Dodaj do ulubionych

Remont akademików przeszkadza studentom w sesji...

IP: 83.168.96.* 08.06.05, 23:31
Koleżanko studentko i pozostali studenci! Co do hałasu to jak najbardziej
rozumiem Waszą irytację, moja reakcja byłaby podobna. Ale jeśli chodzi o
podglądanie to przecież można się do tego przygotować - zasłony, żaluzje,
koce, etc. W końcu widziałaś, że prace się szykują, że rusztowania stawiają,
a robotnicy nie pojawili się tak nagle z samego rana.
Obserwuj wątek
    • Gość: kanibalistyk Re: Remont akademików przeszkadza studentom w ses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 00:16
      szkoda ze te codzienne pijacko-narkomanskie burdy im nie przeszkadzaja
      • Gość: edek Re: Remont akademików przeszkadza studentom w ses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 01:48
        No i szkoda, że nikt na te burdy nie chce ciebie zaprosić....
      • Gość: student Re: Remont akademików przeszkadza studentom w ses IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 09.06.05, 11:11
        cieńka prowokacja, widać, ze niektorzy nie wiedza o czym pisza
      • Gość: studenciak A ja jestem ciągle nawalony.... IP: *.chello.pl 10.06.05, 13:44
        i nic mi nie przeszkadza.
    • Gość: Docent Jarek Studenci to d. przeszkoda w funkcjonowaniu uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:04
      Nasze szkolnictwo wyższe stałoby na światowym, najwyższym poziomie gdy ktos w
      końcu pozwolił nam funkcjonować bez tych przekletych studentów ,z którymi są
      zawsze problemy
    • Gość: Profesor Jack Studenciaki nie marudzić IP: *.vf.pl 09.06.05, 08:35
      Jak mieszkałem kiedyś w Portowcu to był dopiero remont, trwał prawie cały rok i
      nikt tak jak wy nie marudził. Zdarzyło się nawet, że trzeba było opuścić na 1
      dobę akademik lub nie wychodzić z pokoju bo posadzki wylewali. A teraz. Balują
      do rana i wiercenie im nie pasuje. Ciamajdy jedne
      • Gość: Renata Re: Co na ten temat student1 ma do powiedzenia :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:40
        Czy studentowi nie przeszkadza ten remont ? No chyba, że wynajmuje stancję na
        Gumieńcach :-) Ciekawa jestem co napisze
    • Gość: mieszkanka Kordka Re: Remont akademików przeszkadza studentom w ses IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 09.06.05, 11:09
      Droga kolezanka niech zauważy, ze jest równiez lato, więc chcę sie uchylic
      okna, wpuscic swiezego powietrza... przez koce to jednak ciezko, a poza tym
      ciezko siedziec saly dzien przy zaslonietych zaslonach i zapalonym swiatłach.
      Dodatkowo dochodzi niesamowity kurz, który trzeba codziennie sprzatac, bo nie
      da sie życ. A i ostatni mały drobiazg - panowie z wiertarami potrafia
      przewiercic sie nawet do pokoju. Sympatycznie, prawda??
      • Gość: kanibalistyk Re: Remont akademików przeszkadza studentom w ses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:12
        a kto powiedzial ze studia to wczasy?:) inni maja jeszcze gorzej niz studenci
        uniwerka z prostej przyczyny - musza sie uczyc:)))
      • Gość: And Re: Remont akademików przeszkadza studentom w ses IP: *.univ.szczecin.pl 09.06.05, 11:52
        Ale człowieku jeżeli byś mieszkał na stancji i tam by blok ocieplali to też byś
        tak płakał? No nie przesadzajmy. A jak by ocieplali blok ten, w którym
        mieszkasz z rodziacami to też bys poleciał do gazety bo ci to przeszkadza.
        Dzieciuchy jesteście i tyle. Trzeba było się uczyć caly rok a nie teraz na
        ostatnią chwilę.
    • gigiart taka tak teraz się to sesja nazywa ;/ 09.06.05, 12:07
      niech się sesja nie tłumaczą bo to jest kiepska wymówka jakby nie chlali po
      nocach to by im nie przeszkadzała wiartarka a tak skacowanemu studentowi
      przeszkadza
      • Gość: Kordecka stereotyp dla wygodnickich IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 09.06.05, 12:53
        Mieszkam w Kordeckim i denerwują mnie opinie, że studenci tylko piją i robią tu
        imprezy. Gdy w zeszłym tygodniu zginał Sławek, od razu pojawiły się głosy, że
        impreza, alkohol, itd. Nic takiego nie było.A co do remontu...tak da się
        przeżyć. Zasłonięte i zamknięte okna, zatyczki w uszach i tabletka od bólu
        głowy. Jak tak żyję od 2 tygodni i jest całkiem fajnie.
        • Gość: Karol Re: stereotyp dla wygodnickich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:20
          Powinni tego wogole nie remontowac i pozwolic zeby im ściany odpadały a w zime
          chodzili w kurtkach w pokojach.Aha... i powinni płacić za ogrzewanie po cenach
          rynkowych.

• wuj_ignacy Pan Fizyczny spuentował... 10.06.05, 13:30
      ...całą sytuację: "Studenci cierpią i cierpieć muszą". Bo po ch..j się k....wa
      uczą, mogliby pozapier.... trochę fizycznie, toby im się czytać jakieś
      farmazony odechciało.
      • Gość: kanibalistyk Re: Pan Fizyczny spuentował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:55
        i przy okazji by troche praktyki zlapali niz pustej teorii. zgadzam sie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka