Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:20 Daj tylko Boże by plakaciarze SLD nie zaklejali LPRu. 4 lata temu nocami urządzali prawdziwe wyścigi, kto kogo zaklei, dziś wytykają sobie brak etyki Jak w kiepskim kabarecie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość A kto posprzata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:03 Zakładam, że po wyborach wielce uczciwy pan Wijas OSOBOISĆIE wyczyści miasto z plakatów SLD:) Pozwole sobie zacytowac pewniego wieszcza z miasta Łodzi: "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy a nie po tym jak zaczyna". Odpowiedz Link Zgłoś
dexim Re: SLD o brudnej kampanii 26.08.05, 23:10 Czyścioch się znalazł. To teraz niech poopowiada, jak to było podczas zlotów młodzieżówki SLD w nadmorskich ośrodkach - kto puszczał soczyste pawie i haftował na kolorowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Wyjaśnij związek pomiędzy bałaganem po wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:52 a puszczaniem pawia po chlańsku gdzieś nad morzem?.. Jestem pzreciwny lewicy ale związku żadnego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amynie Oj niech zaklejają, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 03:26 niech zaklejają tak,żeby już żadna buźka elpeerowca nie straszyła mnie z plakatu. Już wolę patrzec na sld-owcow niz na tych oszołomów z paranojami i mocno rozcieńczonym budyniem zamiast istoty szarej. A kto nie wiem, podpowiem- te kcrzyki sld-owców są opdpowiedzią na krzyki tego pana z eleeru, co to mu ktoś ponaklejał na oczkach z plakatu spoglądających napis "niech nas zobaczą" i czarny asek jak w filmie z kamery policyjnej. LPR się oburzyło, zaczęli w tym węszyć zorganizowaną akcję wszelkich wrogich sił, niezydentyfikowanych obiektów, żydów masonów i krasnoludków, i nawet im do łbów nie wpadło, ze ktoś może po prostu nie trawić ich homofobii i mieć taki kaprys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Oj niech zaklejają, IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.05, 08:25 Patrząc na warstwy plakatów naklejanych na siebie, należy rozpatrzyć komy prędzej skończyłu się pieniądze na zaklejanie rywala. Metodą dedukcji można dojść do wniosku kto ma wiecej lewych pieniedzy na kampanie. Inaczej mówiąc, mniej lewizny ma plakat, już wcześniej zaklejony, i na tą partię nalezy glosować. Jesli już - bo ja glosuje w ogóle na plakaty, których nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Oj niech zaklejają, 28.08.05, 18:51 Gość portalu: amynie napisał(a): > niech zaklejają tak,żeby już żadna buźka elpeerowca nie straszyła mnie z > plakatu. Już wolę patrzec na sld-owcow niz na tych oszołomów z paranojami i > mocno rozcieńczonym budyniem zamiast istoty szarej. > > A kto nie wiem, podpowiem- te kcrzyki sld-owców są opdpowiedzią na krzyki tego > pana z eleeru, co to mu ktoś ponaklejał na oczkach z plakatu spoglądających > napis "niech nas zobaczą" i czarny asek jak w filmie z kamery policyjnej. > LPR się oburzyło, zaczęli w tym węszyć zorganizowaną akcję wszelkich wrogich > sił, niezydentyfikowanych obiektów, żydów masonów i krasnoludków, i nawet im do > > łbów nie wpadło, ze ktoś może po prostu nie trawić ich homofobii i mieć taki > kaprys. > i tak własnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: SLD o brudnej kampanii IP: *.eranet.pl 27.08.05, 11:23 W czynie spolecznym Wijas wywija miotla i sprzata do konca zycia komusze brudy..opanuj sie chlopie,to koniec waszych rzadow na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: jak patrze na plakaty LPR dostaje wymiatow IP: *.2.12.vie.surfer.at 27.08.05, 18:18 . Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz nadaktywny Wijas 27.08.05, 20:51 Pan ,albo towarzysz Wijas -jak tam woli - jest bardzo aktywny w działaniach w walce o władzę i stołki. Ale jak już dostał stołek w Książnicy Szczecińskiej to powinien na nim usiąść i coś robić,bierze 4 500 zł z pieniędzy podatników i uszczupla i tak wątły budżet tej instytucji. W pracy się nie pokazuje,wykorzystując swoją pozycję partyjną ,swojej żony pozycję oraz siłę swoich mocodawców. Jego zwierzchnicy Napieralski i Olejniczak podpisali się pod 21 postulatami Solidarności. 12 postulat wzywał do niezatrudniania ludzi z klucza partyjnego, Napieralski pisze że miał wtedy 6 lat,ale teraz obiema rękami się pod tym podpisuję. Jeżeli SLD ma zamiar być poważną partią to radzę Napieralskiemu żeby jedną tylko ręką (wystarczy) zdjął z tej synekury Wijasa Jędrzeja, a zaufanie do SLD wymiernie wzrośnie. I będzie to z korzyścią dla Jędrzeja, wyraźnie czuje się w żywiole w czynie partyjnym, w Książnicy czuł się naprawdę zagubiony , gdyby nie oznakowania jego gabinetu czułby się jak w bibliotece z Imienia Róży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: nadaktywny Wijas IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.05, 21:07 Jak Feliks kiedyś umrzesz, bo umrzesz na pewno - to ci wypisę epitafium. "Tu spoczywa niezłomny wróg Wijasa - Feliks, któren w swojemm zacnem zyciu nie myślał o niczym innem jeno o pensji Wijasa, 4500 zł na miesią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabka Zdaje się, że jednak pijaństwo męża padło CI na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 01:15 umysł, Żono pijaka! Najwyraźniej nie pojmujesz intencji poprzednika. A ja uważam, podobnie jak Edmundowicz, że bezczelnością jest branie takich pieniędzy i nic nie robienie! Jaki z niego spcjalista? Już się raz wykazał na synekurze w ZCh Police. Teraz wykazuje się w Książnicy... Radzę Ci, nie wdychaj oparów alkoholowych Twojego męża, bo wyraźnie Ci sie później udziela! edmundowicz, jestem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zdaje się, że jednak pijaństwo męża padło CI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.08.05, 09:05 Gość portalu: Żabka napisał(a): Żono pijaka! Najwyraźniej nie pojmujesz intencji poprzednika Radzę Ci, nie wdychaj oparów > alkoholowych To nie ja to Ty jesteś tak inteligentna, której trzeba powtarzać dziesięc razy dowcip - by przynajmniej przyswoiła treść, bo o zrozumieniu - blondynko, nie ma mowy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=27828024&a=27828024 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=26812301&a=26841975 Mnie wystarczy jeden post, bym zrozumiała - a tobie żabciu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabka Twoja odpowiedź nic nie zmienia. Podtrzymuje com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:17 wcześniej napisała... Feliks ma racje, a Ty silisz sie na intelignetną obrończynie kumuchów. NIE PIJ!... O sorry, nie wdychaj żono pijaka jego oparów hehehe Dla Twojej wiedzy: jestem szatynką, smukłą, o śródziezmnomorskich rysach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Twoja odpowiedź nic nie zmienia. Podtrzymuje IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.08.05, 14:54 Gość portalu: Żabka napisał(a): > O sorry, nie wdychaj żono pijaka jego oparów hehehe Dla Twojej > wiedzy: jestem szatynką, smukłą, o śródziezmnomorskich rysach. Jeśli śródziemnomorska uroda to i pewnie ciemne włoski pod nosem i na twoich pięknych nogach. Ech, zazdraszczam ci tech wąsów. Nie to co moje, wytarte i wyliniałe od jaboli, kłaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerv Re: nadaktywny Wijas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:06 Ten przumuł Wijas ma taką pensję???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Dłaczego się podszywasz pod mój nick? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:32 "nerv", dlaczego przywłszczasz sobie mój nick Nerv? Ja nie wypowidałem sie w tej sparwie i nie życzę sobie abyś za mnie, używając mojego nicka mówił, czego ja nie mówię! Wstydź się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
harkonnen Re: Dłaczego się podszywasz pod mój nick? 28.08.05, 16:58 to sobie zaloz konto a nie masz pozniej pretensje... wracajac do lsd i wijasow. idzmy po nitce do klebka. wijas to to piesek grzesia.. grzes to piesek piechoty. nic dodac nic ujac... jestem za postawieniem komuchow pod sciana i rozstrzelanie... w koncu bylby porzadek...a tak to jestem skasany na ogladanie w tv grzesia biegajacego po scenie z mikrofonem a'la britney spears... gadajacego podobnie jak lepper i ekipa.... cos w stylu " to oni to zrobili.. to oni popsuli.. to oni sa winni"... lewica miala swoje 4 lata.. i jak widac bylo nachapala sie ile wlezie nawet na naszym podworku...grzes doradca pieknisia wojewody.. choc niegdy go tam nigdy nie widzial... wijesek dyr ksiaznicy... chodz nigdy go tam nie widzial.... itd... ale kazdy bierze przynajmnie 4-5 tys za bycie w lsd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Kiedy ja się wspisywałem to Ty... ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 18:44 widać, ześ nowicjusz. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz SLD :Niech nas zobaczą na stołkach ! 28.08.05, 20:33 Niech nas zobaczą na stołkach ! Jak pięknie rządzimy. Weszliśmy do NATO Weszliśmy do UE Zrzuciliśmy sowieckie jarzmo Urynkowiliśmy gospodarkę troszczymy się o biednych troszczymy się o słabszych ekonomicznie nie tolerujemy złodziejskiej prywatyzacji nie akceptujemy partyjniackich obsad w firmach jako łupu nie tolerujemy rasizmu i homofobii walczymy o jak najmniejsze bezrobocie walczymy o edukację młodego społeczeństwa nie wywyższamy się,lecz każdego słuchamy bez względu na to skąd przychodzi nie lękamy się ducha nie gasimy służymy narodowi jak najlepiej możemy TYLKO NAS ZNOWU WYBIERZCIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: SLD :Niech nas zobaczą na stołkach ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.08.05, 20:55 felix_edmundowicz napisał: > TYLKO NAS ZNOWU WYBIERZCIE ! A czytałeś co jakiś artysta graffiti, sprajem dopisał do szczecińskiego bilbordu Tuska? Dużymi literami na białym tle, cyt "Głosuj na mnie i spi.rdalaj!" (autentyczne) Odpowiedz Link Zgłoś