Dodaj do ulubionych

TANIECCCCCCCCC SZCZECIN

22.09.05, 19:27
Witam.
czy ktos orientuje sie moze na temat zajec tanecznych prowadzonych w naszym
miescie? jest z tym bardzo kiepsko-zero informacji i pewnie rowniez malo
alternatyw...
dziekuje za jakie kolwiek inf i pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • kiciara11 Re: TANIECCCCCCCCC SZCZECIN 22.09.05, 19:36
      to zainteresowanie chyba po show "Taniec z gwiazdami"? Ja też nabrałam ochoty
      na romantycznego walca albo coś ostrzejszego:-)
    • Gość: Nastka Re: TANIECCCCCCCCC SZCZECIN IP: *.szczecin.mm.pl 22.09.05, 19:43
      www.dkdance.zwami.pl/
      www.taniec.org/
      www.astra.szczecin.pl/
      Też niedługo pewnie skorzystam :)
      • zuzaankaaa Re: TANIECCCCCCCCC SZCZECIN 22.09.05, 20:08
        dziekuje za tak szybki odzew...
        jednak ja szukam czegos nowoczesnego-nie szkoly typu Rychcicki czy astra...
        niestety w naszym miescie malo sie dzieje w porownaniu do innych w Polsce gdzie
        zaklada sie juz profesjonalne i nowoczesne szkoly...
        myslalam nawet o zajeciach fitness z elementami tanca ale nie znalazlam zbyt
        wielu ofert:(
        kurcze pozostaje czekac ze byc moze kiedys ktos zalozy w naszym pieknym miescie
        szkole na poziomie europejskim tylko zebym nie byla juz za stara wtedy na to;)
        pozdrowionka
        • Gość: ved Re: TANIECCCCCCCCC SZCZECIN IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 20:47
          > myslalam nawet o zajeciach fitness z elementami tanca ale nie znalazlam zbyt
          > wielu ofert:(

kochana, sa bardzo sympatyczne zajecia - niestety tylko godzina w tygodniu -
          sroda, 18.30, klub fitness Binetics(www.binetics.com.pl). Co tydzien zmienia
          sie tematyka, przewija sie glownie funky i latino, ale czesto Izka(prowadzaca)
          nas czyms nowym zaskakuje - np niedawno byly swietne zajecia z muzyka house:]
          Zajecia sa zawsze ciekawe, ale tez dosc wymagajace - trzeba miec kondycje, bo
          przerw praktycznie nie ma:]
          Ale bardzo pozytywnie jest, polecam! i ostrzegam, to uzaleznia:P
          • zuzaankaaa Re: TANIECCCCCCCCC SZCZECIN 23.09.05, 11:13
            brzmi bardzo zachecajaco tyle ze ja w srody mam do 20 godz studia:/ pech....
    • Gość: wojtek Re: TANIECCCCCCCCC SZCZECIN IP: *.szczecin.mm.pl 22.09.05, 19:58
      www.9477.pl/taniec_szczecin.php
      • cziki1 Re: TANIECCCCCCCCC SZCZECIN 23.09.05, 12:46
        polecam
        www.milagro.webpark.pl
        flamenco, jazz balet, modern, broadway, taniec towarzyski
        pzdr
        • zuzaankaaa cziki1 dzieki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.09.05, 18:29
          dziekuje bardzo wlasnie mniej wiecej o cos takiego mi chodzilo... kiedys sama
          cwiczylam przez 6 lat w ognisku baletowym i mysle ze sprobuje tych zajec...
          polecasz ktorys ze styli? ja myslalam o modern jazz ale chyba to strasznie
          trudny taniec...
          mam nadzieje ze na stronce pojawi sie od kiedy zaczynaja sie zajecia.
          pozdrawiam i dziekuje raz jeszcze!
    • Gość: ja link IP: *.bazapartner.pl 23.09.05, 02:13
      www.9477.pl/taniec_szczecin.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka