Dodaj do ulubionych

Dzisiaj mam dobry dzień :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:17
I chcę się z Wami tym podzielić. Niech sobie pada deszcz, to nie ma teraz
znaczenia.
Mój młodszy syn pokazał dzisiaj klasę ! Jak dla mnie jest MISTRZEM. Jestem z
niego bardzo dumna. Kilka razy, może dwa, płakalam w życiu ze szczęścia. I
dzisiaj był ten drugi lub trzeci.
Piszę to aby poprawić Wam nastrój, uczynić chociaż jedną sekundę milszą od
tej mijającej.Wszystkim tutaj "moim najbliższym" wysyłam dobrą energię i
mocno Was ściskam.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.ksiazat.v.pl 25.08.05, 17:31
      a cóż takiego twój synek dokonał że jesteś takaaaaaaa szczęsliwa?:)
      • Gość: wizytka Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:38
        Pokonał własne słabości, pokazał że potrafi, że może.Swoją ciężką pracą
        udowodnił przede wszystkim sobie, że nie jest ten najgorszy, uwierzył we własne
        siły, przekonał się, że po kilku latach ćwiczeń każdy z nas może zdobyć swoje
        małe lub większe "szczyty" ... Coś co dla innych jest tylko małym wzniesieniem
        dla niego jest jak Mont Everest.
        • kakq Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 17:39
          to wielkie gratki za tak dzielnego dzieciaka cokolwiek zrobił
          ładnie napisane:)))
          • ja_aska Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 17:51
            gratulacje dla syna i oczywiście gratulacje dla wspierającej mamy.
            Asia
          • albert_c Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 26.08.05, 15:49
            Wizytko, moze to Przystanek tak na niego wplynal?:)

no przede wszytskim zapewne Ty, ale moze Przystanek pomogl...
            • Gość: wizytka Albercie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:04
              Drogi, ja mam dwóch synów.Młody był na Przystanku, a młodszy z nami "na
              Wikingach".Sukces tyczy się tego młodszego :)
        • Gość: XXL Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.ksiazat.v.pl 25.08.05, 18:00
          to gratulację dla synka i też się cieszę :)))))
    • kurde.felek Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 18:05
      To znaczy, że uwierzył w siebie, że moze pokonać przeszkodę, wydajać sie nie do
      zdobycia! Gratuluję. A także Tobie Wizutko, że potrafiłaś go przekonać, że miał
      wsparcie w Tobie, i chyba Tacie i Bracie też, co?
      Ucałuj go na dobranoc ode mnie, za dzielność...
    • Gość: play Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:23
      Serce rośnie jak się czyta takie rzeczy. Co prawda sedno tematu nadal pozostaje
      tajemnicą mamy-wizytki ale pal to 6, też mi sie przyjemnie zrobiło. I pomyśleć
      sobie jednak jakie to fajne dzieciaki mają ludzie z tego forum. Let it rain !!!!!
      • Gość: maz abstynentki Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.05, 18:32
        Ciekawe co takiego małolat zrobił? nie trzymaj ludzi w ciekawości_ _ _
        • Gość: wizytka Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:30
          Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowa. Ucałuję go na dobranoc od Ciebie Felku.
          Teraz jest z przyjaciółmi na spacerze i wszyscy razem się cieszą.
          Co zrobił ? ................
          Niby nic wielkiego.Zdał do następnej klasy.Śmieszne ? Dla mnie i wszystkich
          jego bliskich nie. Wczoraj miał pierwszy egzamin poprawkowy a dzisiaj
          drugi.Dlatego w wątku o jesieni pisałam rano, że potzrebuję jeszcze trzech
          godzin, aby stwierdzić że dzisiaj jest piękny dzień.
          Młodszy ma kilka dysfunkcji,które to bardzo, ale to bardzo utrudniają mu
          życie.Zwłaszcza, że dziecko sporo jego część przebywa w szkole, a dysfunkcje te
          najbardziej bolesne są właśnie w szkolnej rzeczywistości.Ma wielkie problemy z
          koncentracją, zapamiętywaniem, czytaniem, pisaniem,rysowaniem, wyobraźnią
          przestrzenną,kłopoty manualne,nadpobudliwość psychoruchowa ... W sumie ADHD.
          Leczymy go od 5 roku życia. Chodzi na terapie, rozmowy,
          ćwiczenia,korepetycje... Pracuje bardzo ciężko. Znacznie ciężej od swojego
          starszego brata, który nie uczy się prawie wcale i jest orłem.Pomaga nam wiele
          ludzi i my dzięki temu pomagamy innym.Na wiadomości "z pola bitwy" czekało
          dzisiaj ponad 30 osób.Tyle SMS musiałam wysłać i tyle otrzymaliśmy uśmiechów i
          uścisków.
          O jego i naszej walce mogłabym napisać książkę.O
          szkole,nauczycielach,wolontariuszach,przyjaciołach,lekarzach,lekach,o tym co
          czujemy, czego się boimy. Jest wspaniałym chłopakiem, bardzo inteligentnym i
          lubianym.Doskonale kojarzy i widzi efekty swojej ciężkiej, wieloletniej pracy,
          traci cierpliwość,buntuje się, nie widzi sensu,a potem przy wsparciu naszym i
          wielu wspaniałych ludzi ciągnie dalej.
          Wiekszośc z Was zapewne nie ma pojęcia o czym piszę i być może wyda Wam się to
          śmieszne.Ale on przez dwa miesiące wakacji opanował całoroczny materiał z dwóch
          ścisłych przedmiotów !!! Wczoraj, po pierwszej poprawce był blady i zmęczony,
          wyszedł stres, bolała go głowa i wszystkie mięśnie, nie mógł spać.Dzisiaj rano
          wstał i poszedł na drugą poprawkę.Nie bardzo wierzyłam, że dzisiaj da radę, był
          jak balonik z którego uszło powietrze, a jednak się zmobilizował i był
          skoncentrowany, nie dał sie ponieść emocjom, wyciszył bodźce. I może nie
          poszedl jak burza ale dla mnie był i jest wspaniałym rzeźkim deszczykiem.
          Deszczykiem,który często zacina z różnych stron, podrywa parasole,mierzwi
          włosy,targa gałęzie,pada szybko,głośno i gęsto. Robi to szybko, jakby bał się,
          że zaraz zabraknie wody w chmurach, albo, że bo przegonią bo żle pada, krzywo
          jakoś i chaotycznie, albo że wogóle źle, że pada.Bo przecież dużo ludzi ma
          pretensje do takiego deszczyka, bo bałagan robi, kałuże, czasami jakieś gałęzie
          połamie, albo co gorsza parasole. A deszczyk nie wie o co chodzi, bo on już
          takim deszczykiem sie urodził i zawsze był szybki,głośny i lubił krzywo padać i
          zamieszanie czynić wielkie bo cisza i spokój zawsze wzbudzały w nim jakiś
          niepokój i zniecierpliwienie.
          W naturze jest potrzebny i deszcz i słońce i mróz i mgła.I bardzo by były
          smutne nasze pory roku, gdyby deszcze wszystkie były jednakowe :)
          • Gość: b Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: 83.168.104.* 25.08.05, 21:37
            Wizytko, gratulacje. przeczytalam Twojego posta i siedze i rycze jak bobr ze
            wzruszenia...
            • Gość: play Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:49
              Wbrew pozorom, wielu z nas wie, o czym piszesz. Spokojnej nocy, zwycięzcy muszą
              się przekimać, wszak.
            • albert_c Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 26.08.05, 15:51
              Wizytko, wiec to nie ten byl na Przystanku, ale mniejsza z tym. gratulacje dla
              Mlodego i szczesliwych rodzicow;)))
          • Gość: Marian Koniuszko Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:52
            Wzruszający post- GRATULACJE.
          • Gość: belfer Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:17
            Gratulacje dla was obojga.
            A Tobie życzę wytrwałości - będzie Ci jeszcze długo potrzebna. I wiem, że Ci jej
            nie zabraknie.
          • vicek113 Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 23:33
            ...jak niewiele potrzeba by małe szczęście stało się szczęściem wypełniającym
            nas całych???!... jak wiele pracy, samozaparcia i siły ducha potrzeba by z
            małego stało się wielkie???!... jak wielkie muszą być pokłady nadzieji???!

..jak Cię nię kochać Wizytko! ..tak bardzo wspomagasz sobą tracących nadzieję.
            Byłaś u fryzjera /tak czynią kobiety przed/;- to dzisiaj dla Ciebie był
            następny bardzo bardzo ważny dzień.
            • Gość: wizytka Vicku drogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:53
              Dlaczego tutaj : "Byłaś u fryzjera /tak czynią kobiety przed/ nie ma znaku
              zapytania ?
          • Gość: Gryf Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: 217.153.6.* 25.08.05, 23:38
            I ja mam dobry dzien wizytko dzieki Tobie- zapytasz dlaczego? Ano dlatego ze
            jestes normalna wielka osobowoscia,za to ze jestes wrazliwa,za to ze potrafisz
            bezinteresownie poswiecic sie dla czlowieka i za to ze potrafisz cieszyc sie
            radoscia innych.Wybacz ale ...... caluje Cie w policzki dubeltowo.Dzieki takim
            jak Ty kocham ludzi i wierze w to ze dobro jest na tym swiecie wieksza wrtoscia
            niz zlo.;-)))
            sepcjalnie dla Ciebie wizytko

...."Bardzo mnie zawsze boli,gdy umiera utalentowany czlowiek,swiat bowiem
            bardziej ludzi takich potrzebuje niz niebo"..............

Prawda,dla czlowieka jest tym, co czyni z niego czlowieka.
          • Gość: anntime Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.pl / *.smsnet.pl 25.08.05, 23:59
            Ja także gratuluję.Taki jeden post a tak wielu ludziom ciepło na serduchach się
            zrobiło.Pozdrawiam.
      • e.beata Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 20:49
        coś w tym jest, mój mały tez jest w porządku ;-)

No to chodziaż dzieci na tym forum mamy fajne, jest się z czego cieszyć ;-))))
    • sith11 Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 21:18
      Brawo! brawo! brawo! gdyby inne mamy dopingowaly swoje latorośle do pokonywania swoich slabości zamiast usprawiedliwiać ich slabość i lenistwo to w ciągu jednego pokolenia nasza rzeczywistość zmienila by się diametralnie.
    • Gość: :) Re:Hej, wizytko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:53
      :)
    • blackexit Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 22:03
      Gość portalu: wizytka napisał(a):

> I chcę się z Wami tym podzielić. Niech sobie pada deszcz, to nie ma teraz
      > znaczenia.
      > Mój młodszy syn pokazał dzisiaj klasę ! Jak dla mnie jest MISTRZEM. Jestem z
      > niego bardzo dumna.

ale co takiego zrobil nasz bohater? pozdrawiam black
      • Gość: XXL Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.ksiazat.v.pl 25.08.05, 22:06
        poczytaj sobie wyżej a nie na skruty jedziesz:)
        • akenazy Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 22:12
          Zdal do nastepnej klasy gamoniu, czytaj uwaznie:)
          • blackexit Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 22:30
            akenazy napisał:

> Zdal do nastepnej klasy gamoniu, czytaj uwaznie:)

czego i tobie zycze. pozdrawiam black
      • Gość: mamoniowa Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: 62.69.200.* 25.08.05, 22:13
        W Szczecinku nie ucza czytania ?
        • blackexit Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 22:31
          Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> W Szczecinku nie ucza czytania ?

co to dziisaj dzien wielkiej zlosliwosc. chyba pogoda ludzikow dobila.
          pozdrawiam black
          • Gość: mamoniowa Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: 62.69.200.* 25.08.05, 22:41
            i kto to mowi ?
            • blackexit Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 23:01

> i kto to mowi ?

no tak ogolnie sie pytam nie mowie ze ja nie. pozdrawiam black
              • Gość: mamoniowa Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: 62.69.200.* 25.08.05, 23:05
                czyli tez nalezysz do grona meteopatow ...
                • blackexit Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 23:09

> czyli tez nalezysz do grona meteopatow ...

znowu zaczyasz? :) czy ja ci od patow ublizam? pozdrawiam black
                  • Gość: mamoniowa Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: 62.69.200.* 25.08.05, 23:19
                    no dobra, ja zaczelam, ale ty jak prawdziwy facet pewnie wiesz jak zakonczyc, i
                    bedziemy kwita ! :-)
                    • blackexit Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 23:34

> no dobra, ja zaczelam, ale ty jak prawdziwy facet pewnie wiesz jak zakonczyc,
                      i
                      >
                      > bedziemy kwita ! :-)

a co ja jakism za przeproszeniem miller??? oni wiedza jak skonczyc.
                      pozdrawiam black
                      • Gość: mamoniowa Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: 62.69.200.* 25.08.05, 23:55
                        Nie zasmiecajmy tego radosnego wątku!!!
    • Gość: mamoniowa bravo !!! IP: 62.69.200.* 25.08.05, 22:14
      Ciesze sie razem z Toba wizytko!!! Gratulacje :-)
    • Gość: iga Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:33
      Gratuluję i pozdrawiam.
      • sid15 Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) 25.08.05, 23:23
        Gratuluję i cieszę się,że,bo dzięki takim chwilom człowiek odzyskuje zachwianą
        wiarę w rodzinę,miłość i poświęcenie.Jestem pod wrażeniem i trzymam kciuki za
        całą waszą rodzinkę.Tylko ludzie naprawdę się kochający są w stanie pokonać
        wszelkie przeciwności losu.Pozdrawiam gorąco.
        • Gość: marian paździoch Re: Dzisiaj mam dobry dzień :) IP: 62.69.200.* 26.08.05, 10:57

cieszę się wraz z Tobą, gratulacje dla synka.

mp
    • Gość: XXL wizytko? IP: 62.69.196.* 26.08.05, 17:16
      Dzisiaj znowu masz dobry dzień,snowu synek odniuisł jakiś sukces? :)
      • hanka41 Re:Nie przejmuj sie tymi 26.08.05, 17:56
        ktorzy wyraznie maja zly dzien.
        Gratuluje i ciesze sie wraz z Toba, jak wiekszosc zyczliwych forumowiczow.
        pozdrawiam radosnie. Hanka
      • Gość: wizytka Re: wizytko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:20
        Pracowity, ale wspaniały. I powiem Ci, że mam ich wiele.Może czasami o tym
        zapominam, o tym, że są wspaniałe.Bo to czasu mało,głowa boli, nogi w d...
        włażą ze zmęczenia,niewyspana jestem,mąż zapracowany ... Ale mam ich wiele
        bowiem jest wokół mnie masa ludzi życzliwych i mądrych. I kiedy już myślałam,
        że to wystarczy, że zapewne to już wszyscy, że limit się wyczerpał na uśmiechy
        i dobre uczynki to pojawili się następni, i jeszcze następni... Aż serce
        rośnie,kiedy na nich patrzę i ich słucham. Tak więc jak widzisz drogi XXL - nie
        jest wcale żle.Oboje z mężem mamy pracę,nasze chłopaszki jak
        malowane,przyjaciół duże grono, znajomych jeszcze większe, zdrowie - odpukać -
        w normie wiekowej, na koncie bez debetu, a i tutaj wśród Was miło mi czasami
        posiedzieć, pośmiać się,podroczyć,pomartwić,pozłościć ...
        Syn dzisiaj niby już bez sukcesu (?), ale czasu nie ma bo cały czas od rana na
        spotkania lata z przyjaciółmi i teraz znów go poniosło, tylko wiatr w domu
        został po moim deszczyku i kwiaty z wazonu niechcący strącone :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka