu!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.pl 11.04.05, 13:32
        albo zapomnisz gdzieś wykopał i sam się wpadniesz,nózki i rączki
        połamiesz,oczko podbijesz
        • Gość: real Re: Zapraszam, zapraszam - do lasu!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:44
          Poświęcę się.
    • Gość: leśny Re: Motory w lesie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 08:54
      Tylko wilcze doły!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka