Dodaj do ulubionych

Załować londyńczyków?

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 12:45
Niby tak. Zwłaszcza w kontekscie:
www.wprost.pl/ar/?O=72854
Ale żal, jakby fałszywy. Podobnie moze być z Krakowem i tamtejszymi
organizacjcmo proczeczeńskimi. Z Krakowa uciekają co mądrzejsi, nawet
centrala Deutsche Banku. Heniu wracaj!!! Odtworzymy dla ciebie sieć PSS-ów.
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Załować londyńczyków ? IP: *.comnet.krakow.pl 10.07.05, 13:36
      co mają wspólnego londyńczycy z jakąś grupą idiotów decydujących o programach w
      TV ? to tak samo jak Ty miałbyś wpływ na zawierzenie Polski jakimś bóstwom.
      Szczerze im współczuje i łącze się w bólu po utracie najbliższych. Czeczenów z
      Krakowa już już chyba popędzili, w kazdym razie lokal przydzielony Wolnej
      Czeczenii przez miasto, został im odebrany. Co do powrotu to raczej nie
      realne, chyba ,że w urnie. To tak, jabym rodzinę wywiózł na Białoruś. Przecież
      zachodniopomorskie z Meyerem i Jurczykiem to teraz III świat. Dzieci sie uczą,
      wolę aby skończyły krakowskie szkoły niż odbierały miejsca na uczelni i pracy
      rdzennym mieszkańcom Szczecina takim jak W.G. Poza tym jakiś tubylec może mi
      uszkodzic auto tylko dlatego, ze mam rejestrację ZGR. Faktycznie duze firmy
      przenoszą swoje centrale do Warszawy ale PZM też miał opuścił Szczecin. PSS-y,
      WPHW-u i PTHW, to już historia, ale mile wspominana.
      • Gość: zona pijaka Re: Załować londyńczyków ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 13:52
        Przecież
        > zachodniopomorskie z Meyerem i Jurczykiem to teraz III świat.

Szczecina takim jak W.G. Poza tym jakiś tubylec może mi
        > uszkodzic auto tylko dlatego, ze mam rejestrację ZGR.

To nieprawda, nie jest tu tak żle. Samochody kradną i niszczą wszędzie, nie
        tylko w Szczecinie. Jurczyka nawet nie spotkasz na ulicy. Na deptaku Bogusława
        możesz zaszyć sie w najbardziej cooltowym Mezzoforte - a zieleń, wiesz jaka
        soczysta!
    • Gość: play Re: Załować londyńczyków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:54
      Mylisz pojęcia, co innego walka o niepodległość a co innego fanatyzm religijny.
      • Gość: easy Re: Załować londyńczyków? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:08
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: play napisał(a):

> Mylisz pojęcia, co innego walka o niepodległość a co innego fanatyzm
        religijny.

jasne! mordując dzieci walczy dzielny naród czeczeński o swą niepodległość!

• Gość: H56 Re: Załować londyńczyków? IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 10:21
          według playa, cel uświęca środki
          • Gość: play Re: Załować londyńczyków? IP: *.teleton.pl 11.07.05, 12:26
            Drogie berety z antenką, raz jeszcze powtarzam, że mylicie pojęcia. Ja jednym
            słowem, nigdy nie poparłem ataków na niewinnych cywilów, a już w szczególności
            na dzieci. Ale tam ofiar też mogło być dużo mniej lub wcale, za co odpowiadają
            głównie świetnie wyszkoleni ludzie Putina, o czym nawet przeciętny moskwiczanin
            doskonale wie. Londyn - to atak fundamentalizmu religijnego na zachodnią
            demokrację, do której chcemy czy nie ale należymy i my, choć czytając niektóre
            wtpowiedzi można mieć co do tego poważne wątpliwości...
            • Gość: easy Re: Załować londyńczyków? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:17
              do której chcemy czy nie ale należymy i my

hłe hłe hłe młodyś głupiś ale mam nadzieje że wydoroślejesz
              • Gość: play Re: Załować londyńczyków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:20
                A ty, easy z którego rocznika, czerwony ciulu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka