Dodaj do ulubionych

Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego

IP: *.rz.uni-rostock.de 14.05.05, 19:52
A wszystko kosztem parku, oczywiscie? Ladnie, ladnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: ikacz Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:11
      Ktoś wydał pozwolenie na budowę w takim miejscu. Czy bezinteresownie? Wczoraj
      na trawnikach parkowały samochody w odległości kilkunastu metrów od samochodu
      policji (około godz. 11:30). Czyżby kierowcy byli pewni, że nie spotka ich za
      to krzywda;)
      • Gość: DBB Cóż to jest za problem dla Waśniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:25
        Trawniki, pozwolenia cóz to za problem dla pana Wasniewskiego ze spółki Hotel
        Park - pełnomocnika sławnego Hassa tego który wpłacił kaucję za swoją księgową
        Malanowską. Waśniewski pracownik zarządu Euroafriki , również swego czasu
        członek Rady Politycznej Ministra Gospodarki Jacka Piechoty, członek kilku Rad
        Nadzorczych Spółek gdzie decydował Skarb Państwa i Prezes Fundacji tegoz
        samego Jacka Piechoty.
        • Gość: mamoniowa Re: Cóż to jest za problem dla Waśniaka IP: 62.69.200.* 15.05.05, 14:01
          reka reke myje, ech...
      • tuner Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego 15.05.05, 11:16
        Przecież to Wołodia Waśniewski, więc z parkowaniem ani uzyskaniem pozwoleń nie
        ma problemu.
        • Gość: konserwator Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 14:15
          Jaka rozbudowa? Na co? Kto podejmuje takie (jakie?) decyzje/pozwolenia?
          • Gość: mimi Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.05, 15:24
            przeciez napisano wyraznie
            prosze czytac ze zrozumieniem
            pod okiem konserwatora

JAK BASZTA!!!!!!

a swoja droga - dlaczego ciagle obowiazuja takie NISKIE standardy budowlane,
            niszczenie trawnikow, sypanie piaskiem, gdzie popadnie, skladowanie wszystkiego
            gdziekolwiek, urzadzanie podrecznych wysypisk na srodku klombu, itd
            ja wiem, ze przecietny polski robotnik ma zero wyobrazni i jeden cel (nachlac
            sie za nieswoje), ale wyzszy i sredni nadzor budowlany to juz niby inteligencja,
            nie? a moze sie myle?

i jeszcze o policji, polskiej policji - wyobrazni to oni maja mniej niz zero
            tu toleruja ewidentne lamanie prawa i jest ok
            przed dwoma tygodniami zatryzmali anglika, ktory wjechal na parking pod prad, bo
            znak byl zasloniety galezia, co sie anglik naczerwienil, oczywiscie policjant po
            anglijskiemu ani slowa
            i co anglik powiedzial? w KAZDYM innym kraju policjant by sie zabil, by mi pomoc
            w znalezienie parkingu, a ten dodatkowo mnie spisal
            TAKI C... mnie tu zobaczycie!!!!

to do komendanta, ktory z definicji powinien myslec
            • gradus2004 Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego 15.05.05, 15:29
              > przed dwoma tygodniami zatryzmali anglika, ktory wjechal na parking pod prad,
              b
              > o
              > znak byl zasloniety galezia, co sie anglik naczerwienil, oczywiscie policjant
              p
              > o
              > anglijskiemu ani slowa

biedny Anglik...

> i co anglik powiedzial? w KAZDYM innym kraju policjant by sie zabil, by mi
              pomo
              > c
              > w znalezienie parkingu, a ten dodatkowo mnie spisal
              > TAKI C... mnie tu zobaczycie!!!!

a ten Anglik po polskiemu wtedy nie umial ale sie nauczyl i teraz moze juz na
              tym forum napisac :)
              • Gość: mimi Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.05, 16:41
                to nie bylem ja
                gradus, mniej zloliwosci
                do meritum prosze

meritum jest, ze policja to kupa nieukow i chamow
                • Gość: mimi Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.05, 16:43
                  >policja to kupa nieukow i chamow

no, z malymi wyjatkami
              • Gość: mamoniowa cwaniaczku... IP: 62.69.200.* 15.05.05, 16:50
                Kilka lat temu policja nie tylko zignorowala zignorowala glupi zart )ktos
                przemalowal napis na tabliczce pod znakiem drogowym, informujacym, w jakich
                godzinach mozyna skrecac w uliczke na Ksiazat Pomorskich), ale skrzetnie z tego
                korzystala, wlepiajac ludziom mandaty.
    • Gość: andreas hej tu wszędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:31
      tu wszędzie kiedys był las!
      Teraz jestesmy my...
    • Gość: ppor hotel Park jest nafaszerowany podsłuchami IP: *.idea.pl 15.05.05, 21:22
      najczęsciej tam organizuje się dysretne spotkania, dyskretnie rejestrowane
      potem i dyskretnie wykorzystywane...
      • Gość: mimi Re: hotel Park jest nafaszerowany podsłuchami IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.05, 21:36
        >Kilka lat temu policja nie tylko zignorowala zignorowala glupi zart )ktos
        >przemalowal napis na tabliczce pod znakiem drogowym, informujacym, w jakich
        >godzinach mozyna skrecac w uliczke na Ksiazat Pomorskich), ale skrzetnie z tego
        >korzystala, wlepiajac ludziom mandaty.

moze i jestem cwaniaczek, ale przynajmniej pisze po polsku i ze zrozumieniem
        i jak widzisz po rogersie, ja nie mieszkam w polsce, wiec jak ja cwaniaczek, to
        ty kto?
        i lojalnie ostrzegam, ze jak jeszcze raz przyczepisz sie bez sensu, to nastepnym
        razem zareaguje ostrzej
        • Gość: mamoniowa Re: hotel Park jest nafaszerowany podsłuchami IP: 62.69.200.* 15.05.05, 22:23
          uzyjesz chili ?
          • Gość: konserwator Park Hotel IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.05, 12:53
            2 okazale wierzby przy fontannie; okazale drzewa w Pilichowie; czy nie lepiej poczekac na jesien - beda
            ludzie mieli co palic na zime a teraz liscie zakryja przynajmniej szczecinska szarosc?
    • Gość: XXL Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.ksiazat.v.pl 19.05.05, 22:48
      Czy to rozbudowa to nie wiadomo.
      obecna właścicielka hotelu Park kazała wszystkim pracownikom zwolnić się na
      własną prośbę bo jak nie to tak ich załatwi że w Szczecinie nie znajdą pracy.
      Do czego to dochodzi to jakiś horror co sie dzieje!
      • Gość: e.beata Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 10:20
        Jeżeli się zgodzą........... bedą sobie wyrzucać do końca życia tę słabość, no
        i nie dostaną zasiłku dla bezrobotnych.
        Szkoda iż nie nagrali takiego polecenia na dyktafon.
        Ja na ich miejscu nagłośniłabym sprawę i narobiła smrodu właścicielce tak aby
        to jej było trudniej znależć DOBRYCH pracowników.
        Myśle ze nie zarabiali tam kwot wielkich, nowej właścicielce najwyrażniej chęć
        zaoszczędzenia przerósła szare komórki. Taki start marketingowy ;-)
        • Gość: konserwator Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.05, 10:43
          Jak sie nazywa tak ciekawa wlascicielka? Kto za nia stoi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka