Gość: marian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:31 Prof. Kaczyński ma duże szanse, sprawdził na każdym stanowisku uczciwy mądry człowiek, miałem już nigdy nie głosować lecz na profesora będę , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tra_lala Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP 24.04.05, 19:33 najarales sie czegos marian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Ile cm wzrostu ma przyszly prezydent? IP: *.ip-pluggen.com 25.04.05, 01:30 Na zdjeciach wyglada na niewysokiego... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Ile cm wzrostu ma przyszly prezydent? 25.04.05, 09:58 co prawda szczególną fanka kaczora nie jestem,ale nasz obecny prezydent też qrdupel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: A od kiedy Pokurcz jest profesorem? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:28 Nadzwyczajnym to on jest od 1996 (?!). Zwyczajnym jeszcze nie został ale któż wie. Czasy nowe idą. Tak czy inaczej pozornie lepszy nadzwyczajny profesor niż zwyczajny nie- magister. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: A od kiedy Pokurcz jest profesorem? n/t 25.04.05, 16:30 Pozornie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Na marginesie... 25.04.05, 16:21 Czy jak już ów Kaczyński zostanie Prezydentem RP, to może przyjrzy się likwidacji RSW Prasa-Książka-Ruch nadzorowanej przez pana Ujazdowskiego? Może wyjaśni jak z bratem położyli na łopatki Ekspres Wieczorny i jak przejęli budynki po nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leftie Hasło wyborcze na billboardach Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:44 Proponuję "Spieprzaj dziadu"!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja tez za! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 17:52 tez jestem nie bywały w salonach wyborczych, ale pójde i dam swój los na pana Kaczyńskiego! Popieram xyz - moze Kaczyński porozlicza wszystkich! Moze powyjaśnia - jestem z Toba xyz! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ja tez za! 25.04.05, 22:44 Gość portalu: andreas napisał(a): > tez jestem nie bywały w salonach wyborczych, > ale pójde i dam swój los na pana Kaczyńskiego! > Popieram xyz - moze Kaczyński porozlicza wszystkich! > Moze powyjaśnia - jestem z Toba xyz! a niby jak ma porozliczać i powyjaśniać? może mi to wyjasnisz?jedyne co ma do zaproponowania to porozliczć i powyjasniać co jest czystą demagogią bo nic nie bedzie w stanie porozliczać i powyjasniać ,gdyby nawet musiałby zresztą zacząć od siebie i swojego braciszka . Odpowiedz Link Zgłoś