Dodaj do ulubionych

info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>>>>

23.07.02, 02:13
zamawiacie nocą taxi,
która jest dobra ?
jaka korporacja nocą nie oszukuje ?
kiedy dają zniżki i ile?
czy od sumy na taksometrze czy z tabelek
swoje wrażenia: oczekujemy. a może wasze wrażenia
od naciągaczy z pod dworca PKP - taxi
Club - taxi
czas dojazdu,
grzeczność na co dzień
rzetelność
wpadki
zakupy
i inne ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczeciniak Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>&# IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 14.12.02, 15:08
      Tak masz racje Kolego, Klub Taxi z pod dworca to naciągacze jak wiem są to
      wywaleni kierowcy za oszukiwanie z Lux-Taxi .Korzystam z tej firymy i jej usług
      od ponad 4 lat ,i z małymi poślizgami nie miałem problemów.Obecnie wszystkie
      rabaty mają już w taksometrach ustawione , nie mają żadnych tabel i tyle ile
      wybije taksometr się płaci,więc palec się nie ośliżnie i kierowca nie ma
      możliwości pomylić się na naszą nie korzyść.Start mają 2.99 zł, więc są
      najtańsi w mieście , ale i zaletą jest że mają samochody bardzo dobre więc
      polecam.Więcej na ich stronie www.luxtaxi.szczecin.pl
      Szczeciniak
      • Gość: Ula Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: 62.233.217.* 05.02.03, 23:17
        ja kiedyś jeździłam Granadą. Przysyłali nawt kartki na święta :-) Potem
        przeżuciłam się na Europe. Troche gorsze samochody ale ok.2 zł taniej od
        Granady. W nocy (ok.2) jechałam ze Sceny (Wojska Polskiego) na Bandurskiego i
        zapłaciłam niecałe 8 zł. Kiedyś mój chłopak zamówił Europe ale przez pomyłke
        wsiadł do szczecin taxi i za podróż na pomorzany zapłacił 2x tyle co Europą.
        Zapłacił 20 zł
    • Gość: nieznajoma Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 20:46
      Mój typ to LIDER TAXI, jest tanio, mili kierowcy,a rabaty zawsze na
      telefon.sama zamawiam zazwyczaj w nocy (wiadomo nocna stwka wyższa), ale mimo
      to z centrum np. shoho czy escape na krzekowo place 10-12 zlotych.
      • Gość: Szczeciniak Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 24.03.03, 14:56
        A ja jednak zostanę przy LUX ie ,kożystam z ich usług bo obecnie są
        najtańsi ,To nie reklama lecz fakt ,nie mają żadnych Tabelek przeliczeniowych
        rabat juz 40% towy mają ustawiony i zaplombowany w taxsometrach więc płace tyle
        ile widze na taxsometrze tak jak powinno być . Jak wsiadam zawsze widzę łamanie
        stard 2,99 zł.i co najważniejsze mają ładne samochody.No i co jadąc poza miast
        nie włączają STREFY .Ale każdy ma swoje zdanie jeżdziłem Europą więc nic nie
        powiem bo powinienem mówić same NEGATYWY,
        • Gość: jerzy Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / IP: *.osowo.pl 11.04.03, 19:25
          raz reklama w gazecie mnie ruszyła i zamówiłem Gold Taxi > 3zł start / 1zł za
          km i pojechałem. na końcu okazało się że zapłaciłem więcej( wg tabelek
          przeliczeniowych) niż taksówkami, którymi jezdziłem( a mieli 4,50 start i 1,60
          za km minus rabat 30 % przy okazaniu karty rabatowej) .

jak to jest pierwsza ogłasza sie najtaniej = drożej.
          druga droga a = taniej !!
          ............................ to są prawa liczb i reklamy , he,he,hi!
    • Gość: marta Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: Pantera.bazapartner.pl:* / 192.168.111.* 03.05.03, 15:49
      a ja jeżdziłam city taxi,bo też są tanie,ale niestety naich przyjazd czekałam
      raz 30 min.wiec zrezygnowalam.teraz jeżdzę partner ich ceny są niższe polecam:)
      no ale musze przejechać się luxtaxi to wtedy porownam czy na pewno są tak
      wspaniali,jak ich tu widzę oceniają
    • maja81 Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 10.05.03, 19:43
      zamówiłam raz lux taxi i już więcej tego nie zrobię.dobrze,że wracałam od
      koleżanki więc nie zmarzłam czekając....wysłałam smsa,i czekałam 20 min.gdy nic
      się nie pojawiło wysłałam drugiego,po 10 min. dostałam strzałke,ale nadal nic
      (zaznaczam,że ciągle stałam w oknie i czekałam ,az przyjadą),no ale się nie
      zjawili,wezwałam więc partner taxi i po 10min.byłam już w ich taxowce i
      szczęsliwie wróciłam do domu.mają 3,50zł na starcie i 1,60 za kilometr,za
      okazaniem karty 30 rabatu......polecam:)
    • etaxi Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / 12.06.03, 20:18
      ciekawostka !

nikt nie pisze o dużych korporacjach taksówkowych w Szczecinie ? czyżby
      naprawdę nie mieli obrońców?

np: radio taxi-zrzeszenie, auto taxi, euro taxi,

a ja uważam, że wiele firm taksówkowych jezdzi podobnie tylko właściciele
      taksówek oszukują i nie ma na to rady. zamierzenia są fajne ale wykonanie nie
      wychodzi.

CZEKAMY NA DALSZE SYGNAŁY !!!

( a może mały teścik zorganizujemy > w trzy cztery osoby się razem
      przejedziemy na jakimś odcinku firmami taksówkowymi ze szczecina i porównamy:
      zachowanie, wydawanie rachunków/paragonów,rabaty,czas dojazdu.
      czekam na propozycje na adresik pocztowy.

etaxi@gazeta.pl
    • Gość: warszafka LUX TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 10:27
      4480480
      • Gość: jerzy do warszafki > ja proszę o taxi informacje a nie IP: *.osowo.pl 21.06.03, 14:56
        Gość portalu: warszafka napisał(a)

o lux taxi

a tam jest zatrudnionych / współpracujących taxi poniżej połowy:
        uzasadniam:
        jedzie taxi czy nie taxi / brak numeru bocznego , na kogucie nie ma napisu
        taxi a jest podżwietlony nocną porą, udaje taxi ale nie jest ???

wiem wiem / brak zezwoleń i możliwości. są zatrudnieni? tak mówią !
        ALE DLA MNIE SIĘ LICZY PEŁNA LEGALNOŚĆ: lekarz z dyplomem udziela praktyki
        lekarskiej i gra, udający lekarza i badający . leczący pacjentów robi to
        nielegalnie.
        policjant konroluje pojazdy > OK ! Udający policjanta podpada pod paragraf!

tksówkarz legany pracuje, wozi i tak ma być > udający taksówkarza nie ponosi
        konsekwencji !!! DLACZEGO ?? TO PODOBNIE JAK CI CO OSZUKUJĄ NA TAKSOMETRZE,
        SĄ CHAMSCY ITD ITP ......
        • Gość: warszafka Re: do jerzego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 14:25
          nigdy nie spotkalo mnie nic niemilego w lux taxi. naprawde. czasem panowie nie
          wiedza gdzie jechac, patrza na mape i jest ok. przeciez i tak taxi w polsce to
          1 wielka sciema. mi chodzi o to, zeby nie przeplacac i zeby bylo milo. a co,
          zeby byc taxowkarzem trzeba miec dyplom? nie rozumiem.
          numery boczne tez maja, LUXTAXI swieci sie na dachu na maxa.
    • Gość: Szczecinianka Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.34.* 24.07.03, 16:30
      City Taxi - tanie i w porządku
      • Gość: Szczeciniak Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: *.nitka.net.pl 25.09.03, 10:12
        Jeśli o City to przeczytaj w Sieciowisku w Kurierze Szczecińskim , jak okradają
        klijentów Pozdrawiam .
    • Gość: Kasia Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: *.ekon.ar.szczecin.pl 25.07.03, 09:02
      Ja zawsze jeżdżę Vivą. Czas dojazdu 8-10 min, niskie ceny, mili kierowcy.
      Jestem zadowolona i polecam.
    • etaxi info o taxi / 27.07.03, 16:05
      z wypowiedzi poprzedników można wychwycić obrońców firm taksówkowych:

VIVA taxi,
      ..........LUX taxi,
      .....................PARTNER taxi,
      ..................................CITY taxi,
      ..............................................EUROPA taxi,
      ..........................................................LIDER taxi.
    • eyemou Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 12.09.03, 18:12
      to ja stanę w obronie dużych. może mi zniżkę dadzą =)

RADIO TAXI 9622
      przynajmniej zawsze przyjeżdżają i jest tam jeden taki z samochodem z
      przyciemnianymi szybami i na guziki
      no i drogo nie jest :)
    • Gość: Szczeciniak Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: *.nitka.net.pl 24.09.03, 23:14
      No tak a ja znowusz jestem po przerwie i , muszę powiedzieć że po Waszych
      wypowiedziach przejeżdziłem z tymi firmami a nawet ze zrzeszeniem , i nadal
      podtrzymuje opinie że Lux-Taxi może nie najszybciej dojeżdża pod adres ale są
      NAJUCZCIWSI , taksometry mają poplombowane cena od - do zawsze jest taka
      sama ,i co tu gdać taksówek mają mało ale zato idą na jakość a nie na
      ilość ,jechałem Pontiakiem , pięknym Fordem Windstarem , i żadną padliną nie
      jechałem tak jak w innych korporacjach.Uważam że jest to dobra Korporacja i z
      tego co się dowiedziałem na rynku są już od 14 lat .Jest jeszcze jedna Mercedes
      Taxi
    • Gość: Szczeciniak Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: *.nitka.net.pl 24.09.03, 23:16
      A co piszą o City Taxi przeczytajcie na forum Kuriera Szczecińskiego na
      internecie
    • Gość: aniaf. Re: info o taxi / Wasze typy / uwagi / >>& & #35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 13:19
      zapraswszam na strone www.taxi82.prv.pl
      • Gość: Małomówny A ja chwale Lux-Taxi IP: *.net.pl 05.10.03, 19:52
        baredzo podoba mi się strona luxsów jest bardzo profesjonalnie
        zrobiona ,zapoznajcie się z nią i proszę o Wasze OPINIE !
        www.luxtaxi.szczecin.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka