Gość: rysiek IP: *.rz.uni-rostock.de 14.05.05, 19:52 A wszystko kosztem parku, oczywiscie? Ladnie, ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ikacz Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:11 Ktoś wydał pozwolenie na budowę w takim miejscu. Czy bezinteresownie? Wczoraj na trawnikach parkowały samochody w odległości kilkunastu metrów od samochodu policji (około godz. 11:30). Czyżby kierowcy byli pewni, że nie spotka ich za to krzywda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DBB Cóż to jest za problem dla Waśniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:25 Trawniki, pozwolenia cóz to za problem dla pana Wasniewskiego ze spółki Hotel Park - pełnomocnika sławnego Hassa tego który wpłacił kaucję za swoją księgową Malanowską. Waśniewski pracownik zarządu Euroafriki , również swego czasu członek Rady Politycznej Ministra Gospodarki Jacka Piechoty, członek kilku Rad Nadzorczych Spółek gdzie decydował Skarb Państwa i Prezes Fundacji tegoz samego Jacka Piechoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Cóż to jest za problem dla Waśniaka IP: 62.69.200.* 15.05.05, 14:01 reka reke myje, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego 15.05.05, 11:16 Przecież to Wołodia Waśniewski, więc z parkowaniem ani uzyskaniem pozwoleń nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwator Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 14:15 Jaka rozbudowa? Na co? Kto podejmuje takie (jakie?) decyzje/pozwolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.05, 15:24 przeciez napisano wyraznie prosze czytac ze zrozumieniem pod okiem konserwatora JAK BASZTA!!!!!! a swoja droga - dlaczego ciagle obowiazuja takie NISKIE standardy budowlane, niszczenie trawnikow, sypanie piaskiem, gdzie popadnie, skladowanie wszystkiego gdziekolwiek, urzadzanie podrecznych wysypisk na srodku klombu, itd ja wiem, ze przecietny polski robotnik ma zero wyobrazni i jeden cel (nachlac sie za nieswoje), ale wyzszy i sredni nadzor budowlany to juz niby inteligencja, nie? a moze sie myle? i jeszcze o policji, polskiej policji - wyobrazni to oni maja mniej niz zero tu toleruja ewidentne lamanie prawa i jest ok przed dwoma tygodniami zatryzmali anglika, ktory wjechal na parking pod prad, bo znak byl zasloniety galezia, co sie anglik naczerwienil, oczywiscie policjant po anglijskiemu ani slowa i co anglik powiedzial? w KAZDYM innym kraju policjant by sie zabil, by mi pomoc w znalezienie parkingu, a ten dodatkowo mnie spisal TAKI C... mnie tu zobaczycie!!!! to do komendanta, ktory z definicji powinien myslec Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego 15.05.05, 15:29 > przed dwoma tygodniami zatryzmali anglika, ktory wjechal na parking pod prad, b > o > znak byl zasloniety galezia, co sie anglik naczerwienil, oczywiscie policjant p > o > anglijskiemu ani slowa biedny Anglik... > i co anglik powiedzial? w KAZDYM innym kraju policjant by sie zabil, by mi pomo > c > w znalezienie parkingu, a ten dodatkowo mnie spisal > TAKI C... mnie tu zobaczycie!!!! a ten Anglik po polskiemu wtedy nie umial ale sie nauczyl i teraz moze juz na tym forum napisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.05, 16:41 to nie bylem ja gradus, mniej zloliwosci do meritum prosze meritum jest, ze policja to kupa nieukow i chamow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.05, 16:43 >policja to kupa nieukow i chamow no, z malymi wyjatkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa cwaniaczku... IP: 62.69.200.* 15.05.05, 16:50 Kilka lat temu policja nie tylko zignorowala zignorowala glupi zart )ktos przemalowal napis na tabliczce pod znakiem drogowym, informujacym, w jakich godzinach mozyna skrecac w uliczke na Ksiazat Pomorskich), ale skrzetnie z tego korzystala, wlepiajac ludziom mandaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas hej tu wszędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:31 tu wszędzie kiedys był las! Teraz jestesmy my... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppor hotel Park jest nafaszerowany podsłuchami IP: *.idea.pl 15.05.05, 21:22 najczęsciej tam organizuje się dysretne spotkania, dyskretnie rejestrowane potem i dyskretnie wykorzystywane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: hotel Park jest nafaszerowany podsłuchami IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.05, 21:36 >Kilka lat temu policja nie tylko zignorowala zignorowala glupi zart )ktos >przemalowal napis na tabliczce pod znakiem drogowym, informujacym, w jakich >godzinach mozyna skrecac w uliczke na Ksiazat Pomorskich), ale skrzetnie z tego >korzystala, wlepiajac ludziom mandaty. moze i jestem cwaniaczek, ale przynajmniej pisze po polsku i ze zrozumieniem i jak widzisz po rogersie, ja nie mieszkam w polsce, wiec jak ja cwaniaczek, to ty kto? i lojalnie ostrzegam, ze jak jeszcze raz przyczepisz sie bez sensu, to nastepnym razem zareaguje ostrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: hotel Park jest nafaszerowany podsłuchami IP: 62.69.200.* 15.05.05, 22:23 uzyjesz chili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwator Park Hotel IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.05, 12:53 2 okazale wierzby przy fontannie; okazale drzewa w Pilichowie; czy nie lepiej poczekac na jesien - beda ludzie mieli co palic na zime a teraz liscie zakryja przynajmniej szczecinska szarosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.ksiazat.v.pl 19.05.05, 22:48 Czy to rozbudowa to nie wiadomo. obecna właścicielka hotelu Park kazała wszystkim pracownikom zwolnić się na własną prośbę bo jak nie to tak ich załatwi że w Szczecinie nie znajdą pracy. Do czego to dochodzi to jakiś horror co sie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 10:20 Jeżeli się zgodzą........... bedą sobie wyrzucać do końca życia tę słabość, no i nie dostaną zasiłku dla bezrobotnych. Szkoda iż nie nagrali takiego polecenia na dyktafon. Ja na ich miejscu nagłośniłabym sprawę i narobiła smrodu właścicielce tak aby to jej było trudniej znależć DOBRYCH pracowników. Myśle ze nie zarabiali tam kwot wielkich, nowej właścicielce najwyrażniej chęć zaoszczędzenia przerósła szare komórki. Taki start marketingowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwator Re: Rozbudowa hotelu Park w parku Żeromskiego IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.05, 10:43 Jak sie nazywa tak ciekawa wlascicielka? Kto za nia stoi? Odpowiedz Link Zgłoś