Dodaj do ulubionych

Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z komor...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 02:05
Marian jak zaczynal "robote" w magistracie tez mial dlugi,teraz jest podobno
na czysto.Coz uczciwi ludzie tez miewaja klopoty finansowe.Facet od kotlow
wydaje sie byc idealnym kandydatem na stanowisko prezydenta w miescie w ,
ktorym kotluje sie od idiotow.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 08.09.05, 07:00
      taa.. chyba zaciagne dlugi a potem bede kandydowal na prezydenta, albo chociaz
      postaram sie "dogagac" z nastepnym w sprawie jakiejs cieplej posadki :)
      • Gość: borewicz Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.acx.pl 08.09.05, 07:40
        DLOUCHY to na polski DŁUGI wiec nazwisko zobowiązuje!:-)
    • Gość: jolka Chyba wyślę PODANIE do Pana Prezydenta Jurczyka IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:32
      też mam długi
      i odpowiednie doświadczenie!
      umiemiem zarzadzać budżetem
      rodzinnym wprawdzie, ale... "bo wszyscy Szczecinianie to jedna rodzina, starszy
      czy młodszy, chłopak czy dziewczyna"
      i jakoś ta moja rodzinka funkcjonuje!

mam też SUKCESY !!!
      Dużo lepsze niż ta cała po-czesna zgraja!!!
      mogliby się ode mnie uczyć, gamonie......

zdobyłam i przyciągnęłam do siebie I-N-W-E-S-T-O-R-A !!!!!!!!

jak więc widać - odpowiednie kompetencje mam!
      • Gość: piotruś ja też mam doświadczenie i nie mam długów IP: *.okocim.com.pl 08.09.05, 07:45
        widzisz a nie grzmisz ;(

o co chodzi w tym grajdołku???

z kąd ten nasz dziadio bierze tych "sopecjlistów"? jak ma zarzadzać miastem
        facet który nie umiał zarządzać własną firmą a jego jedyny "sukces" to
        założenie "jakiejś tam gazetki" za komuny.

a tak naprawde utrzymuje sie z alimenów które płacimu żona ;(

a teraz "alimenty" zapłacą mu szczecininie za to ze go poprostu mamy

bo nic obrego tak naprawde sie nie spodziewam

pozdrawiam
      • Gość: Zorro Re: Chyba wyślę PODANIE do Pana Prezydenta Jurczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:40
        Chyba sponsora?
    • Gość: markos Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:50
      brawo Jurczyk, kolejny nieudacznik bedzie rządził ukochanym Szczecinem. Skąd
      Marian bierze tych "specjalistów" z czarnej listy wierzycieli banków?
      • Gość: Win Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:25
        To demencja starcza!
    • Gość: Małgorzata Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:24
      Kogo jeszcze PAN PREZYDENT wyciagnie z kapelusza? Boże, miej nas w sowjej
      opiece!!!
      • Gość: sprawiedliwy Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:35
        jeden ma kłopoty z prokuraturą, drugi z komornikiem, to jeszcze nie powód aby
        nie byli na świeczniku..., zwłaszcza,że obaj z prawicy i "zasłużeni"....zwrot
        na prawo...
    • Gość: danka Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:55
      Teraz wszyscy narzekają, a jak było referendum w sprawie odwołania, to co?
      Biada naszemu miastu. Marian daj sobie spokój i upraiawj działkę. Daj szanse
      naszemu miast i zrezygnuj z rządzenia
    • Gość: Owszem Znowu cała Polska śmieje się ze Szczecina IP: *.idea.pl 08.09.05, 09:07
    • Gość: murzyn Dziwicie się z GW, że Was nigdzie nie lubią? IP: *.bazapartner.pl 08.09.05, 09:34
      Jesteście pałką wyborczą a nie gazetą
      Tak upolitrycznionej gazety, to ze świeca szukać. i tak podłem w swych chamskim
      tekstach.
    • Gość: Ja Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.internet.v.pl 08.09.05, 09:37
      O te alimenty podał ją do sądu, czy kobiecina utrzymuje niezaradnego faceta z
      własnej woli? Czym taki ktoś może wykazać się w naszym mieście?
      • sid15 Mekka 08.09.05, 10:05
        Polityka i administracja państwowa wszystkich szczebli jest prawdziwą Mekką dla
        różnej maści nieudaczników,kombinatorów,niezaradnych filozofów i prostych
        złodziejaszków,którzy aż nóżkami przebierają by dorwać się do kasy i
        stołka,praktycznie nie odpowiadjąc za swoje złodziejskie wyczyny.W biznesie
        czeka ich komornik,w polityce odznaczenia i zasługi.
        • Gość: Lex Re: Mekka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:07
          Swiete slowa!Trafnie ujete!Dodac nalezy jedynie brak jakichkolwiek skrupulow,
          uczuciowosci wyzszej i patalogiczne samouwielbienie.To kasta ludzi totalnie
          pasozytniczych.
      • dyrgosia Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom 08.09.05, 10:08
        facet na utrzymaniu exżony ?, jak to się nazywa , kobieta to utrzymanka a
        facet ?
    • sith11 Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom 08.09.05, 10:47
      Chciałbym napisać coś dowcipnego ale niestety nie mogę jakoś wykrzesać ani
      odrobiny dobrego humoru. To co się od jakiegoś czsu dzieje w Szczecinie to
      jakiś SEN WARIATA. Co się stało pod koniec 2003 roku, że Marian zwariował - bo
      początek kadencji wcale w mojej ocenie nie był taki najgorszy. Czy łączenie tej
      choroby z pojawieniem się w Szczecinie niejakiego Ptaka jest uzasadnione?
      • student1 Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom 08.09.05, 14:21
        twój mały móżdżek nie jest w stanie pojąć esbeckich uwikłań marianowych
        i nie trudź się
        ani początek
        ani środek
        ani koniec nie był dobry
        bo Marian rządził mistem
        a Marianem rządził i rządzi Jacek Piechota
        • sith11 Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom 09.09.05, 20:19
          A na uslugach Piechoty jest Twoja ulubienica MJW - koleżanka Jacusia, dzialaczka Socjalistycznego Zrzeszenia Studentów na Wydziale Ekonomii ówczesnej Politechniki w stanie wojennym (są tacy, którzy pamiętają).
    • Gość: danka Wracaj pan do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:49
      Panie Lecu wracaj pan do Wrocławia. Tam jest o wiele więcej rzeczy do spaprania
    • Gość: andreas jesteście okropni - ja widze plusy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:54
      Po pierwsze zrobił gazetke - w trudnych warunkach, ale o duzym nakładzie!
      Minus wprawdzie, że nie zrobił z niej "Gazety Wyborczej" tylko padła...

Po drugie - wyjechał w dobrym kierunku - Szwecja i pracował tam i sie dorobił.
      Po trzecie - wrócił i zainwestował w Polsce!
      Po czwarte - wyrwał kredyt, czyli umie pisać biznesplany.
      Byc moze bedzie pisał takie, wie jak trudno prowadzic biznes,
      ściągnie moze swoich kolegów z pracy w Szwecji...

Po piate - operatywny - załatwił by zona mu płaciła alimenty!
      Chętnie bym tez tak chciał, jak mozna...
      Po szóste - spłaca, czyli płaci z odsetkami i kosztami! utrzymuje komornika!
      Po siódme - pomozemy mu spłacic, a wiec to dobrze - wprawdzie we Wrocławiu,
      ale Polska jest jedna...
      Po ósme - a mamy wybór inny... wolicie działkowca jakiegos z sąsiedniego domku?

• Gość: piotrus Re: jesteście okropni - ja widze plusy! IP: *.okocim.com.pl 08.09.05, 11:02
        a ja tam wole SPECJALISTY -energicznego , z pomysłami i z wizją

a co pewien czas fundowani mi są "zasłuzeni" ale co to ma o zrządzania miastem
        to ja nie mam pojęcia?
    • Gość: XXX Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:56
      Czekam na taki czas ,że w naszym kraju, a przedewszystkim w naszym mieście będą
      rządzic odpowiednie osoby,k tóre do tego będą sie nadawać, a nie jakieś
      dziadki, które nie maja pojęcia o niczym. Nie ma w tym mieście odpowiednich
      osób... Sukces Prezydenta Jurczyka pomnik Anioł Wolności ale ten pomnik nie da
      ludziom pracy chyba biorąc pod uwagę, że kilka osób pracowało nad tym
      placem...i to wszystko.
    • Gość: dziuwa Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.iscnet.pl 08.09.05, 11:31
      Jak to magazynier-nic nie może być czyste i przejrzyste.
    • Gość: Lucek Doradca nei lepszy IP: 66.98.168.* 08.09.05, 11:38
      Pan J.O. sam jest scigany przez komornika. Nie placi bowiem alimentow na
      malutkie dziecko. Dlugi w banku tez pewnikiem ma, wiec co ma innego powiedziec?
      Zreszta silny jest tylko wobec slabszych... Jaki pan, taki kram...
    • Gość: bydlo prlu jurczyk, ty cholerny bucu IP: *.hsd1.wa.comcast.net 08.09.05, 12:33
      znowu zatrudnil jakas oferme i bylego cynkciarza, ktory kotlow nie mogl
      sprzedac, a prawdopodobnie za nie zaplacic, bo to glupi cwaniak, wzial na kreche
      i nie splacil. i taki buc jeden z drugim maja "rzadzic" ? sracze publiczne
      szorowac wy ograniczeni umyslowo magazynierzy, narzedziowi i "zaopatrzeniowcy"
      komuna wydala wybitnych idiotow, jurczyk jestes idiota, kiedy w koncu to do
      ciebie dotrze? pieprzony dzialkowiczu
    • Gość: zorro Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:06
      co za fiut podszywa się pod mój nick?!

.......................................................
      co komu do tego jak i tak mniejsza o to !
    • Gość: cynik Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.chello.pl 08.09.05, 16:18
      To już chyba 10 fachowiec w ekipie p. Jurczyka !!! Sami fachowcy, specjaliści,
      to chyba prezydent jest do duszy i wstrzymuje ich inwencje. Ciekawy jestem ile
      nas podatników kosztowały te zabawy pana prezydenta - przyjmowanie, zwalnianie i
      odprawy. Niech się jednak facet zwolni i pójdzie na emeryturę. Czy ta
      upolityczniona Rada Miasta nie może go wreszcie wywalić ?!
    • enancjo Re: nastepny będzie z wyrokiem .. 08.09.05, 17:11
      .. ot tak sobie wroze .. bo takiego jeszcze nie bylo..
      .. podejrzanego i uniewinnionego juz mamy u sterow ..
      .. ciekawe tylko za co bedzie mial ten wyrok .. ale
      skoro odbyl kare to nie ma co sie czepiac .. jest
      czysty .. splacil dlug wobec spoleczenstwa ..
      .. ponadto taki z wyrokiem moze byc niezly .. bo tam siedzi
      teraz sama .. elita ... i ma sie TAAAAAKIE koneksje ...
      .. dlatego obecny jest bez szans .. ma tylko dlugi za
      egzystowanie w warunkach wolnej konkurencji .. i bedzie
      sie zajmowal biznesem w miescie tez w warunkach wolnej
      konkurencji ... o hipokryzjo ..
      .. jedno pewne .. winnych swoich klopotow umie znajdowac
      od reki ..
      Enancjo
    • Gość: Piotor Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: 212.14.58.* 08.09.05, 19:09
      jaka szkoda, że Beraja zmarł!!! miałby gotowy scenariusz na purnonsensową
      komedię!!! skąd ten biedaczyna bierze takich kandydatów??? Maryjan ma pewnie
      prometejskie intencje , jeżeli chodzi o Szczecin, ale ta jego indolencja jest
      porażająca , a jego zaufanie i wiara we własne kompetencje zabójcza!!!! ludzie
      zrzućmy sie na taczkę i wywalmy idiotę z tego urzędu!!! albo poślijmy tam
      szwaczki z Odry , niech kobity (a wiemy że mają dar przekownywania!!!)
      zmobilizują stoczniowców na pospolite ruszenie!!!
    • assessor Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom 08.09.05, 22:09
      Po co zaraz ten pesymizm, teraz juz na tym stanowisku i przy stałych dochodach
      facet szybko się odkuje. Chyba że go wcześniej zmkną na polecenie prokuratury.
      Jednak pomimo wszystko wydaje mi się, że to radnym szczecińskim mózg wyparował.
    • antyknajak-13 To się niczym nie rózni 08.09.05, 22:20
      Za tzw starych czasów jak kombatant będący na stanowisku spotkał na zebraniu
      partyjnym innego kolegę spod Lenino /towarzysza spod Lenino/ to nawet jak był
      po podstawówce to robił kumpla Prezesem.
      Podobnie to wygląda w wykonaniu Jurczyka. Kombatant ze styropianu ułozonego w
      stoczni spotyka kombatanta też ze styropianu. Kwalifikacje nie istotne. Może
      byc handlarz piecami ale ważne, że to jest kolega - kombatant.
      Powtórzę się ale dodam iż gdyby to był rok 1917 to Marian Jurczyk poszedłby na
      Pałac Zimowy jak nic. Neokomuna tylko robotnicza, prosta i głupia.
    • Gość: odeon Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.pl / 213.155.191.* 08.09.05, 22:55
      A więc tak, pęsja prezydencka pójdzie do komornika, pan wiceprezydent otrzyma
      kartę płatniczą z miasta ,z której będzie pokrywał wydatki na mieszkanie w
      doborowym hotelu, całodzienne wyżywienie w dobrej restauracji, i kieszonkowe na
      drobne,ale dość pokażne wydatki. Inaczej mówiąc w Szczecinie da się pożyć.
      Kto za to zapłaci???????????????????
      • Gość: piotruś Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.okocim.com.pl 09.09.05, 07:43
        za głosem szczecińskim

"Dlouchy na swojej pierwszej konferencji prasowej pytany przez
        dziennikarza "Głosu” stwierdził, że jego największym życiowym sukcesem było
        założenie Jedności - solidarnościowego tygodnika."

no dobra ale jak to siema do zarządzania miastem. zalożył azete a le firmy już
        nie umiał prowadzić - a miasto o przecież taka duuuuuuuuuuuża firma!!!! ma
        wpływay wydatki itd. i tak jak w kazdej firmie tżeba sie rozwijac bo inaczej
        sie cofa!!!

"Z danych urzędu miejskiego we Wrocławiu wynika, że pod koniec października
        ubiegłego roku Dlouchy zlikwidował swoją spółkę, a nowej nie założył. Nie
        podjął też pracy."

jasne i tak sobi z biegu został "specjalistą" w UM

ciekawe, bardzo ciekawe

pozdrawiam
        • Gość: zona pijaka Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.09.05, 08:22
          Witam w tym wątku największych matołów, dyslektyków, dysortografów i inne
          menelstwo gramatyczne. Czytam te wątki i delektuję się bykami, świadczącymi o
          niewątpliwym elitaryźmie postujących powyżej. Niczym najwspanialszym
          dwutygodniowym jabolkiem. Prawdziwa elita, której powierzyłabym z prawdziwą
          przyjemnością prezydencję... Sierakowa.
    • Gość: sluuurp Re: Nowy wiceprezydent Szczecina ma kłopoty z kom IP: *.chello.pl 09.09.05, 09:35
      To co teraz ja bede splacal czyli miasto dlugi kolesia tego durnia Jurczyka, bo ten debil dal mu cieplą posadkę. Czy na Jurczyka nie ma juz sposobu zeby wywalic go z magistratu. To jest skandal. Mam nadzieje za prokuratura zajmie sie Jurczykiem w koncu. A moze Jurczyk da mi tez cieplą posadke w magistracie bo mam dlugi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka