Gość: zona pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.08.05, 15:05 Rzutem na taśmę komisyja, wyznaczyła na jutro przesłuchanie Kwacha. JAJA JAK BERETY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zilbeer Juz widze jak Kwaśniewski idzie na występy:) 29.08.05, 15:29 He he he zorganizowana grupa przestępcza (o ile nie uciekinierów z psychuszki), dla zmyłki nazwana komisją, zobaczy Kwaśniewskiego, jak świnia niebo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Juz widze jak Kwaśniewski idzie na występy:) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.08.05, 15:34 Możliwe, ale wiem ze chcą zadać główne pytanie. O pełnomocnictwo do układania się z ruskimi dane przez Kwacha Kulczykowi. Ciekawi mnie niesłychanie, czy takie pełnomocnictwo faktycznie było. Jeśli tak - to mamy z Kwachem następnego kwacha (czytaj zagwozdkę). Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Serduszko 29.08.05, 16:25 I znowu serduszko nasze będzie krwawiło.Jezu,jak ONA to przeżyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Serduszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:17 sid15 napisał: > I znowu serduszko nasze będzie krwawiło.Jezu,jak ONA to przeżyje? Noo...Aż miło pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Juz widze jak Kwaśniewski idzie na występy:) 29.08.05, 16:25 Zastanawiałeś się jaką wartość miałby taki kwit dla ewentualnych rozmówców Kulczyka? Poza możliwością zniszczenia Kwaśniewskiego, żadną. Po Prezydent nie ma żadnych uprawnień. A skoro Kwaśniewski nie jest pierdzielnięty w głowę, a wiemy że nie jest, to nie wydaje mi się żeby mógł podpisać taki kwit. Zatem biorąc pod uwagę kondycje intelektualną Kostak, Antka, Zbysia i Romana oraz kondycje intelektualną elektoratu partii, które Panowie reprezentują, jest tylko jedno wytłumaczenie: tylko w chorych łbach tych Panów coś takiego mogło się zrodzić, a tylko chore łby mogły w to uwierzyć.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Juz widze jak Kwaśniewski idzie na występy:) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.08.05, 16:45 Najnowszy nius, Nasz pan i władza Aleksander, pokazał dupę komisji. Wypiął się nawet na ponoć poważne pytania, czy to prawda że szefowie Łukoila - takie pełnomocnictwo trzymają w rękach. I tu byłby trójkąt jeszcze ciekawszy, Kwasek nienawidzący Putinka, Putinek nienawidzący Łukoil i wszyscy wicewersa. Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: cierpliwości 30.08.05, 08:07 Zawsze broniłem instytucję Komisji Śledczej, obojętnie której. W tym przypadku jednak przesadzono, bardzo przesadzono wzywając głowę państwa na drugi dzień. Spokojnie. Jeżeli niezależny kandydat Cimoszewicz nie zostanie Prezydentem a wszytsko wskazuje na to , że nie. Jeżeli utrzyma się popularnośc PiS i Po do wyborów; to wszytsko się wyjasni i to szybciutko po wyborach. Nie jedna informacja, dokument i fakt nas jeszcze zdziwi jak ABW i Prokuratura zaczną ratować swoje tyłki. Dla wielu to może byc szok i będzie. Wielu nieświadomych zdziwi sie jak była zorganizowana Rzeczpospolita druga i pół. Jak to ktos powiedział , nasz broń to kartka wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: cierpliwości 30.08.05, 14:12 Kto wyjaśni? Przecież dla tych, którzy zostali w komisji wyjasnienie było gotowe już od paru miesięcy. Ja mam gdzieś te wyjasnienia. Teraźniejsze i przyszłe. I tak wszystko już zostało tak zaprawione warcholstwem, brakiem kompetencji, głupotą, gierkami politycznymi, że każde wyjaśnienie będzie niewiarygodne. Oczywiście bezkrytyczna część wyborców partii, dla których ogłoszony wynik dochodzenia będzie pomyślny zawyje ze szczęścia i satysfakcji. Ale co roztropniejsi będą wątpić, a przeciwnicy śmiać się w żywe oczy. To jest wynik "pracy" tej komisji śledczej. Ja nie chcę już żadnych komisji śledczych przez najbliższe 20 lat. Dochodzenie żadnej nie doprowadziło do jakichkolwiek efektów, które były celem ich pracy. A jedynie zapewniały bezpłatne kampanie wyborcze. Może jak się kiedyś ucywilizuje parlament, to będzie sens je powoływać. A najgorsze dla mnie jest to, że współudział w takich działaniach mają przedstawiciele strony z którą zawsze sympatyzowałem. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Jutro Kwach ptzed Komisję IP: 83.168.106.* 29.08.05, 17:05 JAJA JAK DOMY PIĘTROWE. Chorym na umyśle czas ucieka Chorym na mózg nienawiść zrzarła resztkę komórek Chorzy z nienawiści to naziści Precz z nazizmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez litosci dla ub ks dla kwacha zdrajcy narodu IP: *.hsd1.wa.comcast.net 30.08.05, 04:10 oczywiscie ze ten bezczelny ubek dal kwit drugiemu ubekowi kulczykowi zeby zrobic interes stulecia, za prowizje od lukoilu, ktore bylyby warte miliardy, ten czerwony wieprz chcialby sie urzadzic, tylko nie przewidzial ze powstanie cos takiego jak komisje sledcze. postawic tego glupiego tucznika przed trybunalem stanu, oskarzyc o zdrade i skazac na kare smierci. oczywiscie zmienic kodeks karny aby zwyrodnialcy komunistyczni mogli dostac to na co zasluzyli. ks dla wieprze ubeckiego i jego kolegi ubeka i kryminalisty kulczyka. prawda to cos czego ci bandyci boja sie jak ognia. bojcie sie ubeckie gnidy, sprawiedliowsc nadchodzi, a uciekac nie ma dokad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: ks dla kwacha zdrajcy narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:53 Fakt, od dzisiaj dla tej grupy pasuje jak ulał stary tytuł "No sleep till Hammersmith", że tak się wyrażę. Będą czuli do końca swych dni gorący oddeech na swych plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ks dla kwacha zdrajcy narodu 30.08.05, 11:09 hahahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahhaahahahah aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: ks dla kwacha zdrajcy narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:35 Widzę, że kumasz czaczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś