Dodaj do ulubionych

Uczciwość M.Tałasiewicza-IDOLA Mike102, znam

IP: *.xtra.pl 10.07.02, 20:57
Kiedyś, kilka lat temu w trakcie kampanii wyborczej (poprzedniej) miały
miejsce w jednej ze szczecińskich gazet negocjacje następujące :
Osoba ze sztabu wyborczego Marka Tałasiewicza (Mike 102 to TY?) za ogłoszenia
prasowe płaciła ogłoszeniami PZU w imieniu też Marka i też pózniej z Platformy
ale Siedlewskiego - Dyrektora Okręgu PZU.
Jak wyglądał mechanizm. PZU dawało taką ilość ogłoszeń, że w sposób oczywisty
należał się specjalny rabat. Zamiast raabatu dla PZU , Pan Siedlewski
zadysponował (ustnie) kwotą rabatu na ogłoszenia wyborcze Marka Tałasiewicza.
Gazeta wystawiła oczywiście rachunek i dowód zapłąty na Komitet Wyborzcy
Tałasiewicza.
Tak to Marek Siedlewski z pieniędzy PZU finansował kampanię Marka
Tałasiewicza (wówczas AWS) w sposób nielegalny , czyli przestępczy.
Z nie swoich pieniędzy.
Zastanawiam się, czy znany tropiciel i obrońca władzy Mike 102 , nie jest tym
facetem ze sztabu wyborczego Marka Tałasiewicza, który uprawiał te kombinacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK LAUFER!!!!!! LUPIN !!!!! IP: 64.9.159.* 10.07.02, 21:17
      Zaloze sie o $ 500 , powaga, ze nie znajdziesz na calym forum ani jednego postu napisanego przez Mikea albo
      mnie , w ktorym popieramy czerwonych. Mozesz przelecirc 30 000 tys postow i nic nie znajdziesz .Podniose
      zaklad do tysiaca dolcow jak udowodnisz ze Mike i ja jestesmy komunistami i popieramy czerwonych!!! Teraz tak,
      mozesz sprawdzic redakcji ze jestem facetem honoru i jak forse komu wisze to place. Pokaz ze jestes twardym
      w swych przekonaniach i przyjmij ten publiczny zaklad.Proponuje ze ten co forse wygra przeznaczy ja dla domu
      samotnej matki!!! Dane osobiste mozemy wymienic przez redakcje GW i dowody wyplacalnosci rowniez.
      Teraz tak , wybierzemy 12 forumowiczow ( 6 twoich,6 moich) i pozwolimy im sie wypowiedziec czy masz racje
      czy nie. Teraz przyjmij ten zaklad i udowodni ze nie jestes tylko paplarzem glupot a gosciem ktory odkryl
      czerwonych szpiegow!!!!!
      • Gość: Rychu Re: LAUFER!!!!!! LUPIN !!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 21:26
        Ty nie za poważnie podchodzisz do sprawy? Opanuj się, bo spiętrzaniem konfliktu
        psujesz zabawę. Jak chcesz pograć, to zapraszam do "Milionerów" albo kasyna. Tam
        się wyżyjesz.
        • Gość: JACEK Re: LAUFER!!!!!! LUPIN !!!!! IP: 64.9.159.* 10.07.02, 21:31
          Ja tu dom z zona i dziecmi zastawie by tylko udowodnic ze na zebrania partyjne chodzilem ale uszy caly czas
          zatykalem!!! ;-))) (do laufera, ten post to tylko dowcip, ok?,zadnych zebran partyjnych ) ;-)))) nie uzywaj tego!!!!
          • Gość: Laufer 1 Jacek!!Mike102!! Zdemaskowani , demaskatorzy IP: *.xtra.pl 10.07.02, 22:46
            Drogi Jacku. Stawiasz dużo 500 USD, 1000 USD. Dom, Żonę, Dzieci itp nie tylko za
            Ciebie ale i za Mike 102(!).
            Skąd jesteś taki pewien, że nie straciłbyś tego Twojego dorobku z powodu Mike
            102. Bo pewność w kwestii kim Ty sam jesteś (czerwony, czy nie),rozumiem.
            Poza tym z uwagi na tak duży majątek (dom z basenem, gotówka) winieneś
            poprosić aby stworzono specjalne Forum dla VIP-ów. Ty, czyli Ty i Mike 102
            zacznijcie to Forum.
            Twoja nerwowość wskazuje jednak, że zostałeś trafiony. Już nie pierwszy raz
            zresztą- "Balonie i buraku" (to cytat).
            Ale nie wiem dlaczego nie ustosunkowujesz się do treści początkowego POST-u.
            A mowa jest o nieuczciwości Pana Tałasiewicza. najpierw małej, a póżniej dużej.
            Przeważnie zresztą duża nieuczciwość zaczyna się od małej nieuczciwości. Może
            powiedz coś na ten temat.
            Bo na Mike 102 jak zdemaskowanego , demaskatora nie liczę.
            • Gość: Nowy Re: Jacek!!Mike102!! Zdemaskowani , demaskatorzy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 22:51
              Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):

> z uwagi na tak duży majątek (dom z basenem, gotówka)...

Czy sugerujesz, że JACEK to w cywilu szczeciński radny Janusz Wąsik
              nadający z okolic Gorzowa via USA?
            • mike102 Laufer=Lupin - ostatni sprawiedliwy... 11.07.02, 09:37
              ...z rozdwojeniem jazni.

Podobno jak sie wszystkich oskarza o nieuczciwosc to robi sie to w celu ukrycia
              wlasnych brudnych sprawek. Na zasadzie "wszyscy kradna to czemu ja mam byc
              frajerem".

Ktora z twoich osobowosci to doktor Jekyll, a ktora mister Hyde? (sprawdz te
              imiona zanim odpowiesz bo na pewno nie wiesz o co chodzi, i jak zwykle sie
              osmieszysz). :->>>
    • Gość: Nowy Re: Uczciwość M.Tałasiewicza IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 21:41

> też Marka i też pózniej z Platformy
      > ale Siedlewskiego - Dyrektora Okręgu PZU.
      > Jak wyglądał mechanizm. PZU dawało taką ilość ogłoszeń, że w sposób oczywisty
      > należał się specjalny rabat. Zamiast raabatu dla PZU , Pan Siedlewski
      > zadysponował (ustnie) kwotą rabatu na ogłoszenia wyborcze Marka Tałasiewicza.
      > Gazeta wystawiła oczywiście rachunek i dowód zapłąty na Komitet Wyborzcy
      > Tałasiewicza.
      > Tak to Marek Siedlewski z pieniędzy PZU finansował kampanię Marka
      > Tałasiewicza (wówczas AWS) w sposób nielegalny , czyli przestępczy.

A to ten facet, który w dzisiejszym dodatku papierowym Wyborczej
      na fotografii razem z Twoim ulubionym Prezydentem podpiera parapet.
      Teraz to gość chyba rzeczywiście schudnie ;)

• mundek.r Ręczę za Marka T., Siedlewskiego i Platformę . 11.07.02, 08:11
      Ręczę jakem Prezydent wszystkich Szczecinian i kolega Joe Cockera za Marka T. i
      Marka Siedlewskiego.
      Ja też tak samo finansuję kampamię wyborczą jak Marek T. i Marek Siedlewski z
      Platformy Obywatelskiej.Tylko za większe kwoty i nie z PZU ale z budżetu miasta.
      Dlatego lubię Marka T. i Marka Siedlewskiego i jestem z nimi w koalicji.
      Sztuką jest kraść i nie dać się złapać. Marek T. dał się złapać.Frajer. A ja się
      nie dam złapać.
    • mike102 Laufer=Lupin, a moze +++ 11.07.02, 09:23

> Kiedyś, kilka lat temu w trakcie kampanii wyborczej (poprzedniej) miały
      > miejsce w jednej ze szczecińskich gazet negocjacje następujące :
      > Osoba ze sztabu wyborczego Marka Tałasiewicza (Mike 102 to TY?) za ogłoszenia
      (tu skonczylem czytac)

...daj se na luz. Raz wmawiasz ze jestem z PZPR, raz popieram Runowicza, raz
      Talsiewicza, raz marsjan a raz wenusjan...

Juz sie chlopie osmieszyles bo sie nawet podpisac nie umiesz.
      Ale mam rozwiazanie - od dzis podpisuj sie "+++" - wiecej sie nie pomylisz (choc
      kto wie czy ci jakies "xxx" nie wyjdzie" :->)
      • bartekp Re: Laufer=Lupin=Kostia=.... 11.07.02, 11:12
        mike102 napisał:

> Juz sie chlopie osmieszyles bo sie nawet podpisac nie umiesz.
        > Ale mam rozwiazanie - od dzis podpisuj sie "+++" - wiecej sie nie pomylisz (cho
        > c
        > kto wie czy ci jakies "xxx" nie wyjdzie" :->)

Od dłuższego czasu czytam forum, rzadko zabieram głos, ale to co wyprawia ten
        palant o wielu nickach tym razem mnie rozsierdziło. Nie wiem o co mu chodzi, skąd
        ta frustracja i żółć. W każdym razie Kostia, Laufer1, lupin2, witek777, mundek.r
        i minister-jacek to ta sama osoba. Często gada sam ze sobą, zakłada wątek, a
        potem rozkręca dyskusję. Nie pisałbym o tym, ale po tym jak sam się odkrył w
        pyskówce z Mike102 postanowiłem podzielić się z wami swoją wiedzą.
        • jareman Re: Laufer=Lupin=Kostia=.... 11.07.02, 11:17
          bartekp napisał(a):

W każdym razie Kostia, Laufer1, lupin2, witek777, mundek.
          > r
          > i minister-jacek to ta sama osoba. Często gada sam ze sobą, zakłada wątek, a
          > potem rozkręca dyskusję.

Wiedziałem,że w tym szaleństwie musi być jakas metoda:)
      • Gość: Laufer 1 Mike 102=Porta Holding=Platforma Obywatelska IP: *.xtra.pl 11.07.02, 15:52
        mike102 napisał:

> Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):
        >
        > > Kiedyś, kilka lat temu w trakcie kampanii wyborczej (poprzedniej) miały
        > > miejsce w jednej ze szczecińskich gazet negocjacje następujące :
        > > Osoba ze sztabu wyborczego Marka Tałasiewicza (Mike 102 to TY?) za ogłos
        > zenia
        > (tu skonczylem czytac)
        >
        > ...daj se na luz. Raz wmawiasz ze jestem z PZPR, raz popieram Runowicza, raz
        > Talsiewicza, raz marsjan a raz wenusjan...
        >
        > Juz sie chlopie osmieszyles bo sie nawet podpisac nie umiesz.
        > Ale mam rozwiazanie - od dzis podpisuj sie "+++" - wiecej sie nie pomylisz (cho
        > c
        > kto wie czy ci jakies "xxx" nie wyjdzie" :->)

O marsjaństwo i wenusjaństwo nie podejrzewam Ciebie wcale.Ale o to co wyżej
        napisałem, czyli życie jako pasożyt społeczny na koszt podatnika. Nie zmieniaj
        tradycyjnie tematu. Nerwy Ci puściły? Wiem już o czym pisać, aby dotrzeć do
        Ciebie.
        • mike102 co? znaczkow w tytule zabraklo :-))) 11.07.02, 16:03

> O marsjaństwo i wenusjaństwo nie podejrzewam Ciebie wcale.Ale o to co wyżej
          > napisałem, czyli życie jako pasożyt społeczny na koszt podatnika. Nie zmieniaj
          > tradycyjnie tematu. Nerwy Ci puściły? Wiem już o czym pisać, aby dotrzeć do
          > Ciebie.

To juz nie jestem z SLD??? :-)))

Nawet nie wiesz jaki mam z ciebie ubaw Lupin/Laufer. :-)))))))
          Mam nadzieje ze mimo swej kompletnej kompromitacji nie odejdziesz z forum! ;-)

Pisz, pisz - jestes chyba jedna z niewielu osob, ktore nie kleja skad nadaje. Ale
          to dobrze, bo inni poza mna, tez maja ubaw :-)))))
          • Gość: Laufer 1 PO,PZPR,AWS,PC to jest właśnie cecha Marków T. IP: *.xtra.pl 12.07.02, 22:15
            mike102 napisał:

> To juz nie jestem z SLD??? :-)))
            >
            Jesteś i w SLD i w PO i w .... Spróbuj zrozumieć, jak nie możesz to
            zapytaj "tatusia" -Marka T.
            Dla Was obywateli typu Marek T. czyli będących zawsze tam gdzie nie trzeba
            pracować i można żyć kosztem innych to nie jest dziwne, że raz Cie posądzają o
            SLD a raz o Platformę. Twój idol Marek T. (nawet widziałem Twoje zdjęcie z nim)
            robi to samo co TY.
            Właśnie to skrytykowałem i trafiłem aż tak, że prócz tego, że toniesz to nawet o
            tym nie wiesz i wydaje Ci się to zabawne. To z Ciebie się śmieją, nie wiesz.A
            Tobie się wydaje, że z innych. Ubaw "po pachy".
            Własnie Twój IDOL- Marek T. to soba, która była i w PZPR, PC, PO, AWS.
            Przy czym szefem był w dwóch partiach PO i PZPR (Instytut Okrętowy POlitechniki
            Szczecińskiej.
            Nawet nie wiesz jaki mamy z ciebie ubaw. A szczególnie, że Ty tego nie rozumiesz.
            Mam nadzieje ze po swej kompletnej kompromitacji odejdziesz z forum. Będzie można
            rzeczowo porozmawiać!
            Nie ma to aż tak wielkiego znaczenia, czy odejdziesz. Każdy porządny dwór może
            mieć jednego (fakt , że o wielu twarzach) BŁAZNA.

• lupin2 Jareman=mike = Mikołaj 11.07.02, 21:39
      Skoro już mnie zdemaskowano to dopisuję się.
      A nie myli Ci się Mike kiedy- kim jesteś? Zbankrutujesz na paliwo lub taksówki
      jedżdząc tak po Szczecinie.
      Serdecznie Was pozdrawiam Homosowieticusy i nie róbcie tych samych błędów
      ortograficznych bo Was demaskują.

• mike102 slabo Laufer, slabiutenko! :-))))))) 11.07.02, 21:45
        lupin2 napisał:

> Skoro już mnie zdemaskowano to dopisuję się.
        > A nie myli Ci się Mike kiedy- kim jesteś? Zbankrutujesz na paliwo lub taksówki
        >
        > jedżdząc tak po Szczecinie.
        > Serdecznie Was pozdrawiam Homosowieticusy i nie róbcie tych samych błędów
        > ortograficznych bo Was demaskują.

czas zalozyc okulary!
        jareman pisze z polskimi literami a ja takich nie posiadam w mijej windozie
        :-)))
        pudlo moj panie! pudlo! :-)))))
        • Gość: Laufer1 Nie tłumacz się Mikołaj IP: *.xtra.pl 11.07.02, 21:49
          mike102 napisał:

> lupin2 napisał:
          >
          > > Skoro już mnie zdemaskowano to dopisuję się.
          > > A nie myli Ci się Mike kiedy- kim jesteś? Zbankrutujesz na paliwo lub tak
          > sówki
          > >
          > > jedżdząc tak po Szczecinie.
          > > Serdecznie Was pozdrawiam Homosowieticusy i nie róbcie tych samych błędó
          > w
          > > ortograficznych bo Was demaskują.
          >
          > czas zalozyc okulary!
          > jareman pisze z polskimi literami a ja takich nie posiadam w mijej windozie
          > :-)))
          > pudlo moj panie! pudlo! :-)))))

Tylko winny się tłumaczy- kolego Jareman.
          • mike102 Grzezniesz w ruchomym piasku, podac galazke? 11.07.02, 21:52
            Mikolaj jest z Krakowa. Zajrzyj na ich forum i juz sie bardziej nie osmieszaj.
            :-)))))))))))))))))))))))))

(przy okazji znowu ci sie nicki popieprzyly)
            :-)))))))))))))))))))))))))
            • Gość: JACEK Re: Grzezniesz w ruchomym piasku, podac galazke? IP: 64.9.159.* 11.07.02, 22:00
              I jakos nikt mi nie odpowiedzial na propozycje mojego zakladu !!!! Dowiedzialem sie tylko ze forsa szpanuje i tyle.
              Tylko ze to znowu bylo odwrocenie kota ogonem, oni wiedza ze ja nie mam nic do stracenie i zaklad bym wygral i
              forse przelal na dom samotnej matki w szczecinie, Lauppfer wie ze nie ma szans i pewno grosza nie ma na
              urzedniczej pensji i szczeka jak ten ratlerek co leci za toba i ujada,ujada i ujada a jak sie odwrocisz to spieprza gdzie
              pieprz rosnie i znowu jak sie odrocisz i idziesz sobie spokojnie lauppfer leci i ujada..i tak w kolko !!!!
              Balony,panie,balony!!!
            • Gość: Laufer 1 Masz ucięte rączki, jak chcesz podać galazke?(n/t) IP: *.xtra.pl 12.07.02, 22:17
              mike102 napisał:

• Gość: SKL Re: Nie tłumacz się Mikołaj IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 18:33
            Gość portalu: Laufer1 napisał(a):

> Tylko winny się tłumaczy- kolego Jareman.

Ręce precz od Artura Balzasa!
            Nowy Kurjer to też dobry Punkt Widzenia!
      • mikolaj7 Re: Jareman=mike = Mikołaj 12.07.02, 16:42
        pamietaj jeszcze, ze wszyscy jestesmy bottami :-)

/jesli wiesz co to :-)/
        • jottka no, emsiedem, 12.07.02, 20:22
          uważaj! kto jest bottem, ten jest :)))

nie każdego przyjmujemy
    • Gość: pok Re: Uczciwość M.Tałasiewicza-IDOLA Mike102, znam IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.07.02, 04:16
      Przepraszam, czy jest tu Przemek Kowalewski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka