ulcia20046 14.08.05, 18:03 prosze o opinie o doktorze przyjmuje na słoneczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociaczek333 Re: doktor Krzysztof Ira 14.08.05, 19:08 z czystym sumieniem moge Ci go polecic, jest doskonalym specjalista i wspanialym czlowiekiem, poczytaj sobie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=22761966pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia20046 Re: doktor Krzysztof Ira 14.08.05, 19:26 jestem troszke nim zawiedziona bo on mi prowadzil 1 ciaze i w 14 tyg doweidzialam sie jak poszłam na badania genetyczne ze ciaza obómarła. i sama nie wiem czy on poprostu niedopilnował czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: doktor Krzysztof Ira 15.08.05, 07:43 oooo, no to mnie zszokowalas. nie spodziewalabym sie tego po nim, w moim przypadku od razu razu rozpoznal martwa ciaze, tzn. w 11 tyg. jak bylam u niego na usg, bo oczywiscie inaczej nie moglby tego wykryc. byc moze w Twoim przypadku tez poprzez normalne badania nie mozna bylo stwierdzic martwej ciazy,w takim okresie ciazy nie ma przeciez jeszcze ruchow, a jak Ci robil usg byc moze ciaza jeszcze nie byla martwa, moze obomarla pozniej i wykryto to dopiero na badaniach genetycznych, sama nie wiem... w kazdym badz razie dalas mi tym do myslenia, pozdrawiam Cie serdecznie i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia20046 Re: doktor Krzysztof Ira 15.08.05, 14:35 kociaczek a czemu twoja ciaza obómarła. Mi doktora polecało wiele znaljomych dlatego nie wiem i chce opinie o nim. masz moze gg to bysmy sobie porozmawiały. ile ci kazał zrobic przerwy przed nastepna ciaza. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: doktor Krzysztof Ira 15.08.05, 21:43 u mnie to praktycznie nie bylo obumarcie tylko puste jajo plodowe, czyli nie rozwijal sie zarodek a tylko sam pecherzyk ciazowy. pogadam na gg, to moj numer: 1529496 Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: doktor Krzysztof Ira 24.08.05, 20:14 chcialas pogadac na gg i co? zrezygnowalas? w kazdym badz razie zycze Ci powodzenia przy nastepnej ciazy. ja odczekalam 3 miesiace, tyle kazal mi czekac Ira i teraz znow sie ciesze tym odmiennym stanem. mam nadzieje ze tym razem juz wszystko bedzie ok. w piatek wybieram sie na pierwsza wizyte do lekarza. jak bedziesz chciala jeszcze pogadac na gg to zapraszam :) pozdrawiam agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
akna74 Re: doktor Krzysztof Ira 21.09.05, 12:14 czy mogłabym prosic o namiary do tego lakarza? moze byc na priva;-) anna.s@poczta.fm dzieki z gory ania Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: doktor Krzysztof Ira 23.09.05, 17:56 wlasnie wyslalam ci maila z namiarami :) Odpowiedz Link Zgłoś