Gość: Żabka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:05 Eksterminator? Jego eksterminować i spoko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do Zadwornego Re: Proces mordercy bezdomnych IP: 195.124.114.* 02.09.05, 07:54 brał odżywki dla kulturystów ... a co to ma do rzeczy baranie ? pewnie pil tez kawe i mocna herbate, rany co za dekiel ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzorrzeta Re: Proces mordercy bezdomnych IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 02.09.05, 08:28 Dla mnie ma. Pokazuje wiekszy obraz calosci. Gdyby powiedzieli sluchal Mozarta i ogladal filmy Jarmuscha to pokazywaloby inny obraz calosci... Proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Proces mordercy bezdomnych IP: 195.124.114.* 02.09.05, 11:30 bzdura, kogo by to obchodzilo ?! latwiej myslec stereotypami: bral odzywki = kulturysta = dres = morderca Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Proces mordercy bezdomnych 02.09.05, 11:41 Gość portalu: Gosc napisał(a): > bzdura, kogo by to obchodzilo ?! latwiej myslec stereotypami: bral odzywki = > kulturysta = dres = morderca ................................................................................ ...no pewnie!a to przecież taki uroczy człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardan Re: Proces mordercy bezdomnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:01 Nie, no jasne, świństwa, które żrą te przygłupy nie są przecież szkodliwe, skądże znowu? Nie mają wpływu na ludzki mózg, poszerzają horyzonty i dodają włosom połysku... Nikt tu nie mówi, że odżywki zabijały bezdomnych. Zabijało bydlę. Z własnej woli. Ale to jakaś informacja. Czego tu się czepiać? Informacji? A jakby napisali, że hodował króliki też byś się czepiał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amynie Re: Proces mordercy bezdomnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:28 kawa nie rozmiękcza mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babicki Re: Proces mordercy bezdomnych IP: *.szczecin.mm.pl 02.09.05, 13:50 napisz sobie na kartce: "nie wypowiadam się na tematy, o których nie mam bladego pojęcia", powieś nad biurkiem i codziennie powtarzaj sobie w myślach, a potem na głos. w wolnej chwili poczytaj o odżywkach dla kulturystów, których na rynku jest multum. odżywki to nie tylko sterydy, nawet zwykły napój energetyzujący może być traktowany jako odżywka. i daj sobie spokój ze stereotypami. ps. kawa może i nie rozmiękcza mózgu, ale podnosi ciśnienie, co w przypadku zachwianej psychiki i nadmiaru kofeiny może tworzyć wybuchową mieszankę. do tego może przyczyniać się do choroby wrzodowej, która to może powodować dyskomfort u chorego i jeszcze bardziej pogarszać jego nastrój. więc żeś nie zabłysnął mój drogi nastolatku Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_ignacy dziennikarzu, dziennikarzu 02.09.05, 20:21 Używki to może i mają wpływ na zachowanie tych pacanów w dresach, ale nikt mi nie wmówi że trawa powoduje agresję. Panie / Pani dziennikarzu / -rko, jakoś tak zafajdałeś artykuł tą próbką taniej sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Widać uzywasz i masz wiedzę z autopsji..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:50 Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_ignacy Re: Widać uzywasz i masz wiedzę z autopsji..... 03.09.05, 13:27 To chyba jestem tu najbardziej uprawniony do wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lpr_rasta Re: Proces mordercy bezdomnych 03.09.05, 10:44 TAk tak kulturysta który palił trawkę!!! Ale pewno też chemiczne dragi wciągał aż furczało, Różne ety itd. Od trawki takich rzeczy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś