Dodaj do ulubionych

Lubinska na prezydenta

IP: *.uc.nombres.ttd.es 04.07.02, 04:04
Uwazam, ze to najlepszy kandydat jaki mogl sie pojawic w naszym miescie.
Inteligentna kobieta z "jajami". Popieram w 100%. Pozostali kandydaci powinni
sie wycofac i nie robic z siebie posmiewiska. Kandydatka powinna zostac
poparta przez wszystkich, ktorym los naszego miasta nie jest obojetny.
Obserwuj wątek
    • Gość: pok Re: Lubinska na prezydenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 04.07.02, 04:51
      No to ma moj glos!
    • Gość: JACEK Re: Lubinska na prezydenta IP: 64.9.159.* 04.07.02, 06:15
      No jak kobita z jajami to wspaniale, ale pewnie tez ma hemorojdy a to juz nie wspaniale ..........
    • Gość: KECAJ do cholery z lubinska, glosuj na PAKUZINSKIEGO!!!! IP: 64.9.159.* 04.07.02, 06:17
      GLOS NA PAKUZINSKIEGO JEST GLOSEM NAS WSZYSTKICH!!!!
      • mundek.r Dziękuję kolego. Masz premię ode mnie. 04.07.02, 06:29
        Gość portalu: KECAJ napisał(a):

> GLOS NA PAKUZINSKIEGO JEST GLOSEM NAS WSZYSTKICH!!!!

Szanowny towarzyszu. Bardzo dziekuję Ci za dobrą robotę polegającą na robieniu
        sobie jaj z moich rywali , lub przeciwników. Kolega z informatyki już ustalił kto
        jesteś i spotka Cię nagroda : masz bezpłatny bilet na Joe Cockera a jak dzieki
        Tobie (między innymi) wygram wybory to dostaniesz bezpłatne bilety na kolejne
        koncerty.
        Dostąpisz również zaszczytu gaszenia światła w Szczecinie jako przedostatni. Ja,
        oczywiście będę gasił światło w tym mieście jako ostatni wraz z Jackiem i
        Włodkiem.
        • Gość: JACEK Re: Dziękuję kolego. Masz premię ode mnie. IP: 64.9.159.* 04.07.02, 06:39
          mundek.r napisał(a):

> Gość portalu: KECAJ napisał(a):
          >
          > > GLOS NA PAKUZINSKIEGO JEST GLOSEM NAS WSZYSTKICH!!!!
          >
          > Szanowny towarzyszu. Bardzo dziekuję Ci za dobrą robotę polegającą na robieniu
          > sobie jaj z moich rywali , lub przeciwników. Kolega z informatyki już ustalił k
          > to
          > jesteś i spotka Cię nagroda : masz bezpłatny bilet na Joe Cockera a jak dzieki
          > Tobie (między innymi) wygram wybory to dostaniesz bezpłatne bilety na kolejne
          > koncerty.
          > Dostąpisz również zaszczytu gaszenia światła w Szczecinie jako przedostatni. Ja
          > ,
          > oczywiście będę gasił światło w tym mieście jako ostatni wraz z Jackiem i
          > Włodkiem.

Hey lupin, ty tak pachniesz(przez wsadzanie nosa wew dziwne dziury) ze cie tu bracie przez internet czuc!!!!!!
          obrzydlistwo!!!!! a lubinska to i tak stara krowa i rujnowicz tyz osiol!!!!
          • Gość: Laufer 1 Jacek z Green Point-u prezentuje kulturę Polonii IP: *.xtra.pl 04.07.02, 23:15
            Gość portalu: JACEK napisał(a):

> mundek.r napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: KECAJ napisał(a):
            > >
            > > > GLOS NA PAKUZINSKIEGO JEST GLOSEM NAS WSZYSTKICH!!!!
            > >
            > > Szanowny towarzyszu. Bardzo dziekuję Ci za dobrą robotę polegającą na robi
            > eniu
            > > sobie jaj z moich rywali , lub przeciwników. Kolega z informatyki już usta
            > lił k
            > > to
            > > jesteś i spotka Cię nagroda : masz bezpłatny bilet na Joe Cockera a jak dz
            > ieki
            > > Tobie (między innymi) wygram wybory to dostaniesz bezpłatne bilety na kole
            > jne
            > > koncerty.
            > > Dostąpisz również zaszczytu gaszenia światła w Szczecinie jako przedostatn
            > i. Ja
            > > ,
            > > oczywiście będę gasił światło w tym mieście jako ostatni wraz z Jackiem i
            > > Włodkiem.
            >
            > Hey lupin, ty tak pachniesz(przez wsadzanie nosa wew dziwne dziury) ze cie tu b
            > racie przez internet czuc!!!!!!
            > obrzydlistwo!!!!! a lubinska to i tak stara krowa i rujnowicz tyz osiol!!!!

Jak bym był na Green Point w NYC, wieczorem przy knajpie
      • Gość: pies Re: do cholery z lubinska, glosuj na PAKUZINSKIEG IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.07.02, 04:03
        i 4 pancernych...
    • lupin2 Lubinska - Prezydent dużego formatu 04.07.02, 06:24

Oby nie zrobiła blędu i nie wystartowała z PO czy jakiejś innej partyjki.
      Lubińska to nareszcie kandydat na Prezydenta dużego formatu.
      Koniec z epoką nijakich Prezydentów bez osiągnięć, z nominacji, cwaniaczków
      partyjnych.
      Przykład : Runowicz - zawodowy aparatczyk urzędniczo-polityczny. Bezwzgledny w
      zagarnianiu "do siebie", mściwy, bez kompetencji.
      Nareszcie ktoś, kogo jako Szczecinian nie powstydziłbym się na zewnątrz.
      Strach wsród urzędników jest niesamowity. Ja tego strachu nie rozumiem.
      Przecież kompetentni, uczciwi i pracowici nie mają się czego bać.
      • Gość: JACEK LUBINSKA to taka sama stara krowa IP: 64.9.159.* 04.07.02, 06:32
        LUBINSKA to taka sama stara krowa jak rujnowicz stary baran , a ty lubin chcesz sie tylko zalapac, ty brazowy
        nosie!!!!!! :-)
        • Gość: MAJA Re: Tego już za wiele IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.07.02, 07:28
          Poza tym, że nie masz racji, to jesteś zwyczajnym prostakiem. Obrzucanie
          inwektywami , bądź co bądź, człowieka z autorytetem, w w dojrzałym wieku
          świadczy nie o niskiej kulturze politycznej, ale zwyczjnym chamstwie. Idź
          chłopie do Andrzeja. On, mimo wszystko nauczy, cię kultury.
          • Gość: Laufer1 Re: Tego już za wiele IP: *.xtra.pl 04.07.02, 23:13
            Gość portalu: MAJA napisał(a):

> Poza tym, że nie masz racji, to jesteś zwyczajnym prostakiem. Obrzucanie
            > inwektywami , bądź co bądź, człowieka z autorytetem, w w dojrzałym wieku
            > świadczy nie o niskiej kulturze politycznej, ale zwyczjnym chamstwie. Idź
            > chłopie do Andrzeja. On, mimo wszystko nauczy, cię kultury.

Maja. Po prostu znam faceta (Jacka) z dyskusji Forumowych. Taki jest. Prostak.
        • Gość: . Re: LUBINSKA to taka sama stara krowa IP: *.uc.nombres.ttd.es 15.07.02, 00:53
          uuuuuuuuuuuuuu
          • lupin2 Boicie się Urzędnicze Małpy - Rujnowicza 15.07.02, 06:37
            Gość portalu: . napisał(a):

> uuuuuuuuuuuuuu

Oto powyżej zaprezentował się przedstawiciel elektoratu Mundka Rujnowicza.
            Boicie się Lubińskiej , nie możecie podjać z nią rzeczowej walki na argumenty -
            wiem. Skąd wezmiecie argumenty. Waszym jedynym argumentem są wulgaryzmy :
            Małpy, obciąganie itp lub a chęć pełnienia władzy nie wiąże się z żadną misją
            społeczną a tylko z malwersacjami.
            Boicie się Małpy Pani Profesor Lubińskiej!
            I prosba. Chcesz rozmawiać, rozmawiaj ale nie obrażaj zakompleksiały prostaku.
            • Gość: . Re: Boicie się Urzędnicze Małpy - Rujnowicza IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.07.02, 22:01
              Stary patrz i czytaj uwaznie! Dlugie uuuuuuuuuuuuu dotyczylo wulgarnej
              wypowiedzi jednego z gosci forum. Popieram Lubinska i "gramy" w jednej
              druzynie.
    • Gość: mis Re: Lubinska na prezydenta IP: *.members.com.pl 04.07.02, 16:16
    • Gość: tt Re: Lubinska na prezydenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.07.02, 00:45
      a czytaliscie co ten dziwak Puzyna dzis wymamlotal? cos o budowaniu zespolu
      centoprawicowego, ktory ma niby rozwiazac problemy Szczecina. Chyba z choinki
      sie zerwal...Czyli mysli o zarzadzaniu zbiorowym, no takie drugie ZSRR, czy
      Rada Panstwa. A ja myslalem, ze on czasem mysli
      • franekkk Re: Lubinska na prezydenta 05.07.02, 00:48

moim skromnym zarowno lubinska jak i puzyna sa osobami
        rozlazlymi i na prezydentow sie nie nadaja
        • Gość: Tomik Re: Lubinska na prezydenta IP: *.ncr.com 05.07.02, 07:39
          Podzielam pogląd:)) Masz jakiś faworytów Franiu ? :))
        • Gość: zibi Re: Lubinska na prezydenta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.07.02, 07:55
          Jeżeli furia może być rozlazła..? A jeżeli będziesz musiał wybierać między
          Kamrowskim,Zalewskim, Runowiczem i Puzyną. Przecież to chodzi o wiedzę,
          doświadczenie i umiejętność bycia nieomylnym. Lubińska na prezydenta.
          • Gość: pok Re: Lubinska na prezydenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 07.07.02, 00:23
            Gość portalu: zibi napisał(a):

> Jeżeli furia może być rozlazła..? A jeżeli będziesz musiał wybierać między
            > Kamrowskim,Zalewskim, Runowiczem i Puzyną. Przecież to chodzi o wiedzę,
            > doświadczenie i umiejętność bycia nieomylnym. Lubińska na prezydenta.

ZIBI dobrze to powiedziales! Masz racje!
    • Gość: .... Re: Lubinska na prezydenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 13.07.02, 00:59
    • Gość: Aśka Re: Lubinska na prezydenta IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 17.07.02, 09:38
      A może prezydentem zrobić nie teoretyka ekonomii , a praktyka? Może już koniec
      z eksperymentami? Ja na przykład nie chcę być poletkiem doświadczalnym dla
      Nibyprofesor L. Jak przeczytałam jej teorie dotyczące ratowania stoczni
      to "ujrzałam dzisiaj pierwszy siwy włos na mojej skroni" koniec cyt. To już nie
      ekonomia a włazidupstwo prawdziwego polityka. Może jednak ktoś mądrzejszy?
      • Gość: BOSS Re: Lubinska na prezydenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.07.02, 22:10
        WYKSZTALCONA ASIU!!! TCHNIL W TEN NAROD DUCHA SEJ INTELIGENCJI I WYJASNIJ KTO
        TWOIM ZDANIEM MOZE ZOSTAC PREZYDENTEM. TALASIEWICZ? PRAKTYK JAKICH MALO
        (CHWILOWO ZAJETY - TLUMACZY SWOJE POGLADY ZA KRATKAMI)? PIECHOTA? SWIETNY
        SPECJALISTA WYKSZTALCONY W ZHP....DAJ ZNAC. CZEKAMY - OBYWATELE BEZ TYTULOW
        NAUKOWYCH
      • Gość: zibi Re: Lubinska na prezydenta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.02, 22:16
        Po tej zjadliwej i bez klasy wypowiedzi, jedno jest pewne - ani ty, ani nikt
        przez ciebie wskazany.
        • Gość: BOSS Re: Lubinska na prezydenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.07.02, 02:27

> Po tej zjadliwej i bez klasy wypowiedzi, jedno jest pewne - ani ty, ani nikt
          > przez ciebie wskazany.

POGUBILEM SIE....MAM NADZIEJE ZBYCHU, ZE ODCZYTALES SARKAZM W MOIM
          WYSTAPIENIU, A TWE UWAGI KIERUJESZ DO ASI.
      • Gość: Rychu Re: Lubinska na prezydenta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.02, 22:21
        Asiu, chociażby ze względu na solidarność kobiecą winnaś popierać T. Lubińską.
        Chyba, że BOSS ma rację. Dostałaś 3- i teraz mścisz się. A tym przypadku zibi
        ma rację. Osoba nie myśląca racjonalnie, nie nadaje się na prezydenta. Musisz
        sobie Asiu poszukać innego stanowiska. Może jako "babcia klozetowa" - to taka
        niestresująca praca.
    • Gość: Aśka Re: Lubinska na prezydenta IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 18.07.02, 07:50
      Cóż za rewelacje! Kobieta skrytykowała faworytę to zmaczy, że: tępa, debilka,
      niedouczona.....itd. "Babcia klozetowa" to też szlachetne zajęcie i nie należy
      sobie robić jaj z pań, które je wykonują. A co do mojej oceny u P.L. to była to
      piątka bez żadnego wysiłku. Może dlatego, że P.L. miała zbyt niskie wymagania i
      o 5 nie było trudno. Mogę podejżewać, że kandydaturę niepełnej profesor
      proponują jej studenci, którym przy jej boku łatwo się żyło. Owszem należy
      szanować wspomnienia, ale tak łatwo jak na egzaminie u P.L. już nie będzie. A
      kto powinien być Prezydentem? Za cholerę nie wiem!
      • Gość: BOSS Re: Lubinska na prezydenta IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.07.02, 02:42
        P. LUBINSKA NIGDY MNIE NIE UCZYLA - TAK WIEC NIE MOGE BYC POMAWIANY O
        STRONNICZOSC, CO NIESTETY CI GROZI. JAK JUZ PISALEM - Z 5 MOGLAS ZREZYGNOWAC
        NA RZECZ 3 LUB 4.
        DZIEKUJE ZA KRYTYKE PANI PROFESOR, ALE JAK SAMA ZAUWAZYLAS - NIE MASZ
        KONTRKANDYDATA LUB KONTRKANDYDATKI. DZIALANIE DETRUKCYJNE SA W STYLU LEPPERA,
        A CIEBIE PRZECIEZ STAC NA WIECEJ....MIALAS 5!!! CZEKAM NA NAZWISKO LUB
        NAZWISKA POTENCJALNYCH KANDYDATOW
        • Gość: JACEK Teraz to juz wiemy ze pracujesz dla Lubanskiej !!! IP: 64.9.159.* 19.07.02, 03:15
          Ty to pewnie dla Lubanskiej pracujesz , hmm??? Ja tam wole Kazia rogala !!!!! Najlepsza brama w historii pilki noznej!!!!

;-))))))))))))))))

Hey boss przestaj sie osmieszac z tymi postami, w dupsko tej kobicie juz wlaziz !!! ja nie mam nic do jakiejs tam
          lubanskiej ale twoje smierdzace lizusostwo tylko jej szkode czyni, zachowujesz sie jak kmiot !!!!!
          • Gość: BOSS Re: Teraz to juz wiemy ze pracujesz dla Lubanskie IP: *.uc.nombres.ttd.es 24.07.02, 02:34
            Kmiot to cie zrobil i zapomnial utopic. Skomentowalbym twe wypociny, ale
            szkoda czas.
    • Gość: jagoda Re: Lubinska na prezydenta IP: 212.14.12.* 19.07.02, 12:36
      Hej, ludzie spokojniej. Znowu nawzajem się ośmieszacie i obrzucacie mięsem.
      Szkoda,że tego forum używacie jak worka treningowego. Mam propozycję: osobom
      niewyżytym proponuję bieganie albo jakąś męczącą gimnastykę (najlepiej
      korekcyjną- ale dla mózgów).
      Może jednak już powinna zacząć się szkoła, bo niestety jeszcze wszyscy musicie
      się wiele nauczyć...Nie żebym się wywyższała, ale naprawdę szkoda mi was.
      Poza tym, niektórym proponuje współpracę ze słownikiem ortograficznym a innym
      może lekturę pożądnej ksiązki. Tyle ich przecież jest w księgarniach i wcale
      nie są takie drogie.

• Gość: MAJA Re: Lubinska na prezydenta IP: *.members.com.pl 19.07.02, 13:09
        Więcej książek, więcej sportu, więcej wody mineralnej. Mniej Coca-coli i
        chipsów. A dla starszych, Asiu, więcej pracy w pracy.
        • Gość: Aśka Re: Lubinska na prezydenta IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 19.07.02, 13:12
          MAJA umrzesz zdrowa od tak nudnego życia! Nie wiesz co tracisz. Zastanów się bo
          to takie przyjemne!
          Pozdr.
          • Gość: MAJA Re: Lubinska na prezydenta IP: *.members.com.pl 19.07.02, 13:52
            Jeżeli za rozrywkę uważasz picie Coca-coli i pojadanie chipsów - może jeszcze
            siedząc przed telewizorem, to życzę miłej zabawy.
            Myślę, że nie jest jednak z tobą tak źle. :-))
        • Gość: BOSS Re: Lubinska na prezydenta IP: *.r.univ.szczecin.pl 02.08.02, 15:45
          tak, tak...
      • hsps Re: Lubinska na prezydenta 19.07.02, 13:13
        Gość portalu: jagoda napisał(a):
        > Poza tym, niektórym proponuje współpracę ze słownikiem ortograficznym a innym
        > może lekturę pożądnej ksiązki. Tyle ich przecież jest w księgarniach i wcale
        > nie są takie drogie.

Hej jagoda, to jest cool - a Ty korzystasz z porządnego słownika, żeby lepiej
        zrozumieć "pożądne" książki ???????????????
        Zdrowo się ubawiłem - dzięki serdeczne.
    • Gość: Aśka Re: Lubinska na prezydenta IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 19.07.02, 13:59
      Ależ skąd!!!!
      Miałam na myśli różne inne zabawne i absorbujące czas rzeczy. A na dodatek była
      w tym sauna i siłownia, ale tylko jako wstęp do zabawy:)
    • Gość: zibi Re: Lubinska na prezydenta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.08.02, 22:34
      Nic się na tym podforum nie dzieje. Wybory samorządowe w październiku, a nam
      wydawałoby się wisi, kto zostanie Prezydentem Szczecina. Jakimś tam
      poszczekiwaczom z zewnątrz (Z Gorzowa, Kielc czy Krakowa) to rozumiem. Ale my
      bedziemy dalej tutaj mieszkać. Temat kandydatów na prezydenta zdechł, bo
      większość jest zmęczona jałowymi dyskusjami. Rujnowicz został oficjalnie przez
      SLD przedstawiony - a co z resztą. Tereska, kiedy oficjalnie powiesz, że
      starujesz w wyborach?
      • Gość: pok Re: Lubinska na prezydenta IP: *.r.univ.szczecin.pl 07.08.02, 17:21

> Nic się na tym podforum nie dzieje. Wybory samorządowe w październiku, a nam
        > wydawałoby się wisi, kto zostanie Prezydentem Szczecina. Jakimś tam
        > poszczekiwaczom z zewnątrz (Z Gorzowa, Kielc czy Krakowa) to rozumiem. Ale my
        > bedziemy dalej tutaj mieszkać. Temat kandydatów na prezydenta zdechł, bo
        > większość jest zmęczona jałowymi dyskusjami. Rujnowicz został oficjalnie
        przez
        > SLD przedstawiony - a co z resztą. Tereska, kiedy oficjalnie powiesz, że
        > starujesz w wyborach?

Oj Zbychu, Zbychu. Taki duzy, a taki naiwny....Twoi koledzy z PO musza
        powiedziec, czy ja popieraja, czy nie. No bo jak nie, to nie ma co sie pchac.
        Duzo kandydatow, ostra walka, no i duzo kasy. Bez zaplecza ludzkiego i
        finansowego nie ma sensu sie pchac. A Twoje PO ciagle kombinuje, bo ludzi z
        ambicjami do bycia prezydentem nie brakuje....
    • lupin2 Czas podjąć decyzję, pani Tereso. 27.08.02, 06:30
      Czas podjąć decyzję pani Tereso. Opożnianie decyzji nie jest dobrą cechą. To
      już ostatnie dzwonki.
      • Gość: naim Re: Czas podjąć decyzję, pani Tereso. IP: *.telan.pl 27.08.02, 10:02
        lupin2 napisał:

> Czas podjąć decyzję pani Tereso. Opożnianie decyzji nie jest dobrą cechą. To
        > już ostatnie dzwonki.

Zanim być może oddam głos na Panią Lubińską, chciałbym znać jej stanowisko w
        sprawie:
        1. Szpital miejski( inne też) liczą na zasilanie - oddłużenie z miejskiej kasy,
        pomimo że przez nieudolność dyrektorów i ich powiązania z polityczną (SLD) kasą
        chorych, generują ogromne długi. Czy każe Pani z tego powodu zamknąć szpital?
        2. Pani recepta na uzdrowienie stoczni, to cukierek wyborczy i fakt , że nad
        badaniem rentowności i kondycji szczecińskich firm pracował sztab naukowców,
        nijak się ma do znajomości światowego rynku stoczniowego. Chciałbym poznać Pani
        kandydatów ( bisnesmenów, menagerów), którzy pomogą dzwignąć zakład, strategów,
        którzy znają realia stoczniowe w Polsce i na Świecie i potrafią wynegocjować
        korzystne dla nas kontrakty.
        3. Czy ma Pani konkretne rozwiązania bezrobocia w Sczecinie Mam na myśli
        tworzenie nowych miejsc pracy , a nie przynoszące marne efekty( strata
        publicznych pieniędzy) programy edukacyjne i kursy np: " co zrobić, bym został
        bisnesmenem?"
        4. "Strategia rozwoju dla Szczecina" to nic innego , jak spis pobożnych życzeń
        i wypocin grupy ludzi piszacych powyższy dokument na zamówienia społeczne,
        nijak się ma do rzeczywistości. Co chciałaby Pani w nim zmienić i zrealizować w
        pierwszej kolejności?
        5. PRL - w tym Szczecim - był rozpoznawalny m.in. poprzez wiecznie nie
        rozwiazany problem skupu butelek i brak papieru toaletowego i sznurka do
        snopowiazałek. Dzisiaj mamy substytuty - miejsca parkingowe, śmierdzące
        śmietniki- czyli MPO, toalety miejskie
        Czy ma Pani rozwiązania w tej sprawie ?
        6. Chciałbym poznać Pani kandydatów na współpracowników (doradców , zastępców).
        7. Czy każe Pani swoim petentom zostawiać legitymacje partyjne na portierni?
        8. Czy ma Pani pomysł na zagospodarowanie unijnych środków , gdy juz wejdziemy
        do Unii?
        pozdr. naim

• Gość: zibi Re: Czas podjąć decyzję, pani Tereso. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 21:17
        lupin2 napisał:

> Czas podjąć decyzję pani Tereso. Opożnianie decyzji nie jest dobrą cechą. To
        > już ostatnie dzwonki.

Jak Lubińska wystartuje jako partyjna, z całą grupą "uzgodnionych
        reprezentantów" czyli złaknionych przedłużenia kadencji urzędników - to
        przepadła. Ma tylko szansę jeśli wystartuje jako niezależna z grupą ludzi bez
        urzędniczej przeszłości.
    • Gość: Rychu Re: Lubinska na prezydenta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.08.02, 22:53
      Teresa Lubińska jest dobrym kandydatem na prezydenta, gdyż wie dlaczego chce
      być tym prezydentem. Temu miastu jest potrzebny gospodarz a nie urzędnik.
      Osoba, która będzie umiała podejmować decyzje, opierać się na wiedzy i
      doświadczeniach innych, kontaktować się z Europą (a Edmund tylko po polsku, i
      to z urzędniczym dialektem). Istotna jest też wrażliwość społeczna i
      niezależność od politykierów, przede wszystkim dająca możliwość podejmowania
      integralnych decyzji i tworzenia programu autorskiego.
      • rycyna Re: Lubinska na prezydenta 28.08.02, 23:50
        Gość portalu: Rychu napisał(a):

> Istotna jest też wrażliwość społeczna i
        > niezależność od politykierów, przede wszystkim dająca możliwość podejmowania
        > integralnych decyzji i tworzenia programu autorskiego.

Popieram tą kandydaturę!
        • Gość: Rychu Re: Lubinska na prezydenta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.08.02, 21:35
          No to już trochę rozsądnych ludzi jest. Miejmy nadzieję, że będzie nas więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka