Dodaj do ulubionych

Pleciuga w tarapatach

IP: *.chello.pl 09.09.05, 19:53
A może troszkę zaangażowania menadżerskiego u PT. Dyrekcji ? Takie mamy
czasy, że z repertuarem trzeba wyjść do publiczności- szczecińskie media na
pewno chętnie udostępniłyby łamy dla zapowiedzi nowości, ciekawych wydarzeń,
czy innych treści promujących teatr. Ale najprościej siedzieć na stołku i
biadolić "jak to źle - dajcie kasę , bo zabraknie!" . Typowy przykład
polskiego nieudacznictwa- efekt 50 lat wychowania w innej
rzeczywistości....Smutne...Dajcie z siebie troszkę kreatywności , nie tylko
na scenie, ale również podczas pozyskiwania środków oraz (a może przede
wszystkim ) widzów-klientów. Trzymam kciuki , bo lubię Pleciugę...;)
Obserwuj wątek
    • rozbojnik_rumcajs Re: Pleciuga w tarapatach 09.09.05, 20:07
      najlepiej zeby zburzyc i niemcy postawia kolejny sklep
    • Gość: Nerv Obawiam się, że to nie wystarczy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:56
      Musisz sobie zdawć sprawę, że to również kosztuje i to nie małe pieniądze. Na
      całym świecie, podkreślam jeszcze raz, na całym świecie, tego typu teatry są
      dotowane i nie ma innego sposobu by je utrzymać. Jedno w tym wszystkim jest
      pewne, załugi Pleciugi są nie do podważenia!!!!
    • Gość: badziewie prlu kto kradnie w teatrze? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 09.09.05, 22:56
      szewczyk dratewka jest wystawiany od 30 lat, czy za kazdym razem robicie nowe
      dekoracje i lalki? ktos kradnie pieniadze i to solidnie. ten teatr powinien
      przynosic solidne zyski, zatrudniacie zlodzieji?
    • Gość: WitchKing Re: Pleciuga w tarapatach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.05, 00:22
      Ale to nie jest trochę tak, że zamiast do teatru, dzieci w wieku 6-10 lat wolą
      iść do kina? O starszych "dzieciach" (pozdro LO nr 7!) nie wspominając? No
      właśnie... Cóż, na tym już polega kapitalizm, heh...
    • Gość: owca Re: Pleciuga w tarapatach IP: *.teleton.pl 10.09.05, 05:20
      Dawno nie byłem, a chyba się wybiorę... Inna sprawa, że nie można mówić (jak np.
      Doktor eM), że Pleciuga powinna zarabiać na siebie, bo wszyscy wiemy jak jest -
      żeby zarabiać, trzeba robić taką lipę, żeby średnio rozgarniętego kretyna to
      bawiło. Myślę, że spektakl z Crazy Frog w roli głównej byłby idealny... Aż
      trudno uwierzyć jaka popelina teraz najlepiej się sprzedaje - pewnie Ci, którym
      odpowiada totalne dno artystyczne nie chodzili do Pleciugi tylko mama im bajki
      na video puszczała (bo to bardziej nowocześnie i myśleć nie trzeba). Chcę
      dotowanej Pleciugi, która pokazuje sztukę i pomaga ludziom rozwijać się....a nie
      głupieć.
    • Gość: Lan Re: Pleciuga w tarapatach IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 10.09.05, 12:46
      Coraz niższy poziom artystyczny. Na taki teatr szkoda pieniądzy. Kiedyś na
      spektakle Pleciugi starali się wejść dorośli, bo były na wysokim poziomie. Parę
      lat temu byłem tam z młodzieżą - potworna nuda. Dobór repertuaru żenujący,
      kiedyś widać było rękę Joanny Kulmowej; co mnie obchodzi, kto dzisiaj jest
      kierownikiem literackim - producent gniotów.
      • Gość: zona pijaka Re: Pleciuga w tarapatach IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.09.05, 13:04
        A ja z innej beczki, nie wiem czy szantaż o możliwości zadłużenia coś tu da. Co
        najwyżej efekt śnieżnej kuli. Możecie próbować - tylko nie wiem czy Wam się
        opłaci. I zeby nie było potem...
    • Gość: BOGDAN Re: Pleciuga w tarapatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:19
      JUZ DAWNO SLYCHAC ZE DYREKTOR KOMPLETNIE SOBIE NIE RADZI. WPUSCIC
      MADRZEJSZEGO, CO RUSZY TROCHE GLOWKA ! PRACOWNICY TEZ ODETCHNA Z ULCA , MAJA
      DOSC MARNOTRAWSTWA !!! SZCZECINIAK
    • Gość: PRAWNIK Re: Pleciuga w tarapatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:29
      PANIE NIECIKOWSKI .WEZ PAN DLUGI URLOP I DAJ PAN SOBIE SPOKOJ !!!! A WOWCZAS I
      PIENADZE SIE ZNAJDA . pana CZAS SIE SKONCZYL . TAK TEZ MYSLA PANSCY
      WSPOLPRACOWNICY !!!!!
      • Gość: H56 Re: Pleciuga w tarapatach, IP: *.comnet.krakow.pl 12.09.05, 10:22
        to zamierzone działanie, przeciez potrzebny jest plac pod budowę. Miasto nie
        rentownej placówki nie będzie od nowa budowało. Nie głupi wcale ten Wasz
        dyrektor, myśli z perspektywą, tyle ,ze pod siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka