Dodaj do ulubionych

Dr Kamola to tragedia

IP: 82.145.68.* 23.05.05, 15:25
Jestem studentem politologii uniwerku, miewam różnych wykładowców, ale
wszystkich przebija kobietka odpytujaca ludzi z książek - dr Kamola-Cieślik,
twarzyczka, ciałko i owszem, ale i głupota bezdenna, zero własnych poglądów.
Czy wy macie doczynienia z podbynmi ćwiczeniowcami???
Obserwuj wątek
    • Gość: kw Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:42
      skończyłam ten kierunek i powiem ci,że Kamola to jeszcze nic;)
      • Gość: Leftie Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:55
        Co chcecie od dr Kamoli? Nie taki diabeł straszny... Ale na szczęście na
        zajęciach tylko taka wymagająca jest. Koło to lighcik.
        • Gość: studentkaPolit. Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.pl / 213.155.191.* 23.05.05, 19:48
          U nas na roku mowi sie ze ma straszne perfumy:> nie idzie wyrobic na zajeciach:D
          • maciej.popielarz ten wątek to tragedia! 01.06.05, 20:51
            Strasznie porobiło się na tej politologii!!!

Kiedy ja studiowałem to mieliśmy odwagę zebrać podpisy (z imienia i nazwiska) przeciwko metodom egzaminacyjnym jednego z profesorów. I poskutkowało.

Stanęliśmy też w obronie kontrowersyjnego profesora którego jeden z zakompleksionych dziennikarzy chciał oskażyć o łapówkarstwo (namawiał studentów aby udzielili mu wywiadu w którym mieli to potwierdzić chociaż była to oczywista nieprawda). Podpisy (kilkaset) dostał wóczas redaktor naczelny szczecińskiej GW - i też poskutkowało.

A dzisiaj widzę zdziczenie!

Tchórzliwe studenciaki nawalają w wykładowaczynię na forum GW.

Z mgr. Kamolą Cieślik miałem niewiele do czynienia - ale to co tutaj robicie jest zwykłym chamstwem.

W dodatku sami plujecie sobie w twarz. Skoro taka kiepska wykładowczyni to sobie zmieńcie albo napiszcie do dyrektora Komarnickiego!

I miejcie cywilną odwagę się podpisać.
    • Gość: kazik Co drugi taki jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:01
      Barany kształcą baranów. Ot i co.
      • Gość: norka Re: Barany kształcą baranów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:24
        Barany kształcą baranów. Czy miałes na myśli Napieralskiego.
    • Gość: Zagłoba Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.bazapartner.pl 24.05.05, 00:01
      A jest jeszcze na politologii pan o nazwisku Fabiańczyk?
      Ten to dopiero był z innej planety:)
      • Gość: pośpiewamy? Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:06

Ciągle pada, alejkami już strumienie wody płyną,
        Jakaś para się okryła peleryną,
        przyglądając się jak mokną bzy w ogrodzie. A ja?
        A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym,
        Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni,
        idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak.

czerwone gitary
        • Gość: XXL Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.szczecin.pl 24.05.05, 09:37
          Znam inną wersję:
          Ciągle pada, raz na stolik raz pod stolik alkoholik:))))))

Poradnia AA
          • Gość: pośpiewajmy Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:41
            a co pada na ten stolik?
            • Gość: XXL Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.szczecin.pl 24.05.05, 14:05
              ALKOHOLIK :)))))))))
              • Gość: frg Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:16
                • Re: O C E N I A N I E MATURY Z M A T E M A T Y IP: *.aster.pl / *.aster.pl
                Gość: egzaminator 19.05.2005 21:19 + odpowiedz

Wszystkie prace, w których będzie brakowało punkcika, będą sprawdzane jeszcze
                raz przez innego egzaminatora w celu znalezienia tego punkcika. Tak jest nie
                tylko z matematyki
    • Gość: kw Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:27
      no a co powiecie o prof. Grzędzie,o jeju jak sobie przypomnę-był moim
      promotorem:)
      Pamiętam pierwszy jego wykład:" Dzień dobry państwu ,jestem Mariam Grzęda i
      jestem spotowcem';))))))
      Najlepiej wspominam prof.Burgera, ciezki człowiek i lepiej mu nie podpaść,ale
      bardzo ciekawe wykłady.
    • Gość: kw Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:28
      Ale najgorszy dla mnie to Lewandowski,facet z innej planety.
      • Gość: http://forum.gazet Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:03
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=24052473&v=2&s=0
        • Gość: Leftie Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:31
          Z ostatnich doświadczeń, w stopniu trudności przejścia egzaminu/zaliczenia:
          1 miejsce - prof. Burger
          2 miejsce - dr Mieczkowska - no comments!!!
          3 miejsce - dr Wybranowski (choć jako człowiek jest świetny!!!)
          4 miejsce - prof. Kozłowski (egzamin ustny to dopiero tragedia!!!)
          5 miejsce - mgr Kubaj (tesciki są super)

Reszta pewnie przede mną :o) Pozdrawiam II rok politologii US
          • Gość: kw Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:34
            hahah, jeszcze przed obą prof. Sielski,oj łzy sie poleją;))))))
            • Gość: kw Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:36
              a tak apropos- to mam pełno notatek z wielu wykładów, na prawdę dobrze
              opracowanyh ,z chęcią pozbędę sie za symboliczne pieniążki:)
            • Gość: Leftie Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:53
              Gość portalu: kw napisał(a):

> hahah, jeszcze przed obą prof. Sielski,oj łzy sie poleją;))))))

Już po Sielskim, mój rok miał z nim tylko monograf. a to, co zazwyczaj prowadzi
              prof. Sielski na II roku (teoria polityki), ja miałam z dr Kowalczykiem ;o)))
              Więc łzy się raczej nie poleją :p
      • Gość: saramona Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:15
        lewandowski to magik, kontrowersyjny ale ciekawy facet, pamietam pierwszy
        wyklad u niego, dwie godziny wykładów z przerwą prowadził z rozpiętym
        rozporkiem trzymając szarmancko papierosa, pod koniec podszedł do jednej z
        dziewczyn i zapytał " zrozumiała pani sens mych wypowiedzi,czy jedyne co pani
        pamięta to kolor mej bielizny?- to jest polityka proszę pani,trzeba być
        swiadomym sytuacji, nie zawsze uroczy szczegół przesądza o słuszności poglądów,
        nawet jeśli się je posiada"
        do dziś pamietam tekst "wiekszoscluziw tym kraju przeczytało w zyciu trzy
        rzeczy, kalendarz, program tv i etykiete na butelce"
        zawsze czekalismy na jego wyklady- bylo ciekawie, troxche pod publiczke ale
        mozna bylo wiele wynieść...( haha- w głowie)
        a Grzęda to porażka........
        • Gość: tuwim Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.iscnet.pl 25.05.05, 01:26
          sprawdź kim jest tata pani kamoli i będziesz wiedział dlaczego dostała etat w
          instytucie. Jestem z jej roku i mogę powiedzieć, że wszyscy byli totalnie
          zaskoczeni jak ta sympatyczna dziewczyna, kompletnie bez talentu i wiedzy
          dostał jedyny etat. Kilku fajnych politologów się zmarnowało, ale cóż nasz
          uniwerek to niestety tylko instytucja socjalna.
    • Gość: instytut obok Re: Dr Kamola to tragedia IP: *.pl / *.smsnet.pl 25.05.05, 16:04
      ta pani nie miala jeszcze niedawno dr...
      oj, meczarnia z nia byla. nuda. i lepiej nie zadawac pytan, bo wbrew pozorom
      dobry z niej polity - powie nic za pomoca wielu slow.
      oczywiscie przerywanych "yhy"
      albo jak ktos mowil - ledwie zaczal zdanie - yhy - dwa slowa - yhy...
      oszalec szlo.
      i zachowaj tu kamienna twarz!

pozdrawiam politologow, choc nie lubiliscie naszego obsiadywania schodow... a
      wy zawsze barykadowaliscie korytarze!!! ;) :P
      • Gość: politolog Re: Dr Kamola to tragedia IP: 62.69.200.* 26.05.05, 08:53
        Ja też skończyłam politologię i byłam na jednym roku z Kamolą. i daję wam
        wiarę, jej studenci że może to być jedna wielka tragedia a może tragifarsa, bo
        farsą jest fakt, że została na uczelni i Instytut ja zatrudnił. Na zajęciach
        jak zabierała głos lub na egzaminach też był niezły ubaw ( wiedza z notatek i
        zero elementarnej inteligencji ). Widać doktorat nie jest trudno zrobić. Tylko
        dziwię się np. tuwimowi a G. Kępista to też nieporozumienie. W końcu jeszcze
        klika innych osób zostało na uczelni i wydaje mi sie ze walki o miejsce
        zażartej nie było.

Przyłącam sie do pozytywów o dr Lewandowskim - dziwak z klasą i wiedzą typowo
        akademicką.
    • Gość: buszujący men Re: Dr Kamola to tragedia IP: 82.145.68.* 30.05.05, 10:49
      Potwierdzam. Ta babka nie powinna mieć zajeć z ludźmi.Nigdy nie mozna było
      zadać jej sensownego pytania na zajęciach.A perfumy straszne.
      • Gość: naiwny polityk Re: Dr Kamola to tragedia IP: 82.145.68.* 31.05.05, 16:43
        Sadziłem, że jak przychodzę na uniwerek, to ludzie tu wykladający mają szersze
        poglądy na świat i zaintresowania. A tu proszę, co drugi nie potrafi przekazać
        nic poza przeczytaną i zapamiętaną książką. I dr (?) Kamola do nich należy,
        choć groźna nie jest, może tylko głupia.
        • Gość: men85 Re: Dr Kamola to tragedia IP: 82.145.68.* 01.06.05, 18:02
          Nie taki diabeł straszny, są gorsi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka