ulcia20046 22.05.05, 15:14 ile kosztuje poród rodzinny w poszczególnyc szpitalach w szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi67 Re: ile kosztuje poród rodzinny w szczecinie ? 22.05.05, 15:17 Na pomorzanach 20 zł ,Zdroje 100 zł i w Policach 150 zł i chba w Miejskim 50zł Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia1982 Re: ile kosztuje poród rodzinny w szczecinie ? 22.05.05, 16:39 w styczniu kolezanka placila 100 zł w miejskim Odpowiedz Link Zgłoś
fibusia Re: ile kosztuje poród rodzinny w szczecinie ? 22.05.05, 21:43 Porod w zdrojach Na Pewno!!! kosztuje 150 zł. jest to istna przesada bacząc na warunki w jakich człowieka przetrzymuja- rzeźnia!!! ( Ale spokojnie, powdobno z trzech sal porodów rodzinnych dwie są wyremontowane, trzecia, do ktorej trafiłam, to rzeźnia, jak wczesniej pisałam, niestety nie wiediałm, że moge miec lepsze warunki, sądzilam, ze jak zapłaciłam i jestem jedyna, to dali mi , co najlepsze----a figa, nieee, trzeba sie upomniec i nie dac wpuścic w maliny!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
basiuka Re: ile kosztuje poród rodzinny w szczecinie ? 22.05.05, 22:26 Fibusia, A ja bym się chciała dowiedzieć, jak zapłacić za ten poród - przy porodzie, jakoś wcześniej i na poród przyjść z dowodem wpłaty??? Jak? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: ile kosztuje poród rodzinny w szczecinie ? 23.05.05, 08:35 To jest chyba za cegiełke na szpital.Ja rodze na pomorzanach dziewczyny są zadowolone więc napewono tam urodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: ile kosztuje poród rodzinny w szczecinie ? 23.05.05, 10:35 W szpitalu wojskowym na Piotra Skargi poród rodzinny nic nie kosztuje!Szpital polecam ze względu na miłą atmosferę , trochę gorzej z "wystrojem wnętrz";-),ale przecież nie siedzi się tam zbyt długo. Pozdrawiam przyszłe mamusie! Domisia i 38 tyg brzuszek! Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka70 w policach na zwykłej sali rodzinny 50 złotych 23.05.05, 14:55 podobno jest też możliwośc na sali oddzielnej i wtedy płaci się chyba 150 złotych . Ja rodziłam dwa razy tam właśnie na sali ogólnej ale byłam sama. Ostatnio 1 maja - płaciłam 50 złotych, mówią ze to za strój dla małżonka Odpowiedz Link Zgłoś
martiii Re: w miejskim 24.05.05, 11:40 kosztuje 100 zl + ubranie dla osoby towarzyszacej - 20 zl. Warunki b dobre - dwie oddzielne porodowki, czysto, wyremontowane. Kiedy polozne przygotowuja na porodowce kobiete, wtedy maz czy inna osoba idzie do sekretariatu zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: w miejskim 26.05.05, 14:22 w wojskowym faktycznie rodzinny za darmo. i racja, ze moze nie jest tam najpiekniej, ale maja bardzo kompetentny i zyczliwy personel. jak czasem czytam o innych szpitalach to mi sie wlos na glowie jezy. a w wojskowym na prawde super:) ja przez 3 dni walczylam, zeby karmic piersia i dzieki pomocy poloznych i salowej(!) kinusia juz 4,5 miesiaca doi cyca:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna76 Re: w miejskim 26.05.05, 18:23 W miejskim jeśli chodzisz do ich szkoŁy rodzenia (25zł za zajęcie, jest ich 8) to nie płacisz za poród rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_mala Re: w miejskim 27.05.05, 15:35 Podpisuję się pod tym co napisałaś Kama. Rodziłam tam 7 tygodni temu. I naprawdę opieka jest SUPER!!! Wszyscy bardzo mili i chętni do pomocy. A propos salowej - u mnie pomagała przy porodzie :)))) bo była tylko jedna położna. Również dzięki pomocy położnych karmię piersią, a na wyjście do domu zosatłam wyposażona (trochę nieoficjalnie) w gaziki sterylne, butelki, mleczko i glukozę na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
boyena zdroje 150 zł 05.06.05, 12:48 swoją drogą to zdzierstwo moim zdaniem. nie wiem za co aż taka suma, nie sądzę , zeby tyle kosztował fartuszek dla taty. obecność taty czy innej osoby z rodziny jest tylko pomocą dla położnych i lekarza, bo tato jest świetnym "łącznikiem" między rodzącą a personelem. no ale trudno. warto było zapłacić aż tyle żebyśmy mogli rodzić wspólnie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś