skuter70 09.07.02, 14:24 w polityce jest jakis tekscik, ktory delikatnie sugruje, ze bosmankowi chca zrobic krzywde do broni mosci panowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: ALARM!!!!! BOSMANA BIJA!!! 09.07.02, 14:30 refleks to masz sprzed tygodnia :( już pewnie dawno wykupione, a w butelkach po bosmanie sprzedają polakoktę :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ALARM!!!!! BOSMANA BIJA!!! 09.07.02, 14:44 jottka napisał(a): > refleks to masz sprzed tygodnia :( już pewnie dawno wykupione, a w butelkach po > > bosmanie sprzedają polakoktę :) przyjedziesz do szczecina bedziesz chciala tego pasztecika czyms lokalnym zapic i dostaniesz jakas krakowska lure:( wlasciwie to kiedys na krakforum chcialaem sie dowiedziec co tam regionalnego sie pija i jakos nikt mi nie potrafil odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: ALARM!!!!! BOSMANA BIJA!!! IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 14:58 zdaje się że żywiec :)) ale ja i tak kawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: ALARM!!!!! BOSMANA BIJA!!! IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 10.07.02, 08:19 Jest jeszcze lepiej! Będąc w Holandii chciałem kupić dla dzieci jakies tamtejsze pamiątki. No i zapytałem miejscowych co jest typowo holenderskie. Pierwsza odpowiedź była oranjebaum! Potem jakieś drewniane chodaki wymyślili. W sklepach zabawkarskich to były takie ludowe produkty jak samotnik i zestawy action mena. W końcu trafiłem na coś w rodzaju cepelii, ale oczywiście ceny horrendalne :( A mówią że UE sprzyja utrzymaniu kultur narodowych... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ALARM!!!!! BOSMANA BIJA!!! 10.07.02, 08:52 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > > Pierwsza odpowiedź była oranjebaum! a co to kurcze jest? wiatrakow nie bylo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: ALARM!!!!! BOSMANA BIJA!!! IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 10.07.02, 09:24 Oranjebaum to jest drzewko pomarańczowe, profanie jeden. Nigdy nie widziałeś drużyny piłkarskiej Holandii? Wiatraki były w cepelii, ale już lepiej kupić zamiast 20 piw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ALARM!!!!! BOSMANA BIJA!!! 10.07.02, 09:28 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > Oranjebaum to jest drzewko pomarańczowe, profanie jeden. Nigdy nie widziałeś > drużyny piłkarskiej Holandii? chyba ostatnio nie grali? tak mi sie zdawalo tylko, ze jakos trudno mi bylo sobie wyobrazic sadzonke drzewka jako pamiatke z holandii:) Odpowiedz Link Zgłoś