milseog 12.08.02, 10:09 juz jestem. troche musialem odchorowac kolejna wtope dummy pomorza, ale juz jestem... nie ma to jak w domu...i w pracy:( a co u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s A ja dopiero idę... :))) 12.08.02, 10:18 ... na urlop. :))) Do końca miesiąca. Co wcale nie znaczy, że nie pojawię się na forum. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wróciłem... :) 12.08.02, 10:27 milseog napisał: > juz jestem. troche musialem odchorowac kolejna wtope dummy pomorza, az musialem sprawdzic jak orly pikuja do 2 ligii:) ale nie szkodzi, postawi sie hipermarket, chlopaki beda wozkami widlowymi szalec Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wróciłem... :) 12.08.02, 10:27 milseog napisał: > juz jestem. troche musialem odchorowac kolejna wtope dummy pomorza, az musialem sprawdzic jak orly pikuja do 2 ligii:) ale nie szkodzi, postawi sie hipermarket, chlopaki beda wozkami widlowymi szalec Odpowiedz Link Zgłoś
elaf Re: wróciłem... :) 12.08.02, 10:33 milseog napisał: >> a co u was? ... i ja wrocilam w domowe pielesze po dluuuugachnym urlopie od m.innymi internetu i szacownym forum ... Pozdrawiam innych powracajacych ... Odpowiedz Link Zgłoś
elaf Re: wróciłem... :) 12.08.02, 10:36 ... ekhm ... no i widze zmiany zmiany zmiany.... trza sie bedzie przyzwyczaic ... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog więc to tak?! 12.08.02, 11:04 a ja na zadnym urlopie nie bylem, cwaniaczki!:) nie bylo mnie tylko na forum, a urlop to bede mial jak dobrze pojdzie w przyszlym roku. cholera, a tak mnie nosi!:) ale wam gratuluje. nic tak dobrze nie robi jak wyjazd od czasu do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: więc to tak?! IP: 212.244.77.* 12.08.02, 13:07 milseog napisał: > a ja na zadnym urlopie nie bylem, cwaniaczki!:) nie bylo mnie tylko na forum, > a urlop to bede mial jak dobrze pojdzie w przyszlym roku. cholera, a tak mnie > nosi!:) > ale wam gratuluje. nic tak dobrze nie robi jak wyjazd od czasu do czasu:) No. A ja uciekam w góry. Ale to dopiero za 2 tygodnie. Mam nadzieję ,że dożyję. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: więc to tak?! 12.08.02, 14:32 Też stukasz z Warszawy? No to łączę się w bólu, trzymam kciuki, wytrzymaj jeszcze te dwa tygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś