Gość: prztyk IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:07 czy każdy uczeń w Szczecinie może mieć własny słownik? tak wynika z artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczeń Re: Szkoły gotowe do nowej matury IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:09 słusznie jak nie mogą chodzić po sali bo będzie hałas to niech mają słowniki swoje na ławkach...szpilki robią hałas ...czy w każdej szkole uczeń może przynieść słownik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Szkoły gotowe do nowej matury IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:11 mojemu synowi powiedzieli że będzie jeden słownik..to jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójca Re: Szkoły gotowe do nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:54 Prztyk w trzech wcieleniach "maturalnych" - duch(Prztyka) mama i uczeń. A mówią, ze JP II nie czyni cudów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prztyk Re: Szkoły gotowe do nowej matury IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:48 pozdrowienia dla rekordzistki od wcieleń i pożegnań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójca Re: Szkoły gotowe do nowej matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:11 Byś się tak publicznie nie przynawał, że pemnetrujesz bandycko cudzy komputer szanowny panie MEP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prztyk Re: Szkoły gotowe do nowej matury IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:55 może wreszcie wybije sobie pani z głowy jakieś chore urojenia...że ja jestem tym kim sobie pani mnie wyobraża...z wyrazami szacunku...wzbudza pani śmiech wielu moich uczniów podejrzewając mnie o jakieś koneksje brukselskie---jeszcze raz z wyrazami szacunku dla pani ale proszę mnie nie kojarzyć z inną osobą, tym bardziej przypisywać mi zdolności penetrowania cudzego komputera bo się moi uczniowie śmieją...pozdrawiam--temat uważam za zamknięty...na eksperymentach ekonomicznych się znam ale nie jestem jedyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vale Tudo Re: Szkoły gotowe do nowej matury IP: *.fnet.pl 14.04.05, 13:50 wydaje mi sie ze powinien byc przywilej otrzymania slownika na lawke na maturze wkoncu nie mozna chodzic po klasie - gdy bedzie jeden slownik na 25 osob kazdy kto bedzie chcial skorzystac ze slownika bedzie musial wstac i podejsc do lawki na ktorej on sie znajduje - gdy jedna osoba wstanie robi juz zamieszanie a co dopiero gdy bedzie chcialo kilka osob skorzystac ze slownika??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior Re: Szkoły gotowe do nowej matury IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 16.04.05, 09:20 Najlepiej słownik mieć po prostu w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś