Gość: ewelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:20 Gdzie je uzyskać? Koszt i ilośc semestrów? gdzie najłatwiej je zdobyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 11.05.05, 08:49 to zalezy od tego: -czy chcesz zostac nauczycielem szkolnym czy przedszkolnym ? -jesli szkolnym, to jakiego przedmiotu chcesz nauczac? -czy masz ukonczone jakies studia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscik Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: 83.168.75.* 11.05.05, 17:11 a jesli w przedszkolu ucyzc jezyka obcego a ma sie skonczone studia zagraniczne to gdze i jaki kurs zrobic. tak sie przylaczam do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 01:11 ukończone studia magisterskie ekonomiczne, trwam w podyplomowych, chciałabym pracować w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 12.05.05, 09:53 Jesli kontynuujesz podyplomowke z zakresu ekonomii to one nie dadza CI uprawnien do nauczania w szkole. Musisz podjac kurs pedagogiczny w CDiDN (Centrum Doskonalenia i Doradztwa Nauczycieli) i ukonczyc studia podyplomowe w zakresie nauczania danego przedmiotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:04 gdzie to jest ile kosztuje? i trwa? ale sa ogólne czy konkretnie musze wybierać rodzaj przedmiotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 12.05.05, 12:19 Ile trwa i ile kosztuje kurs pedagogiczny to na miejscu w CDiDn-ie. Na studiach podyplomowych ksztalci sie nauczycieli w danym kierunku nauczania. Koszty za trzy semestry siegaja ok. trzech tysiecy w zaleznosci od uczelni prowadzacej studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:30 tam nie prowadzą dzwoniłam za mało chetnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 12.05.05, 13:50 hahaha i pewnie do mnie sie dodzwonilas pytac o przedmiot na "m"?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:40 nie ... (nie precyzowałam przedmiotu) ale mysle że warto byłoby porozmawiać :) bardzo sympatyczna pani poinf. że nie ma takich podyplomowych ale może gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 12.05.05, 14:51 dzwonil ktos konkretnie kobieta w podobnej sprawie. dzwonila i do mnie i do CDiDn, wiec myslalam,ze to ta sama, czyli Ty:) nie ma sprawy moge co nie co pomoc, musisz tylko podac jakis e-mail,a ja potem podam Ci swoj tel. tylko jutro, bo dzis zmykam do domu. zycze przyjemnego popoludnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-mail Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:57 ok. ewelin26@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 13.05.05, 08:11 napisalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:18 odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 13.05.05, 10:21 ja tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscik Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: 83.168.75.* 13.05.05, 16:39 a moj e-mail milenama@gmx.de ja tez prosze o pomoc. chce kurs zrobic pedagogiczny sensowny w szczecinie i nie wiem gdzie. jest nas dokladnie dwie. jestesmy po studiach zagranicznych i brakuje nam kursu zeby uczyc dzieciaki w przedszkolach. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.iscnet.pl 13.05.05, 18:56 odpisalam gosciku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:28 Osrodek kształcenia nauczycieli zapisy tel nr - 578 67 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:19 a ile godzin trzeba zrealizować? 330 godzin teorii i 150 praktyki? i jak tą praktykę zdobyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jag Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: 217.98.72.* 18.05.05, 22:44 Najlepiej w sprawie kursu pedagogicznego zgłosić się na Politechnikę Szczecińską-Budynek Międzwydziałowy , 5- te pietro. Kursy prowadzone są na bardzo dobrym poziomie. Jest bardzo dużo chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jag Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: 217.98.72.* 18.05.05, 22:44 Najlepiej w sprawie kursu pedagogicznego zgłosić się na Politechnikę Szczecińską-Budynek Międzwydziałowy , 5- te pietro. Kursy prowadzone są na bardzo dobrym poziomie. Jest bardzo dużo chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś