Dodaj do ulubionych

Proces Sylwestra O. "Sylwka"

IP: *.chello.pl 29.07.05, 07:55
Ja rozumiem ze jak pan Zadworny nie ma o czym pisac to powiela juz wczesniej napisane i wydane informacje z posiedzen sadu. Ale ze za te informacje kazecie jeszcze raz placic to juz skandal. Kolejne informacje o posiedzeniach sadu w tej sprawie to kopia poprzednich.
Tak a propos tej slynnej ludmily. Jakby pan a.z. sie chcial troche czegos dowiedziec to dowiedzialby sie ze konflikt miedzy ps. sylwek i ludmila zaczal sie wtedy gdy zostala wyrzucona z lombardu za jakies machloje.I od tego czasu to ona jest ksiegowa mafii...
Obserwuj wątek
    • Gość: czarnamamba Re: Proces Sylwestra O. "Sylwka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:02
      Adam, już miałem zignorować Twój artykuł, ale "ciekawy" poruszył ważną
      kwestię. Od jakiegoś czasu faktycznie nie zmieniłeś, opisując tę sprawę, nawet
      składni. Fantazja Cię opuściła?
      A propos Ludmiły, jak myślisz, ile prawdy jest w tym, że zeznawać zaczęła
      dopiero po oblaniu ją kwasem. Kopnij się do prokuratury i przejrzyj akta,
      popatrz na daty. Może prawdą jest, iż kwasem została oblana za długi, a reszta
      to "public relations" szczecińskich organów ścigania...
      Gdyby Sylwek chciał pooblewać kwasem wszystkich świadków zeznających przeciwko
      niemu lub jego otoczeniu, musiałby sobie zafundować z dwie cysterny tego
      świństwa.
      • Gość: berbeć Re: Proces Sylwestra O. "Sylwka" IP: 213.155.191.* 29.07.05, 15:08
        Znawca celowo, czy z niewiedzy myli imię pani Sz?
        • Gość: czarnamamba Re: Proces Sylwestra O. "Sylwka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:30
          Spieszę z odpowiedzią, łudząc się, że "znawca" było użyte pod moim adresem i
          bez ironii- jak mogliby pomyśleć zawistni...
          Imię pomyliłem, powtórzyłem za przedmówcą.
          • Gość: cop Pastor kapus IP: *.chello.pl 29.07.05, 19:55
            Pastor wielki gangster-konfident ciekawe ktory kolega dyma mu dzis zone.
            ostatnim byl niejaki Dziki, jeszcze sie odgrazal ze Pastorowi morde obije gdy
            ten wyjdzie. moze zona zle wytrenowana w seksie oralnym!!!
            • Gość: znajomy Re: Pastor super kapus IP: *.chello.pl 29.07.05, 20:10
              Ten burak utrzymywal kiedys moja kolezanke, dgy zona zobaczyla rachunki
              dostala qu.....cy. podopno jest malo atrkcyja (czyt. brzydka) ale szybko
              rozklada sie A pastor z moja kolezanka jezdzil na spotkania z tajniakami!!!!
              chwalil sie znajomosciami a wiesniak z niego jest podobno na maxa!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka