Dodaj do ulubionych

SLD o brudnej kampanii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:20
Daj tylko Boże by plakaciarze SLD nie zaklejali LPRu. 4 lata temu nocami
urządzali prawdziwe wyścigi, kto kogo zaklei, dziś wytykają sobie brak etyki
Jak w kiepskim kabarecie...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość A kto posprzata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:03
      Zakładam, że po wyborach wielce uczciwy pan Wijas OSOBOISĆIE wyczyści miasto z
      plakatów SLD:) Pozwole sobie zacytowac pewniego wieszcza z miasta
      Łodzi: "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy a nie po tym jak zaczyna".
    • dexim Re: SLD o brudnej kampanii 26.08.05, 23:10
      Czyścioch się znalazł. To teraz niech poopowiada, jak to było podczas zlotów
      młodzieżówki SLD w nadmorskich ośrodkach - kto puszczał soczyste pawie i
      haftował na kolorowo...
      • Gość: Nerv Wyjaśnij związek pomiędzy bałaganem po wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:52
        a puszczaniem pawia po chlańsku gdzieś nad morzem?.. Jestem pzreciwny lewicy
        ale związku żadnego nie widzę.
    • Gość: amynie Oj niech zaklejają, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 03:26
      niech zaklejają tak,żeby już żadna buźka elpeerowca nie straszyła mnie z
      plakatu. Już wolę patrzec na sld-owcow niz na tych oszołomów z paranojami i
      mocno rozcieńczonym budyniem zamiast istoty szarej.

A kto nie wiem, podpowiem- te kcrzyki sld-owców są opdpowiedzią na krzyki tego
      pana z eleeru, co to mu ktoś ponaklejał na oczkach z plakatu spoglądających
      napis "niech nas zobaczą" i czarny asek jak w filmie z kamery policyjnej.
      LPR się oburzyło, zaczęli w tym węszyć zorganizowaną akcję wszelkich wrogich
      sił, niezydentyfikowanych obiektów, żydów masonów i krasnoludków, i nawet im do
      łbów nie wpadło, ze ktoś może po prostu nie trawić ich homofobii i mieć taki
      kaprys.

• Gość: zona pijaka Re: Oj niech zaklejają, IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.05, 08:25
        Patrząc na warstwy plakatów naklejanych na siebie, należy rozpatrzyć komy
        prędzej skończyłu się pieniądze na zaklejanie rywala. Metodą dedukcji można
        dojść do wniosku kto ma wiecej lewych pieniedzy na kampanie. Inaczej mówiąc,
        mniej lewizny ma plakat, już wcześniej zaklejony, i na tą partię nalezy
        glosować. Jesli już - bo ja glosuje w ogóle na plakaty, których nie ma.
      • piotr33k2 Re: Oj niech zaklejają, 28.08.05, 18:51
        Gość portalu: amynie napisał(a):

> niech zaklejają tak,żeby już żadna buźka elpeerowca nie straszyła mnie z
        > plakatu. Już wolę patrzec na sld-owcow niz na tych oszołomów z paranojami i
        > mocno rozcieńczonym budyniem zamiast istoty szarej.
        >
        > A kto nie wiem, podpowiem- te kcrzyki sld-owców są opdpowiedzią na krzyki
        tego
        > pana z eleeru, co to mu ktoś ponaklejał na oczkach z plakatu spoglądających
        > napis "niech nas zobaczą" i czarny asek jak w filmie z kamery policyjnej.
        > LPR się oburzyło, zaczęli w tym węszyć zorganizowaną akcję wszelkich wrogich
        > sił, niezydentyfikowanych obiektów, żydów masonów i krasnoludków, i nawet im
        do
        >
        > łbów nie wpadło, ze ktoś może po prostu nie trawić ich homofobii i mieć taki
        > kaprys.
        > i tak własnie jest.
    • Gość: Polak Re: SLD o brudnej kampanii IP: *.eranet.pl 27.08.05, 11:23
      W czynie spolecznym Wijas wywija miotla i sprzata do konca zycia komusze
      brudy..opanuj sie chlopie,to koniec waszych rzadow na zawsze!
    • Gość: tomek Re: jak patrze na plakaty LPR dostaje wymiatow IP: *.2.12.vie.surfer.at 27.08.05, 18:18
      .
    • felix_edmundowicz nadaktywny Wijas 27.08.05, 20:51
      Pan ,albo towarzysz Wijas -jak tam woli - jest bardzo aktywny w działaniach w
      walce o władzę i stołki.
      Ale jak już dostał stołek w Książnicy Szczecińskiej to powinien na nim usiąść i
      coś robić,bierze 4 500 zł z pieniędzy podatników i uszczupla i tak wątły budżet
      tej instytucji. W pracy się nie pokazuje,wykorzystując swoją pozycję
      partyjną ,swojej żony pozycję oraz siłę swoich mocodawców.
      Jego zwierzchnicy Napieralski i Olejniczak podpisali się pod 21 postulatami
      Solidarności.
      12 postulat wzywał do niezatrudniania ludzi z klucza partyjnego, Napieralski
      pisze że miał wtedy 6 lat,ale teraz obiema rękami się pod tym podpisuję.
      Jeżeli SLD ma zamiar być poważną partią to radzę Napieralskiemu żeby jedną
      tylko ręką (wystarczy) zdjął z tej synekury Wijasa Jędrzeja, a zaufanie do SLD
      wymiernie wzrośnie.
      I będzie to z korzyścią dla Jędrzeja, wyraźnie czuje się w żywiole w czynie
      partyjnym, w Książnicy czuł się naprawdę zagubiony , gdyby nie oznakowania jego
      gabinetu czułby się jak w bibliotece z Imienia Róży.
      • Gość: zona pijaka Re: nadaktywny Wijas IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.05, 21:07
        Jak Feliks kiedyś umrzesz, bo umrzesz na pewno - to ci wypisę epitafium. "Tu
        spoczywa niezłomny wróg Wijasa - Feliks, któren w swojemm zacnem zyciu nie
        myślał o niczym innem jeno o pensji Wijasa, 4500 zł na miesią.
        • Gość: Żabka Zdaje się, że jednak pijaństwo męża padło CI na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 01:15
          umysł, Żono pijaka! Najwyraźniej nie pojmujesz intencji poprzednika. A ja
          uważam, podobnie jak Edmundowicz, że bezczelnością jest branie takich pieniędzy
          i nic nie robienie! Jaki z niego spcjalista? Już się raz wykazał na synekurze
          w ZCh Police. Teraz wykazuje się w Książnicy... Radzę Ci, nie wdychaj oparów
          alkoholowych Twojego męża, bo wyraźnie Ci sie później udziela!
          edmundowicz, jestem z Tobą!
          • Gość: zona pijaka Re: Zdaje się, że jednak pijaństwo męża padło CI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.08.05, 09:05
            Gość portalu: Żabka napisał(a):
            Żono pijaka! Najwyraźniej nie pojmujesz intencji poprzednika
            Radzę Ci, nie wdychaj oparów
            > alkoholowych

To nie ja to Ty jesteś tak inteligentna, której trzeba powtarzać dziesięc razy
            dowcip - by przynajmniej przyswoiła treść, bo o zrozumieniu - blondynko, nie ma
            mowy.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=27828024&a=27828024
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=26812301&a=26841975
            Mnie wystarczy jeden post, bym zrozumiała - a tobie żabciu???
            • Gość: Żabka Twoja odpowiedź nic nie zmienia. Podtrzymuje com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:17
              wcześniej napisała... Feliks ma racje, a Ty silisz sie na intelignetną
              obrończynie kumuchów.
              NIE PIJ!... O sorry, nie wdychaj żono pijaka jego oparów hehehe Dla Twojej
              wiedzy: jestem szatynką, smukłą, o śródziezmnomorskich rysach.
              • Gość: zona pijaka Re: Twoja odpowiedź nic nie zmienia. Podtrzymuje IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.08.05, 14:54
                Gość portalu: Żabka napisał(a):

> O sorry, nie wdychaj żono pijaka jego oparów hehehe Dla Twojej
                > wiedzy: jestem szatynką, smukłą, o śródziezmnomorskich rysach.

Jeśli śródziemnomorska uroda to i pewnie ciemne włoski pod nosem i na twoich
                pięknych nogach. Ech, zazdraszczam ci tech wąsów. Nie to co moje, wytarte i
                wyliniałe od jaboli, kłaki.
        • Gość: nerv Re: nadaktywny Wijas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:06
          Ten przumuł Wijas ma taką pensję????
          • Gość: Nerv Dłaczego się podszywasz pod mój nick? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:32
            "nerv", dlaczego przywłszczasz sobie mój nick Nerv? Ja nie wypowidałem sie w
            tej sparwie i nie życzę sobie abyś za mnie, używając mojego nicka mówił, czego
            ja nie mówię! Wstydź się!!!
            • harkonnen Re: Dłaczego się podszywasz pod mój nick? 28.08.05, 16:58
              to sobie zaloz konto a nie masz pozniej pretensje... wracajac do lsd i wijasow. idzmy po nitce do klebka. wijas to to piesek grzesia.. grzes to piesek piechoty. nic dodac nic ujac... jestem za postawieniem komuchow pod sciana i rozstrzelanie... w koncu bylby porzadek...a tak to jestem skasany na ogladanie w tv grzesia biegajacego po scenie z mikrofonem a'la britney spears... gadajacego podobnie jak lepper i ekipa.... cos w stylu " to oni to zrobili.. to oni popsuli.. to oni sa winni"... lewica miala swoje 4 lata.. i jak widac bylo nachapala sie ile wlezie nawet na naszym podworku...grzes doradca pieknisia wojewody.. choc niegdy go tam nigdy nie widzial... wijesek dyr ksiaznicy... chodz nigdy go tam nie widzial.... itd... ale kazdy bierze przynajmnie 4-5 tys za bycie w lsd.
              • Gość: Nerv Kiedy ja się wspisywałem to Ty... ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 18:44
                widać, ześ nowicjusz.
    • felix_edmundowicz SLD :Niech nas zobaczą na stołkach ! 28.08.05, 20:33
      Niech nas zobaczą na stołkach !
      Jak pięknie rządzimy.
      Weszliśmy do NATO
      Weszliśmy do UE
      Zrzuciliśmy sowieckie jarzmo
      Urynkowiliśmy gospodarkę
      troszczymy się o biednych
      troszczymy się o słabszych ekonomicznie
      nie tolerujemy złodziejskiej prywatyzacji
      nie akceptujemy partyjniackich obsad w firmach jako łupu
      nie tolerujemy rasizmu i homofobii
      walczymy o jak najmniejsze bezrobocie
      walczymy o edukację młodego społeczeństwa
      nie wywyższamy się,lecz każdego słuchamy bez względu na to skąd przychodzi
      nie lękamy się
      ducha nie gasimy
      służymy narodowi jak najlepiej możemy
      TYLKO NAS ZNOWU WYBIERZCIE !
      • Gość: zona pijaka Re: SLD :Niech nas zobaczą na stołkach ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.08.05, 20:55
        felix_edmundowicz napisał:
        > TYLKO NAS ZNOWU WYBIERZCIE !

A czytałeś co jakiś artysta graffiti, sprajem dopisał do szczecińskiego
        bilbordu Tuska? Dużymi literami na białym tle, cyt "Głosuj na mnie i
        spi.rdalaj!" (autentyczne)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka