Dodaj do ulubionych

Proces mordercy bezdomnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:05
Eksterminator? Jego eksterminować i spoko!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: do Zadwornego Re: Proces mordercy bezdomnych IP: 195.124.114.* 02.09.05, 07:54
      brał odżywki dla kulturystów ... a co to ma do rzeczy baranie ? pewnie pil tez
      kawe i mocna herbate, rany co za dekiel ...
      • Gość: rzorrzeta Re: Proces mordercy bezdomnych IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 02.09.05, 08:28
        Dla mnie ma. Pokazuje wiekszy obraz calosci. Gdyby powiedzieli sluchal Mozarta
        i ogladal filmy Jarmuscha to pokazywaloby inny obraz calosci... Proste
        • Gość: Gosc Re: Proces mordercy bezdomnych IP: 195.124.114.* 02.09.05, 11:30
          bzdura, kogo by to obchodzilo ?! latwiej myslec stereotypami: bral odzywki =
          kulturysta = dres = morderca
          • anamar Re: Proces mordercy bezdomnych 02.09.05, 11:41
            Gość portalu: Gosc napisał(a):

> bzdura, kogo by to obchodzilo ?! latwiej myslec stereotypami: bral odzywki =
            > kulturysta = dres = morderca
            ................................................................................
            ...no pewnie!a to przecież taki uroczy człowiek...
          • Gość: Gardan Re: Proces mordercy bezdomnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:01
            Nie, no jasne, świństwa, które żrą te przygłupy nie są przecież szkodliwe, skądże znowu? Nie mają wpływu na ludzki mózg, poszerzają horyzonty i dodają włosom połysku...
            Nikt tu nie mówi, że odżywki zabijały bezdomnych. Zabijało bydlę. Z własnej woli. Ale to jakaś informacja. Czego tu się czepiać? Informacji? A jakby napisali, że hodował króliki też byś się czepiał?
      • Gość: amynie Re: Proces mordercy bezdomnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:28
        kawa nie rozmiękcza mozgu.
        • Gość: babicki Re: Proces mordercy bezdomnych IP: *.szczecin.mm.pl 02.09.05, 13:50
          napisz sobie na kartce: "nie wypowiadam się na tematy, o których nie mam bladego
          pojęcia", powieś nad biurkiem i codziennie powtarzaj sobie w myślach, a potem na
          głos. w wolnej chwili poczytaj o odżywkach dla kulturystów, których na rynku
          jest multum. odżywki to nie tylko sterydy, nawet zwykły napój energetyzujący
          może być traktowany jako odżywka. i daj sobie spokój ze stereotypami.

ps. kawa może i nie rozmiękcza mózgu, ale podnosi ciśnienie, co w przypadku
          zachwianej psychiki i nadmiaru kofeiny może tworzyć wybuchową mieszankę. do tego
          może przyczyniać się do choroby wrzodowej, która to może powodować dyskomfort u
          chorego i jeszcze bardziej pogarszać jego nastrój. więc żeś nie zabłysnął mój
          drogi nastolatku
    • wuj_ignacy dziennikarzu, dziennikarzu 02.09.05, 20:21
      Używki to może i mają wpływ na zachowanie tych pacanów w dresach, ale nikt mi
      nie wmówi że trawa powoduje agresję. Panie / Pani dziennikarzu / -rko, jakoś
      tak zafajdałeś artykuł tą próbką taniej sensacji.
      • Gość: Nerv Widać uzywasz i masz wiedzę z autopsji..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:50
        • wuj_ignacy Re: Widać uzywasz i masz wiedzę z autopsji..... 03.09.05, 13:27
          To chyba jestem tu najbardziej uprawniony do wypowiedzi...
    • lpr_rasta Re: Proces mordercy bezdomnych 03.09.05, 10:44
      TAk tak kulturysta który palił trawkę!!! Ale pewno też chemiczne dragi wciągał
      aż furczało, Różne ety itd. Od trawki takich rzeczy nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka