Gość: Christal IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.05, 19:58 u mnie sloneczko zachodniowe jeszcze o godz.20 patrzy do mnie na balkonie i jest znowu cieplo a bylo paare dni zimno region stuttgartowy, chyba znacie mam nadzieje na powroty lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: play Re: Halo, znowu po niedzieli i jaka pogoda w szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:04 Bei uns wetter ist sehr gut, danke, danke, unsere villas und mannsions sind wo in Italy. Danke noch einmal. Gruss Gott. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch. Re: Halo, znowu po niedzieli i jaka pogoda w szcz IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.05, 20:11 halo ja szczecinianka ze 1980 lat, teraz mieszkam daleko a co z tymi sizilianami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Halo, znowu po niedzieli i jaka pogoda w szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:27 Atakujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
aroma1 Re: Halo, znowu po niedzieli i jaka pogoda w szcz 12.06.05, 22:46 halo, ja z deszczowej krainy, gdzie kwiaty więdną a słońce nie świeci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: Do Aroma IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.05, 22:51 Hej gdzie tak w szcz? bo umnie ksie;zyc swieci i gwiazdy na niebie jutro ma byc' znowu slonecznie musze do pracy juz' o 6 rano Odpowiedz Link Zgłoś
aroma1 Re: Do Aroma 12.06.05, 22:56 nawet nie mów deszcze, deszcz, depresja może dasz się na sobie wyżyć ? Za to słońce co nie świeci i za ten deszcz co pada i za zimno też Odpowiedz Link Zgłoś
aroma1 Re: Do Aroma 12.06.05, 22:59 Christal - lecę spać dobranoc, niech Cię słoneczko obudzi milo :) Odpowiedz Link Zgłoś