evela7 21.09.05, 13:26 witam, co możecie powiedzieć o tej lekarce? Przyjmuje prywatnie na Milczańskiej, a pracuje w szpitalu na Pomorzanach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
activ6 Re: dr Krystyna Lange Konior 21.09.05, 14:41 witam, ja osobiście jestem bardzo zadowolona z Pani Dr Trafiłam do niej w 15 tyg. ciąży (ciąża zagrożona, szpital, leżenie...) Nie rozpieszcza ale i nie jest zbyt "surowa", przez cały czas miałam poczucie, że dobrze spełnia swoje zadanie. Obecnie jestem w 38 tyg. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
thora_2004 Re: dr Krystyna Lange Konior 21.09.05, 15:11 Jestem w drugiej ciąży (13tc) i prowadzi ją właśnie dr Lange.Pierwszej ciąży mi ona nie prowadziła , ale leżałam pod koniec ciąży miesiac na patologii i bardzo dobrze się mną zajmowała i opiekowała .....były kłopoty i to ona zrobiła mi cesarkę ....Więc teraz wybrałam właśnie ją i pewnie pozostanie już moją ginką nawet po zakończeniu ciąży. thora Odpowiedz Link Zgłoś
mamagucia1 Re: dr Krystyna Lange Konior 11.10.05, 13:33 Goraco polecam. Prowadzila moja pierwsza ciaze 4 lata temu. Od tej pory jest moim lekarzem. Jest sumienna, troskliwa, opiekuncza. Jesli dzwonisz do pani doktor i nie odbiera to badz pewna, ze oddzwoni. Po porodzie, gdy lezalam w szpitalu, bardzo cieplo zajmowala sie mna i kazda inna "swoja" pacjentka. Innymi rowniez ale nie w takiej skali:-))) Mysle, ze przy pierwszym spotkaniu moze okazac sie zbyt surowa czy chlodna ale po jakims czasie zrozumiesz, ze nie chodzi o to aby sie przymilac, tylko rzeczowo i skutecznie leczyc sie, czy prowadzic ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś