germanus 28.04.05, 05:55 gdzies w usa graja nie "ich" zawodnicy, tylko jakies przybledy, polska i mexico a tu Widzów 54 427 rozumiecie cos z tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: play Re: Towarzyski meczyk IP: *.teleton.pl 28.04.05, 07:00 Germanusie, wykazujesz braki w geografii, najnowszej historii naszego kraju jak też i w popularnośći soccera i futbolu w Stanach. Mnie nic w tej informacji nie zdziwiło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Towarzyski meczyk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.04.05, 13:07 nie wiem, jak inni, ale ja bym sie chetnie pouczyl od tego, co braki wytyka w geografii i nanowszej historii naszego kraju a popularnosc mnie nie interesuje wspomoz, PLAY, nie odmawiaj rodakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka rozumieny wszystko, a nawet jeszcze więcej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:37 mexy sprzedawać będą tequilę, a polaczki - zagrychę, polską kiełbasę! U nas na stadionie tyle luda się zbiera tylko wtedy, gdy ruskie lub inne wietnamcy przywiozą nowe towary. ale że i w USA na stadionach będą handlować??? Czyżby to efekt tego offsetu do F-16??? Odpowiedz Link Zgłoś