Gość: słowianin IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:13 Witam Szanownych forumowiczów Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć czy w naszym miescie prowadzone są jakieś kursy rysunku artystycznego badź malarstwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: kurs rysunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:02 raczej niestety prywatne lekcje... cos moze na Zamku czy w Pałacu... i przed egzaminami na uczelnie typu architektura... lekcje prywatne ze 120 zł za sesje (2-3 godziny)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: kurs rysunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:38 A czemu miały by być bezpłatne? I nie tylko na Zamku. Jak chcesz się czegoś nauczyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: kurs rysunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:43 ja chyba zostałem źle zrozumiany... "niestety" odnosiło sie to tego, że mało jest takich mozliwości, a nie że sa prywatne odpłatne!!! A moze nawet prywatne sa duzo lepsze i "wydajniejsze" i bardziej dopasowane! Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: kurs rysunku 02.09.05, 09:25 W szkole na Kolumba też możesz się podpytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haritka Re: kurs rysunku IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 05.09.05, 14:32 Na Pocztowe obok starego Pzmotu w budynku szkoly muzycznej sa kursy przygotowujace na WSP i Arci oraz na Lenartowicza w Towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ved Re: kurs rysunku IP: 62.69.198.* 05.09.05, 14:36 a na jakie studia sie wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ghostmachine Re: kurs rysunku 27.04.18, 14:47 Ja bardzo polecam kurs rysunku www.rysunek.edu.pl/ jest to naprawdę porządny kurs i dużo osób po nim kończy architekturę, czy wzornictwo, więc myślę, że można go polecić bez wstydu. Ja byłam z tego kursu bardzo zadowolona :P Odpowiedz Link Zgłoś