Dodaj do ulubionych

TopShopping

IP: *.13-200-80.adsl.skynet.be 14.04.05, 09:23
Czy mozecie cos napisac o tym nowym centrum handlowym? Niedlugo wybieram sie
do Szczecina i zastanawiam sie czy warto tam sie wybrac. Interesuja mnie
glownie elementy dekoracyjne.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: TopShopping IP: *.dop.szczecin.pl 14.04.05, 09:50
      sklep sprawia wrażenie niedokończonego, wiec wybor asortymentu jest niewielki i
      przyznam nieciekawy. podobnie z normalnym wjazdem do tego centrum, ktorego
      wlasciwie nie ma.

• Gość: kazio Re: TopShopping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:33
        ogolne badzieiwie
    • xyz-xyz Re: TopShopping 14.04.05, 12:37
      Drogo jak diabli... dojazd katastrofa...
      • Gość: woy Re: TopShopping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:39
        dobór firm sugeruje jakieś oszołomstwo (ruch, multi) generalnie firmy z ubeckim
        rodowodem koleżeńskim w Szczecinie
        • xyz-xyz Re: TopShopping 14.04.05, 14:59
          A nie boisz się otworzyc piwa??? Może jakis UBek wyskoczy...
          • piotr33k2 Re: TopShopping 14.04.05, 15:07
            byłem i jestem rozczarowany asortymentem oraz cenami ,praktycznie są tam same
            fotele, kanapy i kuchnie a wszystko na jedno kopyto i jedną modłę ,tylko czekać
            jak z braku klientów zostanie przerobiony ten skąd inąd funkcjonalny budynek na
            jakiś market spożywczy,z takim towarem i nie wróżę im przyszłości.
    • krzysztofsf Re: TopShopping 14.04.05, 15:13
      Niektore tamtejsze firmy oferuja ciekawe warunki pracy - i sa chetni - do mnie nie oddzwonili, znalezli kogos lepszego i chetniejszego..
      Praca jako kieerownik (drugi sprzedawca to podwladny) w dwuosobowym firmowym punkcie sprzedazy mebli plytowych . Praca na etat od 10-ej do 20-ej w dni powszednie, soboty 10-18, niedziele 10-16. Brak jakichkolwiek dni wolnych.
      Ewidencja czasu pracy mialaby byc prowadzona falszywie. W obowiazkach prowadzenie sprzedazy, kasy, magazynu mebli (przyjmowanie
      wlasnorecznie dostaw i wydawanie sprzedanych klientom). Umowa najpierw na miesiac czas okreslony, potem na dwa lata ( domysl
      wlasny - czy w drugiej bedzie klauzula o mozliwosci 2-tyg wypowiedzenia?). Pensja 1500 brutto (pracownik 1200) co daje netto 1041
      zl. Kategoryczne zaprzeczenie o mozliwosci jakichkolwiek podwyzek w przyszlosci - firma planuje tylko tyle na place w punkcie.
      Niejasna mozliwosc prowizji po kilku miesiacach, gdy znana juz bedzie sprzedaz (punkt nowootwierany), ale brak jeszcze
      jakichkolwiek kryteriow do okreslenia zasad tej prowizji. Brak pomyslu co z czasem choroby jednego z pracownikow (o urlopy nie
      pytalem).

Chyba faktycznie nie przwiduja ze dlugo bedzie to prosperowac.
      • piotr33k2 Re: TopShopping 14.04.05, 15:15
        no to dziadostwo z kazdej strony.
        • zilbeer Re: TopShopping 14.04.05, 15:27
          Ależ piotrze, to liberalizm gospodarczy. W uwielbianym przez liberałów (głównie
          polskich) USA to by były wręcz socjalistyczne warunki!!! Należy
          nadal "rozluźniać" "komunistyczne" prawo pracy, tak by przedsiębiorcy mogli się
          rozwijać! Krzysztofs zdaje się na forum reprezentuje prawe skrzydło, a tak
          mu „liberalne” warunki pracy nie pasują. O tobie piotrze nigdy bym nie śmiał
          powiedzieć „socjał”, a tu proszę „dziadostwo”. Oj!
          • piotr33k2 Re: TopShopping 14.04.05, 22:52
            zilbeer napisał:

> Ależ piotrze, to liberalizm gospodarczy. W uwielbianym przez liberałów
            (głównie
            >
            > polskich) USA to by były wręcz socjalistyczne warunki!!! Należy
            > nadal "rozluźniać" "komunistyczne" prawo pracy, tak by przedsiębiorcy mogli
            się
            >
            > rozwijać! Krzysztofs zdaje się na forum reprezentuje prawe skrzydło, a tak
            > mu „liberalne” warunki pracy nie pasują. O tobie piotrze nigdy bym
            > nie śmiał
            > powiedzieć „socjał”, a tu proszę „dziadostwo”. Oj!
            liberałem to ja jestem w stosunkach państwa z firmami ogólnie z gospodarką po
            to właśnie aby w stosunkach pracodawca -pracownik przestrzegać praw człowieka i
            zwykłej uczciwości miedzyludzkiej.to już dawno zrozumiano w świecie
            cywilizowanym nawet w usa (uczciwa płaca za uczwiwą pracę) u nas np. pani
            bochniarz w tym wzgledzie tego nie chce pojąć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka