10.06.05, 22:30
Sądząc po tegorocznym programie,Dni Morza schodzą na psy.Lepsze gwiazdy mieliśmy u nas podczas niedawnych Dni Chemika.Jeszcze do niedawna ktoś niepoważny w szczecińskim Urzędzie Miejskim mówił o przyłączeniu Polic do Szczecina.Jest pewne,że gdyby to Police wchłonęły podupadający Szczecin,moze można by było coś uratować z jego dawnej wielkości.
Obserwuj wątek
    • iza-bela8 Re: Dni Morza 13.06.05, 07:32
      Pogoda potraktowałan nas po równo, podobało mi się jedynie to, że było wiele
      mniejszych scen, jesli nie tu, to tam, czlowiek sobie coś znalazł... Ze wzgledu
      na aurę nawet mozna było przemieszczać się w miarę swobodnie .
      Najwiekszy,według mnie, problem stanowi agresja naszej młodzieży. Jeszcze dwa
      lata temu za każdym autobusem jechał radiowóz, a w tym roku pobici pasażerowie
      dewastowanych autobusów musieli czekać 30 minut na przyjazd policji! To
      karygodne ! Może jakieś obozy pracy dla takich wyrostków ? Jesli nie ma pracy,
      to niech przekopują nieużytki i leżące odłogiem pola popeegerowskie.
    • iza-bela8 Re: Dni Morza 13.06.05, 08:43
      I jeszcze coś... Tak sobie mysle, że w niedługim czasie na takie imprezy nikt
      normalny nie pójdzie, bo kto chce dostać w głowę butelką od piwa lub zostać
      WYRZUCONYM przez wybitą szybę z autobusu... Muzyka bedzie grała dla naćpanej,
      zamroczonej alkoholem młodzieży, a sponsorzy finansować bedą atrakcje dla
      tej "elity społeczeństwa". Czy to bezstresowe wychowanie przynosi efekty ?
      Wiem jedno, to wszystko nie zmierza w dobrym kierunku, oj nie. :(
      • sheki Re: Dni Morza 14.06.05, 19:50
        Trudno nie zgodzić się z Izą.Porównując wcześniejsze obchody Dni Morza,ostatnie są pod psem.Kiedyś jeździliśmy całą rodziną,było fajnie.Teraz ciężko przejść nie będąc zaczepianym.Od czego jest straż miejska w Szczecinie?Trochę szkoda,bo ta impreza powinna być wizytówką niby morskiego Szczecina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka