oli74 19.09.05, 13:12 zostały mi trzy dni do terminu porodu, ale jak na razie na nic się nie zanosi, mam pytanie czy na unii lubelskiej płaci się za badanie ktg, bo nie uśmiecha mi się jeździc do polic i płacić za każde 50zł (tam mam zamiar rodzić) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka05 Re: ktg na Unii 19.09.05, 15:35 Ja nie płaciłam dwa lata temu,ale po terminie porodu. Stawiłam się w terminie porodu, zrobiono mi KTG i inne badania i odesłano do domu by czekać. na wypisie z izby przyjeć miałam napisane, że KTG za 2 dni a w razie niepokoju tzn. nie czucia ruchów dziecka przyjazd natychmiast. I tak jeździłam co 2 dni na KTG, na 7 dzień od terminu miałam byc przyjęta na oddział patologii, ale akurat rano poród się zaczął, więc odrazu na porodówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: ktg na Unii 20.09.05, 11:16 Robilam sobie ktg na unii kilk tygodni temu. Bylo bezpatnie, ale musialm miec wszystkie dowody ubezpieczenia. No i mialam skierowanie od lekarza. Co prawda prywatnego wiec ale jednak nei byl to moj wymysl. Moze po prostu zadzown i zapytaj sie jak to wyglada. Powiedz ze masz wrazenia ze tych ruchow dziennie jest za malo (powinno byc ponad 100) i sie boisz i tylk. Kama p.s tylko nie daj sie zostawic na unii. okropne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
oli74 Re: ktg na Unii 20.09.05, 11:48 dziękuję za informacje, pojadę po prostu dzień po terminie, mam nadzieję, że mnie przyjmą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś