Dodaj do ulubionych

PO - kac moralny

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.06.05, 08:14
Od dwoch dni lezy bez odpowiedzi moje pytanie, czy zaproszono kogokolwiek z
PO na otwarcie jednego zakladu pracy, jednego z polskich przesiebiorcow,
zatrudniajacego 800 Polakow. Wnioskuje zatem, ze program wyborczy PO
popierajacy polską przedsiębiorczość - to tylko czcze mamienie nas. Jesli do
tego dodamy zawistne obsrywanie Golemy - to szczecinskie społeczenstwo mówi:
dziekujemy PO-wcom(wam) i... won ze Szczecina.
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: PO - kac moralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 08:26
      Sondaże to co prawda nie wszystko ale jednak zaprzeczają one Twojemu
      twierdzeniu że > dziekujemy PO-wcom(wam) i...
      Natomiast obsrywanie Golemy wykonuje zaledwie pare zawistnych osób mnożąc swoje
      byty internetowe, ziejąc siarą zawiści.
    • Gość: meddy Re: PO - kac moralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:22
      po-wcy sie z golema nie brataja, bo nie chca miec układów w sferach... wieci
      jakich.
      • Gość: zona pijaka Re: PO - kac moralny IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.06.05, 10:36
        A ja slyszaleam co innego. Ze cichociemni z PO nachodzili karatekow, by ci
        oplacili im kompanie wyborcza. Jedyne co dostali to kopa w d... I stad ta
        nienawisc.
        • Gość: zona pijaka Re: PO - kac moralny IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.06.05, 10:46
          Pytanie do PP Litwinski i Nitras. Jesli (oby nie) dorwiecie sie kiedys do
          wladzy - to czy zlikwidujecie te tandetne 800 miejsc pracy u Golemów? I czy
          przewidujecie dla nich jakies zasilki dla bezrobotnych? Wiem ze czytacie
          czasami to forum.
          • Gość: Lex Re: PO - kac moralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:13
            Żona pijaka chyba sama pociąga. Co za idiotyczne pytanie?
          • arkadiusz_litwinski Re: PO - kac moralny- Żartujesz? 20.06.05, 19:39
            "Żono pijaka" nie uważam, że należałoby niszczyć jakiekolwiek miejsca
            prawdziwej pracy ( nie mylić z niektórymi etatami tj miejscami pseudopracy w
            administracji).Niezależnie od tego jakie są początki sukcesu p.p.Golemów
            stworzyli oni godne uznania przedsiębiorstwo. Nie wyznaję zasady,że cel uświęca
            środki, ale nie przyjmuję za pewnik plotek, negatywnych faktów - stawiających
            ww. osoby w złym świetle- zaś nie znam. Przeciwnie znam kilka pozytywnych.

Ktoś też pytał, czy mam kaca, że nie byłem na otwarciu Chrobrego? Nie mam .Nie
            sprawdzałem jeszcze czy dostałem zaproszenie, ale od niedzieli 12 czerwca do
            wczoraj byłem daleko stąd, tak fizycznie jak i myślami.Gdybym był zaproszony i
            był tego dnia w Szczecinie zapewne wstąpiłbym na chwilę.

Ktoś jeszcze inny sugerował, jakoby ktoś w imieniu kogoś reprezentującego PO
            zabiegał o wsparcie p.Golemów w kwestiach wyborczych.Nic na ten temat nie wiem.
            • Gość: Antyknajak Co pan miał na mysli panie Arku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:45
              >Niezależnie od tego jakie są początki sukcesu p.p.Golemów
              Ten tekst jest tak wieloznaczny, że wymaga z pańskiej strony wyjaśnienia.
              Proszę napisać dlaczego uważa pan początki sukcesów p.p. G. jak potrzebne do
              usprawiedliwienia ich sukcesem. Czyzby były one pańskim zdaniem jakieś
              niewłasciwe ?
              • arkadiusz_litwinski Re: Co pan miał na mysli panie Arku ? 20.06.05, 19:49
                to jedynie odniesienie się do tonacji niektórych wypowiedzi na forum, czy też
                plotek których nie mam zwyczaju rozpowszechniać.Nic więcej.Pozdrawiam i na
                razie oddalam się od klawiatury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka