antyknajak-13 22.09.05, 08:35 Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, że zagłosuje na Piechotę. Mowa oczywiście nie o nowym , dzisiejszym nicku ale o stałych bywalcach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 08:44 Ja się przyznaję, że zagłosuję na Napieralskiego. Ba nie tylko się przyznaję, ale jestem z tego dumny i namawiam innych. P.S. Opluwaczy uprasza się o nie opluwanie. Nie podoba wam się Napieralski, to nie głosujcie i promujcie swoich kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 08:51 Co prawda pytałem o Piechotę ale rozumiem, że chciałeś w ten sposób pokazać, że są czerwoni z honorem i zaprezentowałeś to, przyznaję i zdejmuję czapkę z głowy. Powiedz mi jednak /co do Napieralskiego/ . Przecież on kierował /może i jeszcze kieruje/ Waszą SLDowską organizacją tu w Szczecinie. Czy rzeczywiście uważasz, że on nie przyłożył ręki do kompromitacji /przecież to fakt/ SLD ? Szwagier do urzędu, on doradca Wojewody z siedzibą na Mickiewicza lub Garncarskiej. Jesteś pewny, że to jest ta młoda krew i rewolucja na lewicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 09:10 > Powiedz mi jednak /co do Napieralskiego/ . Przecież on kierował /może i jeszcze > > kieruje/ Waszą SLDowską organizacją tu w Szczecinie. Czy rzeczywiście uważasz, > że on nie przyłożył ręki do kompromitacji /przecież to fakt/ SLD ? Uważam, że nie przyczynił się do kompromitacji partii. Wręcz przeciwnie uważam, że kiedy dano mu szansę poprawił jej wizerunek. Choć o jedno miałem do niego żal. W roku 1999 był orędownikiem otwartości Sojuszu. To się zemściło. Ale człowiek należy oceniać nie tylko po błędach, ale przede wszystkim po tym, jakie wnioski z błędów wyciąga. Jego wnioski mi odpowiadają. Szwagier do urzędu, on doradca Wojewody z siedzibą na Mickiewicza lub > Garncarskiej. Kwestie szwagra wyjaśniałem już wielokrotnie. Ale powtórzę. Juras pracował w UM na długo przed tym, zanim panna Juras poznała kawalera Napieralskiego. O ile pamiętam, sam Juras wytłumaczył, iż w urzędzie znalazł się juz na studiach (przypomnę dwa fakultety - prawo i politologia - i biegły angielski), kiedy to odbywał praktyki. Powiesz mi, że lepiej zatrudnić kogoś z ulicy po slawistyce? Co do doradzaniu wojewodzie. Zapytam tak, czy gdybyś miał doradcę w firmie, na przykład do spraw PR, to czy musiałby on siedzieć na dupie 8 godzin w biurze? Czy wołałbyś go mieć na komórce? Oczywiście, jak sądzę, nie przyjmiesz żadnych tłumaczeń. Dla ciebie każde działanie ludzi Sojuszu jest z natury rzeczy złe. > Jesteś pewny, że to jest ta młoda krew i rewolucja na lewicy ? Tak, jestem pewien. A teraz do ciebie. Deklarujesz poparci PiS. Jednym z kandydatów PiS do teki ministra (bodaj skarbu) jest pan Diakonow. Jest on liderem listy PiS w jednym z okręgów. Czy ten człowiek, z zarzutami prokuratorskimi, jest dla ciebie niezauważalnym szególikiem? Uważasz, że doradzanie wojewodzie, nawet z Garncarskiej, dyskwalifikuje kandydata i jego partię, zaś prokuratorskie zarzuty lidera listy, jego i partii nie dyskwalifikują? Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 10:17 A czy to ładnie, jak się robi manipulacje i wyrzuca się ludzi choc są z jednej partii z pracy, choć już mają tuż tuz do emerytury, Grzesiu nie ma skrupułów, aby dojść do celu i te jego poparcie dla Polskiej Partii Pedofili. I jeszcze kłamie w żywe oczy. Te jego gorace przemówienia na sesji rady miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 10:25 A czy to ładnie, jak się robi manipulacje i wyrzuca się ludzi choc są z jednej > partii z pracy, choć już mają tuż tuz do emerytury, Konkrety. O ile wiem Grzegorz Napieralski, nie jest i nie był niczyim pracodawcą. te jego poparcie dla Polskiej Partii Pedofili. Ten tekst zwalnia od jakiejkolwiek polemiki, jednak proszę o wskazanie numer KRS pod jakim figuruje Polska Partia Pedofilów (chyba, ze chodzi o pedofilii) oraz zacytowanie słów poparcia dla tej partii, jakie rzekomo wypowiedział Grzegorz Napieralski. I jeszcze > kłamie w żywe oczy. Konkrety proszę, gdzie i kiedy oraz kogo okłamał. Zwłaszcza w żywe oczy. Te jego gorace przemówienia na sesji rady miasta. Prawda, że fajne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 10:34 Nie, to były cyniczne stwierdzenia. brak perspektywy myślenia jeżeli sie popiera taka definicję rodzini - tj związki partnerskie itd. .. Chociażby co do referendum o odwołanie Jurczyka ... co do pracy to było po znajomości, niech Ci koledzy po linii odpowiedzą, tylko Ci, którzy nie są tak jak ten lizus za Piechotą. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 11:52 > Nie, to były cyniczne stwierdzenia. Jakie? Proszę o cytat. brak perspektywy myślenia jeżeli sie > popiera taka definicję rodzini - tj związki partnerskie itd. Trzeba być wyjątkowym demagogiem, żeby poparcie związków partnerskich porównywać do poparcia nieistniejącej Polskiej Partii Pedofilów. Czyli sugerować, że Napieralski popiera pedofilów. Nawet bolszewicy za Stalina nie wymyślali tak głupich pomówień. > Chociażby co do referendum o odwołanie Jurczyka Czekam na konkrety. co do pracy to było po znajomości, niech Ci koledzy po linii odpowiedzą, tylko > Ci, którzy nie są tak jak ten lizus za Piechotą. Ja pytam ciebie. Podaj mi przykład osoby, którą zwolnił Napieralski, a ja się kolegów popytam. Ja jednak mam pewność, że nie podasz żadnych przykładów, bo ich nie ma. Ty porostu obrzucasz Napieralskiego błotem. Robisz to przy tym wyjątkowo nieudolnie Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re:Obłuada we własnych szeregach 22.09.05, 15:18 Gdyby był inny tobym ci podał te nazwiska, ale nie podam, bo Grzes jest mściwy, bo ma taka osobowość, jak każdy homo -niewiadomo. jak piecze grznki to ubiera fartuszek, aby plamki nie zrobic i jego żonka wypożycza dla innych koleżanek, bo ma taki gust. (TV GryF) Tylko dlaczego mówił wewnętrznie do swoich młodych wilczków, teraz to powiedźcie jaki etat chciecie, bo teraz już trzeba załatwiać. A co do referendum, gdyby SLD się włączyła to by Jurczyka nie było, ale to jest wam wygodne. .. Te związki partnerkie to krok do takiej partii, Sa pewne zawody np. w Stanach Zjednoczonych, gdzie homoseksualistów się nie dopuszcza, i dla innych też jest sito, aby tam pracować, bo niektórzy ukrywają swoją tożsamość. czyżby Grześ narzucał swoje widzenie tym, którzy nie chcą, tym którzy mają ludzkie sumienie. No Problem fajny to był pub. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re:Obłuada we własnych szeregach 22.09.05, 15:29 Jarosław Kaczyński> Gdyby był inny tobym ci podał te nazwiska, ale nie podam, bo Grzes jest mściwy, > > bo ma taka osobowość, jak każdy homo -niewiadomo. jak piecze grznki to ubiera > fartuszek, aby plamki nie zrobic i jego żonka wypożycza dla innych koleżanek, > bo ma taki gust. (TV GryF) Znaczy się Grześ jest gejem? Buuuu cha cha cha I nie bardzo rozumiem. Grześ wypożycza żonę kleżankom? Znaczy się żona less?:))))))))))))))))))) Czy może żona wypożycza Grzesia? Tyle, że to by było zaprzeczeniem tezy o gejostwie Grzesia. No chyba, że żona wypożycza fartuszek Grzesia koleżankom. Zatem Grześ jest mason, czy dyktator mody? Tylko dlaczego mówił wewnętrznie do swoich młodych > wilczków, teraz to powiedźcie jaki etat chciecie, bo teraz już trzeba > załatwiać. Ja jestem, jego "młody wilczek" i nie przypominam sobie by mi to mówił:)))))))) A co do referendum, gdyby SLD się włączyła to by Jurczyka nie było, > > ale to jest wam wygodne. Gdyby referendum nie było rozgrywką między Litwińskim a Nitrasem, to SLD by je poparł czynniej. Te związki partnerkie to krok do takiej partii, Sa pewne zawody np. w > Stanach Zjednoczonych, gdzie homoseksualistów się nie dopuszcza, i dla innych > też jest sito, aby tam pracować, bo niektórzy ukrywają swoją tożsamość. Murzynom też pracy nie dają, a u nas Żydom nie chcą dawać, tacy różni... Grześ narzucał swoje widzenie tym, którzy nie chcą, tym którzy mają ludzkie > sumienie. Możesz jaśniej? No Problem fajny to był pub. Hmmmm też jakbym nie złapał. Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re:Obłuada we własnych szeregach 22.09.05, 16:50 nawet stronki nie ma www. tylko stara z UM, lepszy po stokroć Sdpl i już. A od żydów sie odczep, mam cię i to jest właśnie obłuda, bo to była rozgrywka, a nie dobro Szczecina. to jest wasza domena - rozgrywki ""Gdyby referendum nie było rozgrywką między Litwińskim a Nitrasem, to SLD by je poparł czynniej."" jak tam z hasłem, zmieniamiy siebie, to se pójdźcie do psychoterapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska kay 23.09.05, 10:02 1. Grześ nie bywał w "no problem". 2. pisz całymi zdaniami bo naprawdę nic nie mozna zrozumieć. 3. nie chcesz, to nie uzywaj nazwisk ale jakieś konkrety możesz przedastawić. Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:06 > Oczywiście, jak sądzę, nie przyjmiesz żadnych >tłumaczeń. Dla ciebie każde działanie ludzi Sojuszu jest z natury rzeczy złe. xyz. Tak to już jest, że jak na ulicy rowery kradł przez ostatnie 4 lata zawsze Stasiu to jak zginał rower to wszyscy na Stasia, a tym razem to nie on. Szanuję Twoje argumenty ale się z większością nie zgadzam . Nie skaczę Ci jednak z tego tytułu go gardła przecież jak inni nawiedzeni , przeważnie obrońcy właśnie SLD czy Demokraci.prl Stasiu musi iść do poprawczaka i wrócić z dobrą opinią to może to coś zmieni. Chociaż jak patrzę na Grzesia właśnie to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:18 antyknajak-13 napisała: Chociaż jak patrzę na Grzesia właśnie to wątpię. '''''''''''''' Szedł Grześ przez wieś , niestety zamiast worka grochu pustą głowę niesie.. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:24 Zaskakująca w swą merytoryczną głębią wypowiedź. Pewnie ci w Swenska renifery podpowiedziały kto, ów Grzsio zacz. :) Uważaj swar, bo ci ja_aska coś tam odgryzie. Grzesia lubi, a zdolna jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 15:52 xyz-xyz napisał: Uważaj swar, bo ci ja_aska coś tam odgryzie. Grzesia lubi, a zdolna jest...;) ''''''''''''''''''' Alez to bylo o Kolodce!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska xyz, swar 23.09.05, 10:04 jestem bardzo zdolna pod każdym względem. a Grzesia lubię bardzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:21 A co z wiarygodnością PiS ocenianą przez pryzmat pana Diakonowa? Nie udzieliłeś mi odpowiedzi. A co do Stasia. Zastosowałeś niestety inną zasadę. Generalnie przyjęto w USA tezę, (głównie na południu), że murzyni kradną i teraz patrząc na murzyna (dla ciebie członek SLD, to coś jak neggr), od razu oceniasz. Złodziej. W kwestii murzynów, to co najmniej rasizm. A co w kwestii Grzesia? Serwilizm w stosunku, do kaczek, które poza agresją nie maja nic do zaproponowania? Uważam ciebie za inteligentnego człowieka. Więc tego nie zakładam. Wietrzę raczej socjotechnikę. Ja osobiście nie zwalczam kaczorów dlatego, że coś tam drzewiej nakradli, czy nakradli coś ich kolesie. Ja zwalczam kaczyzm. Ponieważ, jak powiedział prof. Modzelewski, wolę zgniłą demokrację, niż czerstwe państwo policyjne. I nie wmawiaj mi, że boję się kary za moje złodziejstwo. Jeśli kradłem, to wsadzą mnie bez kaczorów. Natomiast w kaczyźmie mogą mnie wsadzić mimo, że nie kradłem Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:30 xyz. Co do Diakonowa to nie znam sprawy. Daj mi jakiś link abym nie musiał zbyt długo szukać i Ci się oświadczę. Mylisz się jednak zarzucając mi to co próbujesz zarzucać. Pani z PiS , która pojechała sobie na wycieczkę do Watykanu jest na mojej czarnej liście. Poza tym. Nieprzyzwoici, złodzieje, łapówkarze są wszędzie w tym również w kościołach. To naturalne. Kwestia jest jakie to jest zjawisko w sensie częstotliwości w danej grupie i tu SLD wyprzedziło nawet Kongres Liberałów i AWS. U mnie , i nie tylko sądząc z sondaży ma pierwsze miejsce i watpię aby taka rażące szkodnictwo ktoś nawet najzdolniejszy mógł prześcignąć, ale .... . Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:35 taka rażące szkodnictwo ktoś nawet najzdolniejszy mógł prześcignąć, ale .... . długo nie trzeba czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:37 w tym właśnie problem,że szkodnictwo millerów,pęczaków i jakubowskich jest nie do prześcignięcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:38 uderz w stół anamar się odezwie.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 14:48 informacje.zeszyt.pl/?newsID=952188 Poszukaj więcej. Kwestia jest jakie to jest zjawisko w sensie > częstotliwości w danej grupie i tu SLD wyprzedziło nawet Kongres Liberałów i > AWS. Pozwolisz, że w tym temacie nie zgodzę się z tobą. Wielu tzw. afer nigdy nie było. Tak jak słynna sprawa z Bydgoszczy. Oskarżano członków SLD, a ostatecznie do mamra trafił ich prawicowy oskarżający. Pamiętasz może? Inna sprawa, że większość "afer" SLD, to takie jak Rywin i Orlen. A ostatni nawet Jadwiga Staniszkis w TV Puls stwierdziła, że Miller i SLD nie miało z tym wiele wspólnego. Sprawa Orlenu, już chyba wystarczająco została ośmieszona przez tzw. komisję. Miarkuj, czym afera, a czym fakt medialny. Nie przeczę natomiast, że członkowie SLD narobili afer. Różnica jednak taka, że znakomita większości ich sprawców siedzi. Czego nie można powiedzieć o aferzystach z KLD i AWS. I to bez kaczych komisji prawdy i sprawiedliwości. Zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 11:53 xyz-xyz napisał: Nie podoba wam się Napieralski, to nie > głosujcie i promujcie swoich kandydatów. ................................................................................ ......coś ci się jak zwykle pop.....liło.to nie miejsce na promowanie kandydatów.przychodzi mi też do głowy pewne forum,gdzie mógłbyś bez wstydu wyznać,że ci się grzesiu napieralski podoba.odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 12:05 ......coś ci się jak zwykle pop.....liło.to nie miejsce na promowanie kandydatów.przychodzi mi też do głowy pewne forum,gdzie mógłbyś bez wstydu wyznać,że ci się grzesiu napieralski podoba.odwagi! anamar i znów poziom dyskusji sięga rynsztoku... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 12:42 przychodzi mi też do głowy pewne forum,gdzie mógłbyś bez wstydu > wyznać,że ci się grzesiu napieralski podoba.odwagi! Bez komentarza. Jedna tylko prośba: oddawaj się swoim fobiom beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 13:22 qrcze,no i wyszło na to,że jestem homofobem... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 23.09.05, 13:39 > qrcze,no i wyszło na to,że jestem homofobem... Wyszło raczej na to, że jesteś prostaczką... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska ANA 23.09.05, 13:27 przeginasz w tej chwili. zawsze z sympatią wsze potyczki czytałam ale takiego chamstwa po tobie nigdy się nie spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ANA 23.09.05, 13:39 może i masz rację,przegięłam odrobinkę...wqrza mnie prowadzenie kampanii wyborczej na forum,a i z oceną p.napieralskiego baaaaaardzo się różnimy....miałbyć po prostu żart z oświadczenia faceta,że mu się inny faceet podoba.no mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ANA 23.09.05, 14:54 nie było kampani , było oświadczenie. we wszystkich wątkach tylko polityka, tylko agitacja. xyz stara się nie mieszać w takie rzeczy. gdybyś odrobinę powściągnęła hormony mogłabyś to ocenić zdroworozsądkowo. zachowałaś się moim zdaniem bardzo ale to bardo "nieładnie". Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 08:49 na szczęście na mnie to podejrzenie o zbrodnię na Szczecinie i województwie zachodniopomorskim nie padnie Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 09:19 Przyznaję się , na listę - tak, nazwiska nie zdradzę, to moja słodka tajemnica.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, IP: 217.153.6.* 22.09.05, 12:53 ze bedzie glosował na AWS -Bis tj PO i/lub PiS??? I czy chce dzieki temu znow osiagniac wzrost bezrobocia do ponad 3mln osób, pogorszenie sytuacji najbiedniejszych, obnizanie emerytur itp>> No ktos o zdrowym umyśle i bedzie głosować mimo tego na AWS Bis??? Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 13:31 niech wieczny harcerz ruszy na Spitzbergen misie gladzic po noskach... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 ja sie przyznam, 22.09.05, 13:52 ze jest mi zupelnie obojetne dorwie sie do koryta i glosowac nie ide:) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.patriota to zalosne 22.09.05, 13:56 wydaje mi sie ze spamowanie antyka odnosi skutek odwrotny od zamierzonego Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 15:11 .. gdyby Panstwo uznac za firme .. to SLD splajtowalo, tylko niektorzy pracownicy i klienci tej firmy tego jeszcze niezauwazyli, bo nasze fundusze panstwowe nadal do nich plynna i dlatego nadal moga mowic, tak jak mowili 4 lata temu ... CHCEMY DOBRZE, CHCEMY DLA LUDZI i podobne bzdety .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 15:19 Gdyby Państwo uznać za firmę... to AWS i PC splajtowało, tyle że pracownicy i menagment tych firm, wyprowadzili pozyskane od klientów pieniądze, do innych, nowych firm(PO i PiS), pozostawiając wydmuszki. Teraz mamią klientów wydmuszek, od których wzięli pieniądz nie dając w zamian towaru, że są nowa jakością i oferują nowe produkty. W przypadku firm, prawo zabrania takich praktyk. W wypadku SLD istotnie firma znalazła się na skraju bankructwa, jednak nowy menagment wypierniczył stary i przeprowadza trudny proces naprawczy. W wypadku firmy, jest to właściwa i uczciwa praktyka biznesowa. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 22.09.05, 15:42 .. watpie czy to jakas postawa .. a nie zdarta plyta grana od nowa .. za tych samych ludzi i firm pieniadze .. plynace korytem z budzetu .. .. bankrut to bankrut .. AWS upadl( to nie byli moi ulubiency ) i powstaly 2-3 nowe firmy .. ktore zyja, przetrwaly trudne 4 lata i chca .. OK .. a ten nowy management w SLD jest tak samo stary jak stary, a zmeczonym to dajmy odpoczac nawet jezeli to tylko szyld .. .. Nowe twarze przy starych przebojach kogos innego ... to tak jak QUEEN bez FREDKA .. jest .. ale i nie ma go ... moim zdaniem uszanowali by go zmieniajac nazwe zespolu .. no ale w Swiecie komercji liczy sie lep nazwa .. i taki cel przyswieca NOWYM STARYM DZIALACZOM PARTYJNYM .. przekonac beton bo bez tego szyldu nawet na beton wyborzy nie mogliby liczyc .. Enancjo .. Xus .. odpowiedz sobie na pytanie na kogo bys glosowal gdyby nie bylo sld .. i wowczas bedziesz znal o nich prawde !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vioxx Apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:33 Ufarbowanym komuszkom w typie młodego wilczka Xyz i jego żonki serdecznie już dziękujemy. Zajmijcie sie panowie hodowlą kóz, lub czymś równie pożytecznym , ale od ludzi już się po prostu odczepcie. Zrozumcie, że jesteście przeszłością i ryjów do koryta nie podstawiajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Przeczytaj uważnie. 23.09.05, 09:34 Uprasza się sfrustrowanego wielonikowca vioxx vel post it! vel tuner vel pola i parę innych vel, o opier..lenie się od mojej żony. Jeżeli jesteś taki kozak, to zapraszam cię do spotkania twarzą w twarz. Wtedy powiedz coś o mojej żonie. Daję ci gwarancję, że nie rozpoznasz swojej facjaty przez dłuższy okres. Pokaż jaki jesteś odważny. Bo jak na razie, jesteś zwykłym tchórzem, który za węgła anonimowości, obraża kobietę. Do tych, którzy się wahają. Tacy wyborcy, jak ten frustrat vioxx, wybierają podobnych sobie polityków. Zwróćcie więc uwagę, kogo to indywiduum popiera. Nie radzę popierać tych samych. Bo z telewizorów będzie do was płynął równie dyplomatyczny i kulturalny bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? 23.09.05, 09:44 .. Xus nie daj sie podpuszczac .. i nie wykorzystuj tez wlasnej zony i tego glupawego tekstu vioxxa do robienia kampanii, bo sie sam osmieszasz .. apelujac w ten spsob do tych co sie wahaja .. .. sorry, ale to tez badzo niski poziom rekacji .. rozumiem ze emocjonalny .. ale emocje to jedno a ideologia to drugie, choc w pewnym systemie stanowilo to kiedys jednosc !! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? 23.09.05, 10:04 Może ty potrafisz reagować bez emocji, gdy obrażają ci osobę, którą kochasz. Ja nie. Walę w pysk. Tylko, co na to twoja ślubna? A apel, to prztyczek w nos podsrywaczowi, który podsrywa złośliwie, acz wyborczo. Może dojdzie do wniosku, że stosując swoje podłe metody, wywołuje skutek odwrotny od zamierzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? 23.09.05, 10:18 .. szanuje obrone bliskich nam osob .. i na tym powinienes moim zdaniem skonczyc.. .. ale pouczanie / apelowanie przy tej okazji jest niegodne bliskiej osoby ktorej imienia bronisz .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? 23.09.05, 10:33 Małżonka mi to wybaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? 23.09.05, 10:46 .. zrozumiale, ale czy aby nie po/zapamieta :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? 23.09.05, 10:57 Na tym forum panuje dziwna zasada - obrażać można wyłącznie tych co mają sympatie z lewej strony, po chamsku. Jak staniesz w obronie przyjaciół, osób Ci bliskich, czy po prostu przyzwoitego człowieka i udowodnisz, że to Ty miałeś rację a nie opluacze - zaraz dowiesz się, że Twoje emocje są na niskim poziomie i powinieneś być twardy! Albo jesteś jakiś TW czy po prostu masz nieco nie poukłądane w głowie. Przerabiam to co jakiś czas i obawiam się, że ci ludzie mają kłopoty chyba sami ze sobą. Nie umieją myśleć logicznie, generalizują i brak im argumentów. Cały czas emocję biorą górę nad rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? 23.09.05, 10:59 Na tym forum panuje dziwna zasada > - obrażać można wyłącznie tych co mają sympatie z lewej strony, po chamsku. > Jak staniesz w obronie przyjaciół, osób Ci bliskich, czy po prostu przyzwoitego > człowieka i udowodnisz, że to Ty miałeś rację a nie opluacze - zaraz dowiesz > się, że Twoje emocje są na niskim poziomie i powinieneś być twardy! > Albo jesteś jakiś TW czy po prostu masz nieco nie poukłądane w głowie. z ust mnie to wyjąłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vioxx Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:35 Pisząc o twojej żonie, nie chciałem Boże broń urazić twojej ślubnej, ani twoich do niej uczuć, więc jeśli tak to odebrałeś, to przepraszam. Pisząc żona miałem na myśli Napieralskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: .. wszystko jest na sprzedaz ?? 23.09.05, 11:46 Napieralski nie jest moją żoną. Natomiast żona Napieralskiego, jest niezaangażowaną politycznie żoną mojego przyjaciela, więc za obrażanie jej, też grozi obicie fejsa. Nigdy w życiu nie posunąłem się do tego, by obrażać rodzinę Kaczorów (jednego, bo drugi ma kota), czy innego Rokity. No może żona Rokity, to co innego, bo to polityk. Więc ogranicz się, z łaski swojej, do opluwania polityków, nie ich rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 23.09.05, 09:38 > .. watpie czy to jakas postawa .. a nie zdarta plyta grana > od nowa .. za tych samych ludzi i firm pieniadze .. plynace > korytem z budzetu Chodzi ci może o 7 miloionów złotych płynące do Platformy Obywatelskiej, której lider McDonalds zarzeka się, iż złotówki z budżetu nie wziął? No szczerze mówiąć to twoja wypowiedź do donalda PO pasuje , jak ulał. A pisząc o firamach masz chyba na myśli Polmos i inne geszefty Palikota. > .. bankrut to bankrut .. AWS upadl( to nie byli moi ulubiency ) > i powstaly 2-3 nowe firmy .. ktore zyja, przetrwaly trudne > 4 lata i chca .. OK Hmmmm czy li ci twoi nie-ulubieńcy mimo, że upadli i utworzyli nowe firmy, sa OK bo chcą. Hmmm... ciekawa postawa. > .. a ten nowy management w SLD jest tak samo stary jak stary, > a zmeczonym to dajmy odpoczac nawet jezeli to tylko szyld .. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 23.09.05, 10:03 .. nie wiem ktora fdirma kogo finansuje .. wiem ze zrodla te sa w jakis sposob badane i skoro to co sie dzieje jest zgodne z prawem .. to mozemy co najwyzej ponarzekac .. ze finansuja tych a nie innych .. .. AWS jako koncepcja upadl ( byl na to skazany ), choc pamietajmy ze byl to demokratyczny bunt przeciw nie komu innemu a SLD, ktory ich zjednoczyl do wyborow i jes wygrali .. ku zdziwieniu betonu .. .. w czasach slusznie minionych .. mielibysmy zamiast tego zjednoczenia do wyborow .. strajki itp zamieszki .. .. nastepne 4 lata pokazaly ze SLD nie wyciagnelo z tego zadnych wnioskow .. i dzis konczy jak konczy .. a granie tek samej muzyki nowymi ludzmi .. nic nie zmieni, oprocz tego ze beton mysli ze bedzie lepiej a raczej jak dawniej .. .. nie odpowiedziales .. zreszta nie spodzeiwalem sie ze sie odwazysz i w zwiazku z tym nie pytalem o to .. na kogo bys glosowal gdyby nie bylo SLD .. tak jak napisalem ten inny wybor jest Twoim rzeczywistym swiatopogladem .. .. ja np wiem na kogo i na co bede glosowal, ale zadalem sobie pytanie na kogo bym glosowal gdyby nie bylo tych na ktorych akurat bede glosowal .. sam bylem zdziony wyborem ktorego musialbym dokonac .. polecam sprobuj .. .. inne firmy sa OK .. kazdy interes i firma sie kiedys konczy, albo wyczeruje sie jego formula, albo spolka takich a nie innych ludzi .. szutka jest wowczas zrozumiec to i rozejsc sie w pokoju i szukac nowych rozwiazan .. ja to prawo szanuje .. bo to stanowi o naszej dzisiejszej wolnosci do dokonywania wyborow .. .. Ci co tego nie robia maja lek przed rzeczywistoscia i chowaja sie za ideologia .. a powinni ja tworzyc.. ..a odgrzewane kluski okraszone nowym skwarkami nic nie zmienia w smaku klusek .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 23.09.05, 10:16 .. no coz Twoje prawo .. ale pomysl NIE MA SLD i na kogo bys glosowal .. zdobadz sie na odwage powiedzenia Swiatu .. ze glosowalbym na ... ?? .. rozumienie innych stanowi o naszym politycznym obiektywizmie .. my i tak wiemy ze bedziesz teraz glosowal na sld .. i bez obaw to wszystko jest hipotetyczne .. .. jako czlowiek ideologiczny wiesz ze na wybory trzeba chdozic .. .. ja np gdybym zakladal partie to ankietcie czlonkowskiej mialbym takie lub zblzone pytanie DO KTOREJ PARTII bys przystal gdybys nie mial wybory i ta do ktorej przystepujesz by nie istniala ? .. porownaj sytuacje .. nie ma AWS .. i na kogo Ci ludzie glosuja, dokonujac rzeczywistych wyborow .. raczej nie na SLD a powinni skoro sie zawiedli AWS-em .. .. mysle ze albo jestes o krok od ideologicznego zrozumienia, albo jeszcze sie lekasz stanowic sam o sobie i wypowiadac poglady inne niz ten ktore nakzuje obowiazek partyjny .. Enancjo .. nie mieszaj mnie tez z PiSem .. to tez nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 23.09.05, 10:47 > .. no coz Twoje prawo .. ale pomysl NIE MA SLD i na > kogo bys glosowal .. zdobadz sie na odwage powiedzenia > Swiatu .. ze glosowalbym na ... ?? Może na Polską Partię Postępu "Racja"? Podoba mi się ich postulat państwa świeckiego, choć w kwestiach gospodarczych, zbyt są oderwani od rzeczywistości. Ale pomysły PO, też niewiele mają wspólnego z rzeczywistością. .. jako czlowiek ideologiczny wiesz ze na wybory > trzeba chdozic .. Starasz się mnie przedstawić, jako zaślepionego ideologa. Błąd. Wiem, że na wybory chodzić trzeba, bo to fundament demokratycznego państwa. > .. ja np gdybym zakladal partie to ankietcie czlonkowskiej > mialbym takie lub zblzone pytanie DO KTOREJ PARTII bys > przystal gdybys nie mial wybory i ta do ktorej przystepujesz > by nie istniala ? Noe więc, teraz twoja kolej. Ja się określiłem. > .. porownaj sytuacje .. nie ma AWS .. i na kogo Ci ludzie > glosuja, dokonujac rzeczywistych wyborow .. raczej nie na SLD > a powinni skoro sie zawiedli AWS-em .. Ależ oni głosują na AWS. Tylko pod inna nazwą. 4 lata temu zagłosowali na SLD. Cóż, wyborcze wahadło. > .. mysle ze albo jestes o krok od ideologicznego zrozumienia, > albo jeszcze sie lekasz stanowic sam o sobie i wypowiadac > poglady inne niz ten ktore nakzuje obowiazek partyjny .. Ciekawi mnie skąd u ciebie tyle pychy? Uważasz, że wiesz wszystko o wszystkich. To dość nierozsądne. Nie masz pojęcia skąd się biorą moje poglądy. Jednak autorytatywnie stwierdzasz, że wynikają z partyjnego obowiązku. Tym samym, stwierdzasz, że za głupi jestem, by mieć własne. A nawet jeżeli, w twojej ocenie, do jakichś wniosków dochodzę, to są one odmienne od tych , które reprezentuję teraz. Zapewne, kiedy dojdę już do poglądów bliskich tobie, uznasz że zacząłem myśleć samodzielnie. Cóż, twój film, nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 23.09.05, 11:08 .. ciekawy wybor !! .. nie interesowalem sie nimi .. poczytam .. .. nie twierdze ze jestem jakas madrala, ani ze Xus jest glupi .. .. twierdze ze Twoje wypowiedzi sa troche schematyczne .. jakbym chial moglbym je za Ciebie pisac .. przynajmniej w bardzo zblizonej formie .. znam ten schemat od podszewki .. .. ponadto przypuszcalnie nie znam Cie osobiscie choc moze jest jednak inaczej, ale i tak moje wypowiedzi dotycza Twojej pisaniny, a nie osoby ... dlatego daruj sobie osobiste wycieczki .. bo to jest wlasnie szkola markistowska, ze jak nie mozna komus dolozyc ideologicznie to przechodzi sie do osobistych zaczepek .. przykre nie uwazasz ?? .. nie narzucam Ci tez moich pogladow .. gdyz nie znasz ich ani moich wyborow .. a widze ze chcialbys wiedziec .. hmm .. a pycha .. zdziwilo mnie Twoje okreslenie .. bo niby skad .. stad ze uwazasz, ze napewno nie bede glsowal na sld .. to jma niby byc powod moje pychy/dumy .. to raczej jest temat niepyszny i do zadumy .. Enancjo PS: ... gdyby nie bylo tych na ktorych bede glosowal to bym glosowal przypuszczalnie na PD ( choc kompletnie nie akceptuje trojki FMH, a prezydencko pomiedzy Borowski a Korwinem .. i chyba raczej na tego pierwszgo .. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 23.09.05, 11:41 .. ciekawy wybor !! .. nie interesowalem sie nimi .. poczytam .. > .. nie twierdze ze jestem jakas madrala, ani ze Xus jest glupi . > .. twierdze ze Twoje wypowiedzi sa troche schematyczne .. jakbym > chial moglbym je za Ciebie pisac .. przynajmniej w bardzo > zblizonej formie .. znam ten schemat od podszewki .. Powiedzmy, że przy piwku mógłbym posługiwać się znacznie bardziej kwiecistą argumentacją. Wcale nie kwiecistą w znaczeniu pospolitym. Jednakże pisze do wielu odbiorców, więc używam sformułowań, które odbiorą ci mniej zaangażowani i nie dobija tych bardziej zaangażowanych. Czasem dla efektu użyję jakiegoś ładunku wybuchowego:) Skoro, więc mój styl jest dla ciebie schematyczny, to chylę czoła przed mistrzem:) Może mieliśmy tego samego psora od retoryki?;) Może byłeś bardziej pojętny:) > .. ponadto przypuszcalnie nie znam Cie osobiscie choc > moze jest jednak inaczej, ale i tak moje wypowiedzi dotycza > Twojej pisaniny, a nie osoby ... dlatego daruj sobie > osobiste wycieczki .. Hmmm osobiste? Absolutnie. bo to jest wlasnie szkola markistowska, > ze jak nie mozna komus dolozyc ideologicznie to przechodzi > sie do osobistych zaczepek .. przykre nie uwazasz ?? O tak. Uważam, że to przykre. Ale radzisz mi bym w takich razach nie reagował emocjonalnie, choć jak widzę sam się do swych rad nie stosujesz:) > .. nie narzucam Ci tez moich pogladow .. gdyz nie znasz > ich ani moich wyborow .. A gdzie ci napisałem, że mi je narzucasz. Stwierdzasz natomiast, że gadam na polecenie partii oraz, że być może zaczynam sobie uświadamiać, jakie te poglądy są błędne. Z tego to właśnie wnioskuję, że moje poglądy uważasz, że błędne, a swoje za właściwe. a widze ze chcialbys wiedziec .. hmm > .. a pycha .. zdziwilo mnie Twoje okreslenie .. bo niby > skad .. stad ze uwazasz, ze napewno nie bede glsowal na sld .. > to jma niby byc powod moje pychy/dumy .. to raczej jest temat > niepyszny i do zadumy .. Moja sugestia iż cechuje cię pycha dotyczy właśnie, tego że ty uważasz, że twoje poglądy będą wynikiem mojego dochodzenia do świadomości. W ogóle nie rozumiem skąd pomysł, że uważam, iż nie głosowanie na SLD, to objaw pychy? Nie widzę związku. Co innego sugerowanie, że jeżeli zaczniesz myśleć, to dojdziesz do moich poglądów. Ja tego nie robię. Ty tak:) > Enancjo > PS: ... gdyby nie bylo tych na ktorych bede glosowal to bym > glosowal przypuszczalnie na PD ( choc kompletnie nie akceptuje > trojki FMH, a prezydencko pomiedzy Borowski a Korwinem .. i > chyba raczej na tego pierwszgo .. Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czy ma ktoś honor i przyzna się na tym forum, 23.09.05, 12:30 .. tak przy pifku .. choc prawie nie pijam tego plynu .. ale nie pogardze innym !!! .. hmm mysle tez ze rozne slowa zwiodly nas z glownego watku .. .. mysle ze jednak lepeij byc jednak soba .. i niech to inni sie troche wysila aby Cie zrozumiec niz Ty masz byc takim aby Cie inni rozumieli, .. hehe .. retoryka .. prawie jak z podatku progresywnego .. zabieramy bogatym .. by dawac biednym przeniesiona na poziom ideologii, ciekawe podejscie nie powiem .. .. na marinesie .. to moja reakcja nie byla emocjonalna, bo niby o co .. to bylo ogolne stwierdzenie co do zasad postepowania pewnych grup ludzi .. rodem z szkolenia na Uniwersytetach ML...( o zgrozo o nie jeszcze MOGA, ale KONCZA jak widac ).. .. co do gadania .. to zauwazam ze gadasz jak kazdy lewy partyjniak .. i kazdy kto choc troche pozyl w tamtych latach .. tak potrafi .. nawet ja !!!( i to nie sa oznaki pychy ).. .. moje poglady .. sa napewno Ci obce i nie wiem czy do nich dojdziesz bo i po co .. natomiast ja wierzac generalnie w ludzi nie ideologie wierze czasami troche utopijnie ze mozna znalezc wspolny mianownik .. i nie chodzi tu o kompromis ... bo te szkodliwe... Enancjo PS: swoja droga wszystkie te wybory w tym roku sa do bani .. to tak na marginesie .. Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 AWS-bis nie dotyczy Kaczyńskiego 22.09.05, 16:55 Jeżeli chodzi o często podnoszony tutaj argument pn "AWS-bis". Przyznam,że za rządu pana Buzka uważałem,że jest to najgorszy rząd jaki funkcjonował w nowej Polsce. Twierdziłem wręcz nawet obserwując działania i decyzje p.p. Suchockiej, Pałubickiego, Wąsacza, Komołowskiego, Tomaszewskiego, Szeremietiewa iz gorzej być nie może. Pomyliłem się. SLD zaprezentowało , że niemożliwe stało sie mozliwe. Przy czym ten zarzut wobec np Kaczyńskiego jest moim zdaniem niesłuszny. Zarówno z kancelarii Prezydenta Wałęsy jak i z rządu odchodził w konfliktach, w których po latach okazał się stroną zwycięską jak w przypadku Wachowskiego chociazby. Działa to na korzyść Kaczyńskiego. Swiadczy , że należy do polityków, którzy potrafią zrezygnoważ z pensyjki, ciepłego gabineciku i kierowcy nie wchodząc w zbyt dalego idące kompromisy polityczne lub etyczno-moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: AWS-bis nie dotyczy Kaczyńskiego 23.09.05, 10:32 > Jeżeli chodzi o często podnoszony tutaj argument pn "AWS-bis". > Przyznam,że za rządu pana Buzka uważałem,że jest to najgorszy rząd jaki > funkcjonował w nowej Polsce. Twierdziłem wręcz nawet obserwując działania i > decyzje p.p. Suchockiej, Pałubickiego, Wąsacza, Komołowskiego, Tomaszewskiego, > Szeremietiewa iz gorzej być nie może. Pomyliłem się. > SLD zaprezentowało , że niemożliwe stało sie mozliwe I to mój drogi antyku, jest najzwyklejsze oszustwo. Buzka nic nie przebije. Rząd Millera był w istocie poprawny. Żadna decyzja nie doprowadziła do takich katastrof, jak 4 buzkowe pseudoreformy. Miller się skompromitował na innej płaszczyźnie. Starał się grać rolę silnego człowiek i takie też pozy stosował. To go zgubiło. Nie staraj mi się wmówić, że millerowe krzywe teksty są gorsze od miliona bezrobotnych, których zapodał nam rząd Pana Jerzego. Nawet afera Rywina, to w zasadzie afera obyczajowa.. Nikt niczego nikomu nie dał i nic za to, nikt od nikogo nie dostał. A co zbroi Buzek? Orlen, PZU, Domy Centrum i pare innych sprawek. Przy czym ten zarzut wobec np Kaczyńskiego jest moim zdaniem niesłuszny. > Zarówno z kancelarii Prezydenta Wałęsy jak i z rządu odchodził w konfliktach, w > > których po latach okazał się stroną zwycięską jak w przypadku Wachowskiego > chociazby. Po pierwsze. Jak się okazuje, zawsze w sprawkach Kaczorów, oni czyści, za to rózni Glapińscy i inni okazują się niedobrzy. Załóżmy, że to prawda. Skoro jednak Kaczory nie odpowiadają za szwindle swoich ludzi, to dlaczego obarczasz Millera odpowiedzialnością, za szwindle jego ludzi? Przecież, tak jak w przypadku Kaczorów, Millerowi nic nawet oficjalnie nie zarzucono. Poza oskrżeniami Macierewicza i Giertycha. Ale to raczej materia pewnej nauki medycznej. Ja Millera nie bronię. Doprowadził lewicę na skraj upadku, nie decyzjami rządu, ale stylem ich podejmowania. Co do Wchowskiego, to mam wielka wątpliwość. Otóż bracia G ze Rzgowa, to ci sami co doprowadzili do posadzenia Pęczak i paru innych. To ludzie, co wybudowali nielegalne budowle (konflikt z „naszym” Ptakiem). Zapytam: jaki wpływ miał Wchowski na decyzje organów budowlanych w jakimś powiecie? Jak dla mnie bracia G. to tacy Dochnale, co to mówiła, co im się karze. Ale to tylko moja teoria. Mi tam Mnietek zwisa śpiącym nietoperzem. > Działa to na korzyść Kaczyńskiego. Swiadczy , że należy do polityków, którzy > potrafią zrezygnoważ z pensyjki, ciepłego gabineciku i kierowcy nie wchodząc w > zbyt dalego idące kompromisy polityczne lub etyczno-moralne. Zacznę od tego: Działa to na korzyść Kaczyńskiego. Oczywiście zupełnie przypadkiem Mietka przymknęli, na 2 tyg. przed wyborami. Swiadczy , że należy do polityków, którzy > potrafią zrezygnoważ z pensyjki, ciepłego gabineciku i kierowcy nie wchodząc w > zbyt dalego idące kompromisy polityczne lub etyczno-moralne. To może mi wytłumaczysz, skąd Kaczory maja tyle szmalu? Słyszałeś może o takiej gazecie , jak Ekspress Wieczorny? Prześledź jego losy. Przyjrzyj się początkom SKOKów i dalszej działalności tego parabanku, który świadczy wiele usług wbrew prawu. Zobacz kto za tym stoi. Opierzone lelije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA AWS-bis to Kaczory i Rokity/a A13 odpowiedz!! IP: 217.153.6.* 23.09.05, 10:37 Jest watek skierowany bezposrednio do 2 zacieklych manipulantow - falixa_edmundowicza i antyknajaka Dlaczego sie wstydzisz odpowiedziec na tamte pytania o monopolu propogandowym AWSBis (Kaczorow, Rokity itp)?? Neo-Stalinizm tworzycie!!! Czy wykazesz choc odrobine odwagi i odpowiesz w tamtym watku??? Odpowiedz Link Zgłoś