Gość: teściowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:56 Czyżby kryształ zaczął się sypać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elektorat Cimoszko sie poci :). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:46 Nie sadze aby zostal preziem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor Re: Cimoszko sie poci i powod w podatkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:52 Teoretycznie juz po jego zeznaniach zwiazanych ze sprzedaza akcji i opodatkowaniem tej operacji może mieć w ciągu miesiąca papiery zszargane tym, że był KARANY z USTAWY KARNO SKARBOWEJ. To jednak nie w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cimoszko sie poci i powod w podatkach 30.07.05, 16:58 niedawno czytałem że jakiś biedny burmistrz z małego miasteczka jest ścigany przez prokuratora bo nie uwzględnił w zeznaniu majątkowym kredytu który zaciągęłą jego żona ale ten burmistrz był z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cimoszewicz butnie ustawia członków komisji 30.07.05, 15:50 Sondaż Polskiej Grupy Badawczej Kaczyński pierwszy w sondażu prezydenckim PAP 12:45 Na ten temat » Wybory prezydenckie Gdyby wybory prezydenckie odbyły się pod koniec lipca, najwięcej głosów - 23% zgromadziłby Lech Kaczyński - wynika z najnowszego sondażu Polskiej Grupy Badawczej. Poparcie dla kandydata wzrosło o 1% w porównaniu z sondażem z połowy lipca. Kolejne miejsca z jednakowym, 18-proc. poparciem zajmują Włodzimierz Cimoszewicz i Andrzej Lepper. Poparcie dla Cimoszewicza zmalało o 5%, dla Leppera wzrosło o 3%. Chęć głosowania na Donalda Tuska deklaruje 16% ankietowanych, o 5% więcej niż w poprzednim sondażu. 6% badanych (-3) popiera Zbigniewa Religę, a po 5% chce głosować na Macieja Giertycha i Marka Borowskiego. Poparcie dla obu kandydatów spadło o 1%. Lech Wałęsa może liczyć na 1% głosów (-1), tyle samo (bez zmian) chce głosować na Henrykę Bochniarz. Pozostali kandydaci: Maria Szyszkowska, Jan Pyszko, Stan Tymiński, Antoni Macierewicz, Leszek Bubel, Zbigniew Roliński i Liwiusz Ilasz legitymują się zerowym poparciem. Szacowana przez PGB frekwencja wyborcza to 39- 44%. Sondaż przeprowadzono w dniach 22-25 lipca na reprezentatywnej próbie 1010 osób powyżej 18 roku życia. PGB jest wspólnym przedsięwzięciem Ośrodka Badań Wyborczych (organizatora prawyborów) i Biura Badania Opinii i Rynku Estymator. (mn) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: yes! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:29 Wygrywaj te swoje zakłady, sęk w tym, że my się z tobą nie ścigamy. A teraz wentylatorek, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Sondaże, sondażom, sondażami 01.08.05, 09:58 Podobno wg sondażu Polskiej Grupy Sondażowo-Badawczej prowadzi Giertych przed Lepperem. Obaj mają coś po koło 40%. Ale ja czekam na jeszcze bardziej wierygodny sondaż mojego znajomego. Ma dzis przepytać w punktach skupu makulatury 1560 osób. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Re: Cimoszewicz butnie ustawia członków komisji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.05, 09:55 stary Cimoszewicza był pułkownikiem zbrodniarzem w wywiadzie wojskowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :-) IP: 62.69.200.* 31.07.05, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salceson Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 83.168.104.* 31.07.05, 23:52 Hej,Papużki(i wy czerwone też),uświadomcie człeka prostego:pożyczylem od zacnego, robiącego w "ochronie" koleżki paredziesiąt tysiaków i obracam nimi w swojej agencji.Powiedzcie mnie kochane rodaki czy jak w czasie nalotu porypańców powiem,że ja tak jak ten Cimoszko od syna se wziąłem ino zapomniałem umowy se napisać to już bydzie dobrze:co?Kurna,cwany gość ten Cimoszko ,ma łeb kurna jak sklep;taki prezydent to cóś pięknego w tym złodziejskim kraju.Wie chłop jak se dupe przed oci..mi ochronić i kurna nawet w telewizorze da darmową szkołe prawną czlekowi uczciwemu .Jakby co wy durne pały ze skarbowego -pan Salceson gnojki zapomniał i sie pomylił tak samo jak pan marszałek,człek prawy i wykształcony, nasz przyszły prezydent wszystkich najuczciwszych Polaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:00 skoro teraz mamy prezydenta wszystkich magistrow, no to moze by tak prezydent wszystkich, ktorzy zazywaja lecytyne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldog Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:01 NO niestety szachraj z cimki taki jak obecnego prezesa narodowego, a już się łudziłem, że nie :( I na kogo tu głosować? Błagam o jedno niech nie wygra Kaczyński!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:04 Gość portalu: buldog napisał(a): Błagam o jedno niech nie wygra > Kaczyński!!! no to moze stan Tyminski ?heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:03 Skoro Kwasniak mogl byc prezydentem wszystkich magistrow, no to moze cimoszenko zostanie prezydentem wszystkich tych, ktorzy zazywaja lecytyne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldog Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:10 A gdzie solidarność kobieco-siostrzana? Dlaczego kobieta sukcesu, co mówi do rzeczy ma 1%. Byście sie kobietki wstydziły, a potem tylko narzekacie, że dyskryminowane jesteście itd. Ehh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:32 bo ona nie jest taka ladna jak Jolanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldog Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:49 To kobiety też są seksistami? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:51 jestesmy jakie jestesmy...he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samosia Re: Cimoszewicz butnie ustawia członków komisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:14 Marszałek nie miał świadomości kiedy wypisywał oświadczenie - tak zapewne ustali prokuratura rozpatrijąc donos komisji śledczej. I umorzy sprawę. Podobnie jak naszemu prezydentowi - temu od hasła "czas na uczciwość". Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: A gdybys Ty Pita tak wypełnił to jakby Cie US 01.08.05, 11:44 potraktował, wyjatkowo pobłażliwie oczywiście. Dlaczego wy post sovietikus dajecie macie w oczach różowe szkiełko. Bo oczywiście dla was są równi i równiejsi, a Cimoszko pomylił się, miał tyle na głowie - biedny chłop zapracowany i do tego tak wykształcony. Odpowiedz Link Zgłoś