Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz butnie ustawia członków komisji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:56
Czyżby kryształ zaczął się sypać?
Obserwuj wątek
    • Gość: elektorat Cimoszko sie poci :). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:46
      Nie sadze aby zostal preziem.
      • Gość: inspektor Re: Cimoszko sie poci i powod w podatkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:52
        Teoretycznie juz po jego zeznaniach zwiazanych ze sprzedaza akcji i
        opodatkowaniem tej operacji może mieć w ciągu miesiąca papiery zszargane tym,
        że był KARANY z USTAWY KARNO SKARBOWEJ. To jednak nie w tym kraju
        • student1 Re: Cimoszko sie poci i powod w podatkach 30.07.05, 16:58
          niedawno czytałem że jakiś biedny burmistrz z małego miasteczka jest ścigany
          przez prokuratora bo nie uwzględnił w zeznaniu majątkowym kredytu który
          zaciągęłą jego żona
          ale ten burmistrz był z PiS
    • student1 Re: Cimoszewicz butnie ustawia członków komisji 30.07.05, 15:50
      Sondaż Polskiej Grupy Badawczej

Kaczyński pierwszy w sondażu prezydenckim
      PAP 12:45
      Na ten temat
      » Wybory prezydenckie

Gdyby wybory prezydenckie odbyły się pod koniec lipca, najwięcej głosów - 23%
      zgromadziłby Lech Kaczyński - wynika z najnowszego sondażu Polskiej Grupy
      Badawczej. Poparcie dla kandydata wzrosło o 1% w porównaniu z sondażem z połowy
      lipca.

Kolejne miejsca z jednakowym, 18-proc. poparciem zajmują Włodzimierz
      Cimoszewicz i Andrzej Lepper. Poparcie dla Cimoszewicza zmalało o 5%, dla
      Leppera wzrosło o 3%.

Chęć głosowania na Donalda Tuska deklaruje 16% ankietowanych, o 5% więcej niż w
      poprzednim sondażu. 6% badanych (-3) popiera Zbigniewa Religę, a po 5% chce
      głosować na Macieja Giertycha i Marka Borowskiego. Poparcie dla obu kandydatów
      spadło o 1%.

Lech Wałęsa może liczyć na 1% głosów (-1), tyle samo (bez zmian) chce głosować
      na Henrykę Bochniarz. Pozostali kandydaci: Maria Szyszkowska, Jan Pyszko, Stan
      Tymiński, Antoni Macierewicz, Leszek Bubel, Zbigniew Roliński i Liwiusz Ilasz
      legitymują się zerowym poparciem. Szacowana przez PGB frekwencja wyborcza to 39-
      44%.

Sondaż przeprowadzono w dniach 22-25 lipca na reprezentatywnej próbie 1010 osób
      powyżej 18 roku życia. PGB jest wspólnym przedsięwzięciem Ośrodka Badań
      Wyborczych (organizatora prawyborów) i Biura Badania Opinii i Rynku Estymator.
      (mn)

• student1 yes! 30.07.05, 15:51
        wygram kilka zakładów
        • Gość: play Re: yes! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:29
          Wygrywaj te swoje zakłady, sęk w tym, że my się z tobą nie ścigamy. A teraz
          wentylatorek, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • korfi Sondaże, sondażom, sondażami 01.08.05, 09:58
        Podobno wg sondażu Polskiej Grupy Sondażowo-Badawczej prowadzi Giertych przed
        Lepperem. Obaj mają coś po koło 40%. Ale ja czekam na jeszcze bardziej wierygodny
        sondaż mojego znajomego. Ma dzis przepytać w punktach skupu makulatury 1560 osób.
        -------------------------------------------------------
        Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
    • Gość: gen Re: Cimoszewicz butnie ustawia członków komisji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.05, 09:55
      stary Cimoszewicza był pułkownikiem zbrodniarzem w wywiadzie wojskowym
    • Gość: mamoniowa eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :-) IP: 62.69.200.* 31.07.05, 23:00
      • Gość: Salceson Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 83.168.104.* 31.07.05, 23:52
        Hej,Papużki(i wy czerwone też),uświadomcie człeka prostego:pożyczylem od zacnego, robiącego w "ochronie" koleżki paredziesiąt tysiaków i obracam nimi w swojej agencji.Powiedzcie mnie kochane rodaki czy jak w czasie nalotu porypańców powiem,że ja tak jak ten Cimoszko od syna se wziąłem ino zapomniałem umowy se napisać to już bydzie dobrze:co?Kurna,cwany gość ten Cimoszko ,ma łeb kurna jak sklep;taki prezydent to cóś pięknego w tym złodziejskim kraju.Wie chłop jak se dupe przed oci..mi ochronić i kurna nawet w telewizorze da darmową szkołe prawną czlekowi uczciwemu .Jakby co wy durne pały ze skarbowego -pan Salceson gnojki zapomniał i sie pomylił tak samo jak pan marszałek,człek prawy i wykształcony, nasz przyszły prezydent wszystkich najuczciwszych Polaków!!!
        • Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:00
          skoro teraz mamy prezydenta wszystkich magistrow, no to moze by tak prezydent
          wszystkich, ktorzy zazywaja lecytyne ???
        • Gość: buldog Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:01
          NO niestety szachraj z cimki taki jak obecnego prezesa narodowego, a już się
          łudziłem, że nie :( I na kogo tu głosować? Błagam o jedno niech nie wygra
          Kaczyński!!!
          • Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:04
            Gość portalu: buldog napisał(a):
            Błagam o jedno niech nie wygra
            > Kaczyński!!!

no to moze stan Tyminski ?heh
        • Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:03
          Skoro Kwasniak mogl byc prezydentem wszystkich magistrow, no to moze cimoszenko
          zostanie prezydentem wszystkich tych, ktorzy zazywaja lecytyne ???
          • Gość: buldog Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:10
            A gdzie solidarność kobieco-siostrzana? Dlaczego kobieta sukcesu, co mówi do
            rzeczy ma 1%. Byście sie kobietki wstydziły, a potem tylko narzekacie, że
            dyskryminowane jesteście itd. Ehh..
            • Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:32
              bo ona nie jest taka ladna jak Jolanta
              • Gość: buldog Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:49
                To kobiety też są seksistami? ;)))
                • Gość: mamoniowa Re: eee tam, Cimoszenko perfekcyjnie zna prawo :- IP: 62.69.200.* 01.08.05, 00:51
                  jestesmy jakie jestesmy...he he
    • Gość: samosia Re: Cimoszewicz butnie ustawia członków komisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:14
      Marszałek nie miał świadomości kiedy wypisywał oświadczenie - tak zapewne ustali
      prokuratura rozpatrijąc donos komisji śledczej. I umorzy sprawę. Podobnie jak
      naszemu prezydentowi - temu od hasła "czas na uczciwość".
    • kay36 Re: A gdybys Ty Pita tak wypełnił to jakby Cie US 01.08.05, 11:44
      potraktował, wyjatkowo pobłażliwie oczywiście. Dlaczego wy post sovietikus
      dajecie macie w oczach różowe szkiełko. Bo oczywiście dla was są równi i
      równiejsi, a Cimoszko pomylił się, miał tyle na głowie - biedny chłop
      zapracowany i do tego tak wykształcony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka