Dodaj do ulubionych

ZAŁÓŻMY NOWE FORUM

IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 11.09.05, 15:20
Mogę podjąc się prowadzenia miejskiego forum wg dowolnych założeń. Mam troche
wolnego czasu na adminowanie i cenzurowanie. Jesli ktoś ma jakies wolne
miejsce na zachodnim serwerze, dostarcze wszelkie niezbędne oprogramowanie.
Może napiszcie, jakie wodotryski i zabezpieczenia musiałoby miec to forum -
byście zechcieli równolegle do forum gazety - udzielać się.
Ze swojej strony proponowałabym:
- system szybkiego logowania
- system detekcji niepożądanych klientów (np menel1 - i bezwzględnego
blokowania ich). Mam znajomego fachowca, ktory może dostarczyć taki system.
Działa nawet pod neostradą (dynamicznie przyznawane IP). Resztę inwencji
pozostawiam wam, piszcie czy jest sens - taką propozycję wam przedstawić. I
jeśli tak, to co musiałoby to forum mieć? Oczywiscie wykluczam banowanie
samej siebie.
Obserwuj wątek
    • menel1 Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 11.09.05, 15:25
      Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
      - system detekcji niepożądanych klientów (np menel1 - i bezwzględnego
      blokowania ich).

*Ciebie nie trzeba wyszukiwac - smierdzi ci sfermentowany jabol na 3 kilometry.
      Widze ponadto ze postrzegasz mnie jako zagrozenie w przewodzeniu menelstwu
      szczecinskiemu.
      :-))))
      • Gość: zona pijaka Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 11.09.05, 15:35
        > Widze ponadto ze postrzegasz mnie jako zagrozenie w przewodzeniu menelstwu
        > szczecinskiemu.

Nie jesteś dla mnie żadnym zagrożeniem, bowiem ja mogę dostarczyć wszelkie
        oprogramowanie do prowadzenia forum wg DOWOLNEJ formy. Tak jak tu ustalimy, a
        to wymaga wiedzy programistycznej w miedzypijaństwie jaboli.

Poza tym mozna wprowadzić system wykluczeń członków - o którym decyduje
        demokratyczna większość. Jeśli wiekszość uzna że menel1 wnosi ożywczy trend -
        to bedzie mogl postować.
        • menel1 Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 11.09.05, 15:38
          Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
          to bedzie mogl postować.

* ja postowac??!!
          Pije codziennie!
        • Gość: GRZ Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:26
          jako większość 100 procentowa uważam że wnosi...żona pijaka też wnosi...i to
          jaki ferment chociaż polemizowałbym co do jakości trunków ktore w/w osoby
          spożywają...
    • Gość: birolek Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:39
      zono nareszcie - to miejsce only Bar Wiarus - jak zaczniesz obijać się w tym
      środowisku
      to i medal Brata Alberta może......
      • albert_c Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 14.09.05, 22:09
        Gość portalu: birolek napisał(a):

> to i medal Brata Alberta może......

* od alberta sie odwalcie...a zonie sie cenzurowac zachcialo, coz...
    • Gość: kapitanAS swietny dowcip IP: *.iscnet.pl 11.09.05, 18:08
      moje blogoslawienstwo.
      jak sie nudzic to na calego.
      wykluczanie w demokratyczny sposob-->dobra bzdura.
      ty wogole wyobraźni nie masz.
      dobre. rozbawiony jestem.
      jest tyle mozliwosci na necie sobie pogadac a ty chcesz zalozyc nowe forum,
      gdzie bedziesz mogla rzadzic... jak sie czlowiek nie umie zsocjalizowac z
      innymi to szuka rozwiazan z kosmosu. zeby swoje problemy w tak idiotyczny
      sposob usprawiedliwiac to trzeba miec niezly zamet w glowie...
      ps. a oczekujesz wynagrodzenia?

wiec ,żeby nawiazac do tego o co pytasz. ten pomysl jest bez sensu. chociaz z
      innej strony niektorzy w bezsensie potrafia dostrzec bezgraniczny sens...
    • Gość: XXL Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.internet.v.pl 11.09.05, 20:25
      Pomysł dobry ja mogę dostarczać opowieści o moich wyprawach w plener jak
      ostatnio nad Kamienne Kręgi w Odrach a moi koledzy relację z wypraw po
      burdelach szczecinskich ,może być ciekawie :)))))
      • Gość: zona pijaka Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.09.05, 20:47
        Przede wszystkim musze wam powiedzieć ze nic nie muszę. Zaproponowałam i to
        wszystko. Nie bedzie chętnych z tego forum, to nie bedzie. Oczywiście niezłym
        pomysłem byłoby również przypisanie kazdemu możliwości pisania swoich
        opowiesci, blogu forumowego czy jakiś innych pierdół. Z mozliwoscią edycji. Ale
        to musi byc ogólne zainteresowanie tego forum. Oczywiscie nie maja znaczenia
        moje poglady polityczne z prostej przyczyny - jestem rentierką, niezalezną od
        zadnego politycznego dupka. A moje ew. cenzorstwo sprowadzac się bedzie do
        opracowania bad word list, (zestawu brzydkich słow - Wy sami podacie jakie te
        brzydkie słowa są) - które bot bedzie automatycznie sprawdzał. I przede
        wszystkim podacie zasady wg jakich mają być ukrywane lub widoczne, miłe lub
        niechciane posty. Zapraszam nawet największych wrogów, wyzywających mnie od
        śmierdzących pijaczek, prostczek - bo to naprawde nie ma znaczenia.
        Czyli co, jeden chetny jest, XXL?
        • Gość: XXL Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.internet.v.pl 11.09.05, 21:05
          tak ,toczno :))))
        • Gość: K.F. Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:15
          Kurde.felek - zgłaszam się, przyjmiesz na listę?, miejsce obojętne...
          • Gość: zona pijaka Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.09.05, 13:13
            Dopiero teraz zobaczyłam Kurdego. Czyli jest nas troje. Myslę ze jakby bylo nas
            co najmniej dziesiecioro z tutejszego forum, plus ktos, kto dałby darmowo
            miejsce na serwerze z dostepem do php,sql - to powoli mozna zaczac myslec.
            Zapraszam równiez najwiekszych moich oponentów - naprawde nie ma znaczenia -
            potrafie sie w razie czego sama bronic - bez uciekania sie do jakis dyktatorsko-
            cenzorskich zapedów. Czyli czekam, oferta dostarczenia oprogramowania jest
            aktualna. Zapraszam. Nawet takie kreatury jak czarny, szczecinska elita PO PIS.
            Piszcie co w oprogramowaniu forum, musi być, jakie niespotykane możliwości -
            takie zrobimy, obiecuję. Nawet takie, o których forum gazeta.pl może tylko
            pomarzyć.
            PS: Oczywiscie kazdy bedzie mógł swoją anonimowość dowolnie kształtować.
            • dyrgosia Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 14:15
              czwarta, do brydza...
              • swarozyc Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 14:17
                jaczejka komunistyczna im J Marchlewskiego sie nam szykuje..
                Ciekaw co beda knuc; zwrot Slaska i Pomorza Niemcom czy zlobki darmowe dla
                wszystkich..?
                • dyrgosia Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 14:23
                  jestem za zwrotem, razem z rodowitymi mieszkańcami...
                  • swarozyc Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 14:24
                    dyrgosia napisała:
                    jestem za zwrotem, razem z rodowitymi mieszkańcami...
                    ''''''''''''
                    Niczym skorupka za mlodu..
                    • dyrgosia Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 14:29
                      ta skorupka od kozaka ?, niczego sobie....
    • kazio.killer Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 14:26
      tak jest!!!!!!!!nowe forum, tak jest!
    • kazio.killer Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 14:27
      a o golych d... bedzie mozna rozprawiac na tym nowym forum??
      • Gość: zona pijaka Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.09.05, 14:45
        Jest nas piecioro, dyrgosia, KurdeFelek, kazio.kiler, XXL, ja. Brakuje
        najwiekszych oponentow.
        Spokojnie, jak juz bedzie przynajmniej z dziesiecioro - to trzeba bedzie wpierw
        jakas nazwe funkcjonujaca w internecie. A potem szczególy:
        CO TO FORUM MUSI ZAWIERAĆ?
        Z mojej strony propozycja pierwsza
        1. Bezpieczeństwo, mozliwosc dowolnego kształtowania przez kazdego z
        internautów stopia anonimowosci, łatwa mozliwość uploadowania dokumentów (np
        dowodów w sprawie). Serwery poza polską jurystrykcją.
        Czekam na Wasze propozycje.
    • rozbojnik_rumcajs Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 18:14
      forum spirytuorum
      • albert_c Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 15.09.05, 23:00
        pierwszy oponent juz jest!
        • Gość: zona pijaka Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.09.05, 08:12
          Dziekuje. Jest nas szescioro: dyrgosia, KurdeFelek, kazio.kiler, XXL, albert_c
          i ja. Zapraszam nastepnych tuzów (dziennikarzy, polityków) tego forum - a wiem
          ze tacy są. Jestem za tym by wlasnosc domeny nalezala do kogos z was. Trzeba
          rowniez wymyslec nazwe tego forumo/blogu. Czekam na wszelkie propozycje - takze
          sugestie, co przyszle forum dyskusyjne powinno zawierać. Ze swej strony mysle
          ze wlascicielem domeny moglby z powodzeniem byc albert_c, jesli sie zgodzi lub
          ktos kogo poleci. Domene mozna zarejestrowac np. u lokalnego registrara
          Home.pl - natomiast samo umiejscowienie serwera w miejscu bezpiecznym - poza
          polską jurystrykcją.
          Nalezy jednak nadmienic, ze przyszly wlasciciel domeny - bedzie musial
          podzielic sie ze mna wiedza dostepu do jego panelu w home, i to wszystko.
          Bedzie mogl w przyszlosci co najwyzej zlikwidowac forum - nie bedzie jednaze
          mial wiedzy co do zawartosci forum, jakichkolwiek logow, backopow itp.
          Piszcie.
          pijaczka
          • 0rhplus UWAGA: Żona Pijaka próbuje nami manipulować !!! 16.09.05, 08:16
            Instynkt mi podpowiada, że zostajemy w coś wkręcani.
            Manipulacja aż nadto widoczna.
          • antyknajak-13 Pozdrówka dla tuzów 16.09.05, 08:18
            >Zapraszam nastepnych tuzów (dziennikarzy, polityków) tego forum - a wiem
            >ze tacy są.
            Niestety nie spełniam kryteriów. Napewno nie jestem "tuzem" jak wyżej
            wymienieni. Dziennikarzem , politykiem też nie.
            Jeżeli kiedyś byłyby propozycje dla ludzi mniej zdolnych i mniej VIPowskich ,
            to rozważę
            • Gość: zona pijaka Re: Pozdrówka dla tuzów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.09.05, 08:39
              Zadne wkrecanie! i nic na sile. Do antyknajaka: sorry zle sie wyrazilam, dla
              mnie kazdy postujacy tutaj to tuz. Niemniej sa jedne nicki o bardziej ustalonej
              renomie, dluzszym stazu na tym forum. Sa tez mlodziki(czki) - do ktorych i ja
              naleze. Chcialabym zaproponowac cos calkowicie niezaleznego, nowatorskiego.
              Nawet jesli zadecydujecie ze forum dyskusyjne bedzie zamkniete i dostepne
              jedynie na osobiste zaproszenia. Mozna wprowadzic nawet system ze kazdy z was
              bedzie mial osobisty panel miniadminowania swoim kontem. Moze kazdy w was miec
              swoj osobny adres /subdomene/ - i udostepniac swoj bloog np tylko wybranym
              osobom /przydzial hasla, wyjatek tylko dla danej klasy IP/, itp .
              Piszcie
              pijaczka

PS: do 0rhplusa - juz ci pisalam, ze jestes klusownik, a nie wedkarz. Wcale sie
              ciebie nie boje, ani twoich docinkow - bo tez umie pisac. Natomiast na ew.
              przyszlym forum, juz wiem - osobiscie zamarkuje Cie do czcinki wielkosci 7px,
              koloru zlewajacego sie z tlem /bedziesz dla mnie niewidoczny/. Przy normalnej
              czcionce wielkosci, dajmy 12px. A co zrobia inni? Nie wiem i mnie to nie
              obchodzi.
              • Gość: kapitanAS krejzi !!! IP: *.iscnet.pl 16.09.05, 11:17
                weź popros Pentagon o pomoc.
                a tak na marginesie to dość komiczne, że taka niepoważna osoba chce założyc
                forum poswiecone dyskusjom o powaznych sprawach...
                nie dyskredytuj ludzi, ktorzy sie tu znajdują bo z pewnoscia znaczna wiekszosc
                wchodzi tutaj, gdyż leży im na sercu los tego miasta, a ze masz jakis problem
                z wyrazaniem pozytywnych emocji to nie obarczaj winą wszystkich dookoła.
                zabawny sposób na autokreację.
                powiedz raczej wprost,ze chcesz stworzyć kółko wzajemnej adoracji.
                raczej by sie przydało tobie trochę rozsądku i rozwagi niz wymyślne sposoby
                odsuwania w sfere niewiedzy opinii innych ludzi.
          • Gość: pimpek do żony pijaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:03
            nie JURYSTRYKCJĄ idiotko, tylko: JURYSDYKCJĄ!!! Błędy robisz na poziomie szkoły
            podstawowej, uznano cię za największego prostaka piszącego tu i TY chcesz forum
            zakładać? A załóż se garnek na pusty łeb, żono pijaka!
    • Gość: vioxx Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:58
      A ktoby chciał z pijaczką budować cokolwiek? Do budy!
      • Gość: zona pijaka Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.09.05, 11:01
        Mysle ze istnienie takiego niezaleznego szczecinskiego forum dla np.
        polskich "niezawislych" sadow, prokuratury i policji jest duzym zagrozeniem.
        Jestem na 100% pewna ze forum to (gazetowe) jest inwigilowane, a w szczególnym
        przypadku mozna sie spodziewać rannej wizyty smutnych panów. Na tym forum,
        forum gazety - nie ma anonimowosci - absolutnie zadnej, co niektorzy chcą
        zasugerowac. Tylko frajerzy wierzą w to, zapewniam.
        Stad niektore, powyzsze posty, nie wiem czyje, deprecjonujace moja propozycje -
        ja je olewam. Gdyby to forum wypaliło, mysle ze osoby te nie maja najmniejszych
        szans na przenikniecie do logów serwisu. Nawet gdyby byli uzbrojeni w
        jakies "europejskie nakazy".
        A co do "polskiej jurystrykcji", widze ze kilku osobom pojecie to jest
        doskonale znane - wrzeszczą wiec w jej obronie. Własnie wrzask swiadczy o ich
        strachu. Takiemu "pimpkowi" spod jakiegokolwiek IP (np tajnej komendy policji)
        zabraniamy zalogowania sie przy pomocy prosciutkiej komendy:

$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        if ($ip=="83.22.22.22"){
        $uid=-1;
        if(isset($_SESSION["userid"]))
        {
        $uid=$_SESSION["userid"];
        $to_secs=500;
        $timeout = $t_stamp - $to_secs;
        }
        } else {
        echo "<script>top.location.href='brak_dostepu.php'</script>";
        }

========
        W przykladzie powyzszym dopuszczamy tylko znajomego spod: 83.22.22.22. a
        palant "pimpek" moze dmuchac sam siebie i kolegów z komendy.
        pozdrawiam
        pijaczka
    • anamar Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 16.09.05, 11:12
      jestem bezwzględnie za założeniem nowego forum przez żonę.jedna tylko
      prośba:niech będzie to jedyne forum na jakim się udziela...
      • Gość: zona pijaka Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.09.05, 11:22
        anamar napisała:

sam wiesz ze nie masz najmniejego wplywu na bieg wydarzen. Jak rowniez twoja
        opinia - mozesz co najwyzej plukac butelki przed zaniesieniem na skup.
        • anamar Re: ZAŁÓŻMY NOWE FORUM 16.09.05, 11:48
          czyli jak zwykle:uczciwie i na temat.szkoda gadać...
          • 0rhplus Robi się nerwowo - gdzie jest Henio... 16.09.05, 13:12
            ...ze swoją ZOMO-wską gumą?
            Henio zrób tu porządek na miłość boską!!!
    • rozbojnik_rumcajs a jaka nazwe bedzie miala 16.09.05, 14:26
      ta sekta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka