ktg29 27.08.05, 18:55 Na sam koniec ciąży muszę zmienić gina. Polecono mi w/w lekarza, dziewczyny może komuś prowadzi ciążę ? Wiem jedno pracuje na Unii.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulcia20046 Re: dr Celewicz 27.08.05, 19:09 witam a czemu musisz zmienic gin. ?do kogo chodzilas wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
gajesiaa Re: dr Celewicz 27.08.05, 19:48 Prowadzi ciąże koleżanki i jest zadowolona.Troche kasuje za wizyty.Ja chodze do Bielewicza i też polecam,jest zastępcą ordynatora w Policach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: dr Celewicz 28.08.05, 10:46 Moją ciążę prowadzi dr Celewicz. Trafiłam do w/w lekarza przez przypadek, poleiły mi koleżanki, poczytałam na forum i na białej liście ginekologów. Jest bardzo dobrym specjalistą, choć wizyta nie należy do najtańszych. Pozdrawiam Julia i 35 tyg. synek. Odpowiedz Link Zgłoś
betka30 Re: dr Celewicz 28.08.05, 17:18 Ja również chodzę do dr Celewicza. Fakt jest drogi. Odnośnie polecania ginów to ja bym się wstrzymała, ponieważ wszystko kwestia charakteru i czy dany lekarz Ci podpasuje. Jedni zachwalają jakiegoś lekarza, ale może znaleść się osoba której nie odpowiada, z różnych względów...Na przykład tak jak to było z dr Nestrowicz. Odpowiedz Link Zgłoś