xyz-xyz 28.04.05, 07:44 Ciekawe:))) Ola to chyba pani Pezda? Piękna reklama:)) Dali bluzeczkę pani redaktor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ev Re: Drugi sklep firmy Promod IP: *.ssn.pl / 62.233.172.* 28.04.05, 08:35 ktos tu sie czepia bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copy. artykuł sponsorowany... IP: *.PROJCOM / *.devs.futuro.pl 28.04.05, 11:24 no bo chyba nie jest to super ważna, czy bardzo gorąca wiadomość? no, ale mogę się mylić :) jesteśmy tylko ludźmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olej Re: Drugi sklep firmy Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:45 Ale jaja. Ręce opadają. To ci dopiero dziennikarstwo. Nie ma jakiejś instytucji, która by sie tym zajęła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIBI Re: Drugi sklep firmy Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:05 Nie mogę wyjśc z podziwu. Ten artykuł naprawdę trzyma mnie od rana ... A jaka dziś promocja w NETTO? Bałgam, napiszcie w jutrzejszej GW. A najbardziej trendy buty w jakim sklepie? A najtańsze raty gdzie? Kto to puścił do druku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazizuzizuza to z gw zrobila sie taka gazetka reklamowa ktorymi IP: *.fnet.pl 29.04.05, 01:18 zasmiecaja teraz miasto?? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś