Dodaj do ulubionych

Władek Sikorski

IP: 217.153.6.* 25.04.05, 21:36
...słyszałem, że facet, który załatwił miastu klkanaście przegranych
procesów - to znaczy pan Władek Sikorski, chce teraz tworzyć nową partię PD.
Służący Maryjana nada się do...weryfikowania nowych członków. Ma chłp wę !!!
Fajnie będzie wyglądała ta nowa partia w Szczecinie.
Obserwuj wątek
    • tra_lala Re: Władek Sikorski 26.04.05, 20:34
      Wladek???? ten ex Sekretarz Miasta? oj to PD nie odbije sie od dna... moze to i
      dobrze?
    • Gość: oho Re: Władek Sikorski IP: *.osk.szczecin.pl 26.04.05, 21:55
      Może konkrety o jakie procesy chodzi, jeżeli już coś słyszałeś .

• Gość: bla Re: Władek Sikorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:18
      Ciekawe czy jurczyk wie o tym, ze wladek do tej partyjki sie zapisal czyzby puzyna po cichutku wspolpracowal z marianem? Bo sikorski jest na miejskim garnuszku jako preses TBS
      • Gość: juz Re: Władek Sikorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:28
        Pan Sikorski to bardzo kompetentny człowiek. Miałem przyjemność być
        pracownikiem tego Pana . Jest super. Kto go nie zna niech zamilknie.
    • Gość: urzędas Re: Władek Sikorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 08:18
      Przecież Sikorski jest bez sensu! Potrafi tylko gadać gadać gadać....
    • laton Re: Władek Sikorski 29.04.05, 08:24
      Wydaje sie, ze to dosyc posladany facet tylko brak mu charakteru. Jak go Jurczyk pogonil to zgodzil sie na posade w miejskiej spoleczce i dalej tam siedzi. Czyli mozna nie zgadzać sie z glupkiem Marianem ale brac od niego pensyjke za nic nie robienie to i owszem!
    • Gość: hulk Re: Władek Sikorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:13
      ja tez współpracowałem z sikorskim... miał przynajmniej swoje zdanie i dlatego pewnie formuła współpracy wyczerpała sie. cenie ludzi z własnym zdaniem ! pozdrawiam
      • Gość: brrr Re: Władek Sikorski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 14:54
        własne zdanie jest cenne jeżeli konsekwencje wdrażania jego są in plus gorzej
        jeżeli robi się coś uparcie i bez wyobraźni (np.szereg przegranych procesów w
        Sądzie Pracy z wyrzuconymi pracownikami magistratu tylko dlatego, ze byli
        wiekowi). A poza tym pamiętam go jako wyjątkowego buca i gbura czyli jest
        idealnym kandydatem na tworzenie nowych struktur partyjnych w regionie (to
        chyba sabotaż Puzyny- koń trojański).
        • Gość: hulk Re: Władek Sikorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:09
          widac nasze doswiadczenia i informacje lekko sie roznia. z tego co sie orientuje to czy w danym modelu samochodu jest klimatyzacja decyduje szefostwo koncernu a nie pracownik montujacy ta klimatyzacje :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka